2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Emzoge baglama bnce. Bebekler bazen memeyi reddedebiliyor. Sen israrla vermeyi dene. Ozellikle uykudan uyaninca hemen emzir. Bu donemi atlatinca eskisi gibi emer yine

Benim boyum 1.63 63 kiloydum göbeğim vardı da şimdiki gibi değildi mekik hiç beceremiyorum ben korse takarım da 2 ay oldu iner mi

90 kilodan 69 nasil dustun ya ben 81 kilodan 73 dustum giysilerim olmuyor 69 kilo ile hamile kaldim hedefim 60vdusmek nasil olacak 3 ayda 8 kilo gitti yani
Bünye meselesi sanırım benim 10 kilo doğumda gitti bebeğim iri doğdu sonra da yenidogan yogunbakimda yattı ben çabuk iyi olamadım sıkıntı üstüne sıkıntı olunca 40im çıkana dek 20 kilo gitti 1 kilo da bebeğim geceleri uyumuyo gündüz de kısa kısa uyuyorum yoruyor beni ondan gitti sanırım :/

iyi gecelerrr

bende bugun english homeden aldim uyku tulumu.38tl.torba seklinde olanlardan aldim ve askili.kolluyu giydirip cikarmayla ugrasmayayim diye tercih etmedim.onun yerine carters marka 2 tane polar tulum istedim internetten.bu arada tulumu 6 12 almayi tercih ettim ki icinde ayaklari rahat etsin.

BUGÜN DE EŞİMLE BİZİ UYKU TUTMADI; BEBİŞ UYUDU ŞÜKÜR...
ANCAK UYKUSUNDA MIZMIZLANIYOR, AĞLAYACAK GİBİ YAPIYOR BAZEN DERİN DERİN NEFES ALIYOR..
ONU SEYREDİYORUM BAZI ANLAR..
BİN ŞÜKÜR..
SİZİN BEBELERDE ÖYLE Mi?
NEFES ALIŞ HAL VE HAREKET UYKUDA İKEN_?NASILLAR

Benimki sabah 7den beri sadece 1saat uyudu hala ayakta uyutmaya calisiyorum ama yok yani.gozler kipkirmizi uykuya dalamadikca daha da huysuzlasiyo. Babasinda durmuyo oturmama izin vermiyo ne olcaz boyle bilmem

Ediz sabah 7den beri ayakta.bu normal olamaz dimi bazi bebeklerin daha az uykuya ihtiyaci olurmus tamam ama ben uyutmasam 24saat uyanik durcak keske 24saat derken abartiyo olsaydim ama 24u doldurmaya 5saat kaldi.bi bebek neden uyumaz hicmi yorgun dusmez.kolik desem bizimki ileri derece kolik sanirim 24saat huysuzlaniyo cunku.babasindada durmadi bugun basimin agrisindan olcem.uyusun uyumicam isyanim uyuyamadigimdan degil gercekten hasta olcak bu gidisle off

Canım benimki de bazen öyle yapıyor, rüya görüyor içinde yaşıyor resmen. Kötü bişey yoktur inşallah olumsuz düşünme. Ben büyüğü kızımda da kötü rüya gördüğünde kafasını hafif okşarım sakinleşir hemen sende bebeğinde dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…