2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Gece bazen emzirip koyuyorum 10dk sonra tekrar uyanıyo bazen uyanık 2 3 saat bekliyorum gece uyumuyo :/
Gazı tam çıkmıyordur rahatsızlık veriyordur. Gece 4' te uyanıp sabah 6-7 gibi uyuduğunu bilirim. Gazdan kıvranıyordu. Masaj yapmak, gaz ilacı vermek dışında elimden birşey gelmiyordu. Gazını çıkarmadan yatarsa hala daha 10-15 dk sonra uyanır, çıkardıktan sonra rahatlar ancak o zaman uyur. Sabret yavaş yavaş geçecek. Uykulari kactimi toparlamakta güçlük çekiyorlar bu yüzden de tekrar uyumalari geç oluyor. Ben ilk esnemesinde hemen hazırlayıp yatağa koyuyorum o zaman çabuk uyuyor

Kızlar kiminle evde lazer için konuşmuştuk ya hatırlayamadım. Makinanın markası neydi? Rüyamda lazer yapıyırdum kendime
Almayı düşünüyorum kullanan annişimiz yazarsa çok sevinirim.

Kizlar benim de dogumdan sonra 7 kilo fazlam vardi 3 kilo daha aldim tam 10 kilo fazlam var 36 bedendim 1 yil once simdi hic bir kiyafetim olmuyo yuruyus yapardim her gun 1 saat simdi ne mumkun bu leslie evde yuruyus gibi bende baslicam bakalim etkili olacak mi

Kızlar eşim görevde olduğu için gidemedik doktora peki ishalde acil olan takip etmem gereken bisey var mı çok moralim bozuk sık sık emziriyorum kusuyo bide zaten kusuyodu ama ateş yok

Kızlar eşim görevde olduğu için gidemedik doktora peki ishalde acil olan takip etmem gereken bisey var mı çok moralim bozuk sık sık emziriyorum kusuyo bide zaten kusuyodu ama ateş yok
Ishalin mukuslu(nasıl bişey bende bilmiyorum ama sümüksü yapı sanırım)ve kanlı olmaması gerekiyo dikkat et canım.bi de günde 5defadan fazla ishal yaparsa mutlaka götürmeye çalış Dr a.ateşi yoksa önemli bişey değildir inşallah.

Anne olmak zor derlerdi ama bu kadar zor olacağını düşünmemiştim yaşayınca anladım doğumdan sonra kendimi ruhen yaşlanmis gibi hissediyorum

Biraz sümüksü aslında son kakasi öyleydi şimdi 4 kere yaptı bu son olur inşallah devam ederse yarın gotururuz inşallah canım önemli değildir

Bakteriyel bir durum olsa ateşi olurdu. Ağlaması huysuzluğu var mı? İshalde karın ağrısı olur.

Biraz sümüksü aslında son kakasi öyleydi şimdi 4 kere yaptı bu son olur inşallah devam ederse yarın gotururuz inşallah canım önemli değildir
Canım Yarını beklemesen aslında sen bilirsin ama.önemli bişey değildir Allah'ın izniyle ama daha çok su kaybetmesin götürebilsen iyi olur

aynen dediğin gibi oldu canım...umarım kızım isminden mutlu olur ilerde...çok teşekkür ederim öperim

ya neden böyleler bende birce yi çok beğendim aynısını söyledi ayşe yaz dedim yaz yazma derler dedi....hayır biz doğuruyoruz isminide biz koymalıyız aslında...hem defne ne alaka değilmi ...neyse olan oldu... desteğine moral vermene teşekkür ederim öperim

hemen hemen hepimiz isim sorunu yaşamışız bi ben çözememişim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…