2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sezaryenli ve hala tombis olan sevgili kaderdaslarim yaptığınız bir egzersiz vs var mıdır? Leslie ile 1 2 3 mil falan yapsam diye düşünüyorum tabi şu an sadece düşünüyorum

Sezaryenli ve hala tombis olan sevgili kaderdaslarim yaptığınız bir egzersiz vs var mıdır? Leslie ile 1 2 3 mil falan yapsam diye düşünüyorum tabi şu an sadece düşünüyorum

Benimde 9 kilo fazla var ve 8 ekimde kuzenimin düğünü var şuanda çok mutsuz oldum inşallah bir an önce gider kilolar,birde iştahı açık ki sorma hamileyken bu kadar yemiyor dum

Cnm bizde 9 temmuzda doğduk. Sadece anne sütü ile besleniyor. Başlarda düzenimiz vardı 2 haftadır bozuldu

Amiiiin canım benimm.bizde minnak kızınla seni kocaman öpüyoruz.canım okul nasıl gidiyo alışabildin mi
Ay anlamadım ki bu hafta resmen okul yoktu .hiç derd olmadı tam olarak bi hafta başlycz sanırım ama beklediğim kadar yoğun değil sanırım program.mutlu oldum yani.mesela bi hafta cuma dersim var bi hafta yoo.pzt günleri gitmesem bile olur .diğer günler için de hocalarla konuştum yarık saat geç gitcm öğleden sonra emzirmeye gelip gitcm çünkü.çok şükür şimdilik çok iyi

Oh Valla çok sevindim:)

Bebişi uyumayan anneler özellikle @Aylnalpr Can'ım biraz önce bişey denedim belki sizlerin de işine yarar. Yukarıdaki bağlantıdaki ninniyi açtım ve Denizi yatakodasına yatırdım (sakin ve ağlamıyorken). Ben salonda oyalanırken arada kontrol ettim vee 10-15 dk sonra bi baktım benim minnoş uyumuuuşşş umarım sizde faydasını görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…