2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

L Light Of God

Çok ilginç ya, Dr kontrolü ne zaman arya mın??

Mutlaka sor, belki önereceği birşey vardır.

Mamanın tadı değil ama belki biberonun deliğinin küçük olması rahatsız ediyor olabilir. Çok gelsin istiyor belki de.

4 saat iyi bir süre bence iki beslenme arası.

Ay çok geçmiş olsun vallahi aklıma geldi çişini mi tutuyosun yazıcaktım,deliliğimden şüphelenirsin diye yazmadım kuzum:)inşallah sıkıntısız atlatırsın haberdar et mutlaka

Dr kontrolümüz çarşambaydı ama bu durumdan dolayı Cumartesi gidicez inşallah.yok kuzum biberonun deliğini büyüttüm foşur foşur akıyor.onunla da alakalı değil.hiç bilemedim aryam neden istemiyo.dr muz mama olarak hipp humana aptamil sma kullanabilirsiniz dedi ama bebelac kullanayım diyorum bi sorucam bakalım

Inşallah bir çözüm bulursunuz. Kilo alımı iyi olsa da insan kafasına takıyor. Ah anne olmak ah :))) ben baba olmak istiyorum :)))

Canım tulumun içine ne giyditiosun. Dün akşam bende ilk defa giydirdim kalın tulum sıcacık uyudu
Kuzum benimki patiksiz kadife tulum.icine atlet kulotlu corap giydiriyorum.ustunede penye battaniye ortuyorum.havalar biraz daha soguyunca uzunkol giydiricem icine

• Yeşilimsi, köpüklü, mukuslu ve fazlasıyla ishal kaka
  • Beslenirken göğüsü çekip bırakma
  • Başını geriye atıp, sırtını yay gibi germe
  • 2-3 dakika emdikten göğüsten uzaklaşma
  • Emdikten sonra asiri kusma
  • Aşırı gaz problemleri bu belirtiler emziren annelerin sütünün çok fazla olmasından kaynaklanıyormus. Süt tazyikli geldiği için emmekte zorlanirlarmis .Sütün tazyikli gelmesini azaltacak emzirme tekniklerini kullanmak gerekiyormus. Bu belirtiler çoğunlukla kolik, reflü, besin alerjisi gibi rahatsızlıklarla karıştırılıp, gereksiz yere bebeğe testler yapılabilir.

Kaç yıllık evlisiniz biz 15 eylülde 4 yılı devirdik beraberliğimizin de 10 yılı bitiyor kasımda.şükürler olsun

Bizde 6 ekimde 4. Yılı bitiriyoruz. Beraberliğimizin 9. Yılı bitiyor:)))) 2006'dan berimi birliktesiniz? Bizimde 2006'da başladı ama 2-3 hafta sürdü bitti,2007'de yeniden başladık. O yüzden /2017'de 10. Yıla gireceğiz :)

2.3.4. Maddeler bizde mevcut sutum cok tazyikli geliyor benim de. Bazen bogazinda kalıyor hatta. Ben buna cozum olarak göğüs üstünde bulunan damarlara hafif baski yaparak gur gelmesini engelliyorum

İnş değildir ama bu hafta inanılmaz huzursuz sürekli ağlıyor biseylerin dokunduğu o kadar belli ki elim kolum bağlı ne yapacağımı bilmiyorum

Kizlar hava burda baya serinledi ev ise disardan daha soguk disarda otursam daha iyi yani neyse Isiticiyi acsammi yoksa suan ustunde patikli alti var onun ustunde esofman alti var boylemi kalsa. Bugun aşı olduk ya atesi tetiklemek istemiyorum ama usumesinide istemiyorum ne yapayim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…