- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.541
Canım cook gecmiş olsun cok üzüldüm allah bidaha yaşatmasın insallah can saglıgı versinmatsiyahoje 1cicek3bocek @Senam72015 @idilduam canlarim beni merak etmissiniz var'olun.
Dayim rahatsizdi vefat etti. Memlekete geldik.yolculuk esnasinda trafik kazasi gecirdik. Cok sukur saglik sorunumuz yok.maddi zararimiz buyuk.oglum kazanin korkusunu tasiyor.suan bizim arabamiz tamirde ama dedelerinin arabasina bindiginde korku halinde.ölüme ramak kala kurtulduk diyebilirim.verilmis sadakamiz varmis.kosturmacadan tlfnumu elime dahi alamadim. Sizleri merak ettim.sayfalar cok ilerlemis okuyamadim. Umarim herkesin ve kuzularinin keyfi,sagligi yerindedir.
Dun ikinci ay asisini olduk. Suan ankara buz gibi. Atesini kontrol etmek icin uyandim ki bebegimin elleri sogumus.misafirlikte olmakta zor.evde olsaydim üşütmezdim yavrumu.insallah hasta olmaz
Hepinizi candan opüyorum
Canım bu hapı araştırdım emziren annelere özel bi hapmıs turkiyeye de yeni gelmiş sanırım yakın zaman daAraştırayım canım sağolasın gerçi eşim parol içmeme bile izin vermiyor emzirdiğim için ama şansımı deniyim
Dayının vefatı için başın sağolsun,kazadan dolayı çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmışmatsiyahoje 1cicek3bocek @Senam72015 @idilduam canlarim beni merak etmissiniz var'olun.
Dayim rahatsizdi vefat etti. Memlekete geldik.yolculuk esnasinda trafik kazasi gecirdik. Cok sukur saglik sorunumuz yok.maddi zararimiz buyuk.oglum kazanin korkusunu tasiyor.suan bizim arabamiz tamirde ama dedelerinin arabasina bindiginde korku halinde.ölüme ramak kala kurtulduk diyebilirim.verilmis sadakamiz varmis.kosturmacadan tlfnumu elime dahi alamadim. Sizleri merak ettim.sayfalar cok ilerlemis okuyamadim. Umarim herkesin ve kuzularinin keyfi,sagligi yerindedir.
Dun ikinci ay asisini olduk. Suan ankara buz gibi. Atesini kontrol etmek icin uyandim ki bebegimin elleri sogumus.misafirlikte olmakta zor.evde olsaydim üşütmezdim yavrumu.insallah hasta olmaz
Hepinizi candan opüyorum
Nasıl terbiye oluomus kız ne demek o cehalet başa bela
Can'ım büyük geçmiş olsun, başın sağolsun. Allah beterinden saklasın dikkat et kendine ve yavrularınamatsiyahoje 1cicek3bocek @Senam72015 @idilduam canlarim beni merak etmissiniz var'olun.
Hepinizi candan opüyorum
Kizlae ilk 3 ay kontrolsuz bir sekilde sut uretimi oluyo.bazen bebegin ememeyecegi derecede.hani diyoruz ya cok sisti gogsum agiriyo falan.o genelde 3.aya kadarmis.3.ay da vucut artik bebegin ne kadar emmesi gerektigi bilip ona gore sut uretiyo.yani artik goguslerde sut fazla fazla depolanmiyo.bebek emdikce geliyo.buna terbiye olmasi deniyomus.benimde birkac gundur goguslerim iyice yumusadi acaba terbiyemi oldu dediydim
Bu konuda bende cahilim bacim
Biri bizi aydınlatsa
matsiyahoje 1cicek3bocek @Senam72015 @idilduam canlarim beni merak etmissiniz var'olun.
Hepinizi candan opüyorum
Avent biberonla başladık sonra baktım ondan çok akıyor medila calma aldım şimdilik sorun yok şükür alıştı buna. Memeyle doymuyor doysa hiç vermicem de. İşte yağlı süt olayı varmış demek ki benim ki sadece önsüt içiyor oda doyurmuyor. Benim yemekle pek aram yok Nasıl kaliteyi artırcam bilmiyorumAvent mi aldın canım? Ben onunla verince sıkıntı olmamıştı sadece gaz sancısı veya uykusuzluk olunca biberon istiyo yoksa memeye itiraz etmiyordu. Ne zaman lansinoh göğüs pompası nın biberonu nu kullandım işler değişti.. Allahtan çok uzun sürmeden müdahale ettim. İki gün ağlattım ama memeyi aldı şükür olsun ya..
Buyuk geçmiş olsun cnm hemen bir sadaka verin. Basiniz sagolsun bu arada allah rahmet eylesin. Sizin canınız sagolsun dikkat et yavrulara öpüyorum sizimatsiyahoje 1cicek3bocek @Senam72015 @idilduam canlarim beni merak etmissiniz var'olun.
Hepinizi candan opüyorum
kolaylar gelsin Kutan geçen hafta ben tam 6saat ütü yaptım eşimin benim ve bebeğimin cicileri ki eşim her gün gömlek takım elbise giyer o çok sürüyor..Ah şu işler olmasabende 23.30 da uyuttum bebeğimi ama ikiye kadar ütü yaptım
Valla o zaman şöyle yapcazEşim korunuyor derken canım kondom mu? O da tam koruyamayabiliyomus off ne çetrefilli ne sıkıntılı iş bu şekilde evlilik :S
Yok ne kaçırdın tatlım size dedim aryayı gece ben uyutamadım 1de uyuduKız kaçırdım mı tatlıyı
Bak uyuttum gel hadi:)
Sorma:)Nasıl gaza geldiysen
Havalar serinledi akşamları özellikleKizlar bu me soğuk istanbul da kombi calistiriyoruz bir gun önce adana da yanarken ne gidircez bu bebelere yaaa
Uyku tulumu mantikli burda kombi actik kis erken gelecek bizim yaz bebislerineHavalar serinledi akşamları özellikle
Ben mersindeyim doğal gaz yok biz de yatak odası da serin oluyor
Sanırım uyku tulumu alıp yatıracağım yoksa hasta olur bebekler
Bi de yatmadan önce acı elma yapıyla göğüs kısmını ayaklarını yağlayacağım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?