2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim bu yorgunluktan ve kafa dolukugunfan oliyor ben ilk ay eker yaptım bir bilsem uyku arasında gülme krizine giresun . En Komikleri de birinde avizeye bakıp bebeği neden oraya koyunuz demem birde pikeyi kucağıma alıp bebek gibi sallayarak salona götürmem daha neler neler ama artık geçti korkmam Grek yok

Beyin ne kadar bilinmezlere gebe.neyi ne zaman ne kadar kaydettiğini ve neler yapabileceğini bilemiyoruz hatta bilim adamları bile bilemiyor henüz.canını Sıkma bence strese düzensiz uykuya ya da uykusuzluğa bağlı bi durum canım.onun dışında ruhen çökmüş olarak hissetmen de gayet normal.anne olmadan önce annelik Dünya'nın en Şahane duygusuymuş gibi yansıtılıyor diğer anneler tarafından(aksini iddia etmiyorum tabiki en Şahane duygusu)fakat her zaman bu böyle olmayabiliyor.insanın eski hayatından tamamen kopup yeni bi hayata balıklama daldığı bi durum yeni anne olmak.gözünün içine bakan tamamiyle her zerresine kadar sana ihtiyacı olan ve Çoğu zaman neden uyumadığını beslenmediğini,huysuz olduğunu,ateşinin çıktığını vs vs vs bilemeden,canından kanından bi canlıya yetebilmek çok da kolay bi durum değil diye düşünüyorum.daha onlarca boyutu var yeni anne olmanın getirdiği sıkıntılı durumların.dolayısıyla canım yaşadıkların gayet normal bence.sana iyi gelecek Şeyler yap ve akışına bırakıp bebeğinin büyümesinin keyfini çıkar

Ay gerçekten mi demek ki çoğu kisi yaşıyor kafam hep dolu zaten isleri planlayip duruyorum çocugun yemeği uykusu ev isleri hep kafa dolu

Cnm bizde kaka sorunu yok bin şükür. Hatta sayı bile azalmadı hala günde 4-6 kez kaka yapıyor oğlum. Yaparkende rahat gaz sorunumuzda hiç yoktu. Son 1,5-2 haftadır sanki yeni doğdu başa sardık. atrusha benzer durum cnm. Büyüme atağı filan yazıyor öyle olabilir. Benim oğlumda gece 1-2 gibi yatar saabah 6-7 de kalkardı. Artık zor uyutuyorum 1-2 gibi 3-4 te kalkıyo. Bütün düzenimiz alt üst oldu.

Ne güzel yazmışsın canım bir psikologla konuşur gibi rahatladım, dediğin gibi öncesindeki rahatligimiz yalniz başına istediğimiz gibi hareket etmemiz gezip eglenmemiz kısıtlanınca insan bu hale geliyor demek ki

Olur cnm üzülme , bende kaç gecedir sıçrayarak uyanıyorum. Bebeği göğsümde ayağımda unuttum diyr. Bakıyorum beşiğinde ama ne zaman emzirdim nasıl koydum hatırlamıyorum o anlar kayıp resmen. Yorgunluk, uykusuzluk, stres heosi etkilemiştir cnm. Birde eğer konuşan biri filansan iyice saçmalamışsındır:) takma kafama eminim hepimize oluyordur:)

Hhaha bunlar çok iyiyimiş ya
1 bebekle afedersiniz g.tü başı dağıttık. Eskiler peşpeşe nasıl bakıyormuş şaşıyorum.

iyimi diyosun yani ayşe nazlıyı...sen benim çok kahrımı çektin bu topikte ne dersen içime siner

:)) canım benim ayşe nazlı gayet güzel bence düşünsene ileride ister ayşeyi kullanır ister nazlıyı, ya da sadece naz der birçok alternatifi var. Benim fikrim gayet güzel :)

Kizlar oyun halisi alanlar hangisini almistiniz? Birde tiny love maymun adasi alan bi arkadas vardi sanirim memnun mu?
Ben tiny love alacaktım yakınımızda ki ebebekte vardı da istediğim gibi değildi baby toys aldım ebebekten iki gün oldu şimdilik birlikte oynuyoruz daha bebeğim de 2 aylık oyun halısı aslında erken onun için oyuncağı çok güzel de bana göre ama bilemiçem kızım ne düşünüyo

bende de durum aynı, ama bizde durum şuna döndü gündüz artık hiç emmiyor akşam veriyorum hava kararınca keyif yapıyor ama süt geliyor mu dersen belki çay kaşığı kadar ancak.. biz önümüzdeki ay başlayacağız ufaktan ek gıdaya

Hanımlar okuyorum da herkesin bebeği gece 4 5 saat uyuyormuş benim kızım 13 temmuzda doğdu ve sadece anne sütüyle besleniyor doğduğundan beri gece uykuları en fazla 2.5 saat o da gecede bi kez diğer uykular 1 saat ya da yarım saat şeklinde gündüz de taş çatlasa 3 saat uykuları sizin düzeniniz yeni bozulmuş benim doğdu doğalı böyle acaba sizler mama verdiğinizdn mi uyuyordu bebekler benimki anne sütü aldığından mi çabuk acıkıyo da uyanıy9o:/ ben de ha bugün ha yarın düzene girecek diye bekliyorum sizin maşAllah genelinizin zaten duzenliymis bi ben miyim gecede 4 5 kez uyanan :'(

Hem de çok saçmalamışım oturdum güldüm halime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…