- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.181
Benimkinin uyku saati yaklasiyo bakalim dalabilecekmi uykuya.Evet vizimki de oyle cok huzursuzdu. Kucagimdan inmedi uyuyana kadar. Surekli kontrol edelim de cikmasin insallah. Yok canim acemi akli degil guzel dusunmussun bence
Ay insallah zorlanmadan dalar kuzuBenimkinin uyku saati yaklasiyo bakalim dalabilecekmi uykuya.
Gelsin buyursun da bi iki sene duraydı bariValla Allah yardimcimiz olsun canim. Aynen o korunma bile degil kiz 2. Geliyomus bide :))
Deme öyle deme demeeBana hemşire geri çekme yöntemiyle korunursan kuçağında bebeyle gelirsin demişti
Koyverirse son koyvermesi olur vallaBu erkekler neden böyle ya. Özellikle prezervatife çok karşılar. Eee ne olacak her sene bir çocuk mu olsun istiyorlar? Hap kullanmanın da kadının sağlığı için baya zararları var. Başka yöntem kalmadı. Geri çekilmeye zorla ikna ettiysen koyvermeyeceğinden emin olamazsın canım benden söylemesi.
Aynen gecikmişiz biz:))şimdiki Aklım olsa üniversitedeyken evlenir çocuk yapardım:)Ben de 33 yaşımda ilk bebegimi dogurdum. Topigin en yaşlı annesi benim diye düşünüyodum. Okul evlilik coookkk gecc kalmamiza neden olmus sanirimmm
Anladım canım inşallah düzelir biran önce yavrucuk çaresiz kalmak çok zorCanım ona benzer yöntemler denedik o an çözüyor ama sonrası yine 6 günü buluyor kaka yapamaması, tabi son nokta oluyor artık nefes almadan ağlamalar başlıyor
Aynen gecikmişiz biz:))şimdiki Aklım olsa üniversitedeyken evlenir çocuk yapardım:)
Ben şimdi 20de evlendim hemen hamile kaldım kocişte korunuyor Allah bilir tabi ama hatunlar ben menopoza kadar kaç bebe doğururum
Bir tane süpürge sesi var sadece o biraz sakinleştiriyor denizi. Onun haricinde malesef ne emzik ne biberon alıyor babada bile durmuyor sürekli beni istiyor. Koyar bırakırsam ağlıyor ille sallıcam uyutucam. Uyutmadan önce dediğin gibi bütün sıkıntılarını çözüp öyle uyutmaya koyuyorum ama malesef uyumuyor ağlıyorBizde çok fazla kusma sorunu yok ama dilinde pamukçuk varken çok öğürüyordu. Hergun karbonatlı suyla siliyorum simdi nerdeyse tamamen bitti öğürme ve kusmaları. Bir de usutuyor olabilir mi? Karnını ince bir tülbentle sar bakalım belki iyi gelir. Kilo alımı ilk iki aya göre azaldı aslına bakarsan ama ideal değerlerdeyiz.
Valla sırrını filan bilmiyorum benim oğluşum uykucu galibailk 3 hafta uyanmadı neredeyse zaten sonra da reflü yastığına koyduğum gibi uyuyordu. Bu son 2 haftadır sallamaya alıştırdım. Annem memede ve senin kucağında uyumaya alışırsa sen işe başlayınca kimse uyutamaz sallamaya alıştır dedi öyle yaptım. Bazen eliyle yüzünü gözünü çiziyor o zaman da kundaklıyorum o da hoşuna gitti sanırım. Çok aşırı huysuz olursa göğsüme yatırıyorum sarılıp öpüyorum sakinleşiyor sonra tekrar ayağıma alıyorum. Tabi sallamadan önce gaz-bez-burun tıkanıklığı-karın açlığı gibi bir sorun olmadığına emin olmak lazim. Gerçi her bebek farklı mesela Salih süpürge sesiyle sakinleşip uyuyor. Evde tek başınayken tuvalet ihtiyacım olduysa ve salih uyanıksa yanına süpürge sesi açıp gidiyorum geldiğimde uyumuş oluyor :) Deniz maşallah üniversite bitirip geldiği için böyle bebeksi şeylerle onu kandıramıyorsun sen sanırım
Allah aratmasın canım olursa başım gözüm üstüne :) isteyip yıllarca olmamasindansa istemeden kendi kendine olması daha iyi bence
Ablanin esi abartmis hicte anlaşılmıyor üstüste sordum bunu esime rahatsızlık veriyor mu diye hayır dedi. Sen bakma.kimseye yoksa 9 ay sonra 2. Gelir haberin olsun cnmBi ablam esinin spiralden rahatsiz oldugunu soyluyodu yani hissediliyo mu ki bu valla esime sen korun dedim o da korunmak istemiyo yaklasinca kaciyom da nereye kadar
Spiral y şeklinde bir arac ufak birsey rahim icine takilir. Hamile kalanlar cok ender allah nasip etmiş diyelim. Spiral kullanirken asiri agir is yapmayacaksin o kdr o sebeple kayabiliyormus. Ben yasamadim acikcasi cok rahat ettim. Korunmasız iliski oluyor ve sikinti olmuyorBu spiral nasıl bişey ya? Onla hamile kalan da çok duydum. O olunca korunmasız ilişki mi yaşıyorsunuz.
bilmiyorumki emzirirken hiç olunmadığı bile oluyormuş öyle duymuştum...spiral taktırmadım artık o bölgemle oynanmasından acayip tırsıyorum çünkü :)iğneler var ama emzirirken herşey yasak eşime güvenmekten başka çarem yok şuanBen de regl olmadim normal mi acaba doktora filan gitmeli miyiz
Bu ardaaa kizlar spiral taktirdiniz mi nasilnbisey aciyo mu nasil koruncaz biz ya
Şimdilik bi sıkıntı olmadı canım. Gece olursa olur ama dün gaz yapacak bişey yemedim dün gece de gazla uyandıKocișim caydırdı beni :) ama yarın yapacağım boyle olmaz mercimek aşkıyla yanıyorum :) buarada dikkat et bakalım gazı olacak mi seninkinin haber ver bana canım
Sende 9 ay sonra kucakla ikinci bebisi güzelim. Kocaya güvenilemez. Ben kaybettiğim bebeğime bu sekilde hamile kalmıştım 1 damlasindan inanKızlaaar ben 40 gün bitti hemen adet oldumzaten kocam da korunmuyor banada izin vermiyor spiral takmamma bi geri çekmeye ikna ettim ama o da en riskli hatta korunma bile değil napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?