2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Teşekkür ederim tatlım Ee prenses kreşe giderken şık olmalı

Hanımlar sağlık ocağına gittim biraz önce hemşire bana gel 3 aylık aşı yapalım kondom kullan bu arada dedi sonra da her ay aşı yaparız dedi nedir bu aşının koruma derecesi olanlar var mı?

Tecrubeli bi anneden bunu duymak guzel :) deniz nasil yakisikli abisi nasil umarim hrsey yolundadir.
Canım abimiz okula başladı. Deniz 1 haftadır bambaşka bir Bebek oldu resmen huysuz ve sürekli kucakta gezmek istiyor, uyumuyor şuanda memede uyuyor ve ben hala 1 lokma bişey yemedim açlıktan bayılacağım. Abimizde okulda olunca yardım edecek kimse yok ve akşama pert olmuş oluyorum. Ne oldu bebişime anlamadım sanırım dişleri kaşınıyor sürekli salyalı ve ben damağını kaşıyınca sakinleşiyor.

Bu arada resminize bayıldım allahım ayırmasın sizi ömür boyu Mutlu olun inşallah :)) Ediz kuzum ve saçları Nasıl? Sen nasılsın?

Bir de ben yüz kremlerimi kullanmadım hamilelikte şimdi kırışık için falan onlar kullansam mi ya bilemedim doktoruna bunarı soran oldu mj

selam kizlar

aksama kalabalik misafirim var.pek gelemedim bugun.

benim kiz su an 6 kiloya yakin.haftaya 3 ayi bitrcek.ben kislik kiyafetlerin hepsini 9 12 aldim.6 9 lar ile arasinda cok fark yok.altlarina bir kat daha giydirebiliriz belkide cok soguklarda.tavsiyem kesinlikle 9 12 alin.alt ust takima agirlik verdim ki icine citcitli atlet body falan giydirebileyim.tulum stogu yapmadim cunku ayaklarini slklstiriyor kucaga alinca.gece icinde askili uyku tulumu alicam cunku buz gibi oluyor eli yuzu.
1 yasa kadar yorgan onerilmiyor yuzlerine cekip bogulma riski oldugu icin.aklinizda olsun

Super_anne1411 ayy yerim ben onu yaa çok tatlı görünüyor görünen yerleri :) hep mi böyle uykusu yoksa bugün mu böyle canım

idilduam amin canım Allah hepimizin evlatlarini korusun bu arada tarçınlı kurabiyeye bayilirim:)

Oyyy gelirsem bir güzel ısırırım o yanakları minnoş abisini özlemiş bence, abisi evdeyken tv filan mı açıyordu belki sese alıştıysa onu arıyordur.
Can'ım tv hep açık sese alışık olsun diye, abisini gerçekten özlüyor olabilir çok güzel iletişim kuruyorlar agular gülücükler havada uçuşuyor o Zaman :)

Gece de evi aynı ısıda tutunca yine kat kat giydirmeye gerek var mi

Can'ım tv hep açık sese alışık olsun diye, abisini gerçekten özlüyor olabilir çok güzel iletişim kuruyorlar agular gülücükler havada uçuşuyor o Zaman :)

Başka ne gibi değişiklik oldu düşün bakalım tek fark buysa sen de oyna yorulunca belki uyur... benim oğlum da bu ara kundağa alıştı. Ellerini sıkı sıkı sarıp sallamazsam uyumuyor. Onu da denedin mi?

Başka ne gibi değişiklik oldu düşün bakalım tek fark buysa sen de oyna yorulunca belki uyur... benim oğlum da bu ara kundağa alıştı. Ellerini sıkı sıkı sarıp sallamazsam uyumuyor. Onu da denedin mi?
Aklıma gelen birşey olmadı Can'ım ya sıkılıyor onu daha önce denemiştim, kucağımda uyuyor emerken uyuyor yatırınca maksimum 10 dakika sonra uyanıyor :/

Aklıma gelen birşey olmadı Can'ım ya sıkılıyor onu daha önce denemiştim, kucağımda uyuyor emerken uyuyor yatırınca maksimum 10 dakika sonra uyanıyor :/

Benim bebiş de daha önceden kundak denediğimde çok çırpınmıştı açmaya uğraşmışti bu sefer sakin durdu. Hatta dediğim gibi şimdi de kundaksız uyumuyor :) yatarak emzirsen uyuduğu yerde hemen yüz üstü çevirir gazını çıkartırsın uykusu açılmadan devam eder uyumaya belki inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…