- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.261
Hg kolik mi bebeğiniz?Gunaydin millet burasi guzel olmus 9 ay hamileligi takip ettim simdi bebegimle ilgili sorularimi soracagim ilk sorum bebisim 3 aylik susturamiyorum ya uyutamiyoruz sorunu nasil cozecegiz surekli agliyor uykuya daldiramiyoruz kucakta olayim diyor
Kreş e başladık çok şükür alisti hiç sıkıntı çıkarma di ztn uyumlu bi çocuk çok şükürdün aşımızı oldu bu arada taha 7250 gr olmuş 62 cm
Ben netten aldım canım bu sabah çocuklara öyle yap sende istersenBende kışlık alışveriş yapmadım dahaaslında eşime demiştim hamileyken kış sezon indiriminden alalım giyeceklerini diye ama işte doğmamış bebeğe don biçilmez derler ya biraz korktuk almaya. Şimdi de Antep için amerika uyarı yapmış alışveriş merkezi veya çarşıda ışid bombalı saldırı yapacak diye dışarı çıkamıyoruz
Ya canım taha da çok kusuo çok s...oMaşallah kızına canımbende ekim sonu düşünüyorum ama daha bir okul bulamadım benim kuzuda uyumludur ama biraz tedirgin olabilir artık alisacak yavaş yavaş. Taha kuzuma da bin maşallah annesinin sütü yarıyor bal yanagima soranlara 5 aylık de :) annem benimkine bile 4 aylık de diyor soranlara :) benim kuzu çok kusuyor ya kusmasa belki biraz daha toparlar tombik bebek hayallerim suya düştü galiba sağlıklı olsun da napalım
Artık mecbur öyle yapacağımBen netten aldım canım bu sabah çocuklara öyle yap sende istersen
Ya canım taha da çok kusuo çok s...obu cocuk nasıl kilo alıo sasiriom demkki azcık içinde tutsa obur olcak
Canım aslında şimdiden versen sınıfta ekime kadar arkadaşlıklar kurulur dislanir fln diye bi kaygı oluştu bende kafana göre bi yer bul inşallah çok faydalı ıdilin hareketleri değişti 1 haftada.yani olgun bi çocuk ama çok itiraz ediodu onu duzeltmis tamam annemi dio beni uzmuo çok şükür.ama dili uzamiş
HejaR12 benim Kayınvalidem öyle der hep 4 aylık de dio bende yalan soyleyemiom maalesef soran olunca direkt soyluom içimden hep Felak nas okuorum.yalan soylemektense dua ediorum rabbim korusun kem gözlerden minnoslari
Bn de diger cocuk icin guzel kiyafetleri sakliyorum. Ama kiz olursa bazi kiyafetleri giyemeyebilir :)Biz kıyafet konusunda şansliyiz galiba büyük oğlanın kıyafetler hoop kucugune kaldı belki bir kaç parça bişey alırız
Iste onu deneyerek anlarsın bakarak anlama sansin olsa keşke. Eger netten alacaksan 1 yas gibi al zaten ufak oluyorlar en soguk zamanlarda da zaten 6,7 aylik olacaklar onuda hesaba kat deniz boylu bir bebek bideBi beden büyük mü almak lazım sıkar mı çocuğu?
Anladım canım gece gündüz aynı kıyafet oluyor gece battaniye niyetine uyku tulumu giydiriyorum ben. Deniz de üstünü açıyor çünkü. İyi ya rahatladım:)Canim bu yazdiklarimi gece giydiriyorum :) cam ustten acik oluyo cunku.havalarda serinledi baya.gunduzleri hava sicakligina gore esofman ustune yarim kol ya da uzul kol giydiriyorum.benim kiz ustunu cok aciyo.3 gun oncesine kadar penye tulum giyiyodu geceleri.simdi kadife giydiriyorum.kadife dedigimde ince olanlardan
Ben kisliklari hep 1 yas aliyorum cnm o şekilde yapin sizde en soguklari düşünün kisin kocaman olacaklarGunaydin kizlar
Kislik alisveris ben de yapmam gerekiyo. Zaten artik butun kiyafetleri kucuk gelmeye basladi.
Internetten almaya korkuyorum. Cunku bazi kiyafetlerin uzerinde 3-6 ay yazmasina ragmen ogluma kucuk geliyo. O yuzden bakip almam lazim. Tabi soğukta cikamazsak mecbur internettten alcam. Artik bi beden buyuk aliriz napalim
Kaynanayi ortadan kaldirarakYarın ilk işim butun geceliklerimi falan çöpe atmak olacak ne kadar az çekici olursam o kadar iyiŞimdi ben hem kocişten uzak durup hem kendime bağlamayı nasıl becericem akıl verin bana tecrübeli hatunlar
Adet kac gun görüyorsun artik az az kalinca gideceksin 4. Gun taktirmistim ben az kanamali idim. Evet aile sagligi merkezi takıyor cokta memnun kalmistim benPeki adetin kacinci günü taktiriliyo bide saglik ocaginda takiyolar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?