- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.141
dönenceyi uyku için değilde daha çok acil durumlar için kullanıyorum büyük kızımın bana ihtiyacı olduğunda wc ye gitmem gerekirse falan:dBizimde dönencemiz yok :) uykuya odaklansın istiyorum yataklarında ondan almadım. Gerek görmüyorsan alma tabi canım. Zaten bebekler için neler neler var hepsini alsak tüketim çılgınlığı olur yani
öyle yapmak en iyisi bende hiçbişiy yok regl de olmadım henuzDoğru diyon canım ben de aldırmam varsa da doğurup bakarız allahın izniyle. Benim de kahverengi akıntı geldi yerleşme kanaması gibi ama yok saydım görmemezlikten geldim
Yatarak emzirmek, emzirmefen önce ön sütü,2-3 dk kadar sağmak, sırt üstü yatıp bebeği göğüse koyarak emzirmekte gur akmasını engelliyormus2.3.4. Maddeler bizde mevcut sutum cok tazyikli geliyor benim de. Bazen bogazinda kalıyor hatta. Ben buna cozum olarak göğüs üstünde bulunan damarlara hafif baski yaparak gur gelmesini engelliyorum
evet aptamilin canım.bebelac hiç kaliteli gelmiyordu bana neden bu kadar ucuz kesin bi numara var diyordum ama araştırdım aşağı yukarı aynı dediğin gibi çocuğun kaka gaz vs... durumuna göre karar vermek lazım önce baby goat diye keçi sütü ürününü sipariş ettim fakat peklit oldu kızım sonra bebelac a geçtim kaka düzeldi fakat gaz devam ediyor doğumdan bu yana gazlı çocuk yani mama yaptı diyemem..şuan bebelac da kaldıkCanım aptamilin mi içeriği Değişti?bebelacı neden kullanmam dedin?içerijleri hemen hemen birbirinin aynısı Olmasına rağmen bu mama olayı çok kafa karıştırıcıbebek hangisini sevecek onu bulana kadar denemek mi Lazım bilmiyorum.gerçi bizim beslenme sorunumuz mamadan mı Kaynaklı onu da bilmiyorum.sen hangi mamayı kullanmaya karar verirsen bana da yazarsan sevinirim
dönenceyi uyku için değilde daha çok acil durumlar için kullanıyorum büyük kızımın bana ihtiyacı olduğunda wc ye gitmem gerekirse falan:dBizimde dönencemiz yok :) uykuya odaklansın istiyorum yataklarında ondan almadım. Gerek görmüyorsan alma tabi canım. Zaten bebekler için neler neler var hepsini alsak tüketim çılgınlığı olur yani
Bi hafta filn oldu galiba bakalim sizinki nasil olucakB3nim ki de lavivert gibiydi gri oldu ne renk olacak cozemedik 68 günlük seninki ne zaman döndü
Ben de regl olmadim normal mi acaba doktora filan gitmeli miyizöyle yapmak en iyisi bende hiçbişiy yok regl de olmadım henuz
Yatarak emzirmem korkuyorum uykum derin cok benim ama on sutu sagmak mantikli zAten ağrı yapiyor cok.doluyken bebekte zor emiyor ucunu kavrayamiyorYatarak emzirmek, emzirmefen önce ön sütü,2-3 dk kadar sağmak, sırt üstü yatıp bebeği göğüse koyarak emzirmekte gur akmasını engelliyormus
Bende adet olmadim adami akrep gibi görür oldum korkudan. Spiral candir canBen de regl olmadim normal mi acaba doktora filan gitmeli miyiz
Bu ardaaa kizlar spiral taktirdiniz mi nasilnbisey aciyo mu nasil koruncaz biz ya
Canım 6 aya kadar olmaması normalmiş ben 2Ben de regl olmadim normal mi acaba doktora filan gitmeli miyiz
Bu ardaaa kizlar spiral taktirdiniz mi nasilnbisey aciyo mu nasil koruncaz biz ya
Kuzum bi zde senle ayniyiz. Ben 2 kat giydirdim onceki gunler de boyleydi. Simdi atesi 37.5 isitici acmicam ama gece battaniye ortmeli miyim onu bilmiyom. Calpol verdim bi cay kasigi sizin atesiniz var miKizlar hava burda baya serinledi ev ise disardan daha soguk disarda otursam daha iyi yanineyse Isiticiyi acsammi yoksa suan ustunde patikli alti var onun ustunde esofman alti var boylemi kalsa. Bugun aşı olduk ya atesi tetiklemek istemiyorum ama usumesinide istemiyorum ne yapayim sizce
Bi ablam esinin spiralden rahatsiz oldugunu soyluyodu yani hissediliyo mu ki bu valla esime sen korun dedim o da korunmak istemiyo yaklasinca kaciyom da nereye kadarBende adet olmadim adami akrep gibi görür oldum korkudan. Spiral candir can
Adet görür görmez taktir cnm bende oyle yapacağım. Acımıyor korkma regl sancisina dayaniyorsan o daha kolayı oyle dusun
Haklisin canim hayirlisi Allahtan. 6 ay surmez umarim uzunmus. Esim korunmak istemiyo zaten ona kalsa hemen simdi bi tane daha olsun diyo yok yaaa diyorum :) benim kanamam normalde cok az oluyo amaa bel agrisina dayanamayabilirim bu herkeste olan bisey mi yoksa herkeste farrkli mi etkileriCanım 6 aya kadar olmaması normalmiş ben 2
defa oldum doğumdan sonra, esim prezervatif kullanıyor ben bisey kullanmayı düşünmüyorum yazık bize de yani vücudumuz mahvoluyor biraz da erkekler taviz versin kendilerinden. Doktor spiral en iyi koruma yöntemi ama kanamayı artırıyor ayrıca her yöntem içinde bir miktar risk barındırır dedi annem de kullanmış bel ağrısı ve kanamam cok oldu dedi çıkartırdım ama devam ediyor dedi, ben elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbime kalmis kısmetinde varsa ne yaparsan yap olur annemin arkadaşı hem kendisi spiralliymis hem esi prezervatif kullanmış ama hamile kalmis o yüzden hiçbiri garanti değil önlem alıp hayırlısını isteyelim
Anladım canım bende kaka sorunu için değiştirdim zaten mamamızıbilemiyorum kendi sütümmü yoksa mamamı gaz yapan...ama kaka soryny yok bu mamada en azından
Bende tatilden dondumde sutum azaldi hava degisiminden mi oluyomus aaaaEki Görüntüle 1888362
Kızlar memlekete giderken dr sutun hava değişiminden etkilenmesin diyerek bu damlayı vermisti.düzenli olarak kullandım ve etkisini gördüm. Evime gelince sütumun azaldığını hissettim tekrar gittim eczaneden aldım cok sukur yine dolu dolu göğüslerim insallah böyle devam eder.sütü az olanlara tavsiye ederim günde 3 kere bir su bardağı suya katılıyor
Yok ya ablam 4 ay olmuyor regl eltim de 1 yıl kişiye göre değişiyor bende hemen oldum mesela.Ben de regl olmadim normal mi acaba doktora filan gitmeli miyiz
Bu spiral nasıl bişey ya? Onla hamile kalan da çok duydum. O olunca korunmasız ilişki mi yaşıyorsunuz.Bende adet olmadim adami akrep gibi görür oldum korkudan. Spiral candir can
Adet görür görmez taktir cnm bende oyle yapacağım. Acımıyor korkma regl sancisina dayaniyorsan o daha kolayı oyle dusun
Bende tatilden dondumde sutum azaldi hava degisiminden mi oluyomus aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?