- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.681
İyi geceler kızlar,
Bugün ani bir karar verip iki oğlancığı ds sünnet ettirdik. Birinin pipi derisi enfeksiyon kapmaya müsade edecek kadar fazlaydı, problem oluşmadan bir an önce aldıralım dedik. Anestezinin etkisi geçince bir ağlama nöbeti geldi iksine de ama şimdi rahatlar
Hayırlı olsun bizde bayramdan 1 gün önce yaptırmıştık sadece ilk gün çiş yaparken ağladı sonra atlattık. Hemen iyileşiyor iyi bir karar erkenden yaptırmak.
Amin canım.Maaşallah kızlar Allah damat oldukları günü de göstersin sizlere :) darısı bizim başımıza
Can'ım yıkayıp emzirsen sonra uykuya geçiş daha kolay oluyorBenimki sabah 7den beri sadece 1saat uyudu hala ayakta uyutmaya calisiyorum ama yok yani.gozler kipkirmizi uykuya dalamadikca daha da huysuzlasiyo. Babasinda durmuyo oturmama izin vermiyo ne olcaz boyle bilmem
Benim kızım bu tulumda hiç rahat edemedi oglusta denemdim bile benim sıpalar bacaklarini atmazsa rahat edemes kızım 4 aylık tan beri tulum giyio bu arada 4 yaşında hala gyioaldigim tulum da bu
Keske su uyumayisina bi nazar degse. Ciddi bi sorunumuz var uykuyla ilgili doktora sormak sart olduAy çok zor bilyrm ya o kadar uzun yaşamadım ama bizimki de çok uyuyo sayılmaz ama kv alıyo bakıyo arada sen uyu diyo da rahatlyrm biraz.nie böyleler koyduğumuz yerde uyumyyolarben bazen kızyrm nie uymuyosun diyrm spnra boncuk boncuk bakıyo dayanamyrm ne zor bu annelik ya.allahım bize sabır bebeklerimize de sağlık huzur versin.dua oku biraz rahatlasın.nazar değmiş.olabilir edizimin saçlarına.felak nas ayetel kürsi falan oku.ben de burdan okycm düzelecek annesi geçecek hepsi.
Herseyi yaptim ama yok kuzum. Bizimkinjn uykuya dalmakla ilgili ciddi sorunu var malesef. Nasil cozerim bilmiyorumCan'ım yıkayıp emzirsen sonra uykuya geçiş daha kolay oluyor
Denedin mi hiç?
Bizimki de bir süredir zor dalıyor geçen geçe 6-00.00 arası uyumadı hiç huzursuzlandı ne yaptıysam kar etmedi en son ılık duş emme kurtarıcım olduHerseyi yaptim ama yok kuzum. Bizimkinjn uykuya dalmakla ilgili ciddi sorunu var malesef. Nasil cozerim bilmiyorum
ben buyuk aldim o kadar havalara kaldirmaz herhalde ayaklarini:))(Benim kızım bu tulumda hiç rahat edemedi oglusta denemdim bile benim sıpalar bacaklarini atmazsa rahat edemes kızım 4 aylık tan beri tulum giyio bu arada 4 yaşında hala gyio
Amiinn insallah.. her yolu denedim ama duzeltemedim. Ne guzel geceleri uyuyabiliyo diye seviniyodum ama basa donduk resmenCan'ım ya inşallah düzelir. Rezene kaynatıp versen belki uyumasına da yardımcı olur denedin mi bilmiyorum ama? Deniz 8-9 gündür öyle mahvoldum resmen biran önce düzelirler inşallah
Aşının etkisi kac gun suruyo acaba aşıdan sonra böyle olduk ama agrısı olsa farklı olurduBizimki de bir süredir zor dalıyor geçen geçe 6-00.00 arası uyumadı hiç huzursuzlandı ne yaptıysam kar etmedi en son ılık duş emme kurtarıcım oldu
Tam uyudu derken uyanıyor aynı şekilde dalmakta zorlanıyor
Yarı kundak yapmak da işe yarıyor kendini yüzünü elleyip uyandırmıyor
Aşı kaç gün sürer Bilmem tecrübesi olan anneler siz söyleyin?Aşının etkisi kac gun suruyo acaba aşıdan sonra böyle olduk ama agrısı olsa farklı olurdu
Uyuyamama huzursuzluguydu bu yani umarim dogru anliyorumdur.
Kundak yapmayi bi kere denedimde el kol hareket etmeyince cigligi basti beyfendi.
Ama tekrardan bi denerim
Kesinliklee:))Bu erkekler de alisveris yapmayi hic bilmiyolar :))
uykudan uyanınca alıyor canım o konuda bir sorun yok. ama uyanıkken de aç oldugunu anladıgım zamanlarda reddebiliyor. emziği cok hevesli emiyor süt gelmeynce sinirleniyor, gögsümü verince kıyamet kopuyor. emziğe bağlamamsa emzik kullanmadan önce gögsümü sık sık emen bi çocuk olmasından dolayı. ek herahngi birsey vermiyorum, ac kalıyor diye uzuluyorumEmzoge baglama bnce. Bebekler bazen memeyi reddedebiliyor. Sen israrla vermeyi dene. Ozellikle uykudan uyaninca hemen emzir. Bu donemi atlatinca eskisi gibi emer yine
İner bence bana daha uzun süre oldu bende kullanmayı düşünüyorumBenim boyum 1.63 63 kiloydum göbeğim vardı da şimdiki gibi değildi mekik hiç beceremiyorum ben korse takarım da 2 ay oldu iner mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?