- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.701
Amiiiin canım benimm.bizde minnak kızınla seni kocaman öpüyoruz.canım okul nasıl gidiyo alışabildin miAy canım benim ya büyümüş te dr amcasını tanıyo.allah okula başladığı bitirdği evlwndiği çocuğunun olduğu günleri de göstersin inş.en büyük şansı senin gibi bi annnesi olması.onun gülmesini herşeye değer gören bi anne.Allah bebeklerimizi hayırlı evlat hayırlı kul olmayo nasip etsin.bi an düşününce ben bile dıygulandım.boyu da çok iyi uzamış maşallah vallaçok öpyrm arya mı
Bizde seni kocaman öperiz teyzesi:)Kuzum severim onun gülücüklerini hissetmiş demekki doktor amcasının hayatında önemli bir yeri olduğunu:)) kara kuzumu öperim
bende çabalıyorum canım ek hiçbirşey vermiyorum. bi dr un yazısında okumustum. hiç bir canlı kendini aç bırakmaz sabırlı olsun gögsunuzu verin diye. ama işte gün içinde ac kalıyor gibi geliyor bana çaresiz hissediyorum kendımı. ne yapmalı bilmıyorumAy sanki beni anlatmışsın hayretle okudum ben yazıyomuşum gibi hissettim.tek fark biizm ana kucağımız yok.ben bi kaç gün hep burnuna serum fizyokojik damlattım.ağzını karnonatlı suyla sildim.pişikleirni hep kontrol ettim .hayet iyidi ama bugün yine bi mere reddetti nie bilmyrm.mama vermemeye çalıştım çünkü sütümün yetmediğini düşünerek günde bi kere mama veryrm.ama bırakmaması için elimdengeleni yapcm sen de öyle yap.kv biraz büyüsn sorynları bitecek her türlü emer o zamana kadar sabret zorla ver diyo.benimkide alana kadar uğraşyrz alınca güxel emiyo
Devam sütüyle daha besleyici olur canım bence devam sütüyle yap ikisiyle de oluyo galiba pirinç unu iyi kilo yapar :))Rüyamda Kaşık maması veriyodum:)))ucundan kıyısından da olsa ek gıdaya geçmenin heyecanı bunlar sanırım.kızlar ya Sütlü Pirinçli Kaşık maması önerdi Dr umuz.(hipp)onu almayı düşünüyorum ama pirinç unu da alsam nasıl olur?aranızda kullanan var mı?hem iyi kilo yapıyormuş hem de Kaşık mamasına göre daha az katkı maddesi var içinde.zaten günde iki besleme kaşık maması vericem.birşnde pirinç unu diğerinde mama mı versem acaba?dr a söyledim pirinç unu gaz yapar dedi bi de size sorayım dedim.bi de bu Kaşık mamaları neyle Yapılıyor sütle mi suyla mı?
Devam sütüyle nasıl Yapılıyo canım?Devam sütüyle daha besleyici olur canım bence devam sütüyle yap ikisiyle de oluyo galiba pirinç unu iyi kilo yapar :))
Can'ım ben büyük oğlumda bir öğünde pirinç unu veriyordum. akşam yatmadan önce verirsen (pirinç unu tok tutar) gece tok olduğundan acıkmayacaktır ve böylece gece uykusu daha düzenli olacaktır. Kaşık mamaları genelde suyla yapılıyor.Rüyamda Kaşık maması veriyodum:)))ucundan kıyısından da olsa ek gıdaya geçmenin heyecanı bunlar sanırım.kızlar ya Sütlü Pirinçli Kaşık maması önerdi Dr umuz.(hipp)onu almayı düşünüyorum ama pirinç unu da alsam nasıl olur?aranızda kullanan var mı?hem iyi kilo yapıyormuş hem de Kaşık mamasına göre daha az katkı maddesi var içinde.zaten günde iki besleme kaşık maması vericem.birşnde pirinç unu diğerinde mama mı versem acaba?dr a söyledim pirinç unu gaz yapar dedi bi de size sorayım dedim.bi de bu Kaşık mamaları neyle Yapılıyor sütle mi suyla mı?
Gece uyku problemimiz yok şükür canım iki besleme vermemi söyledi birini akşam yatmadan diğerini öğle saatinde mi versem acaba?Can'ım ben büyük oğlumda bir öğünde pirinç unu veriyordum. akşam yatmadan önce verirsen (pirinç unu tok tutar) gece tok olduğundan acıkmayacaktır ve böylece gece uykusu daha düzenli olacaktır. Kaşık mamaları genelde suyla yapılıyor.
