2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ya ben pastanede yediğim kıvamı tutturamıyorum canım, ben irmiği fazla seviyorum. Evde yapılan un ağırlıklı oluyor. bize yazarmısın tarifini bide seninkini deneyelim:)
Aa bir tane benden daha. Bir pastanede yiyordum irmik miktarı güzeldi yoğun kıvamlı sonunda tutturdum onu Onun gibi olmuyor diye şekerpare yapmıyordum artık. Yazarım tarifi birazdan bulayım da.

Şekerpare:
250 gr tereyağ veya margarin
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 çay bardağı irmik
2 yumurta (1 sarısı üzerine sürülecek)
1 pk kabartma tozu
1. 5 çay bardağı pudra şekeri
1 pk vanilya
Un (unun kalitesine göre ölçü değişebilir, hamur yumuşak olacak yoksa şerbeti tam çekmez)
Şerbet;
4 su bardağı toz şeker
4 su bardağı su
çeyrek limon

Şerbet soğuk kurabiye sıcak olacak. Şerbeti iyi çeksin diye kurabiyelerin hepsini dipdibe olabileceği bir tepsiye dizip şerbeti döküp üstünü kapatmak gerekiyor. Aralarında boşluk çok olunca şerbet çok yayılıyor ve üstleri iyi çekmiyor. Ben üstüne sarısını sürmeyi sevmiyorum. meleq47

Siz yazinca kundak yaptim rahatladi uyudu simdi birde benim kokumla uyuyor sanki babasinda uyumuyor babada aglama basliyor biz annemlerin yaninda kaldik bir bucuk ay evimize yeni geldik yerinide yadirgiyo olabilir mi

sahimi kalbimi bozmayayım diyorum ama ne bileyim çekişmeden sanırım ...objektif yanıtlara ihtiyacım vardı teşekkür ederim
Konu ney canım ne çekişmesi?zorla koymak zorunda kaldıysan sinir oluyo olabilirsin ama inan ki kızının isimleri birbiriyle uyumlu ve çok güzel

akans Ankara'da bilindik bir ailenin kızlarının adı da Ayşe Nazlı ve çok hoş bir genç kızdır kendisi sarışın mavi gözlü falan. Çok naif bir isim bence..

Kizlar benim gogusler artik yumusacik.eski dolgunlugu yok.daha 10 15 gun oncesine kadar siserdi agirirdi.tabiri caizse sut fiskirirdi resmen.acaba terbiye mi oldu? Varmi aranizda aynisini yasayan?
Beeeen .5-6 saat emzirmzssem anca öyle doluyo.hatta bi hafta boyunca günde iki kere mama verdim.dokunuyrm boç gibi görünüyo sütüm yok dedim kesin dedim bitti sütüm.ama sonra farkettim süt var ama eskisi gibi sertleşmiyo.

Canım ayşe nazlı çok güzel bence nazlı diyoruz demiştin gayet hoş ayşenaz dan katbekat güzel
gerçektenmi değiştirmeyeyimmi o zaman aslında ayşe yaz koyacaktım ama eşim dalga geçerler yaz yazma derler dedi birazda inada bindi sanırım erkekleri bilirsin

akans Ankara'da bilindik bir ailenin kızlarının adı da Ayşe Nazlı ve çok hoş bir genç kızdır kendisi sarışın mavi gözlü falan. Çok naif bir isim bence..
sahimi :) kötü değil uyumlu diyosun yani büyük kızımın ismiyle uyumlu değil ama illede öyle olması gerekmezki değilmi benim ablamların isimleri uyumlu ama hiç geçinemezler

amin inşallah ...epeyce rahatladım gerçekten fikirlerinize önem veriyorum çıkarsızca ilişki kurulan bu platformda sizleri tanımaktan çok mutluyum...o zaman değiştirmiyorum olduğu gibi kalsın ve bu ismi sevmeliyim

Konu ney canım ne çekişmesi?zorla koymak zorunda kaldıysan sinir oluyo olabilirsin ama inan ki kızının isimleri birbiriyle uyumlu ve çok güzel
öncelikle isim için güzel yorumuna teşekkür ederim..durum şöyle gelişti aslında ben ayşe yaz koymak istedim yazın doğuyor diye. büyük kızımın ismide çok duyulmuş bi ad değil küçük kızım bana özenmemişsiniz der diye onada özel bişiy olsun istedim eşim önce kabul etti doğduğunda hoş geldin ayşe yaz falan dedi fakat iş yerindeki arkadaşları aklını karıştırmış yaz yazma derler dalga geçerler çocukla koyma bu adı demişler onunda aklı bulanmış tabii arayada bayram girince kimlik çıkması uzadı haliyle o arada beni ikna etti loğusalık stres derken pek üstelemedim çok sıcaktı havalar bunalıyordum acım vardı dikişlerden dolayı...kimlik çıkmadan 1 gün önce en sonunda ayşe nazlı koyacağım nazlı kızım diye seviyosun dedi bende içinde ı i o ö u ü geçen isimleri koymayacaktık hani dedim o zaman defne olsun dedi bende o yunanca istemem dedim....cevap vermedi nüfus müd. gittiğimiz de ayşe nazlı dimi dedi...bilmem ne yapalım illede defne diyosan olsun dedim uzatma tamam sıcaktan bayıldım zaten dedi bende sen iyiyken bayıldın ben dikişli loğusa ve bu sıcakta bebeği emzirmeye çalışıyorum ne yaparsan yap dedim...ayşe nazlı yazdı kağıda oradaki görevli hanım çıkın koridorda düşünün acele etmeyin falan dedi bekleriz dedi ama eşim onada sert çıktı böylece aceleye gelmiş oldu

Canım bende 19 hissediyorum hic 2 çocuklu kadın havasında deilim ayol
Bir o havada olmayanda benim kuzum 1 yandan çiş kaka temizliyorum diger yandan sac duzlestirmeye kas biyik almaya çalışıyorum zor oluyor ama yetisiyorum cok sukur kim.der 2 cocuk anası hele bide oglansa bu 2 cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…