- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.641
Bu cok guzelmisL Light Of God benimki bu canım
Sağol canım benim:)İyiymiş canım güle güle kullansın aryacık :)
Emzoge baglama bnce. Bebekler bazen memeyi reddedebiliyor. Sen israrla vermeyi dene. Ozellikle uykudan uyaninca hemen emzir. Bu donemi atlatinca eskisi gibi emer yinebildiğimiz yalancı meme diye tabir edilen boş emzik canım. valla huysuzlandıgı için emzik vermemeyi hiç denemedim. uyurken emzige bayılıyor ztn. ya nerdeyse emzik verdiğime pişmn olmak üzereyim. gögsümden vazgeçiyor sanırım kızım
90 kilodan 69 nasil dustun ya ben 81 kilodan 73 dustum giysilerim olmuyor 69 kilo ile hamile kaldim hedefim 60vdusmek nasil olacak 3 ayda 8 kilo gitti yani90 kiloyla doğum yaptım şu an 69 um 63le hamile kalmıştım 60 ta bile göbek kalıyor demek :'( şu an hayallerim cikmayasiya yerin dibine girdi :'(
Bu erkekler de alisveris yapmayi hic bilmiyolar :))Kanzdan almış canım evet bende görünce erkek bebeklere olacak şeyi almışssın dedim:)))bir Sürü zılgıt işittim sana rengini sordum ne alırsan al dedin ben ne bileyim diye:))))
Benim boyum 1.63 63 kiloydum göbeğim vardı da şimdiki gibi değildi mekik hiç beceremiyorum ben korse takarım da 2 ay oldu iner mi:))))ay yok dur:))))ben hiç göbekle filan uğraşamadım yoksa kalmazdı o Göbek.korseyle bu işi çözersin diye düşünüyorum:)hem inan ben zayıfkende göbeğim vardı.hamile kalmadan öncede vardı.yani göbekle yaşamaya alışkınım:)mekik ve korse eritir göbeğini
Bünye meselesi sanırım benim 10 kilo doğumda gitti bebeğim iri doğdu sonra da yenidogan yogunbakimda yattı ben çabuk iyi olamadım sıkıntı üstüne sıkıntı olunca 40im çıkana dek 20 kilo gitti 1 kilo da bebeğim geceleri uyumuyo gündüz de kısa kısa uyuyorum yoruyor beni ondan gitti sanırım :/90 kilodan 69 nasil dustun ya ben 81 kilodan 73 dustum giysilerim olmuyor 69 kilo ile hamile kaldim hedefim 60vdusmek nasil olacak 3 ayda 8 kilo gitti yani
Evet hamilelikte oldum da doğum sonrası demedi hemşire hicYol hamilelikte başladı 5 E tamamlayınca ömür boyu tetanoz aşısı gerekmiyor imiş
Aynen ne varsa yapsak anca korunacagiz sanırım benim hemşireye göre :/Valla o zaman şöyle yapcaz
Sprial takilacak + prezervatif takilacak+ dogal yolla korunulacak
3u bir arada da ise yaramazsa mutlu olunacak ya da aglanip sizlanilacak
Ben de burada okudum canım ona da Dr kullan demiş sonra da kullanma demiş :/Oyle miymis yadoktor niye oneriyo ki o zamn.
Kıyamam ben onlaraDeniycem mutlaka canım.üç kat çorapla buz gibi oluyo ayakları
Evet hamilelikte oldum da doğum sonrası demedi hemşire hic
Korkmasam bendeOnu da istemiyor galiba spiral taktırcam
Benimki sabah 7den beri sadece 1saat uyudu hala ayakta uyutmaya calisiyorum ama yok yani.gozler kipkirmizi uykuya dalamadikca daha da huysuzlasiyo. Babasinda durmuyo oturmama izin vermiyo ne olcaz boyle bilmemBUGÜN DE EŞİMLE BİZİ UYKU TUTMADI; BEBİŞ UYUDU ŞÜKÜR...
ANCAK UYKUSUNDA MIZMIZLANIYOR, AĞLAYACAK GİBİ YAPIYOR BAZEN DERİN DERİN NEFES ALIYOR..
ONU SEYREDİYORUM BAZI ANLAR..
BİN ŞÜKÜR..
SİZİN BEBELERDE ÖYLE Mi?
NEFES ALIŞ HAL VE HAREKET UYKUDA İKEN_?NASILLAR
Canım benimki de bazen öyle yapıyor, rüya görüyor içinde yaşıyor resmen. Kötü bişey yoktur inşallah olumsuz düşünme. Ben büyüğü kızımda da kötü rüya gördüğünde kafasını hafif okşarım sakinleşir hemen sende bebeğinde dene bakalımBUGÜN DE EŞİMLE BİZİ UYKU TUTMADI; BEBİŞ UYUDU ŞÜKÜR...
ANCAK UYKUSUNDA MIZMIZLANIYOR, AĞLAYACAK GİBİ YAPIYOR BAZEN DERİN DERİN NEFES ALIYOR..
ONU SEYREDİYORUM BAZI ANLAR..
BİN ŞÜKÜR..
SİZİN BEBELERDE ÖYLE Mi?
NEFES ALIŞ HAL VE HAREKET UYKUDA İKEN_?NASILLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?