2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bn de bi dahaki alisverisimi internetten yapiyim bari :)

Kıyafetleri de o kadar ince olmamasına rağmen özellikle Ayakları buz gibi oluyo umarım kansızlık filan yoktur.ben ayağına iki kat Çorap bi de orlon Çorap giydiriyorum.ayaktan soluk alır diye korkuyorum.ya o sarma işini yapamıyorum ben.kğvözde uzun süre kaldığından dolayı sanırım hiç kundak yapamadım kızımı basıyo yaygarayı.bagtaniyeye Sarılı uyusun istiyorum ama eli ayağı hiç durmuyo ağlıyo sürekli.uyku tulumu alıcam bende çok rahat oluyomuş

Kutlu mutlu huzurlu sağlıklı olsunnn idil kuzusunun 4.yaşı:)neler yaptınnnn
Kıymalı börek
Tuzlu çubuklar
Bonibon lu un Kurabiyesi
Çikolatalı muffinler yaptım üstüne renkli krem santi ile suslucem inşallah
Yarında
kısır
yaş pasta
Yetmezmii ya

idilduam bu uyku tulumu denilen şey pofur pofur bişey değil mi:)))eşim almış da ben pek uyku tulumuna benzetemedim.hayalimde farklı canlandırdıysam demek uyku tulumunu:))) 3 aylık almış eşim değiştirip 9 aylık alsın bari.bundan mı kullanıyosunuz arkadaşlar içi yünlü gibi dışı da havluyla kadife arası bi kumaş

Eklentiler

• image.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 96
Kolsuz ve ayaksiz olanlar var. Onlari daha cok begendim bn battaniye gibi

kızlar selam Su ayın 27 snde 2 aylık olacak. kızım sadece anne sütü içiyor. 6. ayına kadar da sadece anne sütü alsın istiyorum. 1.ayına girerken emzik kullanmaya basladık. baslarda pek istemiyordu emziği. sonradan biraz fazla alıştı sanki. mesala uyurken çoğu zaman emziğini mutlaka istiyor. bazen uyanıkken ve anakucagında yatarken de istiyor. emziğe bu kadar alıştıgından beri meme emme konusunda zorlanıyor. beni reddetmeye başladı 2-3 haftadır. normalde uyanık oldugu zamanın buyuk cogunluğunu gögsümü emerek geçirirdi. bazen emziği okadar iştahlı emiyor ki içim acıyor. gögsümü verdiğimde kıyameti koparıyor. ancak çok acıkırsa yada uykudan her uyandığında gögsümü emiyor. yada ben inat eder ve baskın gelip zorladığımda alabiliyor. bunun nedeni ne olabilir? artık gögsümü emmek istemiyor desem hiç almaması gerekmez mi? yoksa bu durum normalde ben mi abartıyorum? kafamda bi sürü soru işaretleri var. acaba anakucagını cok seviorda kucagımda rahatsız o yüzden mi istemiyor? (anakucagında kendını sallayabildiği için gerçekten seviyor) acaba sütüm azda o yüzden mi istemiyor? (sütüm az olsa kızım her emdiği coğu zaman taşmaması gerekir gibi geliyor) acaba onun sevmediği bişiyeler mi yiyorum da reddiyor? (ki bunu nasıl anlarım -.-) bana mı öyle gelior bilmiyorum ama bazen emziği emdikce süt gelmediği için sinirleniyor. bu konuda kendimi çok çaresiz hissediyorum, içim acıyor.. böyle problemler yaşayan oldumu? nasıl çözdünüz. lütfen yardım edin

Bayildim renk model süper nerden almış canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…