2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

C
Canım benim oğlum da 14 temmuzda doğdu sadece anne sütü aliyo gece aynen en fazla 3 saat gündüz derin uykusu yok yarım saat derin uyku uyuyup uyaniyo sürekli

Maymun seysini 140 liraya buldum kararsiz kaldim cnm srnin aldiğina da bakayim

Benim oğlumda 7 temmuz doğumlu sadece anne sütü alıyor. Gaz sorunu bitmeye başladıkça uykusu artmaya başladı ama yine de gece en fazla 3 saat uyuyor,gündüz 2 saat uyuyor.Öncesinde ben de senin gibiydim neredeyse saat başı uyanıyordum.

Rezene yi nasıl yapıp veriyorsun canım?
Can'ım ben vermedim gaz sorunumuz bitti sayılır (şurup kullandım şimdi arada veriyorum) Ama matsiyahoje yapıyordu sanırım 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı koyup demliyordu. Bebeğe 1-2 tatlı kaşığı içirip gerisini sen içersen sütünden de geçer faydasını görürsün Can'ım.

Kizlar oyun halisi alanlar hangisini almistiniz? Birde tiny love maymun adasi alan bi arkadas vardi sanirim memnun mu?
Ben almıştım Can'ım gayet güzel ama Deniz henüz oyuncaklara ilgi duymuyor. Bugün biraz koydum bakıp inceliyor tepiniyor içinde şimdilik. Ben iki halı arasında kalmıştım Playgro Mutlu orman ve tiny love en son tiny love a karar verdim

kızlar acil yardımmm!!namanın üzerinde 40gr(yaklaşık 4 yemek kaşığı)mamaya 140ml su ekleyin yazıyor.fakat hazırlanan mama 6porsiyon yazıyor.ben verilen ölçüleri 1 porsiyon olarak hazırladım(yarım yemek kaşığı mamaya 25ml su ekledim)ama sanki mama çok az oldu doymadı gibi.Acaba mamanın ğzerinde yazan ölçüleri 1 beslemede mi vericem?

Benimki mama içtiği halde maximum 2 saat uyuyor 16 temmuz doğumlu 2.5 saat bile uyumadı hic

Canım bence iki kaşıkla basla doymadiusa normal mamasini icir

@Aylnalpr canım son kurtarıcı çarşafla sallamayı denedin mi? Bi de kundak yap ağlıyorsa farklı sesler çıkararak dikkatini dağıt bi şekilde uyur belki kendi dalamıyordur? Bu arada Uyanıkken huzursuz mu ağlıyor mu?

@Nurmuratkf benim kizim da anne sutuyle besleniyor.verirsem gunde 1 kere mama veriyorum.ilk yattiginda 5 saat uyanmiyor.sabahleyin 2 3 saatte uyaniyor.onun bence mama ya da sutle ilgisi yok.kizim 85 gunluk

Gece bazen emzirip koyuyorum 10dk sonra tekrar uyanıyo bazen uyanık 2 3 saat bekliyorum gece uyumuyo :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…