2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Teşekkürler canım :)

Kesinlikle katılıyorum elbet Eşsiz bir duygu ama hiç kolay değilmiş... çok farklı sanki bambaşka bir hayat yaşıyorum ve aslında ben bu yeni düzene alışmaya çalışıyorum, bebiş de yeni dünyasına.. ikimizde sersemiz şu an.. keşke okulu fln olsa anneliğin yada bebek dili ne bilim:) daha kolay olurdu belki.. Allahtan burası var inter net var.. Ama en çok da burası.. Allah hepinizden razı olsun çoğu şeyi burdan öğrendim.. ki benim hiç bilgim yoktu bebk konusunda.. Çevre az akrabalar uzak etrafta erişkin insanlar fln.. Ama şu an kendime güveniyorum yetemediğim yerde de buraya yazıyorum :)
Eslemak dün bende bebiş uyurken ikindi gibi uyuya kalmışım bebiş yanımda..
kalkınca resmen aklım yerinde değildi.. bebeğe bakıyorum boş boş bi 10 dk kendime gelmeyi bekledim eşime fln tlf ettim toparlayamıyorum kendimi diye.. yoruluyoruz ve dolayısıyla vücut tepki veriyor buna demek ki..

ayy sütten kesilmesinlerde kuzucuklar herseye razıyım

Aynen canım burası iyi ki var ve hepinizden Allah Razı olsun

Canım emziği sadece uyurken verip diğer zamanlarda meme vermeyi dene bence emzik istedikçe meme ver bırakır inşallah

Ben de aryanın gelişimine duygulandım ya maşallah ona topiğimizin aryası büyümüş de yaşıtlarına fark mı atmış ya kara kuzuyu öp benim yerime şükürler olsun.bizler çok badireler atlattık çok şükür aldıkları her nefese binlerce kez şükürler olsun. Ağlattın kız beni ay ek gıda falan diyosun tam abla oldu bu kız.
Bugün de beb biraz rahatsızdım sağdığım sütü eşim biberonla vermiş deniz de içmiş çok sevindim en azından biberonu bi lekilde olsun aldı

Ay çok güzel fikirmiş ben de filesine yatırıp karnını sabunla ovuyorum. maşallah sana ya sen kendini hangi yaşta hissediyorsan o yaştasın canım kimliğe hiç takılma

@Aylnalpr canım bi yerde okumuştum:)))diye yarım yamalak bilgilerimle konuya giriş yapıcam yine:)))eskiden ne güzelmiş insanlar okudukları bilgileri şu yayının şu cildinin şu sayfasında geçiyor diye temellendirebiliyorlarmış:)Google olmadığından dolayı:)))okuduğum bilgiye göre üstün zekalı çocuklar daha bebekken bazı Davranışları gösterebiliyorlarmış.ve bu davranışlardan birisi uykuya az ihtiyaç duyma:)başka bi sıkıntıdan dolayı uyumuyor (Allah korusun)değilse yahu bırak uyumasın çocuk:)biz bu çocukların annesi olabiliriz ama keyiflerinin Kahyası değiliz:)))onlar ne istiyorlarsa öyle oluyor bizim girdiğimiz stres yanımıza Kâr kalıyor:)))ne strese giriyosun baktın uyumuyor hiiiiç zorlama kendini de strese sokma.ben sonsuza kadar uyumayan bebek görmedim:))))illa ki uyuyacaktır:)

Canım ben deniz uyumadığı zaman rahatça oturup ayaklarımı uzatıyorum dizimin üstüne de yastık koyuyorum öyle emziriyorum emerken uyuyor memeyi bırakınca ben de uyuyorum öyle iki saat uyuyoruz boynum sırtım belim pert oluyor ama en azından dinleniyor rahatlıyor çocuk

İyi yapmışsınız canım kolayca iyileşir bebekken. Hayırlı olsun minikler erkek oldu demek :)

Ayy canım benim öperim tabiki:)topiğin en minnak ablası:)))karşı komşunun gelini var,zamanında doğum yapsaydım bebeklerimiz Arasında 15 gün olacaktı fakat üç ay kadar bi erken doğum yaptığım için:)))arya haliyle o bebişin ablası oldu.yanyana koysak bebişleri ARYA'mın üç Katı kadar duruyor diğer bebiş boy ve kilo olarak:)))ama işte olsun yine de abla arya kuzum:))))deniz kuzusunun biberonu almasına sevindim.canım neyin var geçmiş olsun

Cnm genelde mama olcusu 1 kasiğa 30 cc su

Bende alicam cnm ege cingirakla oynuyo onu da sever insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…