- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.281
Ben de 33 yaşımda ilk bebegimi dogurdum. Topigin en yaşlı annesi benim diye düşünüyodum. Okul evlilik coookkk gecc kalmamiza neden olmus sanirimmm[/QUOTEyaşlılığı zinhar kabul etmiyorum:)))
Bende Dr a danışıp bebelac kullanıcam sanırım canımCanim ben bugun kızımı doktora götürdüm biz sma kullanıyordu ama bebelac gold önerdi anne sütüne tad olarak daha yakın dedi zagen mamaları içeriği hep ayniymis bende şimdi bebelac alacağım
Ayyy sabah sabah bu mesaj ne güzel geldi:))çooook tşk ederim canım benim:)Saçları boyatınca çok belli olmuyormuş öyle diyorlar:)))zira saçlarımda ki beyazlar bağımsızlıklarını ilan etmiş durumdalar:))))Masallah sana hatun hic yasini gostermiyosun
Bence de görüş bir çünkü kızımın doktoru benim de doktorumdu eski ve tecrübeli güveniyorum söylediklerine keşke anne sütü verebilseydil ams kismetBende Dr a danışıp bebelac kullanıcam sanırım canım
HejaR12 demmkki çok doyuo canım ki kaka bol yapıo kilolu olmasada olur karnı doysun emsin bol bol şifa olsun sütü ona
Kızlar ben gece ne giydireceğimi şaşırdım geçen gece penye tulum giydirdim kollarından aşağısını iki kat pikeyle örttüm üşümüştü dün gece uzun kollu biraz kalın zıbın ve pijama giydirdim terlemiş ev de çok sıcak değil aslında sizler uyku tulumu diyorsunuz şaşırıyorum çok kalın gelmiyor mu bizim de kolsuz uyku tulumumuz var ama çok kalın olur diye giydirmiyorum dizler ne yapıyorsunuz bana akıl verir misiniz
HejaR12 demmkki çok doyuo canım ki kaka bol yapıo kilolu olmasada olur karnı doysun emsin bol bol şifa olsun sütü ona
Kızlar ben gece ne giydireceğimi şaşırdım geçen gece penye tulum giydirdim kollarından aşağısını iki kat pikeyle örttüm üşümüştü dün gece uzun kollu biraz kalın zıbın ve pijama giydirdim terlemiş ev de çok sıcak değil aslında sizler uyku tulumu diyorsunuz şaşırıyorum çok kalın gelmiyor mu bizim de kolsuz uyku tulumumuz var ama çok kalın olur diye giydirmiyorum dizler ne yapıyorsunuz bana akıl verir misiniz
Anne sütü gibisi yok tabiki ama kuzularımızın kısmeti bu kadarmış.Bence de görüş bir çünkü kızımın doktoru benim de doktorumdu eski ve tecrübeli güveniyorum söylediklerine keşke anne sütü verebilseydil ams kismet
Bende 9 12 ay aldım kışlık ztn iriler maşallah şu an 6 9 ay gyio kışın 1 yaş olurBen kisliklari hep 1 yas aliyorum cnm o şekilde yapin sizde en soguklari düşünün kisin kocaman olacaklar
L Light Of God canım bende alıştım çünkü o mutlu sewerek gidio bende mutlu olurum çok şükür. Ya bu nazar konusunda ben hiç kötü düşünmüyorum aslında yalanda soyleyemiorum kv më kalsa nazar değer die die yedi beni ya ben hep okuyorum bebişimi dedigin gbi. Kız sen kaç yaşındasin beywzlarin var zira ben 27 ve cok beyazlarim var
Bende 9 12 ay aldım kışlık ztn iriler maşallah şu an 6 9 ay gyio kışın 1 yaş olur
Ben dün doktora sordun sarı kadar Normal bir durum safralı kaka korkma dediKızlar yeşil kaka ne anlama geliyordu tam yeşil değil ama hafif yeşile dönük yaptı
Sağlıklı olsunlar da yeterli mama yesinlerAnne sütü gibisi yok tabiki ama kuzularımızın kısmeti bu kadarmış.
33 bi Söylentiye göre 34 yaşındayım:)))83 doğumluyum canım.ah o beyazlar 20 Yaşında başladı beyazlamaya:)))beyazlarımı kapatmayı becerebilirsem 25 hissediyorum:)))L Light Of God canım bende alıştım çünkü o mutlu sewerek gidio bende mutlu olurum çok şükür. Ya bu nazar konusunda ben hiç kötü düşünmüyorum aslında yalanda soyleyemiorum kv më kalsa nazar değer die die yedi beni ya ben hep okuyorum bebişimi dedigin gbi. Kız sen kaç yaşındasin beywzlarin var zira ben 27 ve cok beyazlarim var
Canım bende 19 hissediyorum33 bi Söylentiye göre 34 yaşındayım:)))83 doğumluyum canım.ah o beyazlar 20 Yaşında başladı beyazlamaya:)))beyazlarımı kapatmayı becerebilirsem 25 hissediyorum:)))
Biz aksam uykusuna yatmadan komple ust degisiyoruz.hemen hemen ayni kiyafetler sadece serinse tulumunu giydiriyorum.maksat 'artik gece oldu uzun uyku zamani'mesajini alsin.yoksa uzun kollu citcitli badisini cikarip penye tulumunu giydiriyodum birkac gun once.ikiside ayni kalinlikta yaniAnladım canım gece gündüz aynı kıyafet oluyor gece battaniye niyetine uyku tulumu giydiriyorum ben. Deniz de üstünü açıyor çünkü. İyi ya rahatladım:)
Aaaa bende çilekli yoğurt yedikten sonra yeşil yaptı ama B3n mama da veriyorum sma da demir yüksek okdugubicin yeşil olabiliyormusAa olabilir bugun cilekli bogurtlenli yogurt yedim sutten mi gecti acep. Azicik sutum var demek ki yariyor buna sevindim bileay nasil bir insan oldum ya bende bilmiyorum sagol kuzum yanitin için
Ben uyku tulumuna ekim sonu kasim gibi gecerim herhalde.suan kadife tulum ve penye battaniye yeterli geliyo bizeKızlar ben gece ne giydireceğimi şaşırdım geçen gece penye tulum giydirdim kollarından aşağısını iki kat pikeyle örttüm üşümüştü dün gece uzun kollu biraz kalın zıbın ve pijama giydirdim terlemiş ev de çok sıcak değil aslında sizler uyku tulumu diyorsunuz şaşırıyorum çok kalın gelmiyor mu bizim de kolsuz uyku tulumumuz var ama çok kalın olur diye giydirmiyorum dizler ne yapıyorsunuz bana akıl verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?