- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.621
İçerde kalıyor canım adını bilmiyorum maalesef :)Torba uyku tulumu olarak geçiyor değil mi bunlar? ayak yerleri de va mı ayaklar içerde mi kalıyor canım?
Eger netten alışveriş yapmayı seviyorsan torba uyku Tulumu yazınca çıkıyor canimHediye geldi canım english home yazıyor üstünde
Çok beğendim şimdi sen de görünce araştırdım biraz. Tek endişe şuanda bizim kız çok hareketli ellerini ayaklarını oynatmayı seviyor içinde rahat eder mi bilemedimİçerde kalıyor canım adını bilmiyorum maalesef :)
İşte benşmde düşündüğüm böyle bişeydi pofuduk:)Bende ki uyku tulumu Eki Görüntüle 1889142
1 yaş kullanıyorum elleri ayakları tulumun içinde kalıyor usumemis oluyor
Kanzdan almış canımBayildim renk model süper nerden almış canım ya
Kanzdan almış canım evet bende görünce erkek bebeklere olacak şeyi almışssın dedim:)))bir Sürü zılgıt işittim sana rengini sordum ne alırsan al dedin ben ne bileyim diye:))))Cok güzelmiş canım evet bu nerden almıs ki cok begendim bende oglum almayı düsünüyorum hem unisex gibi demi. :))
Benimde tulum diyince aklıma bunun kollusu pofuduk bişey geldi:)eşimin aldığı tulum gibi gelmedi:)L Light Of God benimki bu canım
:)))))güzel.en kısa zamanda denizde başlayacaktır:)Ben başladım da daha deniz başlamadı
Açıkçası ben de daha denemedim şimdi sıcak olur dedimÇok beğendim şimdi sen de görünce araştırdım biraz. Tek endişe şuanda bizim kız çok hareketli ellerini ayaklarını oynatmayı seviyor içinde rahat eder mi bilemedim
Kadife mi canım seninki, bugün o tarz bişey gördüm ama uyku tulumu mu bilmiyorumBenimde tulum diyince aklıma bunun kollusu pofuduk bişey geldi:)eşimin aldığı tulum gibi gelmedi:)
Aminnn canım.senin sistem daha guselmis vallaidilduam maşallah bacım baya bişey yapmışsın ellerine sağlık hayırlı uzun sağlıklı bir ömrü olsun idil prensesin.oğlumun doğum günü olduğunda hamileliğin 8.ayindaydim hamileyim diye herkes bişey yapıp getirmişti öyle yirtmistim:) maksat cocuklar mutlu olsun. Çok mutlu oluyorlar
Allah daha güzel günlerini göstersin inşallah. çok zor bişey atlattınız kuzum onla da kalsın bi daha yasatmasın. sen Arya ile ilgili böle seyler yazdıkca çok hoşuma gidiyor, zamnında az korkutmadı bizi kuzucukKızlar tek tek etiketleyemiyorum umarım biberonla Savaşan bebişlerin anneleri okurlar:)bugün saat 19.00da Dr kontrolümüz vardı.aryam çok iyiymiş Şükürler olsun.gelişimi düzeltilmiş Yaşından çok daha ileri düzeyde dedi drumuz Elhamdülillah.20 günde 3cm boyumuz uzamış 350gr kilo almış.kiloyu az almış ama boyu iyi uzadığı için önemsemiyorum dedi.bende çok bile almış ben onj da beklemiyordum dedim:)))biberonla savaş durumumuzu Dr umuz biliyordu.3.ay da olan bi durum biberonu ya da memeyi bırakabilir o Yüzden Sabırla vermeye devam et mamanın içine pekmez(üzüm)kat dedi.ek gıdaya bu ay da geçebiliriz ama gaz problemi yeni ortadan kalkmışken bir ay daha bekleyelim önümüzde ki ay başlayalım ek gıdaya geçtiğinde gaz fazla olur dedi.2 besleme Kaşık maması vermemi söyledi.tabi bunları kronolojik yaşına göre mi söyledi düzeltilmiş yaşına göre mi sormadım ama Kaşık mamasına filan geçtiğimize ek gıdadan bahsettiğine göre düzeltilmiş yaşına göre söylemedi.kucağına aldığında ayağının üzerine bastırabilirsin artık dedi çok mutlu oldum:))))Dr Amcasını gördüğünde agu bugu bir Sürü sohbet etti kahkahayla Güldü Eşek sıpası:))))tanıyormuş gibi çok duygulandım:)normal de yabancı birine olanca suratsızlıyla bakar arya:)))Dr a öyle yapması çıktıktan sonra ağlattı beni.bilmiyorum belki de biliyordur hissediyordur hayatını kurtarmaya vesile olan insanın o olduğunu akıllı kuzum
Canım içi yünlü gibi dışıda kadifeyle havlu arası bişeyKadife mi canım seninki, bugün o tarz bişey gördüm ama uyku tulumu mu bilmiyorum
Aminn canım benimm hepimiz kuzularımızın çok güzel Günlerini Görelim inşallah.senin kalbin o kadar güzel ki bence,böyle Şeyler okuduğunda hoşuna gitmesi ondanAllah daha güzel günlerini göstersin inşallah. çok zor bişey atlattınız kuzum onla da kalsın bi daha yasatmasın. sen Arya ile ilgili böle seyler yazdıkca çok hoşuma gidiyor, zamnında az korkutmadı bizi kuzucuk
Ayyyy bu nedir yaaa:))))41kere maşallah suphanallah:))kartpostal gibi olmuş ne tatlı bebiş ya Allah'ım esirgesinnnKızlar kızımın en çok sevdiği şey bu. Gaz sancisindan cok ağladığında karnına sıcak su akitiyoruz rahatlıyor yavrucak.Allahtan azaldı gazımizda kurtulduk çok şükür.İşe yarayan tek damla biogaia oldu. Artık kendi rahatlıkla cikarabiliyor...Bu arada konusu geçmişken söyleyeyim.En yaşlı anne benim bu topikte. ekimde 41 e giriyorum canlar...hepiniz opuldunuz.hoscakalin.Eki Görüntüle 1889193
Doktor bana sen spiral icin uygun degilsin dedi. O yuzden ben mecburen hap kullancam napalimOnu da istemiyor galiba spiral taktırcam
İyiymiş canım güle güle kullansın aryacık :)Canım içi yünlü gibi dışıda kadifeyle havlu arası bişey
Soylediklerini yapacagim canimOlur tabi ki canım. Biz ankaraya gittik 4 gün kendine gelemedi kuzum. eve gelince yatağına yatırdık kolları bacakları açtı uyudu hasret giderdi valla resmen. Annenlerin yanında ne kadar süre kaldınız? Uzun kaldıysanız eve alışması da uzun sürer biraz. Eve geldiğinizden beri mi böyle? Bir de bi tane kıyafetini koy bebeğin yanına yada battaniyesine sarıl uyu sonra o battaniyeyi çocuğa kullan. Senin kokun olursa rahat eder. Havalar da soğudun üşümesin ona da dikkat et gaz yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?