2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Çevremde oldu öyle değiştiren içinize sinmiyorsa çocuk adını öğrenmeden değiştirin. Ya da koymak istediğiniz isimle seslenin şimdiden alışsın bir an önce de değiştirirsiniz.
isim çokmu kötü sence ?hepimiz alışırız da büyük kızım alışırmı sence değişirse

An itibariyle uyguladım dediklerini bakalım işe yarayacak mı

Yarın ilk işim butun geceliklerimi falan çöpe atmak olacak ne kadar az çekici olursam o kadar iyi Şimdi ben hem kocişten uzak durup hem kendime bağlamayı nasıl becericem akıl verin bana tecrübeli hatunlar

isim çokmu kötü sence ?hepimiz alışırız da büyük kızım alışırmı sence değişirse
Mahkemeye gerek yoktur herhalde değiştireceksen yol yakınken karar ver bence. Ayşenaz çok güzel geldi bana
Benim kızımda büyük 5 yaşında hala kardeşine bebek diye hitap ediyor onlar alışır bir şekilde sen merak etme, önemli olan senin düşüncen

kimlikte ayşe nazlı yazıyor ...çokmu uzun yada uyumsuz acaba biz nazlı diye hitab ediyoruz

Canim bu yazdiklarimi gece giydiriyorum :) cam ustten acik oluyo cunku.havalarda serinledi baya.gunduzleri hava sicakligina gore esofman ustune yarim kol ya da uzul kol giydiriyorum.benim kiz ustunu cok aciyo.3 gun oncesine kadar penye tulum giyiyodu geceleri.simdi kadife giydiriyorum.kadife dedigimde ince olanlardan

Maşallah canım sana, benimde hayalimde 4 çocuk var ama yetiştiremeyecem galiba. 23te evlilik 27de ilk çocuk 32de 2.çocuk :))

Benim hayalim 3 tü ama inan içim gidiyor şimdi düşündükçe. İmkanlar dahilinde olsa da bir bebeğim daha olsa :)) bu bebeğimin keyfine varabiliyorum çünkü.

Tecrübe ve vakit olunca güzel oldu valla :)))

Sıkıntısız bir bebek mi, değil, ama sağlıklı ve kolik değil çok şükür. Gerisi de sabır ve zamanla hallolacak inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…