- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.781
Canım kendin tarif bakıp araştırıp yapsan kasik maması kullanmak yerine. Kasik mamaları iyimiymis doktorun yorum yaptımı. Sevdi o zaman fıstık mamasiniYok canjm bu Kaşık maması farklı ölçüleri
1 besleme verdim Aldı şükür sevdi:))kullanabilirsiniz dedi ama yorum yapmadı.her mama gibidir diye düşünüyorumCanım kendin tarif bakıp araştırıp yapsan kasik maması kullanmak yerine. Kasik mamaları iyimiymis doktorun yorum yaptımı. Sevdi o zaman fıstık mamasini
Canim peki gece ışık falan yakıyor musun yani geceyi gündüz u mu ayirt edemiyor kiBizim de bazen gece bi kez o kadar uyuyorum sonra ya bi saat ya yarım ya da 10dk
Leslie ben ıdilden sonra yapmıştım tavsiye ederim canimSezaryenli ve hala tombis olan sevgili kaderdaslarim yaptığınız bir egzersiz vs var mıdır? Leslie ile 1 2 3 mil falan yapsam diye düşünüyorum tabi şu an sadece düşünüyorum
Sezaryenli ve hala tombis olan sevgili kaderdaslarim yaptığınız bir egzersiz vs var mıdır? Leslie ile 1 2 3 mil falan yapsam diye düşünüyorum tabi şu an sadece düşünüyorum
Hanımlar okuyorum da herkesin bebeği gece 4 5 saat uyuyormuş benim kızım 13 temmuzda doğdu ve sadece anne sütüyle besleniyor doğduğundan beri gece uykuları en fazla 2.5 saat o da gecede bi kez diğer uykular 1 saat ya da yarım saat şeklinde gündüz de taş çatlasa 3 saat uykuları sizin düzeniniz yeni bozulmuş benim doğdu doğalı böyle acaba sizler mama verdiğinizdn mi uyuyordu bebekler benimki anne sütü aldığından mi çabuk acıkıyo da uyanıy9o:/ ben de ha bugün ha yarın düzene girecek diye bekliyorum sizin maşAllah genelinizin zaten duzenliymis bi ben miyim gecede 4 5 kez uyanan :'(
Bende var memnunum günde yarım saat felan oyalaniyor ilgisini çekiyor bayaKizlar oyun halisi alanlar hangisini almistiniz? Birde tiny love maymun adasi alan bi arkadas vardi sanirim memnun mu?
ben 6 12 aldim.ben icine polar tulum giydirip koyacagim icin isimi gorurCanım ben de alıcam bundan sence nasıl içi pamuk mu bide kalıbı nasıl 6 aylık mı alsam acaba 9falan mı
Ay anlamadım ki bu hafta resmen okul yoktu .hiç derd olmadı tam olarak bi hafta başlycz sanırım ama beklediğim kadar yoğun değil sanırım program.mutlu oldum yani.mesela bi hafta cuma dersim var bi hafta yoo.pzt günleri gitmesem bile olur .diğer günler için de hocalarla konuştum yarık saat geç gitcm öğleden sonra emzirmeye gelip gitcm çünkü.çok şükür şimdilik çok iyiAmiiiin canım benimm.bizde minnak kızınla seni kocaman öpüyoruz.canım okul nasıl gidiyo alışabildin mi
Yürüyüş bacım tempolu bi kadın yaptirio
Yürüyüş bacım tempolu bi kadın yaptirio
Oh Valla çok sevindim:)Ay anlamadım ki bu hafta resmen okul yoktu .hiç derd olmadı tam olarak bi hafta başlycz sanırım ama beklediğim kadar yoğun değil sanırım program.mutlu oldum yani.mesela bi hafta cuma dersim var bi hafta yoo.pzt günleri gitmesem bile olur .diğer günler için de hocalarla konuştum yarık saat geç gitcm öğleden sonra emzirmeye gelip gitcm çünkü.çok şükür şimdilik çok iyi
Ayyy çok heycanlı ya darısı başımıza inşallah. Afiyetle iştahla yesin arya hanımEk gıda alışverişini de büyük bi heyecanla Yaptım:)))Allah'ım lütfen arya sıkıntısız iştahla beslensin inşallahhh aminnn:)
Gece lambası dahi kullanmıyorum ağladığında açıyorum gece lambasıCanim peki gece ışık falan yakıyor musun yani geceyi gündüz u mu ayirt edemiyor ki
Ben de düşünmekten vazgeçip yapayım :/Leslie ben ıdilden sonra yapmıştım tavsiye ederim canim
Aynen ya ben hamileyken bile böyle canım bi şey istemezdiBenimde 9 kilo fazla var ve 8 ekimde kuzenimin düğünü var şuanda çok mutsuz olduminşallah bir an önce gider kilolar,birde iştahı açık ki sorma hamileyken bu kadar yemiyor dum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?