2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Anladığım kadarıyla sen nüfus Müdürlüğüne gidene kadar hatta kimliği çıkana kadar Ayşe yaz koymasını beklemişsin.defneye de nazlıya da gönlün olmamış.nazlı olunca da içine sinmemiş.büyüyünce kuzuna anlat durumu bence:)isterse o değiştirip senşn gönlünü Fazlasıyla alır:)Kızın büyüyene kadar da hiç kafana takma isim olayını gerçekten Ayşe Nazlı çok güzel bi isim.ben Ayşe ve Zeynep isimlerini çok seviyorum.nazlı da çok güzel olmuş Ayşe'nin yanına.

Bana dr asi yaptirma demisti daha dogrusu o 3 aylik igne korumalarına falan guvenme dedi. 1 sene cocuk yok dedi. Ama benim esim korundugu icin ben ignenin nedenini sormadim
Eşim korunuyor derken canım kondom mu? O da tam koruyamayabiliyomus off ne çetrefilli ne sıkıntılı iş bu şekilde evlilik :S

Bn galiba dogum kontrol hapi kullancam. Doktor bana bi tane onermisti. Emzirirken kullanilabiliyomus. Diger yontemlerden cok korkuyorum
Hap kullanırken de hamile kalınabilirmis hoş hepsinde var bu risk şu an emziriyoruz ne bileyim korkuyorum ona da hem sismanlatiyomus bazılarıni :'(

Kizlar benim gogusler artik yumusacik.eski dolgunlugu yok.daha 10 15 gun oncesine kadar siserdi agirirdi.tabiri caizse sut fiskirirdi resmen.acaba terbiye mi oldu? Varmi aranizda aynisini yasayan?
Aynı ben Bingil bingil oldular hiç hoş değiller :'(

Geçmiş olsun canım bu tetanozu kendi isteğinle mi oldun bizim sağlık ocağı hiç demedi de bana

Bir o havada olmayanda benim kuzum 1 yandan çiş kaka temizliyorum diger yandan sac duzlestirmeye kas biyik almaya çalışıyorum zor oluyor ama yetisiyorum cok sukur kim.der 2 cocuk anası hele bide oglansa bu 2 cocuk
Daha 3.yu doğurcaz taby bize bu gençlik lazım canım

Heh aynrn bak onu soylemeyi unuttum.dedigin gibi artik ped kullanmasamda olur yani o derece.2 hafta once o kadar sutum akmistiki ped asiri agirdi cok uzulmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…