- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.401
Taaa evlenirken demiştim ben ilaç filan kullanmam diye. Bebekten önce de o korunuyordu. Baştan anlaşmalıyız yaniNasıl ettinn bana da bende edeyimmmm kızzz
Ben aldım canim suan pek dikkatini cekmiyor 3.5 4 ayda dikkatini çeker diye düşünüyorum ama guzel birsey bence alNasıl kızlar önerir misiniz
Yok kız öyle düşünme .bizmkinin de burnu kapalı.özellikle kafasını sıcak tut her gün serum fizyolojik damlat .benimki de baya kötüydü düzeldi.Kızlar günaydın. Ben hala memleketteyim ve kızım hava değişiminden etkilendi.geldiğimizden beri kendine gelemedi. Hiriltisi arttı. Şimdide burnu dolu dolu hep fiskirma sesi var.
Erken doğumun etkileri görülüyor sanırım(
Ay şok oldum kız yaşına.maşallah subhanallah nazar değmesin.33 bi Söylentiye göre 34 yaşındayım:)))83 doğumluyum canım.ah o beyazlar 20 Yaşında başladı beyazlamaya:)))beyazlarımı kapatmayı becerebilirsem 25 hissediyorum:)))
Ay nasıl güzel gülmüş ya .maşşalh .böyle bi içim ısındı kız .bi kere öp bebim yerime
Ay allahım ya .bu nasıl bişey .naısl da kızmış .yerim ben o suratı
Yaaa nasıl kocalar varbenimki ne şimdi hamileyim desem havalara uçar
iyimi diyosun yani ayşe nazlıyı...sen benim çok kahrımı çektin bu topikte ne dersen içime sinercanım bizimki de benzer sırf inattan yazdırırken önüne başka isim koydurdu, bir de kendi dahil hiç kimse çocuğu ilk ismi ile çağırmıyor ama sildirmeyi düşünmüyorum çünkü belki büyüyünce o ismi seçer kullanır çok da rhatsız olmadım
ayşe nazlı çok mu geleneksel sence...Olur canim tabii
Benim kızım olsaydı adı Ayşe olacaktı ❤bence isim guzel
18.90 canım 50 ml. 1 su bardağına 15 damla
Resim ekleyecegim canım
Ayy hadi yaaa bakalım 3. Tutacak mi :))
amin cümlemizinki....iyi diyosun yani isminiCanım senin içine nasıl siniyorsa öyle yap, bence uzun değil güzel.
ismiyle sağlıkla büyüsün prenses
Niye şok oldun aşk olsun büyük müyüm okadar:))))Sağol tatlım şımartmayın beni havalara girmeyeyim akşam akşam:)))Ay şok oldum kız yaşına.maşallah subhanallah nazar değmesin.
Iste tecrubesizlik hep kiyafetlerini kucuk aldim. Simdi yeni aldiklarimi buyuk aliyim bari :/canım yenidoğann 1-2 tane almıştım , 3 ay içinde yine o kadar... En çok 6-9 aylık almışım ama inan şuan onalrı giydiriyorum iyiki de almışım büyük olsa da kolunu kıvırırsın vs ne olacak el kadar bebek :) 3 aylık olmasına rağmen 6 aylık tulumu vs kaldırıyor çünkü ne kadar büyüyecekleri belli olmuyor, bizimki 3 aylıkları 1-1,5 aylıkken giyiyordu
Tarcinli kurabiye yokidilduam Super_anne1411 canlar emziriyoruz diyerekten yesek olmaz mı belki süt yapar ve tarçınlı kurabiye furyası böylelikle başlar
sahimi kalbimi bozmayayım diyorum ama ne bileyim çekişmeden sanırım ...objektif yanıtlara ihtiyacım vardı teşekkür ederimakans ayşe Nazlı çok güzel bi isim
Canimm Kıyamam ben yarin yapcam pazar ıdilin doğum günü için hazırlık olcak
Ye ye kendini harap etme o kadar.gerginligi ve huysuzlugu saymazsak masallahi var denizin cok iyi gorunuyoBelki öyledir Can'ım maaşallahınızı var zaten bıraksak oturacak koşacak benim deli oğlan. Boyumuz kilomuz da iyi çok şükür . Ben de şimdi o dediğini yaptım iki lokma geçti Boğaz'ımdan çok şükür
Edizin saçları ayrıca sormamak olmaz onlar ayrı bir cumhuriyetsakın şapka falan takma oynama kuzumun saçlarıyla. bayılıyorum onun çipil çipil gözlerine ve saçlarına
Adres ver adres gelelim :))Canimm Kıyamam ben yarin yapcam pazar ıdilin doğum günü için hazırlık olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?