- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.721
Canim bu yorgunluktan ve kafa dolukugunfan oliyor ben ilk ay eker yaptım bir bilsem uyku arasında gülme krizine giresun . En Komikleri de birinde avizeye bakıp bebeği neden oraya koyunuz demem birde pikeyi kucağıma alıp bebek gibi sallayarak salona götürmem daha neler neler ama artık geçti korkmam Grek yokKızlar dün gece çok değişik birşey yasadım sizinle paylaşmak istiyorum,saat 11 gibi oğlumu uyuttum ben de yatağa geçtim uyudum sonra eşim 2 gibi yatak odasına gelmiş ben bebeği sallıyormuşum aynı zamanda konuşuyor muşum beni uyandırdı korkarak uyandım aşkım iyi misin diyor sürekli ben de iyiyim dedim sonra tekrar uyumuşum eşim anlatıyor beni uyandırmış iyiyim diyip uyuduktan sonra konuşmaya başlamışım beni emmiyor diyormuşum başka şeylerde söylüyormuşum kendime gelince bunları anlattı sonra yine uykuya dalmışım uyandırmış o ara kendimi saçma birşeyler söyleyerek buldum bir eşimle ayık şekilde konuşuyorum bir ara kafam gidiyor başka bişey söylüyorum sonra tam ayıldım eşime de kafam karışıyor dedim korkmuş ağlamaya başladı neyin var istersen bir bakıcı tutalım çocuk sana ağır geliyor nolur kafanı yorma sana bişey olursa ben ne yaparım diye onu öyle görünce içim acıdı bişey yok dedim bugün çok yoruldum sayıklamışımdır dedim sakinleştirmeye çalıştım ama anlattıkları karşısında ben de biraz korktum bana bişey mi olacak diye acaba gerçekten ağır mı geliyor diye aslında eşim de en az benim kadar bakar oğlumuza ama bazen ruhen çökmüş hissediyorum normal mi bu durum bilmiyorum neyse kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin içimi dökmek istedim
Beyin ne kadar bilinmezlere gebe.neyi ne zaman ne kadar kaydettiğini ve neler yapabileceğini bilemiyoruz hatta bilim adamları bile bilemiyor henüz.canını Sıkma bence strese düzensiz uykuya ya da uykusuzluğa bağlı bi durum canım.onun dışında ruhen çökmüş olarak hissetmen de gayet normal.anne olmadan önce annelik Dünya'nın en Şahane duygusuymuş gibi yansıtılıyor diğer anneler tarafından(aksini iddia etmiyorum tabiki en Şahane duygusu)fakat her zaman bu böyle olmayabiliyor.insanın eski hayatından tamamen kopup yeni bi hayata balıklama daldığı bi durum yeni anne olmak.gözünün içine bakan tamamiyle her zerresine kadar sana ihtiyacı olan ve Çoğu zaman neden uyumadığını beslenmediğini,huysuz olduğunu,ateşinin çıktığını vs vs vs bilemeden,canından kanından bi canlıya yetebilmek çok da kolay bi durum değil diye düşünüyorum.daha onlarca boyutu var yeni anne olmanın getirdiği sıkıntılı durumların.dolayısıyla canım yaşadıkların gayet normal bence.sana iyi gelecek Şeyler yap ve akışına bırakıp bebeğinin büyümesinin keyfini çıkarKızlar dün gece çok değişik birşey yasadım sizinle paylaşmak istiyorum,saat 11 gibi oğlumu uyuttum ben de yatağa geçtim uyudum sonra eşim 2 gibi yatak odasına gelmiş ben bebeği sallıyormuşum aynı zamanda konuşuyor muşum beni uyandırdı korkarak uyandım aşkım iyi misin diyor sürekli ben de iyiyim dedim sonra tekrar uyumuşum eşim anlatıyor beni uyandırmış iyiyim diyip uyuduktan sonra konuşmaya başlamışım beni emmiyor diyormuşum başka şeylerde söylüyormuşum kendime gelince bunları anlattı sonra yine uykuya dalmışım uyandırmış o ara kendimi saçma birşeyler