2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım hepimizin öyle bir gün geçirmişliği var topikte. Mutlaka bir sıkıntısı vardır ama kötü bişey olsa ağlar susmaz, sen biraz daha sabret uyuyacak ve eksik olan uykusunuda ertesi gün tamamlayacak hiç merak etme. Bir banyo yaptırsaydın rahatlardı biraz. Üzme kendini hepimiz geçirdik öyle uykusuz bir gün

2bucuk ayda normal bebek gibi 3gun ancak uyumustur heralde.gunduz hic uyumuyo desem yeridir geceyide ogrendi toparlaniyoruz diyodum 3gundur o da yok basa donduk.o yuzden endiseleniyorum

2bucuk ayda normal bebek gibi 3gun ancak uyumustur heralde.gunduz hic uyumuyo desem yeridir geceyide ogrendi toparlaniyoruz diyodum 3gundur o da yok basa donduk.o yuzden endiseleniyorum
Canım benimki de 2,5 aylık daha düzenleri oturmadı, hayırlısıyla gazı bitsin. Oda kendini ev ahalisine göre kendiliğinden ayarlayacak. Sen uyuyunca uyuyacak. Ben bu düzensizliği gaza ve değişik ortamda geçirilen günlere bağlıyorum. Benimkide kolik bazı günler uyusa bile uykusunda huzursuzluğu devam eder, yada ortam değişikliği veya misafirim olduğunda hiç uyumaz büyük adam gibi misafir ağırlar uğurlar sonraki gün full uyur :)
Mesela aşı gününde full uyudu, kıyamadım uyandıramadım kuzuyu, emdi uyudu bilerekmi yaptı bilmem aşıdan kurtulmak için:)

Hic sanmiyorum ama insallah yarin uyurda bugunu telafi etmis olur.
Bakalim simdi yatagina yatirdim bekliyorum.
Tesekkur ederim ilgin icin

Ay cnmmmm yeni gördüm mesajını çok çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın.bizde dedük kesin girerdi .tekrar çok çok geçmiş olsun.cihanıma kıyamam ben ya korkar tabi.

Bencede terbiye olmuşlar benimki de boş gibi emince şok oluyrm ağzından taşıyo çektikçe çekiyo.benimki biraz erken terye oldu heralde.bu arada terbiye olma işini de ilk defa sizden duydum.bizim ailede bilen yok sanırım

Nöbetlerde okurdun eskiden şimdi o da yok kaçak sin
Yok kız okyrm ben hepsinine kaçağı bak saate herkes uyur Senam72015 uyumaz.ay kendimi etiketledim çok değişik oldu .ama burdaym ve okuyrm hiç kimse gözümden kaçamaz şimdi tek tek okycm yazdıklarınızı.okul da beni yıldıramaz he hey

Hmmm tmm anladım.benimki çok terbiyeli maşalah 2.5 aylığız terbiye oldu :)))

Ay sanki beni anlatmışsın hayretle okudum ben yazıyomuşum gibi hissettim.tek fark biizm ana kucağımız yok.ben bi kaç gün hep burnuna serum fizyokojik damlattım.ağzını karnonatlı suyla sildim.pişikleirni hep kontrol ettim .hayet iyidi ama bugün yine bi mere reddetti nie bilmyrm.mama vermemeye çalıştım çünkü sütümün yetmediğini düşünerek günde bi kere mama veryrm.ama bırakmaması için elimdengeleni yapcm sen de öyle yap.kv biraz büyüsn sorynları bitecek her türlü emer o zamana kadar sabret zorla ver diyo.benimkide alana kadar uğraşyrz alınca güxel emiyo

Ay canım benim ya büyümüş te dr amcasını tanıyo.allah okula başladığı bitirdği evlwndiği çocuğunun olduğu günleri de göstersin inş.en büyük şansı senin gibi bi annnesi olması.onun gülmesini herşeye değer gören bi anne.Allah bebeklerimizi hayırlı evlat hayırlı kul olmayo nasip etsin.bi an düşününce ben bile dıygulandım.boyu da çok iyi uzamış maşallah valla çok öpyrm arya mı

Hic sanmiyorum ama insallah yarin uyurda bugunu telafi etmis olur.
Bakalim simdi yatagina yatirdim bekliyorum.
Tesekkur ederim ilgin icin
Ay çok zor bilyrm ya o kadar uzun yaşamadım ama bizimki de çok uyuyo sayılmaz ama kv alıyo bakıyo arada sen uyu diyo da rahatlyrm biraz.nie böyleler koyduğumuz yerde uyumyyolar ben bazen kızyrm nie uymuyosun diyrm spnra boncuk boncuk bakıyo dayanamyrm ne zor bu annelik ya.allahım bize sabır bebeklerimize de sağlık huzur versin.dua oku biraz rahatlasın.nazar değmiş.olabilir edizimin saçlarına.felak nas ayetel kürsi falan oku.ben de burdan okycm düzelecek annesi geçecek hepsi.

Hayırlı olsun Rabbim damatliklarini da göstersin. Anestezi genel değil di mi

Kuzum severim onun gülücüklerini hissetmiş demekki doktor amcasının hayatında önemli bir yeri olduğunu:)) kara kuzumu öperim

Can'ım ya inşallah düzelir. Rezene kaynatıp versen belki uyumasına da yardımcı olur denedin mi bilmiyorum ama? Deniz 8-9 gündür öyle mahvoldum resmen biran önce düzelirler inşallah

Hayırlı olsun bizde bayramdan 1 gün önce yaptırmıştık sadece ilk gün çiş yaparken ağladı sonra atlattık. Hemen iyileşiyor iyi bir karar erkenden yaptırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…