2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bende kışlık alışveriş yapmadım daha aslında eşime demiştim hamileyken kış sezon indiriminden alalım giyeceklerini diye ama işte doğmamış bebeğe don biçilmez derler ya biraz korktuk almaya. Şimdi de Antep için amerika uyarı yapmış alışveriş merkezi veya çarşıda ışid bombalı saldırı yapacak diye dışarı çıkamıyoruz

S Sunaz3580 öncelikle hoşgeldin canım. Bebeğin emerken sakin se yanına süpürge aç süpürge sesinde uyur bi dene benim kızım kolik ti aşırı ağlardi süpürge sesinde uyuturdum beynim siserdi benim.o sewiodu napıyım

Kreş e başladık çok şükür alisti hiç sıkıntı çıkarma di ztn uyumlu bi çocuk çok şükür dün aşımızı oldu bu arada taha 7250 gr olmuş 62 cm

Maşallah kızına canım bende ekim sonu düşünüyorum ama daha bir okul bulamadım benim kuzuda uyumludur ama biraz tedirgin olabilir artık alisacak yavaş yavaş. Taha kuzuma da bin maşallah annesinin sütü yarıyor bal yanagima soranlara 5 aylık de :) annem benimkine bile 4 aylık de diyor soranlara :) benim kuzu çok kusuyor ya kusmasa belki biraz daha toparlar tombik bebek hayallerim suya düştü galiba sağlıklı olsun da napalım

Ben netten aldım canım bu sabah çocuklara öyle yap sende istersen

Ya canım taha da çok kusuo çok s...o bu cocuk nasıl kilo alıo sasiriom demkki azcık içinde tutsa obur olcak
Canım aslında şimdiden versen sınıfta ekime kadar arkadaşlıklar kurulur dislanir fln diye bi kaygı oluştu bende kafana göre bi yer bul inşallah çok faydalı ıdilin hareketleri değişti 1 haftada.yani olgun bi çocuk ama çok itiraz ediodu onu duzeltmis tamam annemi dio beni uzmuo çok şükür.ama dili uzamiş

Hemen bir yer bulmam lazım o zaman en yakın zamanda.Bizimkinin zaten dili uzun yandık o zaman :))

HejaR12 benim Kayınvalidem öyle der hep 4 aylık de dio bende yalan soyleyemiom maalesef soran olunca direkt soyluom içimden hep Felak nas okuorum.yalan soylemektense dua ediorum rabbim korusun kem gözlerden minnoslari

Amin canım Allah korusun bütün bebisleri. Benim kuzuda hem kusuyor hem kaka yapıyor bol bol :) bizimde haftaya kontrol bakalım dr ne diyecek

HejaR12 demmkki çok doyuo canım ki kaka bol yapıo kilolu olmasada olur karnı doysun emsin bol bol şifa olsun sütü ona

Gunaydin kizlar
Kislik alisveris ben de yapmam gerekiyo. Zaten artik butun kiyafetleri kucuk gelmeye basladi.
Internetten almaya korkuyorum. Cunku bazi kiyafetlerin uzerinde 3-6 ay yazmasina ragmen ogluma kucuk geliyo. O yuzden bakip almam lazim. Tabi soğukta cikamazsak mecbur internettten alcam. Artik bi beden buyuk aliriz napalim

Anladım canım gece gündüz aynı kıyafet oluyor gece battaniye niyetine uyku tulumu giydiriyorum ben. Deniz de üstünü açıyor çünkü. İyi ya rahatladım:)

Ben kisliklari hep 1 yas aliyorum cnm o şekilde yapin sizde en soguklari düşünün kisin kocaman olacaklar

Kızlar ben gece ne giydireceğimi şaşırdım geçen gece penye tulum giydirdim kollarından aşağısını iki kat pikeyle örttüm üşümüştü dün gece uzun kollu biraz kalın zıbın ve pijama giydirdim terlemiş ev de çok sıcak değil aslında sizler uyku tulumu diyorsunuz şaşırıyorum çok kalın gelmiyor mu bizim de kolsuz uyku tulumumuz var ama çok kalın olur diye giydirmiyorum dizler ne yapıyorsunuz bana akıl verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…