- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.241
Canım senin içine nasıl siniyorsa öyle yap, bence uzun değil güzel.kimlikte ayşe nazlı yazıyor ...çokmu uzun yada uyumsuz acaba biz nazlı diye hitab ediyoruz
Allahimmmmmmmmm :)Ahaha aynıyız :)) 24 evlilik, 25 ilk çocuk, 29 2. Ve 32 3. :)))
Ne güzel farkında olmak en önemlisi, benim bebeğim kolikti ve çok zordu hep geçecek diyerek sabrettim çok şükür 2,5 ay oldu nerdeyse bitti denecek kadar azaldı.Benim hayalim 3 tü ama inan içim gidiyor şimdi düşündükçe. İmkanlar dahilinde olsa da bir bebeğim daha olsa :)) bu bebeğimin keyfine varabiliyorum çünkü.
Tecrübe ve vakit olunca güzel oldu valla :)))
Sıkıntısız bir bebek mi, değil, ama sağlıklı ve kolik değil çok şükür. Gerisi de sabır ve zamanla hallolacak inşallah :)))
Ateşi varmı canım? Ateş halsizlik yapar
Evet canım 2005 te üniversiteye başladığımdan tanıştık ama pek görüşmedik. Öyle arkadaş grubunda merhaba merhabaydık sonra kasım 2006 da bir görüştük bir daha da ayrılmadık. Allah eşlerimizle ağzımızın tadını bozmasın inşallah ♥
Hadi ya olabilir belki daha bugun kontrolden geldik ama hava soguk,araba sicak derken usudumu acaba takip edeyim bakayim.
Yediklerindende oluyor cnm. Biz 1-1,5 hafta yeşil kaka takip ettil. Ya üşümüştü, yada benim yediğinm süt ürünleri, kırmızı meyve sebzeler, alerjik gıdalar vb tüketimden kaynaklı bebeğe geçiyormuş. Dr umuz böyle söylemişti.
Peki adetin kacinci günü taktiriliyo bide saglik ocaginda takiyolar miAblanin esi abartmis hicte anlaşılmıyor üstüste sordum bunu esime rahatsızlık veriyor mu diye hayır dedi. Sen bakma.kimseye yoksa 9 ay sonra 2. Gelir haberin olsun cnm
Ben bebek magazasindan aldim arabali hemde minnos oglanlar icin :))Giydircem canım da nerden alıcaz nerelerde vardır hiç görmedim
s
acaba sütü az olanlar içse işe yararmı hava değişimi olmadan
kızlar benim kızımın adı biliyosunuz doğduktan günlerrrrrrr sonra eşimle çekişme sonucu ayşe nazlı olmuştu ayşe yi ben istedim naz koyacaktık nasıl olduysa nazlı oluverdi sonunda şu günlerde isimden soğumuş durumdayım mahkemeye verip değiştirmeyi bile düşündüm siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Fiyatı ne kadar canım bide içindekiler kısmının fotosunu atar mıaın bir de bir su bardağı suya ne kadar katılıyor?
Ahaha aynıyız :)) 24 evlilik, 25 ilk çocuk, 29 2. Ve 32 3. :)))
Cnm rotarix pek iyi değilmiş yalniz. Yan etkileri fazlaymış.Rotarix olan 2 doz canım. Bize 3 ve 5. Ay da yapılacak dedi hemşiremiz.
Ben de uzun kollu zibin ve alt giydiriyorum. Arkadaslar tulum falan deyince hemen kosup kışlık kiyafe almalıyım diye düşündümYa şimdi seni okuyunca şaşırdım ben kızımı çıplak gezdiriyorum sanki. Kısa kollu çıtçıtlı body altına da patikli alt giydiriyorum ben. Ben de evde şort tişört geziyorum çorapsız terliksiz. Kendi girdiğinin bi fazlası diyorlar ya uzun kollu üst ve patikli alt giyince bi fazlası oluyor di mi? Ben kendimden şüphe ettim şimdi. Denizin elleri bazen soğuk oluyor ama genelde normal ısıda
Yok canım ismi hiç kötü değil. Ben senin içine sinmiyorsa diye söyledim. Çocuklar alışıyorlae herşeye bir şekilde. Ona açıklayabilirsiniz ismini değiştirdik filan diyeisim çokmu kötü sence ?hepimiz alışırız da büyük kızım alışırmı sence değişirse
Yok kız yazık geceliklereYarın ilk işim butun geceliklerimi falan çöpe atmak olacak ne kadar az çekici olursam o kadar iyiŞimdi ben hem kocişten uzak durup hem kendime bağlamayı nasıl becericem akıl verin bana tecrübeli hatunlar
Afiyet olsun yarasinBencede :)) ne gerek var mis gibi sütü içmek varken yoğurtla karıştırmaya :)) Ay bir an kendim içecekmişim gibi düşündüm ve böyle bir tepki verdim :)))
Kreş e başladık çok şükür alisti hiç sıkıntı çıkarma di ztn uyumlu bi çocuk çok şüküridilduam canım kızın okula başladı mı nasıl gidiyor alıştı mi
Yazık kuzuyaKızlar günaydın. Ben hala memleketteyim ve kızım hava değişiminden etkilendi.geldiğimizden beri kendine gelemedi. Hiriltisi arttı. Şimdide burnu dolu dolu hep fiskirma sesi var.
Erken doğumun etkileri görülüyor sanırım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?