2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ne güzel farkında olmak en önemlisi, benim bebeğim kolikti ve çok zordu hep geçecek diyerek sabrettim çok şükür 2,5 ay oldu nerdeyse bitti denecek kadar azaldı.
Allah evlat kokusunu, sevgisini isteyen herkese tattırsın inşallah

Amin cnm, bizde ufak bir sorun yaşıyoruz . İnşallah büyümez düzelir. Duygulandım bu mesajı okuyunca

Hadi ya olabilir belki daha bugun kontrolden geldik ama hava soguk,araba sicak derken usudumu acaba takip edeyim bakayim.

Yediklerindende oluyor cnm. Biz 1-1,5 hafta yeşil kaka takip ettil. Ya üşümüştü, yada benim yediğinm süt ürünleri, kırmızı meyve sebzeler, alerjik gıdalar vb tüketimden kaynaklı bebeğe geçiyormuş. Dr umuz böyle söylemişti.

Aa olabilir bugun cilekli bogurtlenli yogurt yedim sutten mi gecti acep. Azicik sutum var demek ki yariyor buna sevindim bile ay nasil bir insan oldum ya bende bilmiyorum sagol kuzum yanitin için

denizbatiekin
Çok teşekkür ederim, bugün de bitti derken Zaman göz açıp kapayana kadar bitmiş. İlk aylarımız zorluydu am şimdi alıştık. Hepimiz için öyle oldu. İkisini aynı anda büyütmek zor ama eminim yaş farkı olan çocuklarda kolay değildir. Hepsinin farklı ihtiyaçlarıni var ve denge kurmak hassas iş. Yanımda ya annem ya kv oldu.

s

acaba sütü az olanlar içse işe yararmı hava değişimi olmadan

Olur canim tabii

Benim kızım olsaydı adı Ayşe olacaktı ❤bence isim guzel

Fiyatı ne kadar canım bide içindekiler kısmının fotosunu atar mıaın bir de bir su bardağı suya ne kadar katılıyor?

18.90 canım 50 ml. 1 su bardağına 15 damla
Resim ekleyecegim canım

Ahaha aynıyız :)) 24 evlilik, 25 ilk çocuk, 29 2. Ve 32 3. :)))

Ayy hadi yaaa bakalım 3. Tutacak mi :))

Gunaydin millet burasi guzel olmus 9 ay hamileligi takip ettim simdi bebegimle ilgili sorularimi soracagim ilk sorum bebisim 3 aylik susturamiyorum ya uyutamiyoruz sorunu nasil cozecegiz surekli agliyor uykuya daldiramiyoruz kucakta olayim diyor

Ben de uzun kollu zibin ve alt giydiriyorum. Arkadaslar tulum falan deyince hemen kosup kışlık kiyafe almalıyım diye düşündüm

Kızlar günaydın. Ben hala memleketteyim ve kızım hava değişiminden etkilendi.geldiğimizden beri kendine gelemedi. Hiriltisi arttı. Şimdide burnu dolu dolu hep fiskirma sesi var.
Erken doğumun etkileri görülüyor sanırım(

isim çokmu kötü sence ?hepimiz alışırız da büyük kızım alışırmı sence değişirse
Yok canım ismi hiç kötü değil. Ben senin içine sinmiyorsa diye söyledim. Çocuklar alışıyorlae herşeye bir şekilde. Ona açıklayabilirsiniz ismini değiştirdik filan diye

Yazık kuzuya bol bol burnunu temizle annesi rahat nefes alsın. Bir de üşüttü diye her yeri kapatmayın evdeki hava sirkülasyonu ve kaliteli oksijen önemli. İyi oksijenlenmezse ilerleyebilir çünkü. İnşallah tez zamanda düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…