- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.301
HejaR12 benim Kayınvalidem öyle der hep 4 aylık de dio bende yalan soyleyemiom maalesef soran olunca direkt soyluom içimden hep Felak nas okuorum.yalan soylemektense dua ediorum rabbim korusun kem gözlerden minnoslari
Beyazları boşver onlara çözüm bulunuyo hem onunla ilgisi yok beyazlarlada olsan gostermezsin bence yuzun genc cunkuAyyy sabah sabah bu mesaj ne güzel geldi:))çooook tşk ederim canım benim:)Saçları boyatınca çok belli olmuyormuş öyle diyorlar:)))zira saçlarımda ki beyazlar bağımsızlıklarını ilan etmiş durumdalar:))))
Ufak sorunlar her zaman olur canım önemli olan büyütmemek. İnşallah en kısa sürede çözersiniz ufak sorununuzuAmin cnm, bizde ufak bir sorun yaşıyoruz . İnşallah büyümez düzelir. Duygulandım bu mesajı okuyunca
Cnm rotarix pek iyi değilmiş yalniz. Yan etkileri fazlaymış.
Özgüven tavan :) ama dogru yanii sonuna kadar katiliyorum sana :)Canım bende 19 hissediyorumhic 2 çocuklu kadın havasında deilim ayol
Bunu soyledigin iyi oldu bn hep ayina gore aliyorum 1-2 defa giydikten sonra olmuyor. Sanki hic buyumucekmis gibi geliyo bana :))Ben kisliklari hep 1 yas aliyorum cnm o şekilde yapin sizde en soguklari düşünün kisin kocaman olacaklar
Benim sacimda bembeyaz oldu ama tedirgin oluyorum boyatmak istiyorum ama yine de zaten gören gördü beyazlarimi 6 ay olsun pasam öyle boyayayim diyorum sende hangi boya kullanıldıAyyy sabah sabah bu mesaj ne güzel geldi:))çooook tşk ederim canım benim:)Saçları boyatınca çok belli olmuyormuş öyle diyorlar:)))zira saçlarımda ki beyazlar bağımsızlıklarını ilan etmiş durumdalar:))))
tey tey yaşım 19 tey teyÖzgüven tavan :) ama dogru yanii sonuna kadar katiliyorum sana :)
Ufaklık daha kızıl dimi canım yada büyüdükçe mi değişti oglusun maşallah bu arada kaç yaşında senin oğlus
Çok teşekkür ederim canım benim:)Beyazları boşver onlara çözüm bulunuyo hem onunla ilgisi yok beyazlarlada olsan gostermezsin bence yuzun genc cunku
Aynen öyle valla çocukların ablası gibi duruyosun:)genç anne olmanın avantajı kuzum çoook şanslısınCanım bende 19 hissediyorumhic 2 çocuklu kadın havasında deilim ayol
Ufaklık daha kızıl dimi canım yada büyüdükçe mi değişti oglusun maşallah bu arada kaç yaşında senin oğlus
Güle güle güle giysin canım bebeğin cinsiyeti olmuyor bende kızıma arabalı eşofman almıştım giydiriyorym :)Ben bebek magazasindan aldim arabali hemde minnos oglanlar icin :))
Tecrübeli anne hangi sitelerden alışveriş yaptın neler aldın bana da yardımcı olur musunBende 9 12 ay aldım kışlık ztn iriler maşallah şu an 6 9 ay gyio kışın 1 yaş olur
Neden tedirgin oluyosun canım?ben aryam hasteneden çıktıktan sonra boyattım ama yine boya zamanı geldi.nasıl boyatıcam bilmiyorum.ozamanlar arya küçüktü gündüz daha uzun uyuyordu hemen gidip boyatıvermiştim ama şimdi uzun uyumuyor.babası anneannesi filan besleyemiyolarda.aryayla kuaföre de gidemem o kadar kimyasal kokunun Arasında dursun istemem.yani durumlar böyle:)umuyorum en kısa zamanda boyatıp yenilenirim:)kuaförün hangi boyayı kullandığını mı sordun canım?Benim sacimda bembeyaz oldu ama tedirgin oluyorum boyatmak istiyorum ama yine de zaten gören gördü beyazlarimi 6 ay olsun pasam öyle boyayayim diyorum sende hangi boya kullanıldı
Burnunu düzenlü temizliyor musun?Kızlar günaydın. Ben hala memleketteyim ve kızım hava değişiminden etkilendi.geldiğimizden beri kendine gelemedi. Hiriltisi arttı. Şimdide burnu dolu dolu hep fiskirma sesi var.
Erken doğumun etkileri görülüyor sanırım(
Aaaa bende çilekli yoğurt yedikten sonra yeşil yaptı ama B3n mama da veriyorum sma da demir yüksek okdugubicin yeşil olabiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?