- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.521
Canim bu donemlerde mutlaka bi sorun yasiyolar galiba.meme reddetme,asiri meme emme,biberon reddetme vs. Gecici olabilir.sen kotuyu dusunme ya sutum gidersr falan diye.durduk yere gitmez allahin izniyle.bir sure kendi haline birak sonra tekrar dene bakalim alacakmi.Benim kızım da bir aydır biberon tutmuyor kızlar ya. Zorlamıyorum emiyor diye ama bi hastalansam bişey olsa yada sütüm bitse mama vermem gerekse veremicez. Gaz için verdiğim rezeneyi anasonu bayıla bayıla içiyor kaşığı bile yicek gibi ama biberona koyuyorum içmiyor. Sizce bırakayım mı yoksa sonra ilerde hiç almaz diye zorlamalı mıyım
Ay canim ne diyosun ya.Cok uzuldum basin sagolsun ve cok gecmis olsun.Allahim sen koru birkac saniye sonra ne olacagi belli degilmatsiyahoje @gvn1907 @Senam72015 idilduam canlarim beni merak etmissiniz var'olun.
Dayim rahatsizdi vefat etti. Memlekete geldik.yolculuk esnasinda trafik kazasi gecirdik. Cok sukur saglik sorunumuz yok.maddi zararimiz buyuk.oglum kazanin korkusunu tasiyor.suan bizim arabamiz tamirde ama dedelerinin arabasina bindiginde korku halinde.ölüme ramak kala kurtulduk diyebilirim.verilmis sadakamiz varmis.kosturmacadan tlfnumu elime dahi alamadim. Sizleri merak ettim.sayfalar cok ilerlemis okuyamadim. Umarim herkesin ve kuzularinin keyfi,sagligi yerindedir.
Dun ikinci ay asisini olduk. Suan ankara buz gibi. Atesini kontrol etmek icin uyandim ki bebegimin elleri sogumus.misafirlikte olmakta zor.evde olsaydim üşütmezdim yavrumu.insallah hasta olmaz
Hepinizi candan opüyorum
Aa hiç farketmedim teşekkür ederimYa bu kendi kendine uyuyan bebeklerden niye bizde yooookkk....
Bu arada nasılsın? Geçen yazdım nerelerdesin diye... merak ettim seni
Ah şu işler olmasa19.00 dan 00.00 A kadar uyumayan bebeğime ılık bir duş aldırdım emzirdim uyuttum sonunda zafer benim
Ama inanın o saate Ajdar öldüm uykusuzluktan ki gündüzleri de uyuyamıyorum artık ..iş yapmaktan..
Ve inanır Mısınız yatırdığından beri deliksiz uyudu..6.30 da uyandık
Çok şükür. Uyandık emdik ama gaz sorunu bizi bırakmıyor
Geçmiş olsun canımDayim rahatsizdi vefat etti. Memlekete geldik.yolculuk esnasinda trafik kazasi gecirdik. Cok sukur saglik sorunumuz yok.maddi zararimiz buyuk.oglum kazanin korkusunu tasiyor.suan bizim arabamiz tamirde ama dedelerinin arabasina bindiginde korku halinde.ölüme ramak kala kurtulduk diyebilirim.verilmis sadakamiz varmis.kosturmacadan tlfnumu elime dahi alamadim. Sizleri merak ettim.sayfalar cok ilerlemis okuyamadim. Umarim herkesin ve kuzularinin keyfi,sagligi yerindedir.
Dun ikinci ay asisini olduk. Suan ankara buz gibi. Atesini kontrol etmek icin uyandim ki bebegimin elleri sogumus.misafirlikte olmakta zor.evde olsaydim üşütmezdim yavrumu.insallah hasta olmaz
Hepinizi candan opüyorum
Burnunu düzenlü temizliyor musun?
3 aydan itibaren bebeğin ihtiyacı kadar süt üretmeye başlıyor göğüsler. Bir de bu aydan itibaren bebeğin ilgisi etrafa yöneldiği içinde emmesi azalıyor doğal olarak süt üretimide azalıyor ve göğüs yumuşuyor ama bu bebeğin aç kalacak anlamına gelmiyor. Nette araştırırken denk geldim emziren anneler için kolye tasarlanmış ( kendinde çok rahat yapabilirsin). Bebeğin ilgisini çekecek renklerde ve dokunabilecegi kadar uzun. Hem kolyeyle oynuyor hem emiyor bu sayede memede daha uzun kalıp eskisi gibi süt üretimin artıyorIyi birsey mi kotu birsey mi anlayamadim valla kuzum.eskisi gibi gogus agrisi olmuyo bu guzel ama bu sekildede hic sut yokmus gibi hissediyorum :)
Nasıl gaza geldiysenHadi kızlar hepinize tatlı ısmarlamak istiyorum uyutun bebişleri hazırlanın geliyorum:)))) @Aylnalpridilduam @Senam72015
Senin ayva hormonluymus:))))tabi canımmm 10kilo kadar bi ayva:)))
Nöbetlerde okurdun eskiden şimdi o da yok kaçak sinBen sabahtan beri okyrm .bişeyleri kaçırmakta istemyrm.anca bitti
Nasıl terbiye oluomus kız ne demek o cehalet başa belaTerbiye olmuştur canım birçok yerde okudum 4. Aya yakın göğüsler terbiye oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?