2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Eslemak @eastnbull umarım değişmez boncuklarin göz rengi.mavi giyince masmavi oluyor Bizimkinin ❤ ama çok dikkat çekiyorlar Allah kötü gözlerden korusun yavrularımızı
Aynen canım yaa bir de ne benim ne eşimin gözü renkli o yüzden her gören şaşırıyor maşallah bebişlerimize dua okuyalım

Sağol canım 1 haftadır geçmedi mukus huzursuzluguda iyice arttı ağlama nöbetleri geçiriyor resmen dr direk allerji drdi başka dr a da mı gitsek ya ankarada onerebileceginiz bi cocuk dr u var mi

Dr Öge çultu kantaroğlu ya da mustafa koray lenk.

Yerleri nerede bilmiyorum ama ikisi de çok iyi Dr lar

Canım arabada ileri geri yaparak uyutuyoruz bix. Poşet ses yapmaz mı?

Vallahi çok bunalmıştım ben tekerleklerini temizlemekten :)) ses yapıyor ama alışmıştı bizim cüce :)))

En azından daha az ses yapan cinste bir torba bulabilirsin. Pazar torbaları daha iyi bu konuda :)))

Geçmiş olsun canım çok ilginç bişey ya inşallah kolayca iyileşirsin ameliyattan sonra

Canımmm geçmiş olsunilk defa duyuyorum öyle bişeyi neden olmuş peki?inşallah sıkıntısız atlatırsın.maşallah Ekin kuzuma benim için kocaman öp kuzumu

Kızlar,

Ameliyat Pzt gününe ertelendi :))
Eşim yanımda olacak, hastanede yatmaya bile gerek kalmayabilir dedi dr ama yine de gerildim biraz.
Sebebi çiş tutmak olabilir dedi dr ve ben mesleğimden dolayı hep çiş tuttum uzun bir süre. Hatta okuldayken sabah bir kere akşam da eve gelince ve yatmadan önce giderdim tuvalete. Normalim bu olmuştu :)))

İnşallah herşey yolunda gitsin :))

Çok çok geçmiş olsun cnm

Çok teşekkür ederim,

Ne zamandır aklımdasınız yazamadım bir türlü. O kuzuları allah nazarlardan saklasın, sana bol enerji, sabır ve kuvvet versin.

Ben evde tek başımayım 5 gün ama inan 3 çocukla senin kadar yorulmuyorumdur :)))

Ikiz başka bişey valla, derdi de sevgisi de iki katı :)))

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

denizbatiekin ablam cevaplardan gordum cok gecmis olsun ya.sebebi varmiymis neden olmus? Ilk drfa duyuyorum cok sasirdim.nasil fark ettin peki agrisina mi gittin doktora?

Kuzum teşekkür ederim,

Ya hafif kasılmam oluyordu, anlam veremedim ne olduğuna. Dr A söyleyince kontrol etti ve böyle birşey buldu.
Basit bir operasyon diyor ama bakalım göreceğiz :)))

Kızım daha 52 gunkuk ek gıdaya gecince daha büyük sorun hiçbir şey yiyemeyeçek doğru düzgün . Teşekkür ederim desteğin ixin güçlü olmaya çalışıyorum

Yok canım benim düşünme öyle. Bir süre yiyemeyebilir ama sonra yavaş yavaş, kontrollü bir şekilde yiyecek. Bir süre özel mama ve çok dikkat edeceksin. Zaman geçtikçe vücudun toleransı artacak.

Sen tedbirli ol, içini ferah tut. Belki değildir.

Yani inşallah değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…