- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.841
Canım yani tecrübeliyim ama hala cahilim her cocuk ayrı bi dünya bende sizden çok şey öğreniyorum bilmediğim size danisacagim çok şeyde vardır eminimGöğüsler terbiye oluyor canım yani bebeğin ihtiyacı kadar süt üretmeyr başlıyor abartmıyor eskisi gibi. Kız ne cehaleti sen tecrübeli annelerdensin
Benimde 7 kg varBenimde 9 kilo fazla var ve 8 ekimde kuzenimin düğünü var şuanda çok mutsuz olduminşallah bir an önce gider kilolar,birde iştahı açık ki sorma hamileyken bu kadar yemiyor dum
O da yok normal hareketleri ıh eh diye ses çıkarıp besiginde ağlıyor yanıma alınca duruyorBenim oğlum aglamazdi seri bir şekilde bacaklarını hareket ettirirdi. Sürekli ikinma halindeydi ve o şekilde sesler çıkarırdı
MaşAllah bebeğine benimkinde nerde o uyku düzene sokmak için elimden geleni yapıyorum tık ses duysa hemen uyanıyo bi deBenimki de sadece anne sütü alıyor ve düzenli canım gece 10 ile 11 arasi uyuyor gece 1 kere kalkıyorum 4 gibi ve sabahta 8 gibi kalkıyor öğlende 1 de uyuyup 4 5 arası kalkıyo bu bebekten bebeğe değişiyor anne sutuyle alakali değil yani
Anne sütü aldığına sevineyim mi üzüleyim micanım bildiğim kadarı ile seninki normal, çünkü emziren tüm arkadaşlarımdaki durum bu genelde 2,5-3 saatte bir acıkıyorlar anne sütünü sindirmesi kolay. Mama daha zor sindirildiği için benimki gece 1 de yiyor sabah 7 de uyanıyor bir daha
İnşallah yapmaz bi daha,y
Yok canım yapmadı ama karni gurul gurul sesler geliyo
Her gün yapıyor musun peki canım ?canım ben başladım 1haftada 1,5 kilo verdim gayet memnunum leslie den :) hem eğlenceli sıkılmıyorsun aralıksız 45 dakika egzersiz sonunda acayip ter atıyorsun
inşallah canımKızlar çok heyecanliyim yarin büyük gün. Oğlum sünnet olacakdua edin bize kolayca atlatalım inşallah...
Emzirirken yiyoruz rejim de yapamıyoruz peki emzirme uzun sürerse napicaz? :/Benimde 7 kg varemzirirken veremiyorum ben kılo ya çok acikiorjm canım
Şahane olmuştur herşey ellerine sağlık:)
Ben 25 ay emzirdim dikkat ettigim abur cubur yemedim ekmek yemedim 2 kg vermiştim 25 aydaEmzirirken yiyoruz rejim de yapamıyoruz peki emzirme uzun sürerse napicaz? :/
Ben böreği yaktim kociskolatam (bu şimdi modayı )=)) gitti börek aldı 2 çocukla o kadar olduŞahane olmuştur herşey ellerine sağlık:)
Ben böreği yaktim kociskolatam (bu şimdi modayı )=)) gitti börek aldı 2 çocukla o kadar oldu
Ben yeni aldım 1 seans yaptım daha philips lumea 2007 olanından yorumlar çok olumlu bakalım inşallah işe yararKızlar kiminle evde lazer için konuşmuştuk ya hatırlayamadım. Makinanın markası neydi? Rüyamda lazer yapıyırdum kendime
Almayı düşünüyorum kullanan annişimiz yazarsa çok sevinirim.
Yeni moda kız buKociskolatam iyimis
Ben 25 ay emzirdim dikkat ettigim abur cubur yemedim ekmek yemedim 2 kg vermiştim 25 ayda
O nasıl moda kız:))Ben böreği yaktim kociskolatam (bu şimdi modayı )=)) gitti börek aldı 2 çocukla o kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?