2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Amiiiin canım benimm.bizde minnak kızınla seni kocaman öpüyoruz.canım okul nasıl gidiyo alışabildin mi

bende çabalıyorum canım ek hiçbirşey vermiyorum. bi dr un yazısında okumustum. hiç bir canlı kendini aç bırakmaz sabırlı olsun gögsunuzu verin diye. ama işte gün içinde ac kalıyor gibi geliyor bana çaresiz hissediyorum kendımı. ne yapmalı bilmıyorum

Rüyamda Kaşık maması veriyodum:)))ucundan kıyısından da olsa ek gıdaya geçmenin heyecanı bunlar sanırım.kızlar ya Sütlü Pirinçli Kaşık maması önerdi Dr umuz.(hipp)onu almayı düşünüyorum ama pirinç unu da alsam nasıl olur?aranızda kullanan var mı?hem iyi kilo yapıyormuş hem de Kaşık mamasına göre daha az katkı maddesi var içinde.zaten günde iki besleme kaşık maması vericem.birşnde pirinç unu diğerinde mama mı versem acaba?dr a söyledim pirinç unu gaz yapar dedi bi de size sorayım dedim.bi de bu Kaşık mamaları neyle Yapılıyor sütle mi suyla mı?

Devam sütüyle daha besleyici olur canım bence devam sütüyle yap ikisiyle de oluyo galiba pirinç unu iyi kilo yapar :))

Can'ım ben büyük oğlumda bir öğünde pirinç unu veriyordum. akşam yatmadan önce verirsen (pirinç unu tok tutar) gece tok olduğundan acıkmayacaktır ve böylece gece uykusu daha düzenli olacaktır. Kaşık mamaları genelde suyla yapılıyor.

Gece uyku problemimiz yok şükür canım iki besleme vermemi söyledi birini akşam yatmadan diğerini öğle saatinde mi versem acaba?

pirinc unu kabizlik yapabiliyormus.1 2 damla da zeytinyagi damlatabiliriz gidalara gectigimizde

Canım biz de aynı durumdayız memeden ağzını cekıyor ağlayarak, kakasını da ağlayarak yapıyor doktor birkaç gun yapmazsa ağlayarak yapması normal biraz saf zeytinyağı içir dedi seninkinin de kakasını geç yaptıgı oluyor mu

Bende doğduğu andan beri emzik veriyorum ama meme reddi gibi bir durum yaşamadık. Memeyi ağzına verdiğinde eline de ilgisini çekecek bir nesne alsan ona bakarken dikkat dağınıklığından faydalanıp belki emzirebilirsin. Uykudan uyanınca da biraz sersem gibi olurlar dikkatleri dağınık olur o yüzden belki öyle bir yöntem denesen işe yarar mı acaba?

Kızlar dün gece çok değişik birşey yasadım sizinle paylaşmak istiyorum,saat 11 gibi oğlumu uyuttum ben de yatağa geçtim uyudum sonra eşim 2 gibi yatak odasına gelmiş ben bebeği sallıyormuşum aynı zamanda konuşuyor muşum beni uyandırdı korkarak uyandım aşkım iyi misin diyor sürekli ben de iyiyim dedim sonra tekrar uyumuşum eşim anlatıyor beni uyandırmış iyiyim diyip uyuduktan sonra konuşmaya başlamışım beni emmiyor diyormuşum başka şeylerde söylüyormuşum kendime gelince bunları anlattı sonra yine uykuya dalmışım uyandırmış o ara kendimi saçma birşeyler söyleyerek buldum bir eşimle ayık şekilde konuşuyorum bir ara kafam gidiyor başka bişey söylüyorum sonra tam ayıldım eşime de kafam karışıyor dedim korkmuş ağlamaya başladı neyin var istersen bir bakıcı tutalım çocuk sana ağır geliyor nolur kafanı yorma sana bişey olursa ben ne yaparım diye onu öyle görünce içim acıdı bişey yok dedim bugün çok yoruldum sayıklamışımdır dedim sakinleştirmeye çalıştım ama anlattıkları karşısında ben de biraz korktum bana bişey mi olacak diye acaba gerçekten ağır mı geliyor diye aslında eşim de en az benim kadar bakar oğlumuza ama bazen ruhen çökmüş hissediyorum normal mi bu durum bilmiyorum neyse kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin içimi dökmek istedim

Bende anne olunca ogrendim iste :) ilk 2 hafta emme sorunumuz varken cok arastirmistim bu konulari ordan aklimda kalmis

Eslemak Can'ım yorgunluk yoğunluk stres bebeğin huzursuzluğu hepsi sebep olabilir buna
Bilinçaltına atmışsındır o yansıyordur
Uykuda benim de konuşmalarım çoktu eskiden
Şimdilerde geçti gitti
Ara sıra olabilir
Peki sen hiç dışarı çıkıyor musun gezmeye alışverişe kafa dağıtmaya arkadaşa felan
Evde bunalıyorsan da olabilşr

güzel fikir aslında saol canım bir deneyeyim

Çıkıyoruz canım ama pek duramıyoruz huysuzlanıyor oğlum pek bişey anlamıyoruz açıkçası, dediğin gibi stresten oluyor bir de ne annem ne kayınvalide yanımda baştan beri eşimle herşeyi halletmeye çalışıyoruz ondan bunaldım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…