2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Yaptırma o iğnelerden bütün düzenini bozuyor. Çok kanaman olabiliyor. Rahim duvarını inceltiyor filan bir sürü bişey
Hemşireye o kadar sordum yen etkisi var mı diye yok sadece adeti geciktirir sen zaten 3 aylık iğneyi bi kez yaptiracaksin sonra aylık iğneyi döneriz dedi aylık da mı böyle etki ediyo? Peki nasıl korunacagiz?

Hemşireye o kadar sordum yen etkisi var mı diye yok sadece adeti geciktirir sen zaten 3 aylık iğneyi bi kez yaptiracaksin sonra aylık iğneyi döneriz dedi aylık da mı böyle etki ediyo? Peki nasıl korunacagiz?
Canim o 3 aylik igneler cok cok fena.gorumcem 2 bycuk yil once dogum yapti ve 3 aylik igneye basladi.hala adet olmadi butun duzenini bozdu.simdi ondan kurtulmaya calisiyo

Umarım canım emerken ısırıyo deniz ama dişi olmadığı için acımıyor belki de kaşındığı için öyle yapıyor amaniin bu denizlerden çekeceğimiz var bizim :)

Son düzenleme:
Evt cnm kuaförün kullandığı boyayi sordum. Bitkisel diyorlar ama bi ara kuaförler konusurken duymuştum bitkisel diyorum nerden anlayacaklar diyordu tedirginligim ondan

Hanımlar sağlık ocağına gittim biraz önce hemşire bana gel 3 aylık aşı yapalım kondom kullan bu arada dedi sonra da her ay aşı yaparız dedi nedir bu aşının koruma derecesi olanlar var mı?
Bana dr asi yaptirma demisti daha dogrusu o 3 aylik igne korumalarına falan guvenme dedi. 1 sene cocuk yok dedi. Ama benim esim korundugu icin ben ignenin nedenini sormadim

Bn galiba dogum kontrol hapi kullancam. Doktor bana bi tane onermisti. Emzirirken kullanilabiliyomus. Diger yontemlerden cok korkuyorum

Evt cnm kuaförün kullandığı boyayi sordum. Bitkisel diyorlar ama bi ara kuaförler konusurken duymuştum bitkisel diyorum nerden anlayacaklar diyordu tedirginligim ondan
Valla hiç sormadım hangi boyayı kullandığını.çok da takarım bu konulara ama hiçbir boyanın bitkisel olduğunu düşünmediğimden sorma Gereği bile duymadım.ay ne yazık ki öyle insanlar var ya tabi boyayı Gözümüzün önğnde hazırlamıyorlar nerden bilicez bitkisel olduğunu.bence bitkisel denilen boyalarda bile kimyasal vardır.hele bi de saçın renginde açma işlemi uygulayacaklarsa tamamen kimyasal.

Kizlar benim gogusler artik yumusacik.eski dolgunlugu yok.daha 10 15 gun oncesine kadar siserdi agirirdi.tabiri caizse sut fiskirirdi resmen.acaba terbiye mi oldu? Varmi aranizda aynisini yasayan?

canım benimki ellerini ağzına çok soktuğu için salyadan vs soğuk oluyor göğüs bölgesini ve ayaklarını üşütme ona dikkat et

Littlestar canım sağlık ocağına danış yönlendirirler benim şuan düzene girmiş durumda annemde de böylemiş, 40'ımdan sonra adet oldum dedim kimse inanmadı ya o öyle oluyor sonra 6 ay olmazsın dediler tam 28 gün sonra tekrar oldum ve 6 gün sürdü. Doktorum bazı bünyeler çabuk topluyor kendini korun mutlaka dedi.Yani kısaca benim adetim doğumdan hemen sonra düzene girdi aman dikkat

kimlikte ayşe nazlı yazıyor ...çokmu uzun yada uyumsuz acaba biz nazlı diye hitab ediyoruz

canım bizimki de benzer sırf inattan yazdırırken önüne başka isim koydurdu, bir de kendi dahil hiç kimse çocuğu ilk ismi ile çağırmıyor ama sildirmeyi düşünmüyorum çünkü belki büyüyünce o ismi seçer kullanır çok da rhatsız olmadım

Ben de uzun kollu zibin ve alt giydiriyorum. Arkadaslar tulum falan deyince hemen kosup kışlık kiyafe almalıyım diye düşündüm

canım bende tulum çok ama öyle kalın falan değil malum Ankara'ya kış geldi, akşamları altıan kilolu çorap ve uzun kolu ince bir badi giydiriyorum üzerine de tulum. Üzerini örttürmüyor çünkü, sarsan bile bakıyorum gece kurtulmuş battaniyeden :)

Evet canım dikkatli olmalıyım annemde dedi seni sütün korumaz korun diye ama gelde benim kocişe anlat korunmaya karşı adam futbol takımı kurucaz

Bunu soyledigin iyi oldu bn hep ayina gore aliyorum 1-2 defa giydikten sonra olmuyor. Sanki hic buyumucekmis gibi geliyo bana :))

canım yenidoğann 1-2 tane almıştım , 3 ay içinde yine o kadar... En çok 6-9 aylık almışım ama inan şuan onalrı giydiriyorum iyiki de almışım büyük olsa da kolunu kıvırırsın vs ne olacak el kadar bebek :) 3 aylık olmasına rağmen 6 aylık tulumu vs kaldırıyor çünkü ne kadar büyüyecekleri belli olmuyor, bizimki 3 aylıkları 1-1,5 aylıkken giyiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…