2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

HejaR12 demmkki çok doyuo canım ki kaka bol yapıo kilolu olmasada olur karnı doysun emsin bol bol şifa olsun sütü ona

Amin canım benim

Canım ben ince pijama üstüne de örgü battaniye örtüyorum bence şimdiden uyku tulumu çok kalın olur terler

HejaR12 demmkki çok doyuo canım ki kaka bol yapıo kilolu olmasada olur karnı doysun emsin bol bol şifa olsun sütü ona

Amin canım benim

Canım ben ince pijama üstüne de örgü battaniye örtüyorum bence şimdiden uyku tulumu çok kalın olur terler

idilduam maşallah supahanallah kuzularına:)idil kuzumun alışmasına çoook sevindim.emindim alışacağına.asıl sen alışabildin mi:)canım benim nazar konusuna değinmek istedim.asla sakınma kuzunu.sakındıkça nazar değer.severlerken kilosunu filan sorarlarken felakla nas sûrelerini oku iki salavat arası.hiç aklına nazar değer diye getirme Allah'ın izniyle hiçbişey olmaz.çocuğu nazar değer diye milletten sakındıkça nazar değiyo.aryayı gören inanamıyor erken doğduğuna.şükürler olsun kilosu boyu da iyi.hiç sakınmıyorum felakla nas sureleri korur onları hiçbişeycik olmaz Allah'ın izniyle

L Light Of God canım bende alıştım çünkü o mutlu sewerek gidio bende mutlu olurum çok şükür. Ya bu nazar konusunda ben hiç kötü düşünmüyorum aslında yalanda soyleyemiorum kv më kalsa nazar değer die die yedi beni ya ben hep okuyorum bebişimi dedigin gbi. Kız sen kaç yaşındasin beywzlarin var zira ben 27 ve cok beyazlarim var

Ahh bu kv ler bizimki de öyle birde diyor ki beyaz giydirme güzel kıyafet giydirme çok yakışıyor nazar değer

Bende 9 12 ay aldım kışlık ztn iriler maşallah şu an 6 9 ay gyio kışın 1 yaş olur

Ayy benim kuzu da 6 9 giyiyor hiç 3 6 giymedibazı 9 12 lerde oluyor kalıbı küçük olanlar

33 bi Söylentiye göre 34 yaşındayım:)))83 doğumluyum canım.ah o beyazlar 20 Yaşında başladı beyazlamaya:)))beyazlarımı kapatmayı becerebilirsem 25 hissediyorum:)))

Anladım canım gece gündüz aynı kıyafet oluyor gece battaniye niyetine uyku tulumu giydiriyorum ben. Deniz de üstünü açıyor çünkü. İyi ya rahatladım:)
Biz aksam uykusuna yatmadan komple ust degisiyoruz.hemen hemen ayni kiyafetler sadece serinse tulumunu giydiriyorum.maksat 'artik gece oldu uzun uyku zamani'mesajini alsin.yoksa uzun kollu citcitli badisini cikarip penye tulumunu giydiriyodum birkac gun once.ikiside ayni kalinlikta yani

Son düzenleme:
Aa olabilir bugun cilekli bogurtlenli yogurt yedim sutten mi gecti acep. Azicik sutum var demek ki yariyor buna sevindim bile ay nasil bir insan oldum ya bende bilmiyorum sagol kuzum yanitin için
Aaaa bende çilekli yoğurt yedikten sonra yeşil yaptı ama B3n mama da veriyorum sma da demir yüksek okdugubicin yeşil olabiliyormus

Ben uyku tulumuna ekim sonu kasim gibi gecerim herhalde.suan kadife tulum ve penye battaniye yeterli geliyo bize

HejaR12 insan özenio gusel giydirmeye cocuklarinj insan içine cikiolar sonuçta o
Aahhh bu çok bilmiş kv ler senin büyük oglusta mi tarçınlı kurabiye ye bensio canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…