- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.461
Anladığım kadarıyla sen nüfus Müdürlüğüne gidene kadar hatta kimliği çıkana kadar Ayşe yaz koymasını beklemişsin.defneye de nazlıya da gönlün olmamış.nazlı olunca da içine sinmemiş.büyüyünce kuzuna anlat durumu bence:)isterse o değiştirip senşn gönlünü Fazlasıyla alır:)Kızın büyüyene kadar da hiç kafana takma isim olayını gerçekten Ayşe Nazlı çok güzel bi isim.ben Ayşe ve Zeynep isimlerini çok seviyorum.nazlı da çok güzel olmuş Ayşe'nin yanına.öncelikle isim için güzel yorumuna teşekkür ederim..durum şöyle gelişti aslında ben ayşe yaz koymak istedim yazın doğuyor diye. büyük kızımın ismide çok duyulmuş bi ad değil küçük kızım bana özenmemişsiniz der diye onada özel bişiy olsun istedim eşim önce kabul etti doğduğunda hoş geldin ayşe yaz falan dedi fakat iş yerindeki arkadaşları aklını karıştırmış yaz yazma derler dalga geçerler çocukla koyma bu adı demişler onunda aklı bulanmış tabii arayada bayram girince kimlik çıkması uzadı haliyle o arada beni ikna etti loğusalık stres derken pek üstelemedim çok sıcaktı havalar bunalıyordum acım vardı dikişlerden dolayı...kimlik çıkmadan 1 gün önce en sonunda ayşe nazlı koyacağım nazlı kızım diye seviyosun dedi bende içinde ı i o ö u ü geçen isimleri koymayacaktık hani dedim o zaman defne olsun dedi bende o yunanca istemem dedim....cevap vermedi nüfus müd. gittiğimiz de ayşe nazlı dimi dedi...bilmem ne yapalım illede defne diyosan olsun dedim uzatma tamam sıcaktan bayıldım zaten dedi bende sen iyiyken bayıldın ben dikişli loğusa ve bu sıcakta bebeği emzirmeye çalışıyorum ne yaparsan yap dedim...ayşe nazlı yazdı kağıda oradaki görevli hanım çıkın koridorda düşünün acele etmeyin falan dedi bekleriz dedi ama eşim onada sert çıktı böylece aceleye gelmiş oldu
Eşim korunuyor derken canım kondom mu? O da tam koruyamayabiliyomus off ne çetrefilli ne sıkıntılı iş bu şekilde evlilik :SBana dr asi yaptirma demisti daha dogrusu o 3 aylik igne korumalarına falan guvenme dedi. 1 sene cocuk yok dedi. Ama benim esim korundugu icin ben ignenin nedenini sormadim
Hap kullanırken de hamile kalınabilirmis hoş hepsinde var bu risk şu an emziriyoruz ne bileyim korkuyorum ona da hem sismanlatiyomus bazılarıni :'(Bn galiba dogum kontrol hapi kullancam. Doktor bana bi tane onermisti. Emzirirken kullanilabiliyomus. Diger yontemlerden cok korkuyorum
Aynı ben Bingil bingil oldular hiç hoş değiller :'(Kizlar benim gogusler artik yumusacik.eski dolgunlugu yok.daha 10 15 gun oncesine kadar siserdi agirirdi.tabiri caizse sut fiskirirdi resmen.acaba terbiye mi oldu? Varmi aranizda aynisini yasayan?
O göbek nasıl gidecek ya :'(Fit mi:)tabi o kocaman göbeği görmediğinden fit sanman normal:)))
CerazetteCanım adı ne o ilacın?
Evet suyla yutuyorumSu ile beraber mi canım?
Geçmiş olsun canım bu tetanozu kendi isteğinle mi oldun bizim sağlık ocağı hiç demedi de banaKızlar selamlar
Adet olmadan hamile kalınır mı???
Bugün tetanoz aşım vardı çok şükür şimdilik iyi pek Ağrı'm yok
Bir de ev hanımlığı bi açıdan zor
Evde olunca hem Bebek hem ev işi hem misafir ağırlama çok zor
Üstesinden geliyorum ama yorgunluktan NeVrim dönüyor valla sizler bağdarsınız basıl gidiyor
Kreş olurdu benim ew ne güselGelebilsek super olurdu her bebekten ayri bi ses tam senlik havasında gecerdi
Benim canım hamileyken bile bu kadar çok şey çekmemişti ne görsem canım çekiyor görmesem de aklıma geliyorSen baya baya zayıfsın zaten boşver. Bir de emzirirken canım bişey çekerse ye mutlaka diyorlar.
Ayva göbek tir oFit mi:)tabi o kocaman göbeği görmediğinden fit sanman normal:)))
Daha 3.yu doğurcaz taby bize bu gençlik lazım canımBir o havada olmayanda benim kuzum 1 yandan çiş kaka temizliyorum diger yandan sac duzlestirmeye kas biyik almaya çalışıyorum zor oluyor ama yetisiyorum cok sukur kim.der 2 cocuk anası hele bide oglansa bu 2 cocuk
Teşekkürler canım biz de bunu düşünüyoruzPrezervatif canım
Bende bu kıyafetleri anlamıyorum onlar mi küçük çocuklar mi iri baya olmuo çocuklara yaAynen canim bazi kiyafetlerimiz bizimde 6-9 ay olmuyor artik ufaklar :) cok sukur ya buyuyorlar valla güngün
Bu ay 700 gr almis.birde birkac gundur surekli memedeyiz ya hakkimizda hayirlisi :))Benimde oyle canim eskisi gibi degil ama emzirirken lıklık ses geliyosa kilo alımı iyiyse sıkıntı yok bence :)
Iyi birsey mi kotu birsey mi anlayamadim valla kuzum.eskisi gibi gogus agrisi olmuyo bu guzel ama bu sekildede hic sut yokmus gibi hissediyorum :)Terbiye olmuştur canım birçok yerde okudum 4. Aya yakın göğüsler terbiye oluyormuş
70kiloyla doğum Yaptım şuan 60 kiloyum hamileyken aldığım bütün kiloları vermeme rağmen gitmedi o Göbek.korse kullanmak Lazım bence.ben hiç kullanmadımO göbek nasıl gidecek ya :'(
Heh aynrn bak onu soylemeyi unuttum.dedigin gibi artik ped kullanmasamda olur yani o derece.2 hafta once o kadar sutum akmistiki ped asiri agirdi cok uzulmustumBen de şey fark ettim, günde 3-4 kere göğüs pedi degisiyordum devamlı sut geliyordu. simdi günde en fazla 1 kere degistiriyorum. Hatta bazen göğüs pedi takmasam bile sorun olmuyor. Yine de garanti olsun diye takıyorum tabi :)
:))))tabi canımmm 10kilo kadar bi ayva:)))Ayva göbek tir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?