2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Gunaydin millet burasi guzel olmus 9 ay hamileligi takip ettim simdi bebegimle ilgili sorularimi soracagim ilk sorum bebisim 3 aylik susturamiyorum ya uyutamiyoruz sorunu nasil cozecegiz surekli agliyor uykuya daldiramiyoruz kucakta olayim diyor
Selam canım bir derdi olması lazım ağlıyorsa karnı tok altı temiz gazı çıkmış olması lazım onları zaten biliyorsundur. Aklına gelmeyen ufak bişeyler mi var acaba kıyafetin etiketi gibi mesela çorabın sıkmaaı gibi sıcal yada soğuk olabilir. çok sesaiz yada çok gürültülü ortamı da sevmiyorlar.Elektrik süpürgesi sesi deneyebilirsin belmi o rahatlatır. şimdi burdan bebeğim ağlıyor diye yazınca çok bişey aklıma gelmiyor açıklama yazmamışsın hiç

Ben pamuk askili atlet giydirip ,uzerine uzun kol giydiriyorum.alt taraf tek kat pijama ve corap.su an o kadar soguk yok.bence cok sicaga da alistirmamak lazim.anca kis ayinda iki kat giydirilmeli.vucut ısısı 36 derece altinda degil ise usumuyor demektir.

Kısa kollu çıtçıtlı body bez çorap üstüne de kolsuz penye uyku tulumu giydiriyorum ben. Üç gündür çok gazo var diye içine de eşofman giydiriyorum

Çok fena alıştı hemde. Bizde anne memesi gibi olan biberondan aldık iki gündür onunla veriyorum. Biraz ağlıyor biraz içiyor ama diğeriyle vermiyorum.hiç Baş edemicem yoksa
Avent mi aldın canım? Ben onunla verince sıkıntı olmamıştı sadece gaz sancısı veya uykusuzluk olunca biberon istiyo yoksa memeye itiraz etmiyordu. Ne zaman lansinoh göğüs pompası nın biberonu nu kullandım işler değişti.. Allahtan çok uzun sürmeden müdahale ettim. İki gün ağlattım ama memeyi aldı şükür olsun ya..

Aa ne güxel aynı dönemde mi doğmuşlardı

Büyük oglumda Mayıs da doğmuştu,büyük oğlum çok küçüktü,Eymen'in 4 aylıkken giydiklerini Yunus Emre şimdi giyiyor :)

Bu damlaların yorumlarini inceledim ise yariyormus gercekten galactago da iyi ve tamamen bitkiselmis.ben de alacagim

Evet canım inşallah sende de yarar.en azından 6 aya kadar sadece anne sütü alsalardi yavrular iyiydi

Aynı şeyi yaşadım canım lansinoh biberonu verince memeyi tamamen bıraktı halbuki anne memesi gibj başlığı çok şaşırdım böyle yapmasına

Can'ım doğrusunu yapıyorsun bence, bebekken Nasıl alıştırırsan öyle gider. Lahana gibi katkat giydirmenin manası yok sakınan göze çöp batar misali. Şimdiden kalın giydirirsek kışın zemherisinde ne yapacağız dimi?

Tecrubeli bi anneden bunu duymak guzel :) deniz nasil yakisikli abisi nasil umarim hrsey yolundadir.

Tecrübeli anne hangi sitelerden alışveriş yaptın neler aldın bana da yardımcı olur musun
Canım aslında ıdile daha çok şey aldım taha ya pek bişi almadım ama ;
1.uzun kollu çıtçıtlı bodyler
2.uzun kollu switsrtler
3.alt eşofman kalinlarindan
4.pojama takımları
5.uyku tulumu
Asıl lasim olan şeyler ben lcw den aldım canım bugün.ama h&m in organic pamuk ürünlerinden çok almıştım doğmadan önce çok gusel oluolar rahat giyilebilir şeyler 4 6 aylarını şimdi tam oluo giyio kalıpları küçük hm nin.lcw de çok iyi fiyat olarak da iyi ve yıllarca eskimio yıka yıka giydir bozulma olmuo

Aynen canım sıcak soğuktan daha tehlikeliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…