- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.501
Araştırayım canım sağolasın gerçi eşim parol içmeme bile izin vermiyor emzirdiğim için ama şansımı deniyimCerazette
Bayram dönüşü tam gazz devam. Bide herkes evde ya yazan çok oluyor :)Vicdansızlar.....!!! 2 günde 500 mesajı nasıl yazdınız yawoku oku bitmiyo nys bir haftaya size yetişir im heralde:) siz yazmaya devam edin
Yol hamilelikte başladı 5 E tamamlayınca ömür boyu tetanoz aşısı gerekmiyor imişGeçmiş olsun canım bu tetanozu kendi isteğinle mi oldun bizim sağlık ocağı hiç demedi de bana
Ya bu kendi kendine uyuyan bebeklerden niye bizde yooookkk....Ay oğlum uyumuyor bugün
Hayırdır inşaallah
Saatlerdir ayakta 7 den beri
B3n de Browns kullanıyorum cNım en baştan beri. lansinohu bi denemek istedim ama hata etmısın dün aç bıraktım çok ağladı ama tuttu memeyi ztn benimki doğduğunda beri p3k emmiyor da günde bir kere falan emiyor e azından sütum. GitmesinBende öyle düşündüm yine de ilk başta vermedim lansinoh biberonu avent daha sert ti ve ters çevirince damlatmıyordu.. sonra internetteki reklamlarını gördüm yok anne memesinin özellikleri var fln yazıyordu veedim lansinoh biberonu sonuç meme krizi oldu.. Dr browns biberonu da merak ediyorum aslında o konuda bilgin var mı canım ? Şu an nasıl bebeğin hala tutmuyor mu memeyi ?
Berin doyuyorsa sıkıntı yok canım sen anlarsın doyup doymadığını. Bir de sağıyorsan anlarsın. En güzeli göğüs pedi kullanmana gerek kalmayacak olması galiba. Ben sürekli göğüs pedi kullanıyorum bide emzirirken denizin boynuna önlük takıyorum çünkü biraz dinlensem de sütüm biraz fazla olsa yarısı dışarı akıyor. En azından sende ziyan olma durumu olmayacak ne güzelIyi birsey mi kotu birsey mi anlayamadim valla kuzum.eskisi gibi gogus agrisi olmuyo bu guzel ama bu sekildede hic sut yokmus gibi hissediyorum :)
amin inşallah ...epeyce rahatladım gerçekten fikirlerinize önem veriyorum çıkarsızca ilişki kurulan bu platformda sizleri tanımaktan çok mutluyum...o zaman değiştirmiyorum olduğu gibi kalsın ve bu ismi sevmeliyim
Ben onu yaptığımda arya ne yapıp edip saçıma yapışıyor:))))finalde bir tutam saç:))Kızlar biz oğlumla bir oyun bulduk onu yapınca kahkaha atıyor. Bebeği gülmeyenler denesin bakalım :) tabi keyifli anında yapmak lazım, mızmızken istemiyor oyun filan.
oğlumun ellerine basparmaklarimi tutturuyorum. Sonra iyice yüzune yaklaşıp elleriyle saçlarımı-yüzümü yukardan aşağı doğru sıvazlatarak ona sevdiriyorum. (Bir yandan da annesi ciciymis, annesi ciciymis diyorum :) ) tabi bu hareketi yaparken cenem,burnum filan oglumun göğsüne, göbeğine değiyor gidiklaniyor biraz sanırım :) onunla oynamak, iletisim kurmak çok keyifli oluyor ya...
Bebişler büyüdükçe annelik daha bir güzel mi olmaya başladı yoksa bana mı öyle geliyor? :)
Kız kaçırdım mı tatlıyıHadi kızlar hepinize tatlı ısmarlamak istiyorum uyutun bebişleri hazırlanın geliyorum:)))) @Aylnalpridilduam Senam72015
Kızlar biz oğlumla bir oyun bulduk onu yapınca kahkaha atıyor. Bebeği gülmeyenler denesin bakalım :) tabi keyifli anında yapmak lazım, mızmızken istemiyor oyun filan.
oğlumun ellerine basparmaklarimi tutturuyorum. Sonra iyice yüzune yaklaşıp elleriyle saçlarımı-yüzümü yukardan aşağı doğru sıvazlatarak ona sevdiriyorum. (Bir yandan da annesi ciciymis, annesi ciciymis diyorum :) ) tabi bu hareketi yaparken cenem,burnum filan oglumun göğsüne, göbeğine değiyor gidiklaniyor biraz sanırım :) onunla oynamak, iletisim kurmak çok keyifli oluyor ya...
Bebişler büyüdükçe annelik daha bir güzel mi olmaya başladı yoksa bana mı öyle geliyor? :)
kesinlikle, iletişim arttıkça tadından yenmeyecek kıvama gelecekler ama zaman çok çabuk geçiyor, benim ilk ikim dün bebekti bugün kuduruk iki eşek sıpası oldular :)) babaları hariç :)))
Hahahah anneleri de hariç canım
yaaa sorma daha dun karnimda tepiklesen ayaciklar simdi profil resmim olmuş hala inanamıyorum :) yarın bir bakmışım oğlum boyumu geçmiş...
Aynen canim bende cok cektim bu konuda.agiz mendili koymadan emziremiyodum.sut agzina cok gidiyodu galiba cogunu yutamiyodu.bu sekilde daha iyi gercekten.acaba terbiye mi oldu yoksa sutum mu azaldi diye merak ettim ama galiba terbiye oldu.doymasaydi yikardi ortaligiBerin doyuyorsa sıkıntı yok canım sen anlarsın doyup doymadığını. Bir de sağıyorsan anlarsın. En güzeli göğüs pedi kullanmana gerek kalmayacak olması galiba. Ben sürekli göğüs pedi kullanıyorum bide emzirirken denizin boynuna önlük takıyorum çünkü biraz dinlensem de sütüm biraz fazla olsa yarısı dışarı akıyor. En azından sende ziyan olma durumu olmayacak ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?