2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hayırlı olsun bizde bayramdan 1 gün önce yaptırmıştık sadece ilk gün çiş yaparken ağladı sonra atlattık. Hemen iyileşiyor iyi bir karar erkenden yaptırmak.

Maaşallah kızlar Allah damat oldukları günü de göstersin sizlere :) darısı bizim başımıza

Günaydın kızlar meme ve biberon reddi konuşulmuş sanırım buda bir dönem. Bizde 2-3 gündür ağlama krizine giriyoruz uyku düzenimiz bozuldu ve sakinken bile emzirmek için kucağıma yatırdığımda meme ağzındayken ağlamaya başlıyo krize giriyo. Alkışla gürültüyle susturunca emmeye başlıyo. Bugünde ilk kez bu saatte ıkınarak kalktık. Tam 45 dakikadır kaka yapmaya çalışıyor çok enteresan. Herşey bambaşka oldu 1-2 haftadır.

Benimki sabah 7den beri sadece 1saat uyudu hala ayakta uyutmaya calisiyorum ama yok yani.gozler kipkirmizi uykuya dalamadikca daha da huysuzlasiyo. Babasinda durmuyo oturmama izin vermiyo ne olcaz boyle bilmem
Can'ım yıkayıp emzirsen sonra uykuya geçiş daha kolay oluyor
Denedin mi hiç?

Keske su uyumayisina bi nazar degse. Ciddi bi sorunumuz var uykuyla ilgili doktora sormak sart oldu

Herseyi yaptim ama yok kuzum. Bizimkinjn uykuya dalmakla ilgili ciddi sorunu var malesef. Nasil cozerim bilmiyorum
Bizimki de bir süredir zor dalıyor geçen geçe 6-00.00 arası uyumadı hiç huzursuzlandı ne yaptıysam kar etmedi en son ılık duş emme kurtarıcım oldu
Tam uyudu derken uyanıyor aynı şekilde dalmakta zorlanıyor
Yarı kundak yapmak da işe yarıyor kendini yüzünü elleyip uyandırmıyor

Can'ım ya inşallah düzelir. Rezene kaynatıp versen belki uyumasına da yardımcı olur denedin mi bilmiyorum ama? Deniz 8-9 gündür öyle mahvoldum resmen biran önce düzelirler inşallah
Amiinn insallah.. her yolu denedim ama duzeltemedim. Ne guzel geceleri uyuyabiliyo diye seviniyodum ama basa donduk resmen

Yavrum 8 E doğru sancı içinde uyandı sanırım gazımız var yine
Gaz yapıcı bi şey de tüketmedim ama anlamadım ki.:40 dk oyun halısında oynadık vakit geçirdik sıkıldı sonra ana kucağına yatırdım şarkı listemizi açtım
Söyledim sonra gözler gidiyor minik sallama desteği ile dalmakta zorlansa da uyudu gibi ama her an uyanabilir..
Ah yavrularımıza huzur sağlık ver Allah ım

Şimdi ise kahvaltı hazırlığı ve malum pazar temizliği
Eşim evde iken iş birliği yapıp Ertuğrul da uyurken işleri halledersek çok iyi olacak
Akşam da yeğenimin doğum günü var ne ara bu kadar büyüyorlar 8 yaşına giriyor o da çok şükür

Aşının etkisi kac gun suruyo acaba aşıdan sonra böyle olduk ama agrısı olsa farklı olurdu
Uyuyamama huzursuzluguydu bu yani umarim dogru anliyorumdur.
Kundak yapmayi bi kere denedimde el kol hareket etmeyince cigligi basti beyfendi.
Ama tekrardan bi denerim

gunaydinnnn

bebislerde zaman zaman huy degisiklikleri oluyor.mesela bir arkadasimin bebisi 3 ayina kadar gece uykusu gece kalkmalari o kadar iyiyken simdi geceleri yenidogan gibi 2 saatte 1 emmeye kalkiyormus.

benim kizimda 3 gundur gunduz az uyumasina ragmen gece uykusuna dalmakta cok buyuk problem yasiyoruz.1 de uyutabildim 3 gundur.o kadar yipratti ki beni anlatamam.gece uykusuna birde anca ayakta sallarsam sakinleyerek gecio.uyuyunca da 5 6 saatten once kalkmiyor emmeye.bir de ozellikle aksamlari ac olmamasina ragmen meme istiyor bu sfer fazla geliyor midesinin hepsini bosaltiyor.emerken agliyor gaz sancisi diom gazini cikariom devam ederken yine agliyor soyleniyor bir de.
boyle boyle buyuyecekler artik ama gercekten bizleri de cok yipratiyorlar.Allaha sukur annem yakinimda.ona birakip bir kac saat esimle hava alabiliyorum.aksi halde istemeden de olsa bebegime sesim yukseliyor

ilik dus iyi gelebilir ama havalardan dolayi ben aksamlari yikamayi pek tercih etmiyorum.gece baya serin oluyor evler.bi de ustlerin aciyorlar.soguk nefes bile tikiyor burunlari.cesaret edemiyorum o yuzden

Aşı kaç gün sürer Bilmem tecrübesi olan anneler siz söyleyin?
Valla benim ki de sıkıntıya gelemezdi ama ikidir yaptım rahat ettim
Çünkü yüzünü çizip canını yakıyor kendini uyandırıyor uykusu çok bölünüyor
Anneler en doğrusunu bilir
Mesela bizim oğluşun açlık ağlayışı ile gaz ağlayışı farklı i
Sen annesin farkedersin

_oceanshine_ anneyiz ama tahammülümüz enerjimiz düşebilir yorgun olabiliriz kendimizi kötü hissetmeye gerek yok
Her gün farklı huy ediniyorlar
Düzenimizin oturması bi Zaman alacak sanrım
Bu arada ben gece zorda kalırsam yaptırıyorum banyo onda da yarım kundak ve kat kat örtüyorum battaniye
Şimdi uyku tulumu aldım havalar az daha serinleyince onu giydireceğim inşaallah
Kafasına bere taktırsa takacağım iyi olacak ama müsaade etmiyor kuzu

Emzoge baglama bnce. Bebekler bazen memeyi reddedebiliyor. Sen israrla vermeyi dene. Ozellikle uykudan uyaninca hemen emzir. Bu donemi atlatinca eskisi gibi emer yine
uykudan uyanınca alıyor canım o konuda bir sorun yok. ama uyanıkken de aç oldugunu anladıgım zamanlarda reddebiliyor. emziği cok hevesli emiyor süt gelmeynce sinirleniyor, gögsümü verince kıyamet kopuyor. emziğe bağlamamsa emzik kullanmadan önce gögsümü sık sık emen bi çocuk olmasından dolayı. ek herahngi birsey vermiyorum, ac kalıyor diye uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…