- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.741
Canım benim oğlum da 14 temmuzda doğdu sadece anne sütü aliyo gece aynen en fazla 3 saat gündüz derin uykusu yok yarım saat derin uyku uyuyup uyaniyo sürekliHanımlar okuyorum da herkesin bebeği gece 4 5 saat uyuyormuş benim kızım 13 temmuzda doğdu ve sadece anne sütüyle besleniyor doğduğundan beri gece uykuları en fazla 2.5 saat o da gecede bi kez diğer uykular 1 saat ya da yarım saat şeklinde gündüz de taş çatlasa 3 saat uykuları sizin düzeniniz yeni bozulmuş benim doğdu doğalı böyle acaba sizler mama verdiğinizdn mi uyuyordu bebekler benimki anne sütü aldığından mi çabuk acıkıyo da uyanıy9o:/ ben de ha bugün ha yarın düzene girecek diye bekliyorum sizin maşAllah genelinizin zaten duzenliymis bi ben miyim gecede 4 5 kez uyanan :'(
Maymun seysini 140 liraya buldum kararsiz kaldim cnm srnin aldiğina da bakayimBen tiny love alacaktım yakınımızda ki ebebekte vardı da istediğim gibi değildi baby toys aldım ebebekten iki gün oldu şimdilik birlikte oynuyoruz daha bebeğim de 2 aylık oyun halısı aslında erken onun için oyuncağı çok güzel de bana göre ama bilemiçem kızım ne düşünüyo
Benim oğlumda 7 temmuz doğumlu sadece anne sütü alıyor. Gaz sorunu bitmeye başladıkça uykusu artmaya başladı ama yine de gece en fazla 3 saat uyuyor,gündüz 2 saat uyuyor.Öncesinde ben de senin gibiydim neredeyse saat başı uyanıyordum.Hanımlar okuyorum da herkesin bebeği gece 4 5 saat uyuyormuş benim kızım 13 temmuzda doğdu ve sadece anne sütüyle besleniyor doğduğundan beri gece uykuları en fazla 2.5 saat o da gecede bi kez diğer uykular 1 saat ya da yarım saat şeklinde gündüz de taş çatlasa 3 saat uykuları sizin düzeniniz yeni bozulmuş benim doğdu doğalı böyle acaba sizler mama verdiğinizdn mi uyuyordu bebekler benimki anne sütü aldığından mi çabuk acıkıyo da uyanıy9o:/ ben de ha bugün ha yarın düzene girecek diye bekliyorum sizin maşAllah genelinizin zaten duzenliymis bi ben miyim gecede 4 5 kez uyanan :'(
Can'ım ben vermedim gaz sorunumuz bitti sayılır (şurup kullandım şimdi arada veriyorum) AmaRezene yi nasıl yapıp veriyorsun canım?
Ben almıştım Can'ım gayet güzel ama Deniz henüz oyuncaklara ilgi duymuyor. Bugün biraz koydum bakıp inceliyor tepiniyor içinde şimdilik. Ben iki halı arasında kalmıştım Playgro Mutlu orman ve tiny love en son tiny love a karar verdimKizlar oyun halisi alanlar hangisini almistiniz? Birde tiny love maymun adasi alan bi arkadas vardi sanirim memnun mu?
Teşekkürler canım şükür iyi geçti.maalesef ıg kullanmıyorumCan'ım ya instagramin varmı sana bir video göndermek istiyorum :) bu arada cok sevindim kontrolünüz iyi gecmiş. http://guncelanne.com/bebek-muhallebisi/k Bide bunu bir oku canim belki fıkır verir sana
Amiiiin inşallah canım:)Yaaaaaa çok imrendimmmmmm :) inşallh kuzularınız boğazlı olurlar bizi hiç üzmezler
Biz onu kullanıyoruz canım memnunuzKizlar oyun halisi alanlar hangisini almistiniz? Birde tiny love maymun adasi alan bi arkadas vardi sanirim memnun mu?
Tmm canım tşkler:)
Anlıyorum canım ama bu bir süreç ve inan bir anda geciyitAy gerçekten mi demek ki çoğu kisi yaşıyor kafam hep dolu zaten isleri planlayip duruyorum çocugun yemeği uykusu ev isleri hep kafa dolu
Ay güldürdün beni ne bilim ya ananem 9 tane büyütmüş kesin cennettedirHhaha bunlar çok iyiyimiş ya
1 bebekle afedersiniz g.tü başı dağıttık. Eskiler peşpeşe nasıl bakıyormuş şaşıyorum.
Benimki mama içtiği halde maximum 2 saat uyuyor 16 temmuz doğumlu 2.5 saat bile uyumadı hicHanımlar okuyorum da herkesin bebeği gece 4 5 saat uyuyormuş benim kızım 13 temmuzda doğdu ve sadece anne sütüyle besleniyor doğduğundan beri gece uykuları en fazla 2.5 saat o da gecede bi kez diğer uykular 1 saat ya da yarım saat şeklinde gündüz de taş çatlasa 3 saat uykuları sizin düzeniniz yeni bozulmuş benim doğdu doğalı böyle acaba sizler mama verdiğinizdn mi uyuyordu bebekler benimki anne sütü aldığından mi çabuk acıkıyo da uyanıy9o:/ ben de ha bugün ha yarın düzene girecek diye bekliyorum sizin maşAllah genelinizin zaten duzenliymis bi ben miyim gecede 4 5 kez uyanan :'(
Canım bence iki kaşıkla basla doymadiusa normal mamasini icirkızlar acil yardımmm!!namanın üzerinde 40gr(yaklaşık 4 yemek kaşığı)mamaya 140ml su ekleyin yazıyor.fakat hazırlanan mama 6porsiyon yazıyor.ben verilen ölçüleri 1 porsiyon olarak hazırladım(yarım yemek kaşığı mamaya 25ml su ekledim)ama sanki mama çok az oldu doymadı gibi.Acaba mamanın ğzerinde yazan ölçüleri 1 beslemede mi vericem?
Anne sütü uzun sür tok tutmuyor sanırım mama gibiC
Canım benim oğlum da 14 temmuzda doğdu sadece anne sütü aliyo gece aynen en fazla 3 saat gündüz derin uykusu yok yarım saat derin uyku uyuyup uyaniyo sürekli
Tamam canım hangisi hoşuna giderse onu alırsın :)Maymun seysini 140 liraya buldum kararsiz kaldim cnm srnin aldiğina da bakayim
Gece bazen emzirip koyuyorum 10dk sonra tekrar uyanıyo bazen uyanık 2 3 saat bekliyorum gece uyumuyo :/Benim oğlumda 7 temmuz doğumlu sadece anne sütü alıyor. Gaz sorunu bitmeye başladıkça uykusu artmaya başladı ama yine de gece en fazla 3 saat uyuyor,gündüz 2 saat uyuyor.Öncesinde ben de senin gibiydim neredeyse saat başı uyanıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?