2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Vallahi çok bunalmıştım ben tekerleklerini temizlemekten :)) ses yapıyor ama alışmıştı bizim cüce :)))

En azından daha az ses yapan cinste bir torba bulabilirsin. Pazar torbaları daha iyi bu konuda :)))
Bi düşüneyim canım pek çıkmıyoruz artık. Yada kanguruyla çıkıyoruz keşke daha önce konuşsaydık bunu bir ara her gün tekerlek temizliyordum

Kuzum benimki patiksiz kadife tulum.icine atlet kulotlu corap giydiriyorum.ustunede penye battaniye ortuyorum.havalar biraz daha soguyunca uzunkol giydiricem icine
Ya şimdi seni okuyunca şaşırdım ben kızımı çıplak gezdiriyorum sanki. Kısa kollu çıtçıtlı body altına da patikli alt giydiriyorum ben. Ben de evde şort tişört geziyorum çorapsız terliksiz. Kendi girdiğinin bi fazlası diyorlar ya uzun kollu üst ve patikli alt giyince bi fazlası oluyor di mi? Ben kendimden şüphe ettim şimdi. Denizin elleri bazen soğuk oluyor ama genelde normal ısıda

Evet canım 2005 te üniversiteye başladığımdan tanıştık ama pek görüşmedik. Öyle arkadaş grubunda merhaba merhabaydık sonra kasım 2006 da bir görüştük bir daha da ayrılmadık. Allah eşlerimizle ağzımızın tadını bozmasın inşallah ♥

kızlar benim kızımın adı biliyosunuz doğduktan günlerrrrrrr sonra eşimle çekişme sonucu ayşe nazlı olmuştu ayşe yi ben istedim naz koyacaktık nasıl olduysa nazlı oluverdi sonunda şu günlerde isimden soğumuş durumdayım mahkemeye verip değiştirmeyi bile düşündüm siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Fiyatı ne kadar canım bide içindekiler kısmının fotosunu atar mıaın bir de bir su bardağı suya ne kadar katılıyor?

Aminn canım

Çevremde oldu öyle değiştiren içinize sinmiyorsa çocuk adını öğrenmeden değiştirin. Ya da koymak istediğiniz isimle seslenin şimdiden alışsın bir an önce de değiştirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…