- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.161
Valla oyle oldu tatlım hayatım film şeridi gibi geçiyor gözlerimin önünden okuyordum gemen sene şimdi bebek sallıyorumOh ne guzel hizli cikmissin sen bebegim :) dimi bencede 4 yas cok guzel.tabi bizim kararlamamizla olmuyo bakalim tutacak mi :)
Ooooh maşallah ellerinden öperim hatunBende hizli sayilirim 22 evlendim 23 doguyu kucakladim 26 da dorugu :)
Bel ağrısını sadece annemden duydum canım ama kanamayı doktor söylediHaklisin canim hayirlisi Allahtan. 6 ay surmez umarim uzunmus. Esim korunmak istemiyo zaten ona kalsa hemen simdi bi tane daha olsun diyo yok yaaa diyorum :) benim kanamam normalde cok az oluyo amaa bel agrisina dayanamayabilirim bu herkeste olan bisey mi yoksa herkeste farrkli mi etkileri
Bende hizli sayilirim 22 evlendim 23 doguyu kucakladim 26 da dorugu :)
Bu erkekler neden böyle ya. Özellikle prezervatife çok karşılar. Eee ne olacak her sene bir çocuk mu olsun istiyorlar? Hap kullanmanın da kadının sağlığı için baya zararları var. Başka yöntem kalmadı. Geri çekilmeye zorla ikna ettiysen koyvermeyeceğinden emin olamazsın canım benden söylemesi.Kızlaaar ben 40 gün bitti hemen adet oldumzaten kocam da korunmuyor banada izin vermiyor spiral takmamma bi geri çekmeye ikna ettim ama o da en riskli hatta korunma bile değil napıcam ben
Ben tek kat alt ust giydiriyodum normalde. Gece yorganini ortuyodum kalkinca altina 2.kati ustunede yelek giydiriyodum alisinca geri cikariyodum kontrollu bi sekilde soguga direnci guclensin istyrm belkide hata edyrm bilmiyrm acemi akli :) isitici acmiyosak normal giydirip uzerlerini guzel ortelim o zaman :) benimkinin agrisi var sanirim cok huysuzlaniyo ama atesi yok suan icin.Kuzum bi zde senle ayniyiz. Ben 2 kat giydirdim onceki gunler de boyleydi. Simdi atesi 37.5 isitici acmicam ama gece battaniye ortmeli miyim onu bilmiyom. Calpol verdim bi cay kasigi sizin atesiniz var mi
Ben de 33 yaşımda ilk bebegimi dogurdum. Topigin en yaşlı annesi benim diye düşünüyodum. Okul evlilik coookkk gecc kalmamiza neden olmus sanirimmmYaşım 33 yeni doğum Yaptım:)))okuldu işti evlilikti çooook geç kalmışım burda küçük yaşta anne Olanları okuyunca imrendim valla:))
Canim ben bugun kızımı doktora götürdüm biz sma kullanıyordu ama bebelac gold önerdi anne sütüne tad olarak daha yakın dedi zagen mamaları içeriği hep ayniymis bende şimdi bebelac alacağımMama araştormaktan beynim yandı
En ideali 30 olmadan 2sininde olmasi valla ne guzel :) benimki 4cocuk diyodu en son ilk defa o zaman iyiki sezeryan olmusum dedim normal olsa takim kurardikBende 24 de evlendim 25 de ilk oğlumu kucağıma aldım 29 da ikinci oğlumu dogurdum :)
Valla cc lerle kafayı yicez benimki de 1400 almış bu ay bwnde 75 cc vermeye başladım ama sanırım doymuyorBenim de ayni 2 saate bir önce emzirme sonra 90 cc mama. İlk ay 400 gr almıştı dr da mamayı 60'dan 90 cc çıkar sutun çok az demişti. Bu ay kontrolüm de 1400 gr almış sanırım cidden 90 cc fazla geliyor. Ben de 3
Saate çıkaramadığım için en azından 90 yapıp dibinde 10 cc bırakmaya çalışıyorum.
Bazi hemsireler ne kadarda acik sozlu ve kibarBana hemşire geri çekme yöntemiyle korunursan kuçağında bebeyle gelirsin demişti
Kızlaaar ben 40 gün bitti hemen adet oldumzaten kocam da korunmuyor banada izin vermiyor spiral takmamma bi geri çekmeye ikna ettim ama o da en riskli hatta korunma bile değil napıcam ben
Evet vizimki de oyle cok huzursuzdu. Kucagimdan inmedi uyuyana kadar. Surekli kontrol edelim de cikmasin insallah. Yok canim acemi akli degil guzel dusunmussun benceBen tek kat alt ust giydiriyodum normalde. Gece yorganini ortuyodum kalkinca altina 2.kati ustunede yelek giydiriyodum alisinca geri cikariyodum kontrollu bi sekilde soguga direnci guclensin istyrm belkide hata edyrm bilmiyrm acemi akli :) isitici acmiyosak normal giydirip uzerlerini guzel ortelim o zaman :) benimkinin agrisi var sanirim cok huysuzlaniyo ama atesi yok suan icin.
Ateş düşürücü mu verdin canımYok ateşlenme olmadı evde bacaklarını açık bıraktım arada üstünü filan örtmedim uyuyunca huysuzluk oldu biraz sanırım kolu ağrıyor bir çay kaşığı ilaç verdim öyle olunca iyi geçer inş korkma
Evet Calpol almıştım ağrı kesici ateş düşürücü ondan verdimAteş düşürücü mu verdin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?