- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.821
Kızlar kiminle evde lazer için konuşmuştuk ya hatırlayamadım. Makinanın markası neydi? Rüyamda lazer yapıyırdum kendime
Almayı düşünüyorum kullanan annişimiz yazarsa çok sevinirim.
Canım eşim görevde bizde yeni geldik buraya tek başıma gitme imkanimda yok eger ateş felan olursa cagiriyim esimi bide burda çocuk hastanesi yok bide bugün pazar herşey ust uste yani ilgilendigin için sağol canimmCanım Yarını beklemesen aslında sen bilirsin ama.önemli bişey değildir Allah'ın izniyle ama daha çok su kaybetmesin götürebilsen iyi olur
Gazı varken ağlaması gerekmez mi peki uyanık duruyor benimki ıh mıh edipGazı tam çıkmıyordur rahatsızlık veriyordur. Gece 4' te uyanıp sabah 6-7 gibi uyuduğunu bilirim. Gazdan kıvranıyordu. Masaj yapmak, gaz ilacı vermek dışında elimden birşey gelmiyordu. Gazını çıkarmadan yatarsa hala daha 10-15 dk sonra uyanır, çıkardıktan sonra rahatlar ancak o zaman uyur. Sabret yavaş yavaş geçecek. Uykulari kactimi toparlamakta güçlük çekiyorlar bu yüzden de tekrar uyumalari geç oluyor. Ben ilk esnemesinde hemen hazırlayıp yatağa koyuyorum o zaman çabuk uyuyor
Benim oğlum aglamazdi seri bir şekilde bacaklarını hareket ettirirdi. Sürekli ikinma halindeydi ve o şekilde sesler çıkarırdıGazı varken ağlaması gerekmez mi peki uyanık duruyor benimki ıh mıh edip
Benimki de sadece anne sütü alıyor ve düzenli canım gece 10 ile 11 arasi uyuyor gece 1 kere kalkıyorum 4 gibi ve sabahta 8 gibi kalkıyor öğlende 1 de uyuyup 4 5 arası kalkıyo bu bebekten bebeğe değişiyor anne sutuyle alakali değil yaniHanımlar okuyorum da herkesin bebeği gece 4 5 saat uyuyormuş benim kızım 13 temmuzda doğdu ve sadece anne sütüyle besleniyor doğduğundan beri gece uykuları en fazla 2.5 saat o da gecede bi kez diğer uykular 1 saat ya da yarım saat şeklinde gündüz de taş çatlasa 3 saat uykuları sizin düzeniniz yeni bozulmuş benim doğdu doğalı böyle acaba sizler mama verdiğinizdn mi uyuyordu bebekler benimki anne sütü aldığından mi çabuk acıkıyo da uyanıy9o:/ ben de ha bugün ha yarın düzene girecek diye bekliyorum sizin maşAllah genelinizin zaten duzenliymis bi ben miyim gecede 4 5 kez uyanan :'(
hemen hemen hepimiz isim sorunu yaşamışız bi ben çözememişim:)
Hanımlar okuyorum da herkesin bebeği gece 4 5 saat uyuyormuş benim kızım 13 temmuzda doğdu ve sadece anne sütüyle besleniyor doğduğundan beri gece uykuları en fazla 2.5 saat o da gecede bi kez diğer uykular 1 saat ya da yarım saat şeklinde gündüz de taş çatlasa 3 saat uykuları sizin düzeniniz yeni bozulmuş benim doğdu doğalı böyle acaba sizler mama verdiğinizdn mi uyuyordu bebekler benimki anne sütü aldığından mi çabuk acıkıyo da uyanıy9o:/ ben de ha bugün ha yarın düzene girecek diye bekliyorum sizin maşAllah genelinizin zaten duzenliymis bi ben miyim gecede 4 5 kez uyanan :'(
kızlar acil yardımmm!!namanın üzerinde 40gr(yaklaşık 4 yemek kaşığı)mamaya 140ml su ekleyin yazıyor.fakat hazırlanan mama 6porsiyon yazıyor.ben verilen ölçüleri 1 porsiyon olarak hazırladım(yarım yemek kaşığı mamaya 25ml su ekledim)ama sanki mama çok az oldu doymadı gibi.Acaba mamanın ğzerinde yazan ölçüleri 1 beslemede mi vericem?
Yeniden kaka yaptı mı canımCanım eşim görevde bizde yeni geldik buraya tek başıma gitme imkanimda yok eger ateş felan olursa cagiriyim esimi bide burda çocuk hastanesi yok bide bugün pazar herşey ust uste yani ilgilendigin için sağol canimm
Canım Kaşık mamasıcanım hangi mama? genelde 1 ölçek 30ml su oluyor. Ben 90-120ml verdiğim için 3-4 ölçek yapıyorum her öğünde...
Sezaryenli ve hala tombis olan sevgili kaderdaslarim yaptığınız bir egzersiz vs var mıdır? Leslie ile 1 2 3 mil falan yapsam diye düşünüyorum tabi şu an sadece düşünüyorum
Bebişi uyumayan anneler özellikle @Aylnalpr Can'ım biraz önce bişey denedim belki sizlerin de işine yarar. Yukarıdaki bağlantıdaki ninniyi açtım ve Denizi yatakodasına yatırdım (sakin ve ağlamıyorken). Ben salonda oyalanırken arada kontrol ettim vee 10-15 dk sonra bi baktım benim minnoş uyumuuuşşş umarım sizde faydasını görürsünüz
Anne olmak zor derlerdi ama bu kadar zor olacağını düşünmemiştim yaşayınca anladım doğumdan sonra kendimi ruhen yaşlanmis gibi hissediyorum
Canım Kaşık maması
Yok canım yapmadı ama karni gurul gurul sesler geliyoYeniden kaka yaptı mı canım
Allah kolayca atlatmanizi nasip etsin inan çok kolay olucak rahat ediceksinKızlar çok heyecanliyim yarin büyük gün. Oğlum sünnet olacakdua edin bize kolayca atlatalım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?