2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım cook gecmiş olsun cok üzüldüm allah bidaha yaşatmasın insallah can saglıgı versin

Dayının vefatı için başın sağolsun,kazadan dolayı çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış

Can'ım büyük geçmiş olsun, başın sağolsun. Allah beterinden saklasın dikkat et kendine ve yavrularına

Bu konuda bende cahilim bacim
Biri bizi aydınlatsa
Kizlae ilk 3 ay kontrolsuz bir sekilde sut uretimi oluyo.bazen bebegin ememeyecegi derecede.hani diyoruz ya cok sisti gogsum agiriyo falan.o genelde 3.aya kadarmis.3.ay da vucut artik bebegin ne kadar emmesi gerektigi bilip ona gore sut uretiyo.yani artik goguslerde sut fazla fazla depolanmiyo.bebek emdikce geliyo.buna terbiye olmasi deniyomus.benimde birkac gundur goguslerim iyice yumusadi acaba terbiyemi oldu dediydim

Cnm başınız sağolsun. Çok çok çok bütük geçmiş olsun. Allah bidaha yaşatmasın cnm.

Avent biberonla başladık sonra baktım ondan çok akıyor medila calma aldım şimdilik sorun yok şükür alıştı buna. Memeyle doymuyor doysa hiç vermicem de. İşte yağlı süt olayı varmış demek ki benim ki sadece önsüt içiyor oda doyurmuyor. Benim yemekle pek aram yok Nasıl kaliteyi artırcam bilmiyorum

Buyuk geçmiş olsun cnm hemen bir sadaka verin. Basiniz sagolsun bu arada allah rahmet eylesin. Sizin canınız sagolsun dikkat et yavrulara öpüyorum sizi

A
Ah şu işler olmasa bende 23.30 da uyuttum bebeğimi ama ikiye kadar ütü yaptım
kolaylar gelsin Kutan geçen hafta ben tam 6saat ütü yaptım eşimin benim ve bebeğimin cicileri ki eşim her gün gömlek takım elbise giyer o çok sürüyor..
Haftada bi yardımcı gelse ne güzel olur dicem ama tek maaşla çok zor Birini tutmak ama denenebilir

Eşim korunuyor derken canım kondom mu? O da tam koruyamayabiliyomus off ne çetrefilli ne sıkıntılı iş bu şekilde evlilik :S
Valla o zaman şöyle yapcaz
Sprial takilacak + prezervatif takilacak+ dogal yolla korunulacak
3u bir arada da ise yaramazsa mutlu olunacak ya da aglanip sizlanilacak

Kizlar bu me soğuk istanbul da kombi calistiriyoruz bir gun önce adana da yanarken ne gidircez bu bebelere yaaa
Havalar serinledi akşamları özellikle
Ben mersindeyim doğal gaz yok biz de yatak odası da serin oluyor
Sanırım uyku tulumu alıp yatıracağım yoksa hasta olur bebekler
Bi de yatmadan önce acı elma yapıyla göğüs kısmını ayaklarını yağlayacağım inş

Uyku tulumu mantikli burda kombi actik kis erken gelecek bizim yaz bebislerine

ipekm84 kayseride yaşıyorum ne giydiriceğimi gece yatarken ğzerine ne
Ne örteceğime şaşırmış durumdayım.burada havalar çok soğudu.alta ince bi pijama kısa kollu çıtçıtlı badi giydirip ğzerine mevsimlik tulum(uyku tulumu değil)giydiriyorum.iki kat Çorap giydirmeme rağmen Ayakları buz gibi oluyor.onun üzerine de orlon çorapları var anneannesinin ördüğü onu giydiriyorum:)))hatta dur komik çoraplarının fotoğrafını atayım:))))lahana gibi oluyo kuzum kat kat.gece terlemiş oluyoama üşümesinden de korkuyorum

Eklentiler

• image.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…