2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Göğüsler terbiye oluyor canım yani bebeğin ihtiyacı kadar süt üretmeyr başlıyor abartmıyor eskisi gibi. Kız ne cehaleti sen tecrübeli annelerdensin
Canım yani tecrübeliyim ama hala cahilim her cocuk ayrı bi dünya bende sizden çok şey öğreniyorum bilmediğim size danisacagim çok şeyde vardır eminim

Benimde 9 kilo fazla var ve 8 ekimde kuzenimin düğünü var şuanda çok mutsuz oldum inşallah bir an önce gider kilolar,birde iştahı açık ki sorma hamileyken bu kadar yemiyor dum
Benimde 7 kg var emzirirken veremiyorum ben kılo ya çok acikiorjm canım

bugün aldık tulum 12 ay alırdım nisana kadar giycekler 9 aylı zor sığar tuluma tam alinmio ztn içine giyecek diye sezon sonuna kadar yenisini almak gerekmez

MaşAllah bebeğine benimkinde nerde o uyku düzene sokmak için elimden geleni yapıyorum tık ses duysa hemen uyanıyo bi de

Anne sütü aldığına sevineyim mi üzüleyim mi

Kızlar kiminle evde lazer için konuşmuştuk ya hatırlayamadım. Makinanın markası neydi? Rüyamda lazer yapıyırdum kendime
Almayı düşünüyorum kullanan annişimiz yazarsa çok sevinirim.
Ben yeni aldım 1 seans yaptım daha philips lumea 2007 olanından yorumlar çok olumlu bakalım inşallah işe yarar

Kızlar, bendeki uyku tulumu bu şimdilik :))
Bunun içinde çok ince elyaf bir tabaka var ve ben bunu belki 15 gün kullanabilirim. Daha sonra uzun kollu olanlara geçeceğim.

Ben daha önce bendeki uyku tulumlarının fotoğraflarını koymuştum ama o mesajı bulamadım. Eğer fırsatınız olursa bakın mesajlarıma. Kendi yazdığımı bulamamak ta nasıl birşeyse :)))))

Belkide aceleden göremedim, Ekin hanım mıkmıklamaya başladı da :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…