2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

İçerde kalıyor canım adını bilmiyorum maalesef :)
Çok beğendim şimdi sen de görünce araştırdım biraz. Tek endişe şuanda bizim kız çok hareketli ellerini ayaklarını oynatmayı seviyor içinde rahat eder mi bilemedim

Cok güzelmiş canım evet bu nerden almıs ki cok begendim bende oglum almayı düsünüyorum hem unisex gibi demi. :))
Kanzdan almış canım evet bende görünce erkek bebeklere olacak şeyi almışssın dedim:)))bir Sürü zılgıt işittim sana rengini sordum ne alırsan al dedin ben ne bileyim diye:))))

Aminnn canım.senin sistem daha guselmis valla

Kızlar tek tek etiketleyemiyorum umarım biberonla Savaşan bebişlerin anneleri okurlar:)bugün saat 19.00da Dr kontrolümüz vardı.aryam çok iyiymiş Şükürler olsun.gelişimi düzeltilmiş Yaşından çok daha ileri düzeyde dedi drumuz Elhamdülillah.20 günde 3cm boyumuz uzamış 350gr kilo almış.kiloyu az almış ama boyu iyi uzadığı için önemsemiyorum dedi.bende çok bile almış ben onj da beklemiyordum dedim:)))biberonla savaş durumumuzu Dr umuz biliyordu.3.ay da olan bi durum biberonu ya da memeyi bırakabilir o Yüzden Sabırla vermeye devam et mamanın içine pekmez(üzüm)kat dedi.ek gıdaya bu ay da geçebiliriz ama gaz problemi yeni ortadan kalkmışken bir ay daha bekleyelim önümüzde ki ay başlayalım ek gıdaya geçtiğinde gaz fazla olur dedi.2 besleme Kaşık maması vermemi söyledi.tabi bunları kronolojik yaşına göre mi söyledi düzeltilmiş yaşına göre mi sormadım ama Kaşık mamasına filan geçtiğimize ek gıdadan bahsettiğine göre düzeltilmiş yaşına göre söylemedi.kucağına aldığında ayağının üzerine bastırabilirsin artık dedi çok mutlu oldum:))))Dr Amcasını gördüğünde agu bugu bir Sürü sohbet etti kahkahayla Güldü Eşek sıpası:))))tanıyormuş gibi çok duygulandım:)normal de yabancı birine olanca suratsızlıyla bakar arya:)))Dr a öyle yapması çıktıktan sonra ağlattı beni.bilmiyorum belki de biliyordur hissediyordur hayatını kurtarmaya vesile olan insanın o olduğunu akıllı kuzum

Allah daha güzel günlerini göstersin inşallah. çok zor bişey atlattınız kuzum onla da kalsın bi daha yasatmasın. sen Arya ile ilgili böle seyler yazdıkca çok hoşuma gidiyor, zamnında az korkutmadı bizi kuzucuk

Kızlar kızımın en çok sevdiği şey bu. Gaz sancisindan cok ağladığında karnına sıcak su akitiyoruz rahatlıyor yavrucak.Allahtan azaldı gazımizda kurtulduk çok şükür.İşe yarayan tek damla biogaia oldu. Artık kendi rahatlıkla cikarabiliyor...Bu arada konusu geçmişken söyleyeyim.En yaşlı anne benim bu topikte. ekimde 41 e giriyorum canlar...hepiniz opuldunuz.hoscakalin.

Aminn canım benimm hepimiz kuzularımızın çok güzel Günlerini Görelim inşallah.senin kalbin o kadar güzel ki bence,böyle Şeyler okuduğunda hoşuna gitmesi ondan

Ayyyy bu nedir yaaa:))))41kere maşallah suphanallah:))kartpostal gibi olmuş ne tatlı bebiş ya Allah'ım esirgesinnn

Soylediklerini yapacagim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…