- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.481
Hapı araştırdım daha önce kadınlar kulübünde tartışılmış bi kadın 2 ay kullanmış rahim duvarı incelmis Dr bırak demiş off ne yapcaz biz :/Cerazette
Bizde mutlu düşler aldık.. açar açmaz çok gereksiz geldi pille çalışıyor nasıl idare edecek diye ama.. bebişimin tepkisini görünce değer dedik.. resmen yerinde durmuyo konuşuyor gülüyor sürekli tepki halindebenim kiz da donenceyi cok sevdi.odasindaki besige yatiriom aciyorum donenceyi 1 saat oyalaniyor.mutlu dusler donencemiz merak eden olursa
Hemen yapıyorum canım çok teşekkür ederimŞekerpare:
250 gr tereyağ veya margarin
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 çay bardağı irmik
2 yumurta (1 sarısı üzerine sürülecek)
1 pk kabartma tozu
1. 5 çay bardağı pudra şekeri
1 pk vanilya
Un (unun kalitesine göre ölçü değişebilir, hamur yumuşak olacak yoksa şerbeti tam çekmez)
Şerbet;
4 su bardağı toz şeker
4 su bardağı su
çeyrek limon
Şerbet soğuk kurabiye sıcak olacak. Şerbeti iyi çeksin diye kurabiyelerin hepsini dipdibe olabileceği bir tepsiye dizip şerbeti döküp üstünü kapatmak gerekiyor. Aralarında boşluk çok olunca şerbet çok yayılıyor ve üstleri iyi çekmiyor. Ben üstüne sarısını sürmeyi sevmiyorum.meleq47
Ya iste abarti bi kilom yok ama eski halimdende eser yok :) kiyafetlerim olmuyo dogru duzgun onlar sikinti biraz.zaten sadece abir cuburu cikardim hayatimdan.daha saglikli besleniyorun :)Sen baya baya zayıfsın zaten boşver. Bir de emzirirken canım bişey çekerse ye mutlaka diyorlar.
90 kiloyla doğum yaptım şu an 69 um 63le hamile kalmıştım 60 ta bile göbek kalıyor demek :'( şu an hayallerim cikmayasiya yerin dibine girdi :'(70kiloyla doğum Yaptım şuan 60 kiloyum hamileyken aldığım bütün kiloları vermeme rağmen gitmedi o Göbek.korse kullanmak Lazım bence.ben hiç kullanmadım
:))))ay yok dur:))))ben hiç göbekle filan uğraşamadım yoksa kalmazdı o Göbek.korseyle bu işi çözersin diye düşünüyorum:)hem inan ben zayıfkende göbeğim vardı.hamile kalmadan öncede vardı.yani göbekle yaşamaya alışkınım:)mekik ve korse eritir göbeğini90 kiloyla doğum yaptım şu an 69 um 63le hamile kalmıştım 60 ta bile göbek kalıyor demek :'( şu an hayallerim cikmayasiya yerin dibine girdi :'(
Anaaa ben de tam 50 günlükken hasta oldum kızLittlestar canım sağlık ocağına danış yönlendirirler benim şuan düzene girmiş durumda annemde de böylemiş, 40'ımdan sonra adet oldum dedim kimse inanmadı ya o öyle oluyor sonra 6 ay olmazsın dediler tam 28 gün sonra tekrar oldum ve 6 gün sürdü. Doktorum bazı bünyeler çabuk topluyor kendini korun mutlaka dedi.Yani kısaca benim adetim doğumdan hemen sonra düzene girdi aman dikkat
Koru hastanesi süer yüksel canm ilgili bi doktor gayet
Yok kız yaiın küçük te maşşalh 22-23 yani en fazla .yoksa 30 lu yaşlar da küçük.Niye şok oldun aşk olsun büyük müyüm okadar:))))Sağol tatlım şımartmayın beni havalara girmeyeyim akşam akşam:)))
Bazi kıyafetlerin kalıpları ufak oluyor ama bizim sipacanlarda masallah tombis gidiyor :)Bende bu kıyafetleri anlamıyorum onlar mi küçük çocuklar mi iri baya olmuo çocuklara ya
Ben sabahtan beri okyrm .bişeyleri kaçırmakta istemyrm.anca bittiVicdansızlar.....!!! 2 günde 500 mesajı nasıl yazdınız yawoku oku bitmiyo nys bir haftaya size yetişir im heralde:) siz yazmaya devam edin
Hadi kızlar hepinize tatlı ısmarlamak istiyorum uyutun bebişleri hazırlanın geliyorum:))))Yok kız yaiın küçük te maşşalh 22-23 yani en fazla .yoksa 30 lu yaşlar da küçük.
Afiyet olsun yarasinsenin süt durumu nasıl canım bu arada emio dimi
Olur tabi ki canım. Biz ankaraya gittik 4 gün kendine gelemedi kuzum. eve gelince yatağına yatırdık kolları bacakları açtı uyudu hasret giderdi valla resmen. Annenlerin yanında ne kadar süre kaldınız? Uzun kaldıysanız eve alışması da uzun sürer biraz. Eve geldiğinizden beri mi böyle? Bir de bi tane kıyafetini koy bebeğin yanına yada battaniyesine sarıl uyu sonra o battaniyeyi çocuğa kullan. Senin kokun olursa rahat eder. Havalar da soğudun üşümesin ona da dikkat et gaz yaparSiz yazinca kundak yaptim rahatladi uyudu simdi birde benim kokumla uyuyor sanki babasinda uyumuyor babada aglama basliyor biz annemlerin yaninda kaldik bir bucuk ay evimize yeni geldik yerinide yadirgiyo olabilir mi
Gunaydin kizlar
Kislik alisveris ben de yapmam gerekiyo. Zaten artik butun kiyafetleri kucuk gelmeye basladi.
Internetten almaya korkuyorum. Cunku bazi kiyafetlerin uzerinde 3-6 ay yazmasina ragmen ogluma kucuk geliyo. O yuzden bakip almam lazim. Tabi soğukta cikamazsak mecbur internettten alcam. Artik bi beden buyuk aliriz napalim
Ben de birce deniz olsun demiştim dalga geçerler birce ikice derler dedi. Aah ah bilmez miyim erkekleri. Hatta ben de isim değişyirmeyi düşündüm birce ye taktım çünkü kafayı ama sonra vazgeçtim zaten deniz diye seslenicez birce öylece boş boş duracak kimlikte dedim. Bence ayşe nazlı gerçekten güzel değiştirme derim. Kızına ismiyle hitap et ettikçe alışırsın güzel kızım akıllı kızım deme güzel nazlım tatlı nazlım de gerçekten hoş ismigerçektenmi değiştirmeyeyimmi o zaman aslında ayşe yaz koyacaktım ama eşim dalga geçerler yaz yazma derler dedi birazda inada bindi sanırım erkekleri bilirsin
Bende öyle düşündüm yine de ilk başta vermedim lansinoh biberonu avent daha sert ti ve ters çevirince damlatmıyordu.. sonra internetteki reklamlarını gördüm yok anne memesinin özellikleri var fln yazıyordu veedim lansinoh biberonu sonuç meme krizi oldu.. Dr browns biberonu da merak ediyorum aslında o konuda bilgin var mı canım ? Şu an nasıl bebeğin hala tutmuyor mu memeyi ?Aynı şeyi yaşadım canım lansinoh biberonu verince memeyi tamamen bıraktı halbuki anne memesi gibj başlığı çok şaşırdım böyle yapmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?