- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.081
Ay bu bücürlerin hepsinin ayrı ayrı sıkıntıları var:)))Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepsineL Light Of God Arya gurme olacak ilerde mama beğendiremiyoruzbenim oğlum hepsini yiyor ama başkaa sorunları var işte :)
Yok canım benşm gaz problemi değil arya aptamili de hipp ide almıyo.aç olsa dahi zorla veriyorum almak istemiyocanım gaz mı yaptı senin kullandığın? benim doktorum her çocuk farklı deneme yanılma bulacağız dedi ama çok şükür ben hiçbir mamada sıkıntı yaşamadım
Canım benim oğlum da öyleydi çığlık çığlığa kendini geri atıyordu sonra bu uçları taktım şimdi gayet güzel emiyor ben mamada veriyorum mamada bebelac gold kullanıyorum bence dene inşallah işe yarar yararsa çok mutlu olurumMama almıyor mu peki? silikon ucun etkisi olduysa ben de alayim valla zar zor emiyor sonra yine çığlık ve mama markası ne seninkinin.
Yok canım benşm gaz problemi değil arya aptamili de hipp ide almıyo.aç olsa dahi zorla veriyorum almak istemiyobu ay hiç kilo aldığını düşünmüyorum sürekli mama değiştirmek iyi mi ki yine değiştireyim mi sence
Canım benim oğlum da öyleydi çığlık çığlığa kendini geri atıyordu sonra bu uçları taktım şimdi gayet güzel emiyor ben mamada veriyorum mamada bebelac gold kullanıyorum bence dene inşallah işe yarar yararsa çok mutlu olurum
mukus dediğin yapışkan olması mı?
Evet sumuksu
AminAy bu bücürlerin hepsinin ayrı ayrı sıkıntıları var:)))Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepsine
Yok rengi sarı şimdi ve kıvamı da iyi poposu çatlar ya da fıtık olur diye korktum gerçekten bu böyle devam ederse değiştirmem artık.canım benimki zorlanmadı her bebek farklı, SMA nın içinde demir takviyesi varmış o yüzden yeşil oluyormuş kaka bizde 2 günde 1 ama kıvamı iyi katı değil sadece rengi yeşil, bebelac rengini etkiledi mi?
Bende almadim çıngıraklari küçük peluş oyuncakları dizdim ipe salincagina yaktım oynuyorOyun halisi almayan yok mu aranizda :)
Ben almadim da simdi herkes alinca bn de mi alsam diye dusunmeye basladim. Bn pusetine cingiraklarini taktim. Bakiyo vuruyo bazen. Oyun halisinin farkli bi ozelligi var mi
Bebelac gold nutrikonfor veriyorum doğduğundan beri çok sukur hiç sıkıntımız olmadi.çok mama yediği için ve gazimiz olduğu için dr muz verdı. 2 saatte bir 90 ml veriyorum ama yetmiyor sanırım artık.Canım ya valla çok üzülüyorum hipp i de almıyo arya.ne yapcam şaşırdım.şimdi bebelac deniycem bakalım inşallah onu alır.eşim kızdı bana bırak çocuk acıksın açılmadan veriyosun almıyo diye(4-5 saatte bir beslememe rağmen)yahu acıkıyor acıktığı halde almıyor çocuk.ishal ateş halsizlik hiçbirşeyi de yok şükür.ama almıyo mamayı
Bende deniyorum bazen denediğime pişman ediyor vallahi sıpabenimki silikon uçsuz asla emmiyor, dün gece keyfi iyiydi dur bakiim belki alır uçsuz dedim bastı çığlığı :) hemen takktım öyle aldı
Maşallah darısı ARYA'mın löp löp götürmesine:)ya valla iyi dedin ben bi sorayım tanıdık eczacı varya bana bir arkadaşım devamlı mama değiştirmek iyi değil dedi ( ki ben ilk 15 gün humana, sonra 1 kutu aptamil, sonra yine humana, humana bulamayınca Sma :) en son tatilde aptamil buldum onu verdim ama eve gelince yine SMA verdim.:)) ) neden deyince gaz sorunu vs oluyormuş dedi ama ben hiç yaşamadım sadece sma da kakası yeşile döndü onu da doktoru sallamadı. Eğer mama dokunuyorsa tabiki aynı mamadan gitmek önemli ama biz çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık hepsini götürüyor lüp lüp :) eczanelere sorsana belki deneme boyları vardır mamaların eşantiyon falan öyle denersin
Aynen bende bunu merak ediyorum külotlu Çorap sıkmaz mı ki?Kızlar malum havaar soğudu bebeklerini külotlu çorap giydirmeye başladınız mı ?
Nasıl yani çok mama Yediği için neden bebelac önerdi Dr?Bebelac gold nutrikonfor veriyorum doğduğundan beri çok sukur hiç sıkıntımız olmadi.çok mama yediği için ve gazimiz olduğu için dr muz verdı. 2 saatte bir 90 ml veriyorum ama yetmiyor sanırım artık.Zehrayenihayat mamadan memnunum canim ben
Evet üşüyünce gazi oluyor canım, icine kimyon atıp yapcam bundan sonra gazi alıyormuşBirkaç gündür içiyorum ben :) Kendim yapmıştım dün de annem yapmış. Gazlı içecek içtiğim de oluyor benim. Her defasında gaz sancısı tutmuyor. Ama arada feci tuttuğu da oldu. Bence biraz bebeklerin üşütmesi ile alakalı bu gaz olayı. Sancı tuttuğu günler genelde dışarı çıktığımız zamanlar oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?