2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

B3n de Browns kullanıyorum cNım en baştan beri. lansinohu bi denemek istedim ama hata etmısın dün aç bıraktım çok ağladı ama tuttu memeyi ztn benimki doğduğunda beri p3k emmiyor da günde bir kere falan emiyor e azından sütum. Gitmesin

Iyi birsey mi kotu birsey mi anlayamadim valla kuzum.eskisi gibi gogus agrisi olmuyo bu guzel ama bu sekildede hic sut yokmus gibi hissediyorum :)
Berin doyuyorsa sıkıntı yok canım sen anlarsın doyup doymadığını. Bir de sağıyorsan anlarsın. En güzeli göğüs pedi kullanmana gerek kalmayacak olması galiba. Ben sürekli göğüs pedi kullanıyorum bide emzirirken denizin boynuna önlük takıyorum çünkü biraz dinlensem de sütüm biraz fazla olsa yarısı dışarı akıyor. En azından sende ziyan olma durumu olmayacak ne güzel

Benim kızım da bir aydır biberon tutmuyor kızlar ya. Zorlamıyorum emiyor diye ama bi hastalansam bişey olsa yada sütüm bitse mama vermem gerekse veremicez. Gaz için verdiğim rezeneyi anasonu bayıla bayıla içiyor kaşığı bile yicek gibi ama biberona koyuyorum içmiyor. Sizce bırakayım mı yoksa sonra ilerde hiç almaz diye zorlamalı mıyım

canımcım, benim ilkokul arkadaşımın ve bir öğrencimin ismi ayşe nazlı. bence çok uyumlu ve zarif iki ismin birleşimi. tek tek tercih etmeyebilirim ama ikisi bir arada nefisssss :))

Kızlar biz oğlumla bir oyun bulduk onu yapınca kahkaha atıyor. Bebeği gülmeyenler denesin bakalım :) tabi keyifli anında yapmak lazım, mızmızken istemiyor oyun filan.

oğlumun ellerine basparmaklarimi tutturuyorum. Sonra iyice yüzune yaklaşıp elleriyle saçlarımı-yüzümü yukardan aşağı doğru sıvazlatarak ona sevdiriyorum. (Bir yandan da annesi ciciymis, annesi ciciymis diyorum :) ) tabi bu hareketi yaparken cenem,burnum filan oglumun göğsüne, göbeğine değiyor gidiklaniyor biraz sanırım :) onunla oynamak, iletisim kurmak çok keyifli oluyor ya...

Bebişler büyüdükçe annelik daha bir güzel mi olmaya başladı yoksa bana mı öyle geliyor? :)

Ben onu yaptığımda arya ne yapıp edip saçıma yapışıyor:))))finalde bir tutam saç:))

kesinlikle, iletişim arttıkça tadından yenmeyecek kıvama gelecekler ama zaman çok çabuk geçiyor, benim ilk ikim dün bebekti bugün kuduruk iki eşek sıpası oldular :)) babaları hariç :)))

kesinlikle, iletişim arttıkça tadından yenmeyecek kıvama gelecekler ama zaman çok çabuk geçiyor, benim ilk ikim dün bebekti bugün kuduruk iki eşek sıpası oldular :)) babaları hariç :)))

Hahahah anneleri de hariç canım

yaaa sorma daha dun karnimda tepiklesen ayaciklar simdi profil resmim olmuş hala inanamıyorum :) yarın bir bakmışım oğlum boyumu geçmiş...

matsiyahoje @gvn1907 Senam72015 idilduam canlarim beni merak etmissiniz var'olun.
Dayim rahatsizdi vefat etti. Memlekete geldik.yolculuk esnasinda trafik kazasi gecirdik. Cok sukur saglik sorunumuz yok.maddi zararimiz buyuk.oglum kazanin korkusunu tasiyor.suan bizim arabamiz tamirde ama dedelerinin arabasina bindiginde korku halinde.ölüme ramak kala kurtulduk diyebilirim.verilmis sadakamiz varmis.kosturmacadan tlfnumu elime dahi alamadim. Sizleri merak ettim.sayfalar cok ilerlemis okuyamadim. Umarim herkesin ve kuzularinin keyfi,sagligi yerindedir.
Dun ikinci ay asisini olduk. Suan ankara buz gibi. Atesini kontrol etmek icin uyandim ki bebegimin elleri sogumus.misafirlikte olmakta zor.evde olsaydim üşütmezdim yavrumu.insallah hasta olmaz
Hepinizi candan opüyorum

Aynen canim bende cok cektim bu konuda.agiz mendili koymadan emziremiyodum.sut agzina cok gidiyodu galiba cogunu yutamiyodu.bu sekilde daha iyi gercekten.acaba terbiye mi oldu yoksa sutum mu azaldi diye merak ettim ama galiba terbiye oldu.doymasaydi yikardi ortaligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…