2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar kiminle evde lazer için konuşmuştuk ya hatırlayamadım. Makinanın markası neydi? Rüyamda lazer yapıyırdum kendime
Almayı düşünüyorum kullanan annişimiz yazarsa çok sevinirim.

Phillips lumea sc2007 canim. 40im çıktığından beri kullanıyorum ve cokk memnunum baya baya bitirdi diyebilirim. Ama programa uygun düzenli kullanmalısın...

Canım Yarını beklemesen aslında sen bilirsin ama.önemli bişey değildir Allah'ın izniyle ama daha çok su kaybetmesin götürebilsen iyi olur
Canım eşim görevde bizde yeni geldik buraya tek başıma gitme imkanimda yok eger ateş felan olursa cagiriyim esimi bide burda çocuk hastanesi yok bide bugün pazar herşey ust uste yani ilgilendigin için sağol canimm

Gazı varken ağlaması gerekmez mi peki uyanık duruyor benimki ıh mıh edip

Benimki de sadece anne sütü alıyor ve düzenli canım gece 10 ile 11 arasi uyuyor gece 1 kere kalkıyorum 4 gibi ve sabahta 8 gibi kalkıyor öğlende 1 de uyuyup 4 5 arası kalkıyo bu bebekten bebeğe değişiyor anne sutuyle alakali değil yani

hemen hemen hepimiz isim sorunu yaşamışız bi ben çözememişim:)

Canim bizde yasadik o sorunu. Ben kerim asaf ostiyodum esimin ailesi sami yusuf diye tutturdu sonunda kulagina sami yusuf asaf okundu 3 isim :)kimlige yusuf asaf yazdirdim. Amaa sinmedi basta icine zamanla alistim. Sen de alisirsin cok guzel ismi. Adiyla buyusun kuzu

canım bildiğim kadarı ile seninki normal, çünkü emziren tüm arkadaşlarımdaki durum bu genelde 2,5-3 saatte bir acıkıyorlar anne sütünü sindirmesi kolay. Mama daha zor sindirildiği için benimki gece 1 de yiyor sabah 7 de uyanıyor bir daha

S sssn canim cok twsekkur edrim dedigin gibi kullandim kanguruyu cok rahatti ama bebegim se rahat ediyo mudur bacaklari aciyo mudur diye tereddutte kaldim

canım hangi mama? genelde 1 ölçek 30ml su oluyor. Ben 90-120ml verdiğim için 3-4 ölçek yapıyorum her öğünde...

Sezaryenli ve hala tombis olan sevgili kaderdaslarim yaptığınız bir egzersiz vs var mıdır? Leslie ile 1 2 3 mil falan yapsam diye düşünüyorum tabi şu an sadece düşünüyorum

canım ben başladım 1haftada 1,5 kilo verdim gayet memnunum leslie den :) hem eğlenceli sıkılmıyorsun aralıksız 45 dakika egzersiz sonunda acayip ter atıyorsun

Canlar bende bununla uyutuyorum, normalde de dinletiyorum çok sakinleşiyor tavsiye ederim: Youtube a yazın : Bedtime Baby Lullaby Classical Music Mozart

Anne olmak zor derlerdi ama bu kadar zor olacağını düşünmemiştim yaşayınca anladım doğumdan sonra kendimi ruhen yaşlanmis gibi hissediyorum

Kızlar aman salmayın kendizini, herşeyi kendim yapacağım diye de çabalamayın yardım alın imkanınız varsa... Doğumdan 10 gün sonra dışarı çıktım bebeğimle hemen hemen 2 günden 1 dışarıdayız... Hiç hapsetmeyin eve kendinizi, hiçbirşey içinde canınızı sıkmayın bırakın ev dağılsın, hergün yemek yapmayın. Eşimle boşanma noktasına geldik bu süreçte farklı nedenlerden dolayı ama o durumda bile kendimi yaşlanmış hissetmedim. Nacizane tavsiyem annelik harici başka bir uğraşınız da olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…