2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Oh ne guzel hizli cikmissin sen bebegim :) dimi bencede 4 yas cok guzel.tabi bizim kararlamamizla olmuyo bakalim tutacak mi :)
Valla oyle oldu tatlım hayatım film şeridi gibi geçiyor gözlerimin önünden okuyordum gemen sene şimdi bebek sallıyorum

Bel ağrısını sadece annemden duydum canım ama kanamayı doktor söyledi

Kızlaaar ben 40 gün bitti hemen adet oldum zaten kocam da korunmuyor banada izin vermiyor spiral takmamma bi geri çekmeye ikna ettim ama o da en riskli hatta korunma bile değil napıcam ben

Kızlaaar ben 40 gün bitti hemen adet oldum zaten kocam da korunmuyor banada izin vermiyor spiral takmamma bi geri çekmeye ikna ettim ama o da en riskli hatta korunma bile değil napıcam ben
Bu erkekler neden böyle ya. Özellikle prezervatife çok karşılar. Eee ne olacak her sene bir çocuk mu olsun istiyorlar? Hap kullanmanın da kadının sağlığı için baya zararları var. Başka yöntem kalmadı. Geri çekilmeye zorla ikna ettiysen koyvermeyeceğinden emin olamazsın canım benden söylemesi.

Kuzum bi zde senle ayniyiz. Ben 2 kat giydirdim onceki gunler de boyleydi. Simdi atesi 37.5 isitici acmicam ama gece battaniye ortmeli miyim onu bilmiyom. Calpol verdim bi cay kasigi sizin atesiniz var mi
Ben tek kat alt ust giydiriyodum normalde. Gece yorganini ortuyodum kalkinca altina 2.kati ustunede yelek giydiriyodum alisinca geri cikariyodum kontrollu bi sekilde soguga direnci guclensin istyrm belkide hata edyrm bilmiyrm acemi akli :) isitici acmiyosak normal giydirip uzerlerini guzel ortelim o zaman :) benimkinin agrisi var sanirim cok huysuzlaniyo ama atesi yok suan icin.

Yaşım 33 yeni doğum Yaptım:)))okuldu işti evlilikti çooook geç kalmışım burda küçük yaşta anne Olanları okuyunca imrendim valla:))
Ben de 33 yaşımda ilk bebegimi dogurdum. Topigin en yaşlı annesi benim diye düşünüyodum. Okul evlilik coookkk gecc kalmamiza neden olmus sanirimmm

Valla cc lerle kafayı yicez benimki de 1400 almış bu ay bwnde 75 cc vermeye başladım ama sanırım doymuyor

Evet vizimki de oyle cok huzursuzdu. Kucagimdan inmedi uyuyana kadar. Surekli kontrol edelim de cikmasin insallah. Yok canim acemi akli degil guzel dusunmussun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…