2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Peki size süt allerjisinden bahsetmedi mi. Aslında kızım baya iyi gaz çıkarıyor ama yinede kasiliyor

Bende ilk oğlumu dogurdugumda 25 yaşındaydım şimdi 29 yaşında ve iki çocukluğum hep hayal ederdim 30 uma 2 çocuğum olsun diye:) Allah hayırlı uzun ömürler versin yavrularımıza. Enisteye de maşallah hemen istemiş :)

Ben hic beceremiyodum o huysuzlandikca oflayip puflayip agliyodum.bu da tesadufen denk geldi muzige dalmisim bi baktim uyumus ama bence keramet muzikte degil sakinlikte birak dusunme hic

Canım uzun uzun üşenmeden yazmasın tesekkur ederiz yazdıklarını bende denicem peki kilo alımında azalma olur mu ki emzirme süresi uzayınca benim oglum kusuyor o yüzden cabuk acıkıyo

Off ya kuzum benim azalicak derken tekrardan niye yakaladiki kuzugu.sen karnini sar bakalim denizin.kilotlu corap giydir bitanede daha corap giydir ayagina.insallah hemen atlatir
Inşallah canım Sağol sıcağa alışmasın diyorduk ama yapıcam mecburen

Peki size süt allerjisinden bahsetmedi mi. Aslında kızım baya iyi gaz çıkarıyor ama yinede kasiliyor
Hayır herhangi bir alerji durumundan bahsetmedi. Sadece çok gaz birikmis dedi. Benim oğlum da gazını çıkarıyordu kakasini düzenli yapıyordu ama yine de gaz çok birikmiş. Elimle karnındaki gurultuyu hissediyordum

Aslında aynı şeyi ben de yapıyorum ama benim kızımı uyutmam yarım saat sürüyor sürekli de uyandığı için bir yarım saat daha başında bekleyip onar dakikada bir sallıyorum. Bizim evde Y yok malesef EAS oluyo ancak.bana vakit kalmıyor. Emzirirken yemek yemek sallarken bişey içmek şeklinde kendime bakabiliyorum ancak
Sen nasıl on dakikada uyutuyorsun? İşin sırrı nedir

Ben hic beceremiyodum o huysuzlandikca oflayip puflayip agliyodum.bu da tesadufen denk geldi muzige dalmisim bi baktim uyumus ama bence keramet muzikte degil sakinlikte birak dusunme hic

Kesinlikle katılıyorum ya.ne zaman yatırmaya çalışsam olmuyo. Uğraşmayınca ev tipi ana kucağında koltukta kendi kendine uyuduğuna bile şahit oldum.

Demek ki nasıl güzel bir duyguysa artık baba olmak bir de bizim bebiş baya uslu, heralde ikinci çocuğun da böyle olacağını sanıyor tabi inşallah uslu olur da... Allah senin de evlatlarını bağışlasın maşallah ne güzel tam kalbine göre olmuş

Hayır herhangi bir alerji durumundan bahsetmedi. Sadece çok gaz birikmis dedi. Benim oğlum da gazını çıkarıyordu kakasini düzenli yapıyordu ama yine de gaz çok birikmiş. Elimle karnındaki gurultuyu hissediyordum

Aynen bende hissediyorum son bi kax gündür de günde 2 3 kez emerken kendini geriye atıp ağlamaya başlıyor gerçi dr olur o allerji yle ilgisi yok dedi ama bi tek mukus var diye de konulur mu bu tanı ne yapacağımı bilmiyorum ya

Memeyi gaz sıkıntısından da ememiyor olabilir. Bana hiç alerjiden bahsedilmedi bakteri var mı diye gaita testi yapıldı temiz çıktı. Sen de dene istersen form çayını. Biz ertesi gün rahatlık. İçini boşaltmaya ihtiyacı varmış bebeğimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…