- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.341
Teşekkür ederim tatlımCanım aslında ıdile daha çok şey aldımtaha ya pek bişi almadım ama ;
1.uzun kollu çıtçıtlı bodyler
2.uzun kollu switsrtler
3.alt eşofman kalinlarindan
4.pojama takımları
5.uyku tulumu
Asıl lasim olan şeyler ben lcw den aldım canım bugün.ama h&m in organic pamuk ürünlerinden çok almıştım doğmadan önce çok gusel oluolar rahat giyilebilir şeyler 4 6 aylarını şimdi tam oluo giyio kalıpları küçük hm nin.lcw de çok iyi fiyat olarak da iyi ve yıllarca eskimio yıka yıka giydir bozulma olmuo
Canım abimiz okula başladı. Deniz 1 haftadır bambaşka bir Bebek oldu resmen huysuz ve sürekli kucakta gezmek istiyor, uyumuyor şuanda memede uyuyor ve ben hala 1 lokma bişey yemedim açlıktan bayılacağım. Abimizde okulda olunca yardım edecek kimse yok ve akşama pert olmuş oluyorum. Ne oldu bebişime anlamadım sanırım dişleri kaşınıyor sürekli salyalı ve ben damağını kaşıyınca sakinleşiyor.Tecrubeli bi anneden bunu duymak guzel :) deniz nasil yakisikli abisi nasil umarim hrsey yolundadir.
Ayyy evwt rengi uygun çorap toka çok önemli coookTeşekkür ederim tatlımEe prenses kreşe giderken şık olmalı
Can'ım tv hep açık sese alışık olsun diye, abisini gerçekten özlüyor olabilir çok güzel iletişim kuruyorlar agular gülücükler havada uçuşuyor o Zaman :)Oyyy gelirsem bir güzel ısırırım o yanaklarıminnoş abisini özlemiş bence, abisi evdeyken tv filan mı açıyordu belki sese alıştıysa onu arıyordur.
Gece de evi aynı ısıda tutunca yine kat kat giydirmeye gerek var miselam kizlar
aksama kalabalik misafirim var.pek gelemedim bugun.
benim kiz su an 6 kiloya yakin.haftaya 3 ayi bitrcek.ben kislik kiyafetlerin hepsini 9 12 aldim.6 9 lar ile arasinda cok fark yok.altlarina bir kat daha giydirebiliriz belkide cok soguklarda.tavsiyem kesinlikle 9 12 alin.alt ust takima agirlik verdim ki icine citcitli atlet body falan giydirebileyim.tulum stogu yapmadim cunku ayaklarini slklstiriyor kucaga alinca.gece icinde askili uyku tulumu alicam cunku buz gibi oluyor eli yuzu.
1 yasa kadar yorgan onerilmiyor yuzlerine cekip bogulma riski oldugu icin.aklinizda olsun
Can'ım tv hep açık sese alışık olsun diye, abisini gerçekten özlüyor olabilir çok güzel iletişim kuruyorlar agular gülücükler havada uçuşuyor o Zaman :)
Aklıma gelen birşey olmadı Can'ım yaBaşka ne gibi değişiklik oldu düşün bakalım tek fark buysa sen de oyna yorulunca belki uyur... benim oğlum da bu ara kundağa alıştı. Ellerini sıkı sıkı sarıp sallamazsam uyumuyor. Onu da denedin mi?
Tosbikimmmm:)))
Aklıma gelen birşey olmadı Can'ım yasıkılıyor onu daha önce denemiştim, kucağımda uyuyor emerken uyuyor yatırınca maksimum 10 dakika sonra uyanıyor :/
Ballll o dudaklarrrr:)))En fazla 15dk surecek yalanci uykumuz icin yatistayiz :)
Balinadan nefret edio galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?