Oh ne güzel, ben gece uyanmalarını böyle bitirmiştim senin o derdin yokmuş süper :) dediğin gibi öğlen ve akşam verebilirsin Can'ımGece uyku problemimiz yok şükür canım iki besleme vermemi söyledi birini akşam yatmadan diğerini öğle saatinde mi versem acaba?
Canım biz de aynı durumdayız memeden ağzını cekıyor ağlayarak, kakasını da ağlayarak yapıyor doktor birkaç gun yapmazsa ağlayarak yapması normal biraz saf zeytinyağı içir dedi seninkinin de kakasını geç yaptıgı oluyor muGünaydın kızlar meme ve biberon reddi konuşulmuş sanırım buda bir dönem. Bizde 2-3 gündür ağlama krizine giriyoruz uyku düzenimiz bozuldu ve sakinken bile emzirmek için kucağıma yatırdığımda meme ağzındayken ağlamaya başlıyo krize giriyo. Alkışla gürültüyle susturunca emmeye başlıyo. Bugünde ilk kez bu saatte ıkınarak kalktık. Tam 45 dakikadır kaka yapmaya çalışıyor çok enteresan. Herşey bambaşka oldu 1-2 haftadır.
Arada bizim de öyle krizlerimiz tutuyor ayağımda sallıyorum ellerini tutuyorum yüzüne ince bir örtü örtüyorum önce direniyor ama sonra uyuyorHerseyi yaptim ama yok kuzum. Bizimkinjn uykuya dalmakla ilgili ciddi sorunu var malesef. Nasil cozerim bilmiyorum
Bende doğduğu andan beri emzik veriyorum ama meme reddi gibi bir durum yaşamadık. Memeyi ağzına verdiğinde eline de ilgisini çekecek bir nesne alsan ona bakarken dikkat dağınıklığından faydalanıp belki emzirebilirsin. Uykudan uyanınca da biraz sersem gibi olurlar dikkatleri dağınık olur o yüzden belki öyle bir yöntem denesen işe yarar mı acaba?uykudan uyanınca alıyor canım o konuda bir sorun yok. ama uyanıkken de aç oldugunu anladıgım zamanlarda reddebiliyor. emziği cok hevesli emiyor süt gelmeynce sinirleniyor, gögsümü verince kıyamet kopuyor. emziğe bağlamamsa emzik kullanmadan önce gögsümü sık sık emen bi çocuk olmasından dolayı. ek herahngi birsey vermiyorum, ac kalıyor diye uzuluyorum
Bende anne olunca ogrendim iste :) ilk 2 hafta emme sorunumuz varken cok arastirmistim bu konulari ordan aklimda kalmisBencede terbiye olmuşlar benimki de boş gibi emince şok oluyrm ağzından taşıyo çektikçe çekiyo.benimki biraz erken terye oldu heralde.bu arada terbiye olma işini de ilk defa sizden duydum.bizim ailede bilen yok sanırım
Oy canim benim ya niye uyumusuyosun sen kuzucuk.canim uyanik kaldigi zamanlsr huysuz ve aglak mi ?Gunaydiinn. 21saatlik uyanikligin ardindan gece 4bucukta uyudu.. az oncede kesin uyanisimizi yaptik.
güzel fikir aslında saol canım bir deneyeyimBende doğduğu andan beri emzik veriyorum ama meme reddi gibi bir durum yaşamadık. Memeyi ağzına verdiğinde eline de ilgisini çekecek bir nesne alsan ona bakarken dikkat dağınıklığından faydalanıp belki emzirebilirsin. Uykudan uyanınca da biraz sersem gibi olurlar dikkatleri dağınık olur o yüzden belki öyle bir yöntem denesen işe yarar mı acaba?
Çıkıyoruz canım ama pek duramıyoruz huysuzlanıyor oğlum pek bişey anlamıyoruz açıkçası, dediğin gibi stresten oluyor bir de ne annem ne kayınvalide yanımda baştan beri eşimle herşeyi halletmeye çalışıyoruz ondan bunaldım herhaldeEslemak Can'ım yorgunluk yoğunluk stres bebeğin huzursuzluğu hepsi sebep olabilir buna
Bilinçaltına atmışsındır o yansıyordur
Uykuda benim de konuşmalarım çoktu eskiden
Şimdilerde geçti gitti
Ara sıra olabilir
Peki sen hiç dışarı çıkıyor musun gezmeye alışverişe kafa dağıtmaya arkadaşa felan
Evde bunalıyorsan da olabilşr
Tmm canım teşekkürler:)Oh ne güzel, ben gece uyanmalarını böyle bitirmiştim senin o derdin yokmuş süper :) dediğin gibi öğlen ve akşam verebilirsin Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?