- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.581
Oyle miymis yaHapı araştırdım daha önce kadınlar kulübünde tartışılmış bi kadın 2 ay kullanmış rahim duvarı incelmis Dr bırak demiş off ne yapcaz biz :/
Esin korunmayi kabul ediyosa o korunsun o zamnAraştırayım canım sağolasın gerçi eşim parol içmeme bile izin vermiyor emzirdiğim için ama şansımı deniyim
Bn de bi dahaki alisverisimi internetten yapiyim bari :)ben birçok şeyi internetten aldım hep. küçük olacağına büyük olsun derim :)
bence 6-9 aydan küçük hiç birşey alma. mutlaka çekme payı oluyor. zaten herşeyin boyu düdük kadar. enleri iyi ama boylar hep kısa. ben şimdi 3-6 ay kullanıyorum lcwaikiki bodyleri. pantolon ve ayaklı pantalonları hep 6-9 / 9-12 ay almıştım. evet büyük ama uzun süre kullanılabiliniyor. bir de bende kurutma mak. olduğu için hep biraz büyük tercih ediyorum :)
Kıyafetleri de o kadar ince olmamasına rağmen özellikle Ayakları buz gibi oluyo umarım kansızlık filan yoktur.ben ayağına iki kat Çorap bi de orlon Çorap giydiriyorum.ayaktan soluk alır diye korkuyorum.ya o sarma işini yapamıyorum ben.kğvözde uzun süre kaldığından dolayı sanırım hiç kundak yapamadım kızımı basıyo yaygarayı.bagtaniyeye Sarılı uyusun istiyorum ama eli ayağı hiç durmuyo ağlıyo sürekli.uyku tulumu alıcam bende çok rahat oluyomuşsunu farkettim kıyafetleri kalın olursa eli ve ayagı dıcak oluyor kıyafetleri ince olursa eli ve ayagı buz gibi oluyor . ben kayserinin havasını bilirim ankaradayım hemen hemen aynı.burasıda bayagı sogudu biz bile üsüyoruz . baxen kısa bazen uzun kollu zıbın üzerine alt üst gamım yada normal bir tulum ayagınada bir tane corap geciriyorum. benim bebgim 53 günlük evde normalde üzerine battaniye örtüyorum battineyeye sarıyorum sarmasam çift kat al giydircem üstünede yelek.terlemiyor.gecede uyku tulumuna gectim sıcacık yatıyor terlemiyor
Yaş için mi?eşim almaya gitti malum ben çıkamıyorum 3-6aylık al dedim.küçük mü olur ki?Kizlar uyku tulumunuzu kac yas icin aldiniz?
Kutlu mutlu huzurlu sağlıklı olsunnn idil kuzusunun 4.yaşı:)neler yaptınnnn4 çeşit yaptım şimdilik daha napsam derdindeyimyorulmadimmi yoruldum öldüm bittim bel ağrısı yokmu cok var ama kızım için değer kaç kere 4 yaşını Kutlucak dimi ama
Kıymalı börekKutlu mutlu huzurlu sağlıklı olsunnn idil kuzusunun 4.yaşı:)neler yaptınnnn
6 9 aldır canım malum kışa yeni grdik daha 6 ay daha gyicekYaş için mi?eşim almaya gitti malum ben çıkamıyorum 3-6aylık al dedim.küçük mü olur ki?
Ayyy daha ne olsunn ne olsunnnn birimizden birimiz yanlış şehirdeyiz:))))bence ben:)))Kıymalı börek
Tuzlu çubuklar
Bonibon lu un Kurabiyesi
Çikolatalı muffinler yaptım üstüne renkli krem santi ile suslucem inşallah
Yarında
kısır
yaş pasta
Yetmezmii ya
Buyuk olsa ne olur ki zaten battaniye gibi bisey degil mi :)Yaş için mi?eşim almaya gitti malum ben çıkamıyorum 3-6aylık al dedim.küçük mü olur ki?
Kolsuz ve ayaksiz olanlar var. Onlari daha cok begendim bn battaniye gibiidilduam bu uyku tulumu denilen şey pofur pofur bişey değil mi:)))eşim almış da ben pek uyku tulumuna benzetemedim.hayalimde farklı canlandırdıysam demek uyku tulumunu:))) 3 aylık almış eşim değiştirip 9 aylık alsın bari.bundan mı kullanıyosunuz arkadaşlar içi yünlü gibi dışı da havluyla kadife arası bi kumaş
Uyku tulumu nasıl bişey hakikaten:)))bencede büyük olması daha iyi hem çabuk büyüyorlar hem de geniş hiç terletmez.ama 1 Yaş için olan çok büyük olmaz mı?Buyuk olsa ne olur ki zaten battaniye gibi bisey degil mi :)
Ben gidemedim ya eşim de bundan almış da bana da biraz ince gibi geldi kumaşı.ben daha kalın istiyodum demek ki bunların da Çeşitleri var.Kolsuz ve ayaksiz olanlar var. Onlari daha cok begendim bn battaniye gibi
Evet incesi de kalini da var. Internetten almayi dusunuyorum bn de insallah yanlis bisey almam :)Ben gidemedim ya eşim de bundan almış da bana da biraz ince gibi geldi kumaşı.ben daha kalın istiyodum demek ki bunların da Çeşitleri var.
Bayildim renk model süper nerden almış canım yaidilduam bu uyku tulumu denilen şey pofur pofur bişey değil mi:)))eşim almış da ben pek uyku tulumuna benzetemedim.hayalimde farklı canlandırdıysam demek uyku tulumunu:))) 3 aylık almış eşim değiştirip 9 aylık alsın bari.bundan mı kullanıyosunuz arkadaşlar içi yünlü gibi dışı da havluyla kadife arası bi kumaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?