- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.421
Gir havaya gir genç fit dinamik annesin hatunNiye şok oldun aşk olsun büyük müyüm okadar:))))Sağol tatlım şımartmayın beni havalara girmeyeyim akşam akşam:)))
Sesler dikkatini çekiyor belki ilgilenir :)Ben aldım canim suan pek dikkatini cekmiyor 3.5 4 ayda dikkatini çeker diye düşünüyorum ama guzel birsey bence al
Yaz kızım. ....Adres ver adres gelelim :))
Benimde oyle canim eskisi gibi degil ama emzirirken lıklık ses geliyosa kilo alımı iyiyse sıkıntı yok bence :)Kizlar benim gogusler artik yumusacik.eski dolgunlugu yok.daha 10 15 gun oncesine kadar siserdi agirirdi.tabiri caizse sut fiskirirdi resmen.acaba terbiye mi oldu? Varmi aranizda aynisini yasayan?
Gelebilsek super olurdu her bebekten ayri bi ses tam senlik havasında gecerdiYaz kızım. ....topikcek buyrun partisine kızımın
Ayy bayadirda yapmiyorum ya
Canım adı ne o ilacın?Bn galiba dogum kontrol hapi kullancam. Doktor bana bi tane onermisti. Emzirirken kullanilabiliyomus. Diger yontemlerden cok korkuyorum
Gaz degil gibi uykuya dalamiyor aglayip duruyo doktoroda goturduk bir sey yok dediGaz sancisi olabilir canim
Terbiye olmuştur canım birçok yerde okudum 4. Aya yakın göğüsler terbiye oluyormuşKizlar benim gogusler artik yumusacik.eski dolgunlugu yok.daha 10 15 gun oncesine kadar siserdi agirirdi.tabiri caizse sut fiskirirdi resmen.acaba terbiye mi oldu? Varmi aranizda aynisini yasayan?
Ay nasıl güzel gülmüş ya .maşşalh .böyle bi içim ısındı kız .bi kere öp bebim yerime
Valla canim bebegin dilini cozemedim annemlerin oraya gittik cozemedim emzirme iside bitti stresten surekli mama veriyorumSelam canım bir derdi olması lazım ağlıyorsa karnı tok altı temiz gazı çıkmış olması lazım onları zaten biliyorsundur. Aklına gelmeyen ufak bişeyler mi var acaba kıyafetin etiketi gibi mesela çorabın sıkmaaı gibi sıcal yada soğuk olabilir. çok sesaiz yada çok gürültülü ortamı da sevmiyorlar.Elektrik süpürgesi sesi deneyebilirsin belmi o rahatlatır. şimdi burdan bebeğim ağlıyor diye yazınca çok bişey aklıma gelmiyor açıklama yazmamışsın hiç
Kizlar benim gogusler artik yumusacik.eski dolgunlugu yok.daha 10 15 gun oncesine kadar siserdi agirirdi.tabiri caizse sut fiskirirdi resmen.acaba terbiye mi oldu? Varmi aranizda aynisini yasayan?
Canım ayşe nazlı çok güzel bence nazlı diyoruz demiştin gayet hoş ayşenaz dan katbekat güzelayşe nazlı çok mu geleneksel sence...
Canım ayşe nazlı çok güzel bence nazlı diyoruz demiştin gayet hoş ayşenaz dan katbekat güzel
Ben bu ara şekerpareye takmış durumdayım. Bittikçe tekrar yapıyorumCanimm Kıyamam ben yarin yapcam pazar ıdilin doğum günü için hazırlık olcak
Canım keşke elimden bişey gelse bebeği görsem anlarım belki şimdi tahminler yapıyorum neler denedin canım kundak yaptın mı süt olmasa da emiyorsa emzir canım sakinleşir belki. Hiçbirsey fayda etmezse kolik olabilir caresi yok ama hafifleten uygulamalar var kaç günlük bebeğinValla canim bebegin dilini cozemedim annemlerin oraya gittik cozemedim emzirme iside bitti stresten surekli mama veriyorum
Sen baya baya zayıfsın zaten boşver. Bir de emzirirken canım bişey çekerse ye mutlaka diyorlar.Ayy bayadirda yapmiyorum yaama nefsime yenilmicem tatli diyetine girdim.2 gundur sabahlarida egzersiz yapiyorum bu kilolarin gitmesi lazim sinirimi bozmaya basladilar emzirdigim icin diyete yapamiyorum
Ya ben pastanede yediğim kıvamı tutturamıyorum canım, ben irmiği fazla seviyorum. Evde yapılan un ağırlıklı oluyor. bize yazarmısın tarifini bide seninkini deneyelim:)Ben bu ara şekerpareye takmış durumdayım. Bittikçe tekrar yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?