2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

HejaR12 benim Kayınvalidem öyle der hep 4 aylık de dio bende yalan soyleyemiom maalesef soran olunca direkt soyluom içimden hep Felak nas okuorum.yalan soylemektense dua ediorum rabbim korusun kem gözlerden minnoslari

Canım yalan konusunda haklısın ben de söyleyemiyorum ama şöyle bir taktik buldum kendimce. Mesela bebiş 5900 gr diyelim soranlara 5 kilo civarında diyorum ya da 5küsür kilo diyorum sen de ayını soranlara 4 aya yaklaştık dersin sonuçta yaklaşmak göreceli bir kavram

Beyazları boşver onlara çözüm bulunuyo hem onunla ilgisi yok beyazlarlada olsan gostermezsin bence yuzun genc cunku

Benim sacimda bembeyaz oldu ama tedirgin oluyorum boyatmak istiyorum ama yine de zaten gören gördü beyazlarimi 6 ay olsun pasam öyle boyayayim diyorum sende hangi boya kullanıldı

Ufaklık daha kızıl dimi canım yada büyüdükçe mi değişti oglusun maşallah bu arada kaç yaşında senin oğlus

Yunus Emre de Kızıllık var canım baba da kızıl şuanda sakallar inin rengi kuzunun saç rengi aynı.Eymen'in de küçükken açık kahveydi koyulaştı büyüdükçe 2012 Mayıs dogumlu 4 u geçti canım.kucugunun benim oglum olduğuna inanmiyorlar :)) erkek kardeşime çok benziyor saç rengi hariç. Büyük oglumda benim kucuklugume benzetiyorlar

Benim sacimda bembeyaz oldu ama tedirgin oluyorum boyatmak istiyorum ama yine de zaten gören gördü beyazlarimi 6 ay olsun pasam öyle boyayayim diyorum sende hangi boya kullanıldı
Neden tedirgin oluyosun canım?ben aryam hasteneden çıktıktan sonra boyattım ama yine boya zamanı geldi.nasıl boyatıcam bilmiyorum.ozamanlar arya küçüktü gündüz daha uzun uyuyordu hemen gidip boyatıvermiştim ama şimdi uzun uyumuyor.babası anneannesi filan besleyemiyolarda.aryayla kuaföre de gidemem o kadar kimyasal kokunun Arasında dursun istemem.yani durumlar böyle:)umuyorum en kısa zamanda boyatıp yenilenirim:)kuaförün hangi boyayı kullandığını mı sordun canım?

Burnunu düzenlü temizliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…