2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim bu donemlerde mutlaka bi sorun yasiyolar galiba.meme reddetme,asiri meme emme,biberon reddetme vs. Gecici olabilir.sen kotuyu dusunme ya sutum gidersr falan diye.durduk yere gitmez allahin izniyle.bir sure kendi haline birak sonra tekrar dene bakalim alacakmi.

Ay canim ne diyosun ya.Cok uzuldum basin sagolsun ve cok gecmis olsun.Allahim sen koru birkac saniye sonra ne olacagi belli degil simdi nasilsiniz iyimisiniz

Ya bu kendi kendine uyuyan bebeklerden niye bizde yooookkk....
Bu arada nasılsın? Geçen yazdım nerelerdesin diye... merak ettim seni
Aa hiç farketmedim teşekkür ederim
Çok şükür iyiyim Karadeniz turu yaptık sık giremedim
Eve döndüm bir haftadır temizlik yaparım hasta oldum yeni yeni iyileşirim.. Ev hanımlıpına alışırım misafir temizlik pasta börek çörek
Yalnız yalnız zor olsa da idare etmeye çalışırım

19.00 dan 00.00 A kadar uyumayan bebeğime ılık bir duş aldırdım emzirdim uyuttum sonunda zafer benim
Ama inanın o saate Ajdar öldüm uykusuzluktan ki gündüzleri de uyuyamıyorum artık ..iş yapmaktan..

Ve inanır Mısınız yatırdığından beri deliksiz uyudu..6.30 da uyandık

Çok şükür. Uyandık emdik ama gaz sorunu bizi bırakmıyor

akans bence isim cok güzel ben çok beğendim. Bizde de ben Asaf olsun istedim eşim Fırat sonra kardeşim Yunus Emre deyince ikinizin de içi ısındı.

insanbuL ilk önce basınız sağolsun Allah sizlere sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin inşallah. Rabbim korumuş sizi kuzuna da Kıyamam korkmystur tabii

@gvn1907 operız seni kuzularinla bu arada bende kendimi 19 larda hissediyorum birazda zayiflayaydim iyiyi

Ah şu işler olmasa bende 23.30 da uyuttum bebeğimi ama ikiye kadar ütü yaptım

insanbuL çok geçmiş olsun canım başınız sağolsun. İnşallah kısa sürede atlatır yavrun bu travmayı...

Geçmiş olsun canım

Burnunu düzenlü temizliyor musun?

Evet cnm nerdeyse 2 saate bir.dün başladı zaten.doktor hemen antibiyotik verdi kullanmazsam bronşit olur dedi.ama ilacın prospektuste nde ust solunum yollarında ise yaramadığı yazıyor. Zaten üst solunum yollarını iyileştiren bir ilaç yokmuş. Napsam bilemedim.

Iyi birsey mi kotu birsey mi anlayamadim valla kuzum.eskisi gibi gogus agrisi olmuyo bu guzel ama bu sekildede hic sut yokmus gibi hissediyorum :)
3 aydan itibaren bebeğin ihtiyacı kadar süt üretmeye başlıyor göğüsler. Bir de bu aydan itibaren bebeğin ilgisi etrafa yöneldiği içinde emmesi azalıyor doğal olarak süt üretimide azalıyor ve göğüs yumuşuyor ama bu bebeğin aç kalacak anlamına gelmiyor. Nette araştırırken denk geldim emziren anneler için kolye tasarlanmış ( kendinde çok rahat yapabilirsin). Bebeğin ilgisini çekecek renklerde ve dokunabilecegi kadar uzun. Hem kolyeyle oynuyor hem emiyor bu sayede memede daha uzun kalıp eskisi gibi süt üretimin artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…