- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.061
Memeyi gaz sıkıntısından da ememiyor olabilir. Bana hiç alerjiden bahsedilmedi bakteri var mı diye gaita testi yapıldı temiz çıktı. Sen de dene istersen form çayını. Biz ertesi gün rahatlık. İçini boşaltmaya ihtiyacı varmış bebeğimin
Aaa bizde 10 yılı doldurduk. 1.5 yılı biraz geçti evleneli. Bebeğimiz 10. Yıl hediyemiz diye düşünüyoruz :)Kaç yıllık evlisiniz biz 15 eylülde 4 yılı devirdik beraberliğimizin de 10 yılı bitiyor kasımda.şükürler olsun
Kız ben 120 veriyorum çok mu veriyorum ki? Ama benim oğlum döke saça yediğinden ancak 90nı mideye iniyordur. Bazı öğünler bitirmiyor. Bende bir öğün 120 bir öğün 90 mama yapıyorum artık dökmediği kadarı ne kadarsa yiyor çocuk.
Mukus nasıl bişeyMukus canımı sıkıyor işte . Ama o form çayı deneyeyim adı neydi
Kızlar sadece mama ile bebişlerini besleyenler hangi mamayı kullanıyosunuzmisam L Light Of God başka kızlar varsa onlar da yazabilir mi?
Bende şaşırdım kaldım hangi mamayı kullanacağımacanım ben ilk başta doktor humana verdi çok memnundum ama almak sıkıntı her yerde yok, sonra SMA geçtim SMA kakasını yeşil yaptı kına gibi ama değiştirmedim doktorumuz o önemli değil demir fazladır ondan yeşile dönmüştür dedi. Gaz vs yapmadığı için devam ediyorum ona
Ben sma da denedim hem yeşil oldu hem o da katıydı zorlanıyordu oğlum. 2 gündür bebelac veriyorum kaka yaptığını bile anlamadım çocuğun kendini sıkmadan yaptı. Sanırım bebelac gold ile devam edeceğim. Çünkü öyle ıkınıp kızarınca çok üzülüyorum.canım ben ilk başta doktor humana verdi çok memnundum ama almak sıkıntı her yerde yok, sonra SMA geçtim SMA kakasını yeşil yaptı kına gibi ama değiştirmedim doktorumuz o önemli değil demir fazladır ondan yeşile dönmüştür dedi. Gaz vs yapmadığı için devam ediyorum ona
canım ben ilk başta doktor humana verdi çok memnundum ama almak sıkıntı her yerde yok, sonra SMA geçtim SMA kakasını yeşil yaptı kına gibi ama değiştirmedim doktorumuz o önemli değil demir fazladır ondan yeşile dönmüştür dedi. Gaz vs yapmadığı için devam ediyorum ona
Biz kafayı sıyıracağız mama yüzünden sanırım. Rüyama bile giriyor artık.Bende şaşırdım kaldım hangi mamayı kullanacağıma
Mama araştormaktan beynim yandıBiz kafayı sıyıracağız mama yüzünden sanırım. Rüyama bile giriyor artık.
Insallah oyle bisey yoktur ya. Kesin bi sonuca ulasirsaniz bana da haber verir misinKan şart değilmiş bizde de kan yok ciltte de bişey yok ama dr mukus alerjide olur dedi direk
Canim bende mama veriyorunda 90 cc olarak.sağlık ocağı ebesi fazla veriyrsun dwdi. kaç saatte bir içıyor seninki beninki 2 saatte bir açıkip ağlıyor
Insallah oyle bisey yoktur ya. Kesin bi sonuca ulasirsaniz bana da haber verir misin
L Light Of God Arya gurme olacak ilerde mama beğendiremiyoruzBiz kafayı sıyıracağız mama yüzünden sanırım. Rüyama bile giriyor artık.
Marketlerde var canım doğadan form çayı içiyorum ben ama başka markalarda olabilirMukus canımı sıkıyor işte . Ama o form çayı deneyeyim adı neydi
Canım uzun uzun üşenmeden yazmasın tesekkur ederiz yazdıklarını bende denicem peki kilo alımında azalma olur mu ki emzirme süresi uzayınca benim oglum kusuyor o yüzden cabuk acıkıyo
Aslında aynı şeyi ben de yapıyorum ama benim kızımı uyutmam yarım saat sürüyor sürekli de uyandığı için bir yarım saat daha başında bekleyip onar dakikada bir sallıyorum. Bizim evde Y yok malesef EAS oluyo ancak.bana vakit kalmıyor. Emzirirken yemek yemek sallarken bişey içmek şeklinde kendime bakabiliyorum ancak
Sen nasıl on dakikada uyutuyorsun? İşin sırrı nedir
Allah aratmasın canım olursa başım gözüm üstüne :) isteyip yıllarca olmamasindansa istemeden kendi kendine olması daha iyi benceHemen olur benden söylemesi
Ben sma da denedim hem yeşil oldu hem o da katıydı zorlanıyordu oğlum. 2 gündür bebelac veriyorum kaka yaptığını bile anlamadım çocuğun kendini sıkmadan yaptı. Sanırım bebelac gold ile devam edeceğim. Çünkü öyle ıkınıp kızarınca çok üzülüyorum.
Mama araştormaktan beynim yandı
Misam bizdeki bu mukus sorunu sma dan sonra basladi rengi de yeşil oldu sende de var mı mukus ? L Light Of God mukus kakada sumuksu yapi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?