2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

O da yok normal hareketleri ıh eh diye ses çıkarıp besiginde ağlıyor yanıma alınca duruyor
Yatarak emzirsen uyursa sende yaninda yatarsin , belki senin kokunda uyumak istiyordur. Ön sütü fazla alıyorsa daha çabuk acikir, ön sütü biraz sagip son sütü almasını sağlayan belki daha uzun süre tok kalır. Aklıma gelen bütün alternatifleri saymaya çalışıyorum. Hiçbiri olmazsa senin bebis de benim yeğen gibi uykuyu sevmeyecek. 8 yaşında bebekliginden beri doğru düzgün uyumaz

maşallah kızına da yaşına da :))

beynimde şimşekler çaktı, aydınlandım resmen :))
40 yaşında doğum yaptın demek :)) ilk bebeğin mi ? hamilelik nasıl geçti? risk oluşturan herhangi birşeyler varmıydı ?

yaaaaa, bende istiyorum bendeeee :)))

Canlar bende bununla uyutuyorum, normalde de dinletiyorum çok sakinleşiyor tavsiye ederim: Youtube a yazın : Bedtime Baby Lullaby Classical Music Mozart

dur yarın da bunu deneyim :)

Kızlar çok heyecanliyim yarin büyük gün. Oğlum sünnet olacak dua edin bize kolayca atlatalım inşallah...
ilk gün biraz zor olur canım, Allah kolaylık versin

L Light Of God canım valla çok yorgunum ve açım ew sahibi aç kaldı bu da masamiz matsiyahoje
canım doğum günü kutlu olsun idilin

Çook sevindim, çok şükür iyi kuzucuğun :))

Artık düzeltilmiş yaş vs hiç sorgulama bence, Arya hakkıyla koskocaman abla oldu :)))

Bende dört gözle ek gıdaya geçmeyi bekliyorum, sanırım o zaman daha bir düzenli olabilir ekin. sıkıntı etmiyorum şu anda ama daha sonrası için sanki geç kalacakmışım gibi hissediyorum. gerçi düşününce batı bile düzene girdiyse ekin kesin bir düzen tutturur :)))

kaşık mamasına bayılıyorum ben, yedirirken pek hoşuma gidiyor :)) dr biberonda mı yoksa kaşıkla mı verin dedi ? ya ben rüyamda ekine neler yediriyorum neler sorma :)))) pek hevesliyim :)))

ay ne güzel büyüyor sıpalar gözümüzün önünde :) hemde birsürü var burada büyüdüklerini göreceğimiz sıpalar.

ya ben 80 sene önce doğmalıymışım, köyde inekler kuzular, kalabalık aile ve çok çocuk :))) allahım isteyen herkeslere yaşatsın bu duyguyu sağlıkla inşallah. tüm çocukların şansı bahtı açık olsun :)))

Kerim Asaf ta güzelmiş. Yusuf Asaf ta çok güzel. Ayy Asaf çok güzel herşey uyuyor (Kendi çocuğunun adını Umut Asaf koyan annenin yorumu)

MaşAllah bebeğine benimkinde nerde o uyku düzene sokmak için elimden geleni yapıyorum tık ses duysa hemen uyanıyo bi de
Kundak denedin mi ben sadece üst kısmı kundakliyorum önce açmaya çalışıyor sonra bırakıp uyuyor bizde de vardı o ses çıkarmalar eli kolu sürekli hareket halinde ydi kundak tan sonra baya fark oldu daha rahat uyuyor

Canım hem çok yorgunuz hem de üzerimizde çok büyük bir sorumluluk var yaşadıkların çok normal. Ben de kızımı emzirmeye kalkıyorum sanki kucağımda emziriyormuşum gibi geliyor bakıyorum ki beşiğinde. Geçecek inşallah canım yalnız değilsin. Gündüz de beşiğine koyup koltukta arıyorum bulamayınca stres oluyorum bazen

Canım benim oğlum da dalamiyo gozu kapalı esniyo bende şaşırdım napacagimi
Ay bilmiyorjm ki inan
Çok da uykum var yorgunum
Yavrum da dalsa da ben de o da eşim de rahatça uyusak
Hayır neden dalamıyorlar anlamıyorum nette bi araştırma yapayım bakalım
Senin ki kaç saat uyudu gündüz

@Nurmuratkf canım tarif doğru ama bebeğe 2 ÇAY KAŞIĞI veriyorum ben çok da verme nolur nolmaz

Canım yeni gördüm bence internetten bir bak aryanın yaşında kaç porsiyon verilmeli diye. O porsiyonlar yaşa göre değişir.

Ay bilmiyorjm ki inan
Çok da uykum var yorgunum
Yavrum da dalsa da ben de o da eşim de rahatça uyusak
Hayır neden dalamıyorlar anlamıyorum nette bi araştırma yapayım bakalım
Senin ki kaç saat uyudu gündüz
Canım benim oğlum gündüz derin uykusu yok en fazla yarım saat kustugu için hep uyuyo uyaniyo bende hep uyutma halindeyim benim de cook uykum var gecede yanımda yatiriyorum kustugu için aramıza yastık koyup gecede nobetteyim kusma bi bitse belki rahat uyuyacak yavrum gazida var senin bebisinde gazi bitsin bi an önce annesi düzene girerler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…