2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Koyverirse son koyvermesi olur valla O yüzden hep kaçıyom kocişten kızzzz

Ben şimdi 20de evlendim hemen hamile kaldım kocişte korunuyor Allah bilir tabi ama hatunlar ben menopoza kadar kaç bebe doğururum

Ben şimdi 20de evlendim hemen hamile kaldım kocişte korunuyor Allah bilir tabi ama hatunlar ben menopoza kadar kaç bebe doğururum

Inşallah sütün koruyordur canım, senin işin Allaha kalmış :)

ben senin yerinde olsam eşim her yaklaştığında ay dikişim acıdı, ay dikişim galiba patladı filan der psikolojisini bozardım haaa bir de şey derdim, 1 sene arayla çocuk doğurursam doğumda dikiş tutmama ihtimali var. Allah korusun kan kaybından ölebilirim. Öyle bir durumda 2 çocuğumuza hem annelik hem babalık yapıp yokluğumu hissettirme olur mu kocacım

Bir tane süpürge sesi var sadece o biraz sakinleştiriyor denizi. Onun haricinde malesef ne emzik ne biberon alıyor babada bile durmuyor sürekli beni istiyor. Koyar bırakırsam ağlıyor ille sallıcam uyutucam. Uyutmadan önce dediğin gibi bütün sıkıntılarını çözüp öyle uyutmaya koyuyorum ama malesef uyumuyor ağlıyor

Bi ablam esinin spiralden rahatsiz oldugunu soyluyodu yani hissediliyo mu ki bu valla esime sen korun dedim o da korunmak istemiyo yaklasinca kaciyom da nereye kadar
Ablanin esi abartmis hicte anlaşılmıyor üstüste sordum bunu esime rahatsızlık veriyor mu diye hayır dedi. Sen bakma.kimseye yoksa 9 ay sonra 2. Gelir haberin olsun cnm

Bu spiral nasıl bişey ya? Onla hamile kalan da çok duydum. O olunca korunmasız ilişki mi yaşıyorsunuz.
Spiral y şeklinde bir arac ufak birsey rahim icine takilir. Hamile kalanlar cok ender allah nasip etmiş diyelim. Spiral kullanirken asiri agir is yapmayacaksin o kdr o sebeple kayabiliyormus. Ben yasamadim acikcasi cok rahat ettim. Korunmasız iliski oluyor ve sikinti olmuyor

Ben de regl olmadim normal mi acaba doktora filan gitmeli miyiz
Bu ardaaa kizlar spiral taktirdiniz mi nasilnbisey aciyo mu nasil koruncaz biz ya
bilmiyorumki emzirirken hiç olunmadığı bile oluyormuş öyle duymuştum...spiral taktırmadım artık o bölgemle oynanmasından acayip tırsıyorum çünkü :)iğneler var ama emzirirken herşey yasak eşime güvenmekten başka çarem yok şuan

Kocișim caydırdı beni :) ama yarın yapacağım boyle olmaz mercimek aşkıyla yanıyorum :) buarada dikkat et bakalım gazı olacak mi seninkinin haber ver bana canım
Şimdilik bi sıkıntı olmadı canım. Gece olursa olur ama dün gaz yapacak bişey yemedim dün gece de gazla uyandı

Kızlaaar ben 40 gün bitti hemen adet oldum zaten kocam da korunmuyor banada izin vermiyor spiral takmamma bi geri çekmeye ikna ettim ama o da en riskli hatta korunma bile değil napıcam ben
Sende 9 ay sonra kucakla ikinci bebisi güzelim. Kocaya güvenilemez. Ben kaybettiğim bebeğime bu sekilde hamile kalmıştım 1 damlasindan inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…