- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.381
Hemşireye o kadar sordum yen etkisi var mı diye yok sadece adeti geciktirir sen zaten 3 aylık iğneyi bi kez yaptiracaksin sonra aylık iğneyi döneriz dedi aylık da mı böyle etki ediyo? Peki nasıl korunacagiz?Yaptırma o iğnelerden bütün düzenini bozuyor. Çok kanaman olabiliyor. Rahim duvarını inceltiyor filan bir sürü bişey
Canim o 3 aylik igneler cok cok fena.gorumcem 2 bycuk yil once dogum yapti ve 3 aylik igneye basladi.hala adet olmadi butun duzenini bozdu.simdi ondan kurtulmaya calisiyoHemşireye o kadar sordum yen etkisi var mı diye yok sadece adeti geciktirir sen zaten 3 aylık iğneyi bi kez yaptiracaksin sonra aylık iğneyi döneriz dedi aylık da mı böyle etki ediyo? Peki nasıl korunacagiz?
Umarım canım emerken ısırıyo deniz ama dişi olmadığı için acımıyor belki de kaşındığı için öyle yapıyor amaniin bu denizlerden çekeceğimiz var bizim :)Erken Can'ım salyası hep akıyordu ama bugünlerde iyice arttı ve damağını ovaladığım Zaman sakinleşiyor ve hoşuna gidiyor o yüzden aklıma geldi. Bazı bebekler erken çıkarıyor dişini umarım bizimki erken çıkarmaz
Annem yaptırmıştı ondan böyle etkileri oldu vallaHemşireye o kadar sordum yen etkisi var mı diye yok sadece adeti geciktirir sen zaten 3 aylık iğneyi bi kez yaptiracaksin sonra aylık iğneyi döneriz dedi aylık da mı böyle etki ediyo? Peki nasıl korunacagiz?
En mantıklısı eşin korunması kızlar ikna edin kocişleri. Ben ettim :)Hemşireye o kadar sordum yen etkisi var mı diye yok sadece adeti geciktirir sen zaten 3 aylık iğneyi bi kez yaptiracaksin sonra aylık iğneyi döneriz dedi aylık da mı böyle etki ediyo? Peki nasıl korunacagiz?
Evt cnm kuaförün kullandığı boyayi sordum. Bitkisel diyorlar ama bi ara kuaförler konusurken duymuştum bitkisel diyorum nerden anlayacaklar diyordu tedirginligim ondanNeden tedirgin oluyosun canım?ben aryam hasteneden çıktıktan sonra boyattım ama yine boya zamanı geldi.nasıl boyatıcam bilmiyorum.ozamanlar arya küçüktü gündüz daha uzun uyuyordu hemen gidip boyatıvermiştim ama şimdi uzun uyumuyor.babası anneannesi filan besleyemiyolarda.aryayla kuaföre de gidemem o kadar kimyasal kokunun Arasında dursun istemem.yani durumlar böyle:)umuyorum en kısa zamanda boyatıp yenilenirim:)kuaförün hangi boyayı kullandığını mı sordun canım?
Bana dr asi yaptirma demisti daha dogrusu o 3 aylik igne korumalarına falan guvenme dedi. 1 sene cocuk yok dedi. Ama benim esim korundugu icin ben ignenin nedenini sormadimHanımlar sağlık ocağına gittim biraz önce hemşire bana gel 3 aylık aşı yapalım kondom kullan bu arada dedi sonra da her ay aşı yaparız dedi nedir bu aşının koruma derecesi olanlar var mı?
Bn galiba dogum kontrol hapi kullancam. Doktor bana bi tane onermisti. Emzirirken kullanilabiliyomus. Diger yontemlerden cok korkuyorumHemşireye o kadar sordum yen etkisi var mı diye yok sadece adeti geciktirir sen zaten 3 aylık iğneyi bi kez yaptiracaksin sonra aylık iğneyi döneriz dedi aylık da mı böyle etki ediyo? Peki nasıl korunacagiz?
Valla hiç sormadım hangi boyayı kullandığını.çok da takarım bu konulara ama hiçbir boyanın bitkisel olduğunu düşünmediğimden sorma Gereği bile duymadım.ay ne yazık ki öyle insanlar var ya tabi boyayı Gözümüzün önğnde hazırlamıyorlar nerden bilicez bitkisel olduğunu.bence bitkisel denilen boyalarda bile kimyasal vardır.hele bi de saçın renginde açma işlemi uygulayacaklarsa tamamen kimyasal.Evt cnm kuaförün kullandığı boyayi sordum. Bitkisel diyorlar ama bi ara kuaförler konusurken duymuştum bitkisel diyorum nerden anlayacaklar diyordu tedirginligim ondan
Kızlar yeşil kaka ne anlama geliyordu tam yeşil değil ama hafif yeşile dönük yaptı
Ya şimdi seni okuyunca şaşırdım ben kızımı çıplak gezdiriyorum sanki. Kısa kollu çıtçıtlı body altına da patikli alt giydiriyorum ben. Ben de evde şort tişört geziyorum çorapsız terliksiz. Kendi girdiğinin bi fazlası diyorlar ya uzun kollu üst ve patikli alt giyince bi fazlası oluyor di mi? Ben kendimden şüphe ettim şimdi. Denizin elleri bazen soğuk oluyor ama genelde normal ısıda
kimlikte ayşe nazlı yazıyor ...çokmu uzun yada uyumsuz acaba biz nazlı diye hitab ediyoruz
Nasıl ettinn bana da bende edeyimmmm kızzzEn mantıklısı eşin korunması kızlar ikna edin kocişleri. Ben ettim :)
Ben de uzun kollu zibin ve alt giydiriyorum. Arkadaslar tulum falan deyince hemen kosup kışlık kiyafe almalıyım diye düşündüm
Nasıl ettinn bana da bende edeyimmmm kızzz
Evet canım dikkatli olmalıyım annemde dedi seni sütün korumaz korun diye ama gelde benim kocişe anlat korunmaya karşı adam futbol takımı kurucazLittlestar canım sağlık ocağına danış yönlendirirler benim şuan düzene girmiş durumda annemde de böylemiş, 40'ımdan sonra adet oldum dedim kimse inanmadı ya o öyle oluyor sonra 6 ay olmazsın dediler tam 28 gün sonra tekrar oldum ve 6 gün sürdü. Doktorum bazı bünyeler çabuk topluyor kendini korun mutlaka dedi.Yani kısaca benim adetim doğumdan hemen sonra düzene girdi aman dikkat
Yaaa nasıl kocalar varbenimki de tam tersi ben korunmasam ortalığı ayağa kaldırır :))) zaten hamileyim deyince şok geçirmişti :)
Bunu soyledigin iyi oldu bn hep ayina gore aliyorum 1-2 defa giydikten sonra olmuyor. Sanki hic buyumucekmis gibi geliyo bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?