söyleyerek buldum bir eşimle ayık şekilde konuşuyorum bir ara kafam gidiyor başka bişey söylüyorum sonra tam ayıldım eşime de kafam karışıyor dedim korkmuş ağlamaya başladı neyin var istersen bir bakıcı tutalım çocuk sana ağır geliyor nolur kafanı yorma sana bişey olursa ben ne yaparım diye onu öyle görünce içim acıdı bişey yok dedim bugün çok yoruldum sayıklamışımdır dedim sakinleştirmeye çalıştım ama anlattıkları karşısında ben de biraz korktum bana bişey mi olacak diye acaba gerçekten ağır mı geliyor diye aslında eşim de en az benim kadar bakar oğlumuza ama bazen ruhen çökmüş hissediyorum normal mi bu durum bilmiyorum neyse kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin içimi dökmek istedim
Can'ım ya instagramin varmı sana bir video göndermek istiyorum :) bu arada cok sevindim kontrolünüz iyi gecmiş. http://guncelanne.com/bebek-muhallebisi/k Bide bunu bir oku canim belki fıkır verir sanaEk gıda alışverişini de büyük bi heyecanla Yaptım:)))Allah'ım lütfen arya sıkıntısız iştahla beslensin inşallahhh aminnn:)
Ay gerçekten mi demek ki çoğu kisi yaşıyor kafam hep dolu zaten isleri planlayip duruyorum çocugun yemeği uykusu ev isleri hep kafa doluCanim bu yorgunluktan ve kafa dolukugunfan oliyor ben ilk ay eker yaptım bir bilsem uyku arasında gülme krizine giresun . En Komikleri de birinde avizeye bakıp bebeği neden oraya koyunuz demem birde pikeyi kucağıma alıp bebek gibi sallayarak salona götürmem daha neler neler ama artık geçti korkmam Grek yok
Canım biz de aynı durumdayız memeden ağzını cekıyor ağlayarak, kakasını da ağlayarak yapıyor doktor birkaç gun yapmazsa ağlayarak yapması normal biraz saf zeytinyağı içir dedi seninkinin de kakasını geç yaptıgı oluyor mu
Ne güzel yazmışsın canım bir psikologla konuşur gibi rahatladım, dediğin gibi öncesindeki rahatligimiz yalniz başına istediğimiz gibi hareket etmemiz gezip eglenmemiz kısıtlanınca insan bu hale geliyor demek kiBeyin ne kadar bilinmezlere gebe.neyi ne zaman ne kadar kaydettiğini ve neler yapabileceğini bilemiyoruz hatta bilim adamları bile bilemiyor henüz.canını Sıkma bence strese düzensiz uykuya ya da uykusuzluğa bağlı bi durum canım.onun dışında ruhen çökmüş olarak hissetmen de gayet normal.anne olmadan önce annelik Dünya'nın en Şahane duygusuymuş gibi yansıtılıyor diğer anneler tarafından(aksini iddia etmiyorum tabiki en Şahane duygusu)fakat her zaman bu böyle olmayabiliyor.insanın eski hayatından tamamen kopup yeni bi hayata balıklama daldığı bi durum yeni anne olmak.gözünün içine bakan tamamiyle her zerresine kadar sana ihtiyacı olan ve Çoğu zaman neden uyumadığını beslenmediğini,huysuz olduğunu,ateşinin çıktığını vs vs vs bilemeden,canından kanından bi canlıya yetebilmek çok da kolay bi durum değil diye düşünüyorum.daha onlarca boyutu var yeni anne olmanın getirdiği sıkıntılı durumların.dolayısıyla canım yaşadıkların gayet normal bence.sana iyi gelecek Şeyler yap ve akışına bırakıp bebeğinin büyümesinin keyfini çıkar
