- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.121
Çok geçmiş olsun canım sağlık durumundan haberdar et mutlaka benim kızım da gündüzleri uyumuyor uyumayan bebek yapmisiz bence gündüz neyse bazen gece de uyumuyor benimki ya
Ay çok geçmiş olsun vallahi aklıma geldi çişini mi tutuyosun yazıcaktım,deliliğimden şüphelenirsin diye yazmadım kuzum:)inşallah sıkıntısız atlatırsın haberdar et mutlakaKızlar,
Ameliyat Pzt gününe ertelendi :))
Eşim yanımda olacak, hastanede yatmaya bile gerek kalmayabilir dedi dr ama yine de gerildim biraz.
Sebebi çiş tutmak olabilir dedi dr ve ben mesleğimden dolayı hep çiş tuttum uzun bir süre. Hatta okuldayken sabah bir kere akşam da eve gelince ve yatmadan önce giderdim tuvalete. Normalim bu olmuştu :)))
İnşallah herşey yolunda gitsin :))
Ay çok geçmiş olsun vallahi aklıma geldi çişini mi tutuyosun yazıcaktım,deliliğimden şüphelenirsin diye yazmadım kuzum:)inşallah sıkıntısız atlatırsın haberdar et mutlaka
Dr kontrolümüz çarşambaydı ama bu durumdan dolayı Cumartesi gidicez inşallah.yok kuzum biberonun deliğini büyüttüm foşur foşur akıyor.onunla da alakalı değil.hiç bilemedim aryam neden istemiyo.dr muz mama olarak hipp humana aptamil sma kullanabilirsiniz dedi ama bebelac kullanayım diyorum bi sorucam bakalımL Light Of God
Çok ilginç ya, Dr kontrolü ne zaman arya mın??
Mutlaka sor, belki önereceği birşey vardır.
Mamanın tadı değil ama belki biberonun deliğinin küçük olması rahatsız ediyor olabilir. Çok gelsin istiyor belki de.
4 saat iyi bir süre bence iki beslenme arası.
Dr kontrolümüz çarşambaydı ama bu durumdan dolayı Cumartesi gidicez inşallah.yok kuzum biberonun deliğini büyüttüm foşur foşur akıyor.onunla da alakalı değil.hiç bilemedim aryam neden istemiyo.dr muz mama olarak hipp humana aptamil sma kullanabilirsiniz dedi ama bebelac kullanayım diyorum bi sorucam bakalım
Kuzum benimki patiksiz kadife tulum.icine atlet kulotlu corap giydiriyorum.ustunede penye battaniye ortuyorum.havalar biraz daha soguyunca uzunkol giydiricem icineCanım tulumun içine ne giyditiosun. Dün akşam bende ilk defa giydirdim kalın tulum sıcacık uyudu
Oh ne guzel hizli cikmissin sen bebegim :) dimi bencede 4 yas cok guzel.tabi bizim kararlamamizla olmuyo bakalim tutacak mi :)E hadi sayılsın bakalımBende 20de evlendim 20 de anne oldum Vallahi çok güzel olur 4yaş ideal
Bende çocukları büyümüş bi baba olmak istiyorum:))Inşallah bir çözüm bulursunuz. Kilo alımı iyi olsa da insan kafasına takıyor. Ah anne olmak ah :))) ben baba olmak istiyorum :)))
Kaç yıllık evlisiniz biz 15 eylülde 4 yılı devirdik beraberliğimizin de 10 yılı bitiyor kasımda.şükürler olsun
2.3.4. Maddeler bizde mevcut sutum cok tazyikli geliyor benim de. Bazen bogazinda kalıyor hatta. Ben buna cozum olarak göğüs üstünde bulunan damarlara hafif baski yaparak gur gelmesini engelliyorum
- Yeşilimsi, köpüklü, mukuslu ve fazlasıyla ishal kaka
- Beslenirken göğüsü çekip bırakma
- Başını geriye atıp, sırtını yay gibi germe
- 2-3 dakika emdikten göğüsten uzaklaşma
- Emdikten sonra asiri kusma
- Aşırı gaz problemleri bu belirtiler emziren annelerin sütünün çok fazla olmasından kaynaklanıyormus. Süt tazyikli geldiği için emmekte zorlanirlarmis .Sütün tazyikli gelmesini azaltacak emzirme tekniklerini kullanmak gerekiyormus. Bu belirtiler çoğunlukla kolik, reflü, besin alerjisi gibi rahatsızlıklarla karıştırılıp, gereksiz yere bebeğe testler yapılabilir.
Bende hizli sayilirim 22 evlendim 23 doguyu kucakladim 26 da dorugu :)En hızlınız benim galiba 20yaşında anne oldum :dans: Var mı benden hızlısı dostlar
Yok canım benim düşünme öyle. Bir süre yiyemeyebilir ama sonra yavaş yavaş, kontrollü bir şekilde yiyecek. Bir süre özel mama ve çok dikkat edeceksin. Zaman geçtikçe vücudun toleransı artacak.
Sen tedbirli ol, içini ferah tut. Belki değildir.
Yani inşallah değildir.
ayağımı çatlattım çok fena günler geçirdimSende mi bi yerini kırdın ben kolumu kırmıştım
bilemiyorum kendi sütümmü yoksa mamamı gaz yapan...ama kaka soryny yok bu mamada en azındanCanım anlamadım bebelac veriyorsun da gaz mı yaptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?