2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cok güzelmiş canım evet bu nerden almıs ki cok begendim bende oglum almayı düsünüyorum hem unisex gibi demi. :))

Tamam canım şimdilik ısrar etmiyorum. Zaten aşırı meme emme doğduğundan beri var ama biberonu reddetme yeni çıktı.inşallah ihtiyaç olduğunda alır biberonu

Canım benimki kolsuz ayaksız elyafdan yapılmış

idilduam maşallah bacım baya bişey yapmışsın ellerine sağlık hayırlı uzun sağlıklı bir ömrü olsun idil prensesin.oğlumun doğum günü olduğunda hamileliğin 8.ayindaydim hamileyim diye herkes bişey yapıp getirmişti öyle yirtmistim:) maksat cocuklar mutlu olsun. Çok mutlu oluyorlar

kızlar selam Su ayın 27 snde 2 aylık olacak. kızım sadece anne sütü içiyor. 6. ayına kadar da sadece anne sütü alsın istiyorum. 1.ayına girerken emzik kullanmaya basladık. baslarda pek istemiyordu emziği. sonradan biraz fazla alıştı sanki. mesala uyurken çoğu zaman emziğini mutlaka istiyor. bazen uyanıkken ve anakucagında yatarken de istiyor. emziğe bu kadar alıştıgından beri meme emme konusunda zorlanıyor. beni reddetmeye başladı 2-3 haftadır. normalde uyanık oldugu zamanın buyuk cogunluğunu gögsümü emerek geçirirdi. bazen emziği okadar iştahlı emiyor ki içim acıyor. gögsümü verdiğimde kıyameti koparıyor. ancak çok acıkırsa yada uykudan her uyandığında gögsümü emiyor. yada ben inat eder ve baskın gelip zorladığımda alabiliyor. bunun nedeni ne olabilir? artık gögsümü emmek istemiyor desem hiç almaması gerekmez mi? yoksa bu durum normalde ben mi abartıyorum? kafamda bi sürü soru işaretleri var. acaba anakucagını cok seviorda kucagımda rahatsız o yüzden mi istemiyor? (anakucagında kendını sallayabildiği için gerçekten seviyor) acaba sütüm azda o yüzden mi istemiyor? (sütüm az olsa kızım her emdiği coğu zaman taşmaması gerekir gibi geliyor) acaba onun sevmediği bişiyeler mi yiyorum da reddiyor? (ki bunu nasıl anlarım -.-) süt içerken bazen tıkanıyor, nefes alamıyor acaba o yüzden mi içmek istemiyor? (bi iki kez bu konuda bizi ciddi anlamda korkuttu, kendi de korktu) bana mı öyle gelior bilmiyorum ama bazen emziği emdikce süt gelmediği için sinirleniyor. bu konuda kendimi çok çaresiz hissediyorum, içim acıyor.. böyle problemler yaşayan oldumu? nasıl çözdünüz. lütfen yardım edin çok kötü hissediyorum

Canım benim kız hiç emzik almıyor biz de alsın diye uğraşıyoruz ama bu saatten sonra almaz heralde artık.emzik vermesen yada sadece uyuturken versen napıyo.bide hangi emzik bu? Benim kızım uyurken alsa bana yeter

Canım benim kız hiç emzik almıyor biz de alsın diye uğraşıyoruz ama bu saatten sonra almaz heralde artık.emzik vermesen yada sadece uyuturken versen napıyo.bide hangi emzik bu? Benim kızım uyurken alsa bana yeter
bildiğimiz yalancı meme diye tabir edilen boş emzik canım. valla huysuzlandıgı için emzik vermemeyi hiç denemedim. uyurken emzige bayılıyor ztn. ya nerdeyse emzik verdiğime pişmn olmak üzereyim. gögsümden vazgeçiyor sanırım kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…