2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hanımlar sağlık ocağına gittim biraz önce hemşire bana gel 3 aylık aşı yapalım kondom kullan bu arada dedi sonra da her ay aşı yaparız dedi nedir bu aşının koruma derecesi olanlar var mı?
Aşı kullanırken gebe kalan varmı bi arastr canım bence bende araştırcam yazarım mantıklı geldi asi

Oyy kiyamam kuzuma ya.bugun bi yerde okudum buyume atagi yasayan bebeklerde boyle olabiliyomus.belkide gelisimi hizlandi.
Ama mutlaka biseyler atistir gerekirse 2dakikacik aglasin sen biseyler hazirla kendine senin ayakta durabilmen daha onemli.
Ben alistim basindan beri boyleyiz su 5er 10ar dakikalik uykularinda yada sakin oldugu anlarda hemen yiyecek biseyler hazirliyorum git gel yiyorum oyle ediz kucagimdayken.
Saclari ayrica sordugun icin tesekkur ederiz Bugun inat ettim sapka taktim saclari insin diye baya zorladim ama yok kendi gibi inatci saclarida :))

Tesekkur ederiz teyzesi yuzu acik cok nadir uyuyo
Gunduz hep boyle. Uykusu geliyo gozleri kapaniyo ama ya dalamiyo bi turlu yada kisacik uyuyo. Gece uykusuna dalmasida 1-2saati buluyo.kucagimda gozler kapali kafasi bi sag omzumda bi solda bi koynumda geziniyo oyle. Normalmi dicemde bence degil.

Aşı kullanırken gebe kalan varmı bi arastr canım bence bende araştırcam yazarım mantıklı geldi asi
Tamam canım burada ikinci üçüncü bebeği olanlar var bilirler belki diye yazdım net de bakın. Hemşireye sordum baglatanlarin bile hamile kalma riski var bağlayıp hamile kalip gelenler var buraya dedi hepsi riskli anlayacağın dedi

Belki öyledir Can'ım maaşallahınızı var zaten bıraksak oturacak koşacak benim deli oğlan. Boyumuz kilomuz da iyi çok şükür . Ben de şimdi o dediğini yaptım iki lokma geçti Boğaz'ımdan çok şükür
Edizin saçları ayrıca sormamak olmaz onlar ayrı bir cumhuriyet sakın şapka falan takma oynama kuzumun saçlarıyla. bayılıyorum onun çipil çipil gözlerine ve saçlarına

Diş için erken değil mi canım denizin de salyaları akıyor

Diş için erken değil mi canım denizin de salyaları akıyor
Erken Can'ım salyası hep akıyordu ama bugünlerde iyice arttı ve damağını ovaladığım Zaman sakinleşiyor ve hoşuna gidiyor o yüzden aklıma geldi. Bazı bebekler erken çıkarıyor dişini umarım bizimki erken çıkarmaz

Hanımlar sağlık ocağına gittim biraz önce hemşire bana gel 3 aylık aşı yapalım kondom kullan bu arada dedi sonra da her ay aşı yaparız dedi nedir bu aşının koruma derecesi olanlar var mı?
Yaptırma o iğnelerden bütün düzenini bozuyor. Çok kanaman olabiliyor. Rahim duvarını inceltiyor filan bir sürü bişey

Nasıl kızlar önerir misiniz​

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-23-15-40-01_1.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 32
valla klima falan varsa birsey diyemem.bizde klima yok.gece isi dusuyor.yatak odam diger odalara gore kisin daha serin oluyor
Klima değil de kombiyi kapatmayız çok işi değişmiyor bizde neyse ısıya göre denerim ben de şu an gece üstünü ince örtüyle örtüyorum sırtı terliyorum üstünde bi kat kıyafet var tabi biz izmirdeyiz etkisi vardır burası çok soğuk degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…