- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.321
Selam canım bir derdi olması lazım ağlıyorsa karnı tok altı temiz gazı çıkmış olması lazım onları zaten biliyorsundur. Aklına gelmeyen ufak bişeyler mi var acaba kıyafetin etiketi gibi mesela çorabın sıkmaaı gibi sıcal yada soğuk olabilir. çok sesaiz yada çok gürültülü ortamı da sevmiyorlar.Elektrik süpürgesi sesi deneyebilirsin belmi o rahatlatır. şimdi burdan bebeğim ağlıyor diye yazınca çok bişey aklıma gelmiyor açıklama yazmamışsın hiçGunaydin millet burasi guzel olmus 9 ay hamileligi takip ettim simdi bebegimle ilgili sorularimi soracagim ilk sorum bebisim 3 aylik susturamiyorum ya uyutamiyoruz sorunu nasil cozecegiz surekli agliyor uykuya daldiramiyoruz kucakta olayim diyor
Gunaydin millet burasi guzel olmus 9 ay hamileligi takip ettim simdi bebegimle ilgili sorularimi soracagim ilk sorum bebisim 3 aylik susturamiyorum ya uyutamiyoruz sorunu nasil cozecegiz surekli agliyor uykuya daldiramiyoruz kucakta olayim diyor
Aa ne güxel aynı dönemde mi doğmuşlardıBiz kıyafet konusunda şansliyiz galiba büyük oğlanın kıyafetler hoop kucugune kaldı belki bir kaç parça bişey alırız
Kızlar ben gece ne giydireceğimi şaşırdım geçen gece penye tulum giydirdim kollarından aşağısını iki kat pikeyle örttüm üşümüştü dün gece uzun kollu biraz kalın zıbın ve pijama giydirdim terlemiş ev de çok sıcak değil aslında sizler uyku tulumu diyorsunuz şaşırıyorum çok kalın gelmiyor mu bizim de kolsuz uyku tulumumuz var ama çok kalın olur diye giydirmiyorum dizler ne yapıyorsunuz bana akıl verir misiniz
Kısa kollu çıtçıtlı body bez çorap üstüne de kolsuz penye uyku tulumu giydiriyorum ben. Üç gündür çok gazo var diye içine de eşofman giydiriyorumKızlar ben gece ne giydireceğimi şaşırdım geçen gece penye tulum giydirdim kollarından aşağısını iki kat pikeyle örttüm üşümüştü dün gece uzun kollu biraz kalın zıbın ve pijama giydirdim terlemiş ev de çok sıcak değil aslında sizler uyku tulumu diyorsunuz şaşırıyorum çok kalın gelmiyor mu bizim de kolsuz uyku tulumumuz var ama çok kalın olur diye giydirmiyorum dizler ne yapıyorsunuz bana akıl verir misiniz
Avent mi aldın canım? Ben onunla verince sıkıntı olmamıştı sadece gaz sancısı veya uykusuzluk olunca biberon istiyo yoksa memeye itiraz etmiyordu. Ne zaman lansinoh göğüs pompası nın biberonu nu kullandım işler değişti.. Allahtan çok uzun sürmeden müdahale ettim. İki gün ağlattım ama memeyi aldı şükür olsun ya..Çok fena alıştı hemde. Bizde anne memesi gibi olan biberondan aldık iki gündür onunla veriyorum. Biraz ağlıyor biraz içiyor ama diğeriyle vermiyorum.hiç Baş edemicem yoksa
Teşekkür ederim canım
Aa ne güxel aynı dönemde mi doğmuşlardı
Bu damlaların yorumlarini inceledim ise yariyormus gercekten galactago da iyi ve tamamen bitkiselmis.ben de alacagim
Aynı şeyi yaşadım canım lansinoh biberonu verince memeyi tamamen bıraktı halbuki anne memesi gibj başlığı çok şaşırdım böyle yapmasınaAvent mi aldın canım? Ben onunla verince sıkıntı olmamıştı sadece gaz sancısı veya uykusuzluk olunca biberon istiyo yoksa memeye itiraz etmiyordu. Ne zaman lansinoh göğüs pompası nın biberonu nu kullandım işler değişti.. Allahtan çok uzun sürmeden müdahale ettim. İki gün ağlattım ama memeyi aldı şükür olsun ya..
Can'ım doğrusunu yapıyorsun bence, bebekken Nasıl alıştırırsan öyle gider. Lahana gibi katkat giydirmenin manası yok sakınan göze çöp batar misali. Şimdiden kalın giydirirsek kışın zemherisinde ne yapacağız dimi?Ben tek kat alt ust giydiriyodum normalde. Gece yorganini ortuyodum kalkinca altina 2.kati ustunede yelek giydiriyodum alisinca geri cikariyodum kontrollu bi sekilde soguga direnci guclensin istyrm belkide hata edyrm bilmiyrm acemi akli :) isitici acmiyosak normal giydirip uzerlerini guzel ortelim o zaman :) benimkinin agrisi var sanirim cok huysuzlaniyo ama atesi yok suan icin.
Tecrubeli bi anneden bunu duymak guzel :) deniz nasil yakisikli abisi nasil umarim hrsey yolundadir.Can'ım doğrusunu yapıyorsun bence, bebekken Nasıl alıştırırsan öyle gider. Lahana gibi katkat giydirmenin manası yok sakınan göze çöp batar misali. Şimdiden kalın giydirirsek kışın zemherisinde ne yapacağız dimi?
Aynen canım sıcaktan daha çok hastalık olurmuşAmin canım benim
Canım ben ince pijama üstüne de örgü battaniye örtüyorum bence şimdiden uyku tulumu çok kalın olur terler
Canım aslında ıdile daha çok şey aldımTecrübeli anne hangi sitelerden alışveriş yaptın neler aldın bana da yardımcı olur musun
Oh iyi, sagol canımBen dün doktora sordun sarı kadar Normal bir durum safralı kaka korkma dedi
Ben de öyle yaparım çünkü çok terliyor bizimkiBen uyku tulumuna ekim sonu kasim gibi gecerim herhalde.suan kadife tulum ve penye battaniye yeterli geliyo bize
Aynen canım sıcak soğuktan daha tehlikeliymişBen pamuk askili atlet giydirip ,uzerine uzun kol giydiriyorum.alt taraf tek kat pijama ve corap.su an o kadar soguk yok.bence cok sicaga da alistirmamak lazim.anca kis ayinda iki kat giydirilmeli.vucut ısısı 36 derece altinda degil ise usumuyor demektir.
Kolları üşümüyor mu canımKısa kollu çıtçıtlı body bez çorap üstüne de kolsuz penye uyku tulumu giydiriyorum ben. Üç gündür çok gazo var diye içine de eşofman giydiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?