2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

benim kiz da donenceyi cok sevdi.odasindaki besige yatiriom aciyorum donenceyi 1 saat oyalaniyor.mutlu dusler donencemiz merak eden olursa
Bizde mutlu düşler aldık.. açar açmaz çok gereksiz geldi pille çalışıyor nasıl idare edecek diye ama.. bebişimin tepkisini görünce değer dedik.. resmen yerinde durmuyo konuşuyor gülüyor sürekli tepki halinde

Hemen yapıyorum canım çok teşekkür ederim

70kiloyla doğum Yaptım şuan 60 kiloyum hamileyken aldığım bütün kiloları vermeme rağmen gitmedi o Göbek.korse kullanmak Lazım bence.ben hiç kullanmadım
90 kiloyla doğum yaptım şu an 69 um 63le hamile kalmıştım 60 ta bile göbek kalıyor demek :'( şu an hayallerim cikmayasiya yerin dibine girdi :'(

90 kiloyla doğum yaptım şu an 69 um 63le hamile kalmıştım 60 ta bile göbek kalıyor demek :'( şu an hayallerim cikmayasiya yerin dibine girdi :'(
:))))ay yok dur:))))ben hiç göbekle filan uğraşamadım yoksa kalmazdı o Göbek.korseyle bu işi çözersin diye düşünüyorum:)hem inan ben zayıfkende göbeğim vardı.hamile kalmadan öncede vardı.yani göbekle yaşamaya alışkınım:)mekik ve korse eritir göbeğini

Anaaa ben de tam 50 günlükken hasta oldum kız

S Sunaz3580 cnm ben gece yaptığım rutini yazm sana belki işine yarar beninmki de çok ağlıyodu emmyodu şu an iyi çok şükür düzene girdi.her gün emzirdikten sonra gaz damlasını veryrm d vit veryrm .altını pamuklu suyla silip pişik kremi sürüyrm.boynuna koltuk altlarına bakyrm pişk var mı die.bezini de çok sıkma.sonra burnuna serum fizolojik damlatyrm .en son da ağzını karbonatlı suyla silyrm .hafif beyaz çünkü ağzı.elllerine koluna hareket yaptryrm .ram yorulup gözleirni ovalayınca kundak yapıp yatryrm.çok etki etti .iki gündür rahat.hatta dün oyun halısında oynarken uyudu:)

7den beri kucagimda.bi sag omzuma koyuyo kafasini bi sola bi koynuma bi gogsume gezinip duruyo yari uykulu. Uykusu var uyumak da istiyo ama yok hala uyuyamadi.ne var bu cocukta anlamadim hergun her uyku boyle ((

Afiyet olsun yarasin senin süt durumu nasıl canım bu arada emio dimi

yok nerdeeee :) neredeyse 2. aydan beri ememiyor kuzucum. tamamen kesildi yine sütüm. deniz batı ve ekin aynı kaderi paylaşıyorlar :))) kısmet böyleymiş :) 1. aydan sonra azalmıştı ama sadece sabah olmak üzere idare ediyordum. son 2 haftadır hiç yok. dondurucudaki süt poşetlerini ikiye bölerek kullanıyorum. en azından günde bir öğün de olsa süt almış oluyor. dondurucuda 5-6 poşet kalmış, 10 gün eder. hiç yoktan iyidir :))

Siz yazinca kundak yaptim rahatladi uyudu simdi birde benim kokumla uyuyor sanki babasinda uyumuyor babada aglama basliyor biz annemlerin yaninda kaldik bir bucuk ay evimize yeni geldik yerinide yadirgiyo olabilir mi
Olur tabi ki canım. Biz ankaraya gittik 4 gün kendine gelemedi kuzum. eve gelince yatağına yatırdık kolları bacakları açtı uyudu hasret giderdi valla resmen. Annenlerin yanında ne kadar süre kaldınız? Uzun kaldıysanız eve alışması da uzun sürer biraz. Eve geldiğinizden beri mi böyle? Bir de bi tane kıyafetini koy bebeğin yanına yada battaniyesine sarıl uyu sonra o battaniyeyi çocuğa kullan. Senin kokun olursa rahat eder. Havalar da soğudun üşümesin ona da dikkat et gaz yapar

ben birçok şeyi internetten aldım hep. küçük olacağına büyük olsun derim :)

bence 6-9 aydan küçük hiç birşey alma. mutlaka çekme payı oluyor. zaten herşeyin boyu düdük kadar. enleri iyi ama boylar hep kısa. ben şimdi 3-6 ay kullanıyorum lcwaikiki bodyleri. pantolon ve ayaklı pantalonları hep 6-9 / 9-12 ay almıştım. evet büyük ama uzun süre kullanılabiliniyor. bir de bende kurutma mak. olduğu için hep biraz büyük tercih ediyorum :)

gerçektenmi değiştirmeyeyimmi o zaman aslında ayşe yaz koyacaktım ama eşim dalga geçerler yaz yazma derler dedi birazda inada bindi sanırım erkekleri bilirsin
Ben de birce deniz olsun demiştim dalga geçerler birce ikice derler dedi. Aah ah bilmez miyim erkekleri. Hatta ben de isim değişyirmeyi düşündüm birce ye taktım çünkü kafayı ama sonra vazgeçtim zaten deniz diye seslenicez birce öylece boş boş duracak kimlikte dedim. Bence ayşe nazlı gerçekten güzel değiştirme derim. Kızına ismiyle hitap et ettikçe alışırsın güzel kızım akıllı kızım deme güzel nazlım tatlı nazlım de gerçekten hoş ismi

Aynı şeyi yaşadım canım lansinoh biberonu verince memeyi tamamen bıraktı halbuki anne memesi gibj başlığı çok şaşırdım böyle yapmasına
Bende öyle düşündüm yine de ilk başta vermedim lansinoh biberonu avent daha sert ti ve ters çevirince damlatmıyordu.. sonra internetteki reklamlarını gördüm yok anne memesinin özellikleri var fln yazıyordu veedim lansinoh biberonu sonuç meme krizi oldu.. Dr browns biberonu da merak ediyorum aslında o konuda bilgin var mı canım ? Şu an nasıl bebeğin hala tutmuyor mu memeyi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…