- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.101
Kocișim caydırdı beni :) ama yarın yapacağım boyle olmaz mercimek aşkıyla yanıyorum :) buarada dikkat et bakalım gazı olacak mi seninkinin haber ver bana canımBen yaptım içtim bile çorbamı darısı basına canım :)
Sizlere güvenerek yiyeceğim artık :)Canim ben 40 im cikmadan mercimekte ictim kutu fasulyede yedim.icine kimyon serperek.var olan durumu degistirmedi hic
Aynen canım yaa bir de ne benim ne eşimin gözü renkli o yüzden her gören şaşırıyor maşallah bebişlerimize dua okuyalımEslemak @eastnbull umarım değişmez boncuklarin göz rengi.mavi giyince masmavi oluyor Bizimkinin ❤ ama çok dikkat çekiyorlar Allah kötü gözlerden korusun yavrularımızı
Ayy mercimeği ben yazdım sizler yaptınız çok kıskandım :) yarın yapacağım inşallah
Çünku mama daha yoğun su gibi degil o yüzden daha tok tutuyor.hatta 2 dk calkalamayinca kalıntı kalıyor.Nasıl yani çok mama Yediği için neden bebelac önerdi Dr?
Sağol canım 1 haftadır geçmedi mukus huzursuzluguda iyice arttı ağlama nöbetleri geçiriyor resmen dr direk allerji drdi başka dr a da mı gitsek ya ankarada onerebileceginiz bi cocuk dr u var mi
Dr Öge çultu kantaroğlu ya da mustafa koray lenk.
Yerleri nerede bilmiyorum ama ikisi de çok iyi Dr lar
Canım arabada ileri geri yaparak uyutuyoruz bix. Poşet ses yapmaz mı?
Çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım çok ilginç bişey ya inşallah kolayca iyileşirsin ameliyattan sonra
Canım çok teşekkür ederiz ❤bende bu rengi çok seviyorum umarım değişmez rengi
Paşana geçmiş olsun en kisa surede huysuzlugu geçsin insallah
Aynen benim oglumda öyle mutlaka bir yerleri ağrıyor ben Kulaginin ağrıDigi ni düşünüyorum çünkü ucak yolculuğu yapmıştık bugün daha iyi senin kuzuya da Rabbim şifa versin.
Hayırlı olsun kuzunun oyuncağı içinde bolca oynayacağı zamanları olsun inşallah
Geçmiş olsun canım benim inşallah en kısa sürede atlatirsin annen gelecek mi yanına en azından çocuklarla ilgilenir
Canımmm geçmiş olsunilk defa duyuyorum öyle bişeyi neden olmuş peki?inşallah sıkıntısız atlatırsın.maşallah Ekin kuzuma benim için kocaman öp kuzumu
20 yasinda evledim ama 24 de anne oldum o da sayilir miEn hızlınız benim galiba 20yaşında anne oldum :dans: Var mı benden hızlısı dostlar
Aksam uykusuna yatarken tulumunun altina giydiriyorum canim.gunduzleri cok ince olmayan esofman alti giydiriyorumKızlar malum havaar soğudu bebeklerini külotlu çorap giydirmeye başladınız mı ?
Çok çok geçmiş olsun cnm
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar,
Ameliyat Pzt gününe ertelendi :))
Eşim yanımda olacak, hastanede yatmaya bile gerek kalmayabilir dedi dr ama yine de gerildim biraz.
Sebebi çiş tutmak olabilir dedi dr ve ben mesleğimden dolayı hep çiş tuttum uzun bir süre. Hatta okuldayken sabah bir kere akşam da eve gelince ve yatmadan önce giderdim tuvalete. Normalim bu olmuştu :)))
İnşallah herşey yolunda gitsin :))
denizbatiekin ablam cevaplardan gordum cok gecmis olsun ya.sebebi varmiymis neden olmus? Ilk drfa duyuyorum cok sasirdim.nasil fark ettin peki agrisina mi gittin doktora?
E hadi sayılsın bakalım20 yasinda evledim ama 24 de anne oldum o da sayilir mi28 de 2.yi 32 de 3.yapsam ne guzel olur
Canım tulumun içine ne giyditiosun. Dün akşam bende ilk defa giydirdim kalın tulum sıcacık uyuduAksam uykusuna yatarken tulumunun altina giydiriyorum canim.gunduzleri cok ince olmayan esofman alti giydiriyorum
Kızım daha 52 gunkukek gıdaya gecince daha büyük sorun hiçbir şey yiyemeyeçek doğru düzgün . Teşekkür ederim desteğin ixin güçlü olmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?