- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.361
Aşı kullanırken gebe kalan varmı bi arastr canım bence bende araştırcam yazarım mantıklı geldi asiHanımlar sağlık ocağına gittim biraz önce hemşire bana gel 3 aylık aşı yapalım kondom kullan bu arada dedi sonra da her ay aşı yaparız dedi nedir bu aşının koruma derecesi olanlar var mı?
Oyy kiyamam kuzuma ya.bugun bi yerde okudum buyume atagi yasayan bebeklerde boyle olabiliyomus.belkide gelisimi hizlandi.Canım abimiz okula başladı. Deniz 1 haftadır bambaşka bir Bebek oldu resmen huysuz ve sürekli kucakta gezmek istiyor, uyumuyor şuanda memede uyuyor ve ben hala 1 lokma bişey yemedim açlıktan bayılacağım. Abimizde okulda olunca yardım edecek kimse yok ve akşama pert olmuş oluyorum. Ne oldu bebişime anlamadım sanırım dişleri kaşınıyor sürekli salyalı ve ben damağını kaşıyınca sakinleşiyor.
Bu arada resminize bayıldım allahım ayırmasın sizi ömür boyu Mutlu olun inşallah :)) Ediz kuzum ve saçları Nasıl? Sen nasılsın?
Tesekkur ederiz teyzesi yuzu acik cok nadir uyuyoSuper_anne1411 ayy yerim ben onu yaa çok tatlı görünüyor görünen yerleri :) hep mi böyle uykusu yoksa bugün mu böyle canım
idilduam amin canım Allah hepimizin evlatlarini korusun bu arada tarçınlı kurabiyeye bayilirim:)
Tamam canım burada ikinci üçüncü bebeği olanlar var bilirler belki diye yazdım net de bakın. Hemşireye sordum baglatanlarin bile hamile kalma riski var bağlayıp hamile kalip gelenler var buraya dedi hepsi riskli anlayacağın dediAşı kullanırken gebe kalan varmı bi arastr canım bence bende araştırcam yazarım mantıklı geldi asi
Yaa yerim ben onun aksiligini♥♥ masallah cok tatli cookk.insallah bi an once sakin gunlerine doner
Ya ben cok severiim ama kurabiye yapamiyorum dur kocaya diyimde alsin gebelige ne gerek var
Eşimle bayıldık bebişine maşallah kuzucuğa :)
Balinadan nefret edio galiba
valla klima falan varsa birsey diyemem.bizde klima yok.gece isi dusuyor.yatak odam diger odalara gore kisin daha serin oluyorGece de evi aynı ısıda tutunca yine kat kat giydirmeye gerek var mi
Belki öyledir Can'ım maaşallahınızı var zaten bıraksak oturacak koşacak benim deli oğlan. Boyumuz kilomuz da iyi çok şükür . Ben de şimdi o dediğini yaptım iki lokma geçti Boğaz'ımdan çok şükürOyy kiyamam kuzuma ya.bugun bi yerde okudum buyume atagi yasayan bebeklerde boyle olabiliyomus.belkide gelisimi hizlandi.
Ama mutlaka biseyler atistir gerekirse 2dakikacik aglasin sen biseyler hazirla kendine senin ayakta durabilmen daha onemli.
Ben alistim basindan beri boyleyiz su 5er 10ar dakikalik uykularinda yada sakin oldugu anlarda hemen yiyecek biseyler hazirliyorum git gel yiyorum oyle ediz kucagimdayken.
Saclari ayrica sordugun icin tesekkur ederizBugun inat ettim sapka taktim saclari insin diye baya zorladim ama yok kendi gibi inatci saclarida :))
Çok çok aminYaa yerim ben onun aksiligini♥♥ masallah cok tatli cookk.insallah bi an once sakin gunlerine doner
Can'ım çok teşekkürlerEşimle bayıldık bebişine maşallah kuzucuğa :)
Bugünlerde böyleyiz Can'ım huysuz ve aksi
Bazen serin oluyor ama koldan üşünmez bişey olmazKolları üşümüyor mu canım
Diş için erken değil mi canım denizin de salyaları akıyorCanım abimiz okula başladı. Deniz 1 haftadır bambaşka bir Bebek oldu resmen huysuz ve sürekli kucakta gezmek istiyor, uyumuyor şuanda memede uyuyor ve ben hala 1 lokma bişey yemedim açlıktan bayılacağım. Abimizde okulda olunca yardım edecek kimse yok ve akşama pert olmuş oluyorum. Ne oldu bebişime anlamadım sanırım dişleri kaşınıyor sürekli salyalı ve ben damağını kaşıyınca sakinleşiyor.
Bu arada resminize bayıldım allahım ayırmasın sizi ömür boyu Mutlu olun inşallah :)) Ediz kuzum ve saçları Nasıl? Sen nasılsın?
Erken Can'ım salyası hep akıyordu ama bugünlerde iyice arttı ve damağını ovaladığım Zaman sakinleşiyor ve hoşuna gidiyor o yüzden aklıma geldi. Bazı bebekler erken çıkarıyor dişini umarım bizimki erken çıkarmazDiş için erken değil mi canım denizin de salyaları akıyor
Yaptırma o iğnelerden bütün düzenini bozuyor. Çok kanaman olabiliyor. Rahim duvarını inceltiyor filan bir sürü bişeyHanımlar sağlık ocağına gittim biraz önce hemşire bana gel 3 aylık aşı yapalım kondom kullan bu arada dedi sonra da her ay aşı yaparız dedi nedir bu aşının koruma derecesi olanlar var mı?
Klima değil de kombiyi kapatmayız çok işi değişmiyor bizde neyse ısıya göre denerim ben de şu an gece üstünü ince örtüyle örtüyorum sırtı terliyorum üstünde bi kat kıyafet var tabi biz izmirdeyiz etkisi vardır burası çok soğuk degilvalla klima falan varsa birsey diyemem.bizde klima yok.gece isi dusuyor.yatak odam diger odalara gore kisin daha serin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?