2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar benim gogusler artik yumusacik.eski dolgunlugu yok.daha 10 15 gun oncesine kadar siserdi agirirdi.tabiri caizse sut fiskirirdi resmen.acaba terbiye mi oldu? Varmi aranizda aynisini yasayan?
Benimde oyle canim eskisi gibi degil ama emzirirken lıklık ses geliyosa kilo alımı iyiyse sıkıntı yok bence :)

Kizlar benim gogusler artik yumusacik.eski dolgunlugu yok.daha 10 15 gun oncesine kadar siserdi agirirdi.tabiri caizse sut fiskirirdi resmen.acaba terbiye mi oldu? Varmi aranizda aynisini yasayan?
Terbiye olmuştur canım birçok yerde okudum 4. Aya yakın göğüsler terbiye oluyormuş

Valla canim bebegin dilini cozemedim annemlerin oraya gittik cozemedim emzirme iside bitti stresten surekli mama veriyorum

Ben de şey fark ettim, günde 3-4 kere göğüs pedi degisiyordum devamlı sut geliyordu. simdi günde en fazla 1 kere degistiriyorum. Hatta bazen göğüs pedi takmasam bile sorun olmuyor. Yine de garanti olsun diye takıyorum tabi :)

Canım ayşe nazlı çok güzel bence nazlı diyoruz demiştin gayet hoş ayşenaz dan katbekat güzel

akans aynen ben de ikisinden birini tercih edecek olsaydım ayşe nazliyi secerdim. Kuzenimin kızının adi ve gerçekten çok nazlı çok kibar bir hanimefendidir :) senin kızın da inşallah onun gibi zarif bir prenses olacak.

Valla canim bebegin dilini cozemedim annemlerin oraya gittik cozemedim emzirme iside bitti stresten surekli mama veriyorum
Canım keşke elimden bişey gelse bebeği görsem anlarım belki şimdi tahminler yapıyorum neler denedin canım kundak yaptın mı süt olmasa da emiyorsa emzir canım sakinleşir belki. Hiçbirsey fayda etmezse kolik olabilir caresi yok ama hafifleten uygulamalar var kaç günlük bebeğin

Ayy bayadirda yapmiyorum ya ama nefsime yenilmicem tatli diyetine girdim.2 gundur sabahlarida egzersiz yapiyorum bu kilolarin gitmesi lazim sinirimi bozmaya basladilar emzirdigim icin diyete yapamiyorum
Sen baya baya zayıfsın zaten boşver. Bir de emzirirken canım bişey çekerse ye mutlaka diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…