- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.201
Giydircem canım da nerden alıcaz nerelerde vardır hiç görmedimKızlar malum havaar soğudu bebeklerini külotlu çorap giydirmeye başladınız mı ?
Darisi sana olsun pasayi emzirmeye bak en azindan yaşına kdr sonra kucaklamaya bak 2. Yavruyu :)Anaa biz yaşitmiydik senle kız :) ne güzel 2 çocuklu genç anneymişsin maşallah.
Baslamadim henuz ben. Zaten sicagi hic sevmiyor ama alistiricam. Abimizden kalan 2 tane var 2 tane daha aldım mi bu kisi cikaririz :)Kızlar malum havaar soğudu bebeklerini külotlu çorap giydirmeye başladınız mı ?
Bi düşüneyim canım pek çıkmıyoruz artık. Yada kanguruyla çıkıyoruz keşke daha önce konuşsaydık bunu bir ara her gün tekerlek temizliyordumVallahi çok bunalmıştım ben tekerleklerini temizlemekten :)) ses yapıyor ama alışmıştı bizim cüce :)))
En azından daha az ses yapan cinste bir torba bulabilirsin. Pazar torbaları daha iyi bu konuda :)))
Bebek magazalarinda lcw magazasinda e bebek te falanda var cnm gitti gidiyor da da var cokcaGiydircem canım da nerden alıcaz nerelerde vardır hiç görmedim
acaba sütü az olanlar içse işe yararmı hava değişimi olmadanBana dr öyle söyledi canım annemde aynısını demişti hava değişiminden sütü etkilenirmis
Ya şimdi seni okuyunca şaşırdım ben kızımı çıplak gezdiriyorum sanki. Kısa kollu çıtçıtlı body altına da patikli alt giydiriyorum ben. Ben de evde şort tişört geziyorum çorapsız terliksiz. Kendi girdiğinin bi fazlası diyorlar ya uzun kollu üst ve patikli alt giyince bi fazlası oluyor di mi? Ben kendimden şüphe ettim şimdi. Denizin elleri bazen soğuk oluyor ama genelde normal ısıdaKuzum benimki patiksiz kadife tulum.icine atlet kulotlu corap giydiriyorum.ustunede penye battaniye ortuyorum.havalar biraz daha soguyunca uzunkol giydiricem icine
eğer başkası yoksa ben 36Ben de 33 yaşımda ilk bebegimi dogurdum. Topigin en yaşlı annesi benim diye düşünüyodum. Okul evlilik coookkk gecc kalmamiza neden olmus sanirimmm
Evet canım 2005 te üniversiteye başladığımdan tanıştık ama pek görüşmedik. Öyle arkadaş grubunda merhaba merhabaydık sonra kasım 2006 da bir görüştük bir daha da ayrılmadık. Allah eşlerimizle ağzımızın tadını bozmasın inşallah ♥Bizde 6 ekimde 4. Yılı bitiriyoruz. Beraberliğimizin 9. Yılı bitiyor:)))) 2006'dan berimi birliktesiniz? Bizimde 2006'da başladı ama 2-3 hafta sürdü bitti,2007'de yeniden başladık. O yüzden /2017'de 10. Yıla gireceğiz :)
Koyverirse son koyvermesi olur vallaO yüzden hep kaçıyom kocişten kızzzz
Ben şimdi 20de evlendim hemen hamile kaldım kocişte korunuyor Allah bilir tabi ama hatunlar ben menopoza kadar kaç bebe doğururum
Yaa çok çok geçmiş olsun bende kolumu dirsekten kırdım anlıyorum seniayağımı çatlattım çok fena günler geçirdim
Fiyatı ne kadar canım bide içindekiler kısmının fotosunu atar mıaın bir de bir su bardağı suya ne kadar katılıyor?Eki Görüntüle 1888362
Kızlar memlekete giderken dr sutun hava değişiminden etkilenmesin diyerek bu damlayı vermisti.düzenli olarak kullandım ve etkisini gördüm. Evime gelince sütumun azaldığını hissettim tekrar gittim eczaneden aldım cok sukur yine dolu dolu göğüslerim insallah böyle devam eder.sütü az olanlara tavsiye ederim günde 3 kere bir su bardağı suya katılıyor
Hafif ateşimiz çıktı calpol işaç verdim baya huysuzdu şu an uyusun diye sallıyorum beklediğimden hafif geçti bizimki..Zehrayenihayat bizim de aşımız yarın ve ben de korkuyorum hiç aklımdan çıkmıyor sizler nasılsınız ateslenme vs oldu mu iyisinizdir umarım
Aminn canımCanım çok teşekkür ederiz ❤bende bu rengi çok seviyorum umarım değişmez rengi
Paşana geçmiş olsun en kisa surede huysuzlugu geçsin insallah
Aynen benim oglumda öyle mutlaka bir yerleri ağrıyor ben Kulaginin ağrıDigi ni düşünüyorum çünkü ucak yolculuğu yapmıştık bugün daha iyi senin kuzuya da Rabbim şifa versin.
Hayırlı olsun kuzunun oyuncağı içinde bolca oynayacağı zamanları olsun inşallah
Geçmiş olsun canım benim inşallah en kısa sürede atlatirsin annen gelecek mi yanına en azından çocuklarla ilgilenir
Anaa sen küçük müsün bendem 88 liyim ben.küçük denizimmm sen bana geç kaldın ben sana erkeeenBende hizli sayilirim 22 evlendim 23 doguyu kucakladim 26 da dorugu :)
Çevremde oldu öyle değiştiren içinize sinmiyorsa çocuk adını öğrenmeden değiştirin. Ya da koymak istediğiniz isimle seslenin şimdiden alışsın bir an önce de değiştirirsiniz.kızlar benim kızımın adı biliyosunuz doğduktan günlerrrrrrr sonra eşimle çekişme sonucu ayşe nazlı olmuştu ayşe yi ben istedim naz koyacaktık nasıl olduysa nazlı oluverdi sonunda şu günlerde isimden soğumuş durumdayım mahkemeye verip değiştirmeyi bile düşündüm siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bi beden büyük mü almak lazım sıkar mı çocuğu?Bebek magazalarinda lcw magazasinda e bebek te falanda var cnm gitti gidiyor da da var cokca
sanada geçmiş olsun kimbilir nasıl zorlandın tabii yanında yardım edecek birileri varsa ne mutlu sanaYaa çok çok geçmiş olsun bende kolumu dirsekten kırdım anlıyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?