- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.221
isim çokmu kötü sence ?hepimiz alışırız da büyük kızım alışırmı sence değişirseÇevremde oldu öyle değiştiren içinize sinmiyorsa çocuk adını öğrenmeden değiştirin. Ya da koymak istediğiniz isimle seslenin şimdiden alışsın bir an önce de değiştirirsiniz.
An itibariyle uyguladım dediklerini bakalım işe yarayacak mıInşallah sütün koruyordur canım, senin işin Allaha kalmış :)
ben senin yerinde olsam eşim her yaklaştığında ay dikişim acıdı, ay dikişim galiba patladı filan der psikolojisini bozardımhaaa bir de şey derdim, 1 sene arayla çocuk doğurursam doğumda dikiş tutmama ihtimali var. Allah korusun kan kaybından ölebilirim. Öyle bir durumda 2 çocuğumuza hem annelik hem babalık yapıp yokluğumu hissettirme olur mu kocacım
Ooof off offf bu kocaya beyin nakli şartSende 9 ay sonra kucakla ikinci bebisi güzelim. Kocaya güvenilemez. Ben kaybettiğim bebeğime bu sekilde hamile kalmıştım 1 damlasindan inan
An itibariyle uyguladım dediklerini bakalım işe yarayacak mı
Kızlaaar ben 40 gün bitti hemen adet oldumzaten kocam da korunmuyor banada izin vermiyor spiral takmamma bi geri çekmeye ikna ettim ama o da en riskli hatta korunma bile değil napıcam ben
Büyükler üşütmüş der ama:/Yesilimsi kaka ne demek ?
Mahkemeye gerek yoktur herhalde değiştireceksen yol yakınken karar ver bence. Ayşenaz çok güzel geldi banaisim çokmu kötü sence ?hepimiz alışırız da büyük kızım alışırmı sence değişirse
kimlikte ayşe nazlı yazıyor ...çokmu uzun yada uyumsuz acaba biz nazlı diye hitab ediyoruzMahkemeye gerek yoktur herhalde değiştireceksen yol yakınken karar ver bence. Ayşenaz çok güzel geldi bana
Benim kızımda büyük 5 yaşında hala kardeşine bebek diye hitap ediyor onlar alışır bir şekilde sen merak etme, önemli olan senin düşüncen
Büyükler üşütmüş der ama:/
Bende 24 de evlendim 25 de ilk oğlumu kucağıma aldım 29 da ikinci oğlumu dogurdum :)
Maşallah canım sana, benimde hayalimde 4 çocuk var ama yetiştiremeyecem galiba. 23te evlilik 27de ilk çocuk 32de 2.çocuk :))Ahaha aynıyız :)) 24 evlilik, 25 ilk çocuk, 29 2. Ve 32 3. :)))
Ateşi varmı canım? Ateş halsizlik yaparBu 2.ay asisi uyku yapiyormu cok ya çocuğum gozunu acamiyor valla
Canim bu yazdiklarimi gece giydiriyorum :) cam ustten acik oluyo cunku.havalarda serinledi baya.gunduzleri hava sicakligina gore esofman ustune yarim kol ya da uzul kol giydiriyorum.benim kiz ustunu cok aciyo.3 gun oncesine kadar penye tulum giyiyodu geceleri.simdi kadife giydiriyorum.kadife dedigimde ince olanlardanYa şimdi seni okuyunca şaşırdım ben kızımı çıplak gezdiriyorum sanki. Kısa kollu çıtçıtlı body altına da patikli alt giydiriyorum ben. Ben de evde şort tişört geziyorum çorapsız terliksiz. Kendi girdiğinin bi fazlası diyorlar ya uzun kollu üst ve patikli alt giyince bi fazlası oluyor di mi? Ben kendimden şüphe ettim şimdi. Denizin elleri bazen soğuk oluyor ama genelde normal ısıda
Maşallah canım sana, benimde hayalimde 4 çocuk var ama yetiştiremeyecem galiba. 23te evlilik 27de ilk çocuk 32de 2.çocuk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?