- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.861
Face de bi MODA cahil kaldın bak kocişten sonra simdi cikti kociskolataO nasıl moda kız:))
Ayy evet cehaletime say:)))çok kötü bi modaymış:)))ben kocişkolatam desem bende hiç iyi durmaz heralde :)))deveye cilve yap demişler kıçıyla köy devirmiş Hesabı:))))Face de bi MODA cahil kaldın bak kocişten sonra simdi cikti kociskolata
Yatarak emzirsen uyursa sende yaninda yatarsin , belki senin kokunda uyumak istiyordur. Ön sütü fazla alıyorsa daha çabuk acikir, ön sütü biraz sagip son sütü almasını sağlayan belki daha uzun süre tok kalır. Aklıma gelen bütün alternatifleri saymaya çalışıyorum. Hiçbiri olmazsa senin bebis de benim yeğen gibi uykuyu sevmeyecek. 8 yaşında bebekliginden beri doğru düzgün uyumazO da yok normal hareketleri ıh eh diye ses çıkarıp besiginde ağlıyor yanıma alınca duruyor
Ayy evet cehaletime say:)))çok kötü bi modaymış:)))ben