2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Mukus canımı sıkıyor işte . Ama o form çayı deneyeyim adı neydi

yok ya 150cc versem onu da yer, tam doyurmuyorum tekrar memeye tutuyorum ben ondan, bazen gece yorgunsam veriyorum 120 cc uyusun diye

Kızlar sadece mama ile bebişlerini besleyenler hangi mamayı kullanıyosunuz misam L Light Of God başka kızlar varsa onlar da yazabilir mi?

canım ben ilk başta doktor humana verdi çok memnundum ama almak sıkıntı her yerde yok, sonra SMA geçtim SMA kakasını yeşil yaptı kına gibi ama değiştirmedim doktorumuz o önemli değil demir fazladır ondan yeşile dönmüştür dedi. Gaz vs yapmadığı için devam ediyorum ona

Bende şaşırdım kaldım hangi mamayı kullanacağıma

Ben sma da denedim hem yeşil oldu hem o da katıydı zorlanıyordu oğlum. 2 gündür bebelac veriyorum kaka yaptığını bile anlamadım çocuğun kendini sıkmadan yaptı. Sanırım bebelac gold ile devam edeceğim. Çünkü öyle ıkınıp kızarınca çok üzülüyorum.

Misam bizdeki bu mukus sorunu sma dan sonra basladi rengi de yeşil oldu sende de var mı mukus ? L Light Of God mukus kakada sumuksu yapi

Canim bende mama veriyorunda 90 cc olarak.sağlık ocağı ebesi fazla veriyrsun dwdi. kaç saatte bir içıyor seninki beninki 2 saatte bir açıkip ağlıyor

Benim de ayni 2 saate bir önce emzirme sonra 90 cc mama. İlk ay 400 gr almıştı dr da mamayı 60'dan 90 cc çıkar sutun çok az demişti. Bu ay kontrolüm de 1400 gr almış sanırım cidden 90 cc fazla geliyor. Ben de 3
Saate çıkaramadığım için en azından 90 yapıp dibinde 10 cc bırakmaya çalışıyorum.

Canım uzun uzun üşenmeden yazmasın tesekkur ederiz yazdıklarını bende denicem peki kilo alımında azalma olur mu ki emzirme süresi uzayınca benim oglum kusuyor o yüzden cabuk acıkıyo

Bizde çok fazla kusma sorunu yok ama dilinde pamukçuk varken çok öğürüyordu. Hergun karbonatlı suyla siliyorum simdi nerdeyse tamamen bitti öğürme ve kusmaları. Bir de usutuyor olabilir mi? Karnını ince bir tülbentle sar bakalım belki iyi gelir. Kilo alımı ilk iki aya göre azaldı aslına bakarsan ama ideal değerlerdeyiz.

Valla sırrını filan bilmiyorum benim oğluşum uykucu galiba ilk 3 hafta uyanmadı neredeyse zaten sonra da reflü yastığına koyduğum gibi uyuyordu. Bu son 2 haftadır sallamaya alıştırdım. Annem memede ve senin kucağında uyumaya alışırsa sen işe başlayınca kimse uyutamaz sallamaya alıştır dedi öyle yaptım. Bazen eliyle yüzünü gözünü çiziyor o zaman da kundaklıyorum o da hoşuna gitti sanırım. Çok aşırı huysuz olursa göğsüme yatırıyorum sarılıp öpüyorum sakinleşiyor sonra tekrar ayağıma alıyorum. Tabi sallamadan önce gaz-bez-burun tıkanıklığı-karın açlığı gibi bir sorun olmadığına emin olmak lazim. Gerçi her bebek farklı mesela Salih süpürge sesiyle sakinleşip uyuyor. Evde tek başınayken tuvalet ihtiyacım olduysa ve salih uyanıksa yanına süpürge sesi açıp gidiyorum geldiğimde uyumuş oluyor :) Deniz maşallah üniversite bitirip geldiği için böyle bebeksi şeylerle onu kandıramıyorsun sen sanırım

Hemen olur benden söylemesi
Allah aratmasın canım olursa başım gözüm üstüne :) isteyip yıllarca olmamasindansa istemeden kendi kendine olması daha iyi bence

canım benimki zorlanmadı her bebek farklı, SMA nın içinde demir takviyesi varmış o yüzden yeşil oluyormuş kaka bizde 2 günde 1 ama kıvamı iyi katı değil sadece rengi yeşil, bebelac rengini etkiledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…