Kızlar dün gece çok değişik birşey yasadım sizinle paylaşmak istiyorum,saat 11 gibi oğlumu uyuttum ben de yatağa geçtim uyudum sonra eşim 2 gibi yatak odasına gelmiş ben bebeği sallıyormuşum aynı zamanda konuşuyor muşum beni uyandırdı korkarak uyandım aşkım iyi misin diyor sürekli ben de iyiyim dedim sonra tekrar uyumuşum eşim anlatıyor beni uyandırmış iyiyim diyip uyuduktan sonra konuşmaya başlamışım beni emmiyor diyormuşum başka şeylerde söylüyormuşum kendime gelince bunları anlattı sonra yine uykuya dalmışım uyandırmış o ara kendimi saçma birşeyler söyleyerek buldum bir eşimle ayık şekilde konuşuyorum bir ara kafam gidiyor başka bişey söylüyorum sonra tam ayıldım eşime de kafam karışıyor dedim korkmuş ağlamaya başladı neyin var istersen bir bakıcı tutalım çocuk sana ağır geliyor nolur kafanı yorma sana bişey olursa ben ne yaparım diye onu öyle görünce içim acıdı bişey yok dedim bugün çok yoruldum sayıklamışımdır dedim sakinleştirmeye çalıştım ama anlattıkları karşısında ben de biraz korktum bana bişey mi olacak diye acaba gerçekten ağır mı geliyor diye aslında eşim de en az benim kadar bakar oğlumuza ama bazen ruhen çökmüş hissediyorum normal mi bu durum bilmiyorum neyse kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin içimi dökmek istedim
Ek gıda alışverişini de büyük bi heyecanla Yaptım:)))Allah'ım lütfen arya sıkıntısız iştahla beslensin inşallahhh aminnn:)
Canim bu yorgunluktan ve kafa dolukugunfan oliyor ben ilk ay eker yaptım bir bilsem uyku arasında gülme krizine giresun . En Komikleri de birinde avizeye bakıp bebeği neden oraya koyunuz demem birde pikeyi kucağıma alıp bebek gibi sallayarak salona götürmem daha neler neler ama artık geçti korkmam Grek yok
Teşekkür ederiz teyzesi daha da güzelleri olsun miniklerimizin inşallah :)Bayıldımmmmm bizimki de idare ede ama bu baya güzelmiş.güle güle oynasınm
Rezene yi nasıl yapıp veriyorsun canım?Can'ım ya inşallah düzelir. Rezene kaynatıp versen belki uyumasına da yardımcı olur denedin mi bilmiyorum ama? Deniz 8-9 gündür öyle mahvoldum resmen biran önce düzelirler inşallah
Bi de buruşuk göbek :'( inşAllah inerİner bence bana daha uzun süre oldu bende kullanmayı düşünüyorum
iyimi diyosun yani ayşe nazlıyı...sen benim çok kahrımı çektin bu topikte ne dersen içime siner
Ben tiny love alacaktım yakınımızda ki ebebekte vardı da istediğim gibi değildi baby toys aldım ebebekten iki gün oldu şimdilik birlikte oynuyoruz daha bebeğim de 2 aylık oyun halısı aslında erken onun için oyuncağı çok güzel de bana göre ama bilemiçem kızım ne düşünüyoKizlar oyun halisi alanlar hangisini almistiniz? Birde tiny love maymun adasi alan bi arkadas vardi sanirim memnun mu?
yok nerdeeee :) neredeyse 2. aydan beri ememiyor kuzucum. tamamen kesildi yine sütüm. deniz batı ve ekin aynı kaderi paylaşıyorlar :))) kısmet böyleymiş :) 1. aydan sonra azalmıştı ama sadece sabah olmak üzere idare ediyordum. son 2 haftadır hiç yok. dondurucudaki süt poşetlerini ikiye bölerek kullanıyorum. en azından günde bir öğün de olsa süt almış oluyor. dondurucuda 5-6 poşet kalmış, 10 gün eder. hiç yoktan iyidir :))
Hem de çok saçmalamışım oturdum güldüm halime :)Olur cnm üzülme , bende kaç gecedir sıçrayarak uyanıyorum. Bebeği göğsümde ayağımda unuttum diyr. Bakıyorum beşiğinde ama ne zaman emzirdim nasıl koydum hatırlamıyorum o anlar kayıp resmen. Yorgunluk, uykusuzluk, stres heosi etkilemiştir cnm. Birde eğer konuşan biri filansan iyice saçmalamışsındır:) takma kafama eminim hepimize oluyordur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?