- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.561
aynennBence erkekler bencil olmasinlar esimin keyfi icin ben hap kullanmam ağri kesici bile kullanirken dusunuyoruz doğumkontrol hapini kullan derler ama
Yerim o ayaklarini bende sastim valla eeleri buz eldiven ayaklara kalin corap bi nakiyorum terlemiz cikartiyorum elleri burnu usumuz yazin daha kolaydi hersey:)ipekm84 kayseride yaşıyorum ne giydiriceğimi gece yatarken ğzerine ne
Ne örteceğime şaşırmış durumdayım.burada havalar çok soğudu.alta ince bi pijama kısa kollu çıtçıtlı badi giydirip ğzerine mevsimlik tulum(uyku tulumu değil)giydiriyorum.iki kat Çorap giydirmeme rağmen Ayakları buz gibi oluyor.onun üzerine de orlon çorapları var anneannesinin ördüğü onu giydiriyorum:)))hatta dur komik çoraplarının fotoğrafını atayım:))))lahana gibi oluyo kuzum kat kat.gece terlemiş oluyoama üşümesinden de korkuyorum
Kesinlikle yaz daha kolaydı.valla sıcaktan hiçbişey olmaz ama soğuk tehlikeli mantığıyla sıcak tutmaya çalışıyorum.tabi terlemesi de Zararlı baktım terlemiş teri üzerinde soğumadan hemen kıyafetlerini değiştiriyorum.o biraz zor oluyo her terlemesinde onun için sırtına tülbent koyup terlediğinde onu değiştiriyorum.uyku tulumu iyi olur sanırım geceleri ben henüz almadım ama en kısa zamanda alıcamYerim o ayaklarini bende sastim valla eeleri buz eldiven ayaklara kalin corap bi nakiyorum terlemiz cikartiyorum elleri burnu usumuz yazin daha kolaydi hersey:)
Ayy evett:)))sizin çıngırağınız daha havalıymış:))bu çıngırağı çok seviyor arya konuşup duruyor köpekle:))L Light Of God cingirak kardesliği:)
Bizimkide salladikca heyecan yapiyo:)Ayy evett:)))sizin çıngırağınız daha havalıymış:))bu çıngırağı çok seviyor arya konuşup duruyor köpekle:))
Merhaba herkese uzun süredir takip ediyorum sizleri,yazmak bugüne nasipmis benimde 83 günlük kızım var çok şükür ama bu aralar gece cok emmiyor uyumak istiyor ben endişeleniyorum sizlerde varmı böyle durum
Merhaba herkese uzun süredir takip ediyorum sizleri,yazmak bugüne nasipmis benimde 83 günlük kızım var çok şükür ama bu aralar gece cok emmiyor uyumak istiyor ben endişeleniyorum sizlerde varmı böyle durum
2. Ay normaldi kilo alimi gunduz memeyi seven bi bebek gece 5saat uyuyor 5 dakika zor emziriyorum büyüdüğü için kuvvetli mi çekiyor gece acaba gunduz uzun emmesi keyiftenmi diye düşünüyorum bilemedimMerhaba, biz de ikinci ayda geceleri 4-5 saat kesintisiz uyku uyumaya basladik. Endiselenmenize gerek yok. Uyku da bebekler için önemli bir gıdadır. Artık kan şekerinin düşme ihtimali yok. Kilosunda sıkıntı yoksa bu şekilde devam edin :)
matsiyahoje @gvn1907 @Senam72015 @idilduam canlarim beni merak etmissiniz var'olun.
Dayim rahatsizdi vefat etti. Memlekete geldik.yolculuk esnasinda trafik kazasi gecirdik. Cok sukur saglik sorunumuz yok.maddi zararimiz buyuk.oglum kazanin korkusunu tasiyor.suan bizim arabamiz tamirde ama dedelerinin arabasina bindiginde korku halinde.ölüme ramak kala kurtulduk diyebilirim.verilmis sadakamiz varmis.kosturmacadan tlfnumu elime dahi alamadim. Sizleri merak ettim.sayfalar cok ilerlemis okuyamadim. Umarim herkesin ve kuzularinin keyfi,sagligi yerindedir.
Dun ikinci ay asisini olduk. Suan ankara buz gibi. Atesini kontrol etmek icin uyandim ki bebegimin elleri sogumus.misafirlikte olmakta zor.evde olsaydim üşütmezdim yavrumu.insallah hasta olmaz
Hepinizi candan opüyorum
Ben de cici yaptırıyorum kendime ama ellerini yumruk yapıyor :) sonra ben ına cici yapıyorumKızlar biz oğlumla bir oyun bulduk onu yapınca kahkaha atıyor. Bebeği gülmeyenler denesin bakalım :) tabi keyifli anında yapmak lazım, mızmızken istemiyor oyun filan.
oğlumun ellerine basparmaklarimi tutturuyorum. Sonra iyice yüzune yaklaşıp elleriyle saçlarımı-yüzümü yukardan aşağı doğru sıvazlatarak ona sevdiriyorum. (Bir yandan da annesi ciciymis, annesi ciciymis diyorum :) ) tabi bu hareketi yaparken cenem,burnum filan oglumun göğsüne, göbeğine değiyor gidiklaniyor biraz sanırım :) onunla oynamak, iletisim kurmak çok keyifli oluyor ya...
Bebişler büyüdükçe annelik daha bir güzel mi olmaya başladı yoksa bana mı öyle geliyor? :)
Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış oğullarının sana ihtiyacı vardır bu dönemde ikiye bölünmek zorunda kalacaksın umarım kolaylıkla atlatırsın başın sağolsun bu arada ay ne dicemi bilemedim bi sadaka verin ucuz atlatmışsınızmatsiyahoje @gvn1907 @Senam72015 @idilduam canlarim beni merak etmissiniz var'olun.
Dayim rahatsizdi vefat etti. Memlekete geldik.yolculuk esnasinda trafik kazasi gecirdik. Cok sukur saglik sorunumuz yok.maddi zararimiz buyuk.oglum kazanin korkusunu tasiyor.suan bizim arabamiz tamirde ama dedelerinin arabasina bindiginde korku halinde.ölüme ramak kala kurtulduk diyebilirim.verilmis sadakamiz varmis.kosturmacadan tlfnumu elime dahi alamadim. Sizleri merak ettim.sayfalar cok ilerlemis okuyamadim. Umarim herkesin ve kuzularinin keyfi,sagligi yerindedir.
Dun ikinci ay asisini olduk. Suan ankara buz gibi. Atesini kontrol etmek icin uyandim ki bebegimin elleri sogumus.misafirlikte olmakta zor.evde olsaydim üşütmezdim yavrumu.insallah hasta olmaz
Hepinizi candan opüyorum
Acı elma yağı ile yağla ayaklarını sıcacık oluyor kuzumipekm84 kayseride yaşıyorum ne giydiriceğimi gece yatarken ğzerine ne
Ne örteceğime şaşırmış durumdayım.burada havalar çok soğudu.alta ince bi pijama kısa kollu çıtçıtlı badi giydirip ğzerine mevsimlik tulum(uyku tulumu değil)giydiriyorum.iki kat Çorap giydirmeme rağmen Ayakları buz gibi oluyor.onun üzerine de orlon çorapları var anneannesinin ördüğü onu giydiriyorum:)))hatta dur komik çoraplarının fotoğrafını atayım:))))lahana gibi oluyo kuzum kat kat.gece terlemiş oluyoama üşümesinden de korkuyorum
Deniycem mutlaka canım.üç kat çorapla buz gibi oluyo ayaklarıAcı elma yağı ile yağla ayaklarını sıcacık oluyor kuzum
Yerim onun minnak yumruklarını:)deniz hanımlar agulamaya başladılar mı:)Ben de cici yaptırıyorum kendime ama ellerini yumruk yapıyor :) sonra ben ına cici yapıyorum
sunu farkettim kıyafetleri kalın olursa eli ve ayagı dıcak oluyor kıyafetleri ince olursa eli ve ayagı buz gibi oluyor . ben kayserinin havasını bilirim ankaradayım hemen hemen aynı.burasıda bayagı sogudu biz bile üsüyoruz . baxen kısa bazen uzun kollu zıbın üzerine alt üst gamım yada normal bir tulum ayagınada bir tane corap geciriyorum. benim bebgim 53 günlük evde normalde üzerine battaniye örtüyorum battineyeye sarıyorum sarmasam çift kat al giydircem üstünede yelek.terlemiyor.gecede uyku tulumuna gectim sıcacık yatıyor terlemiyoripekm84 kayseride yaşıyorum ne giydiriceğimi gece yatarken ğzerine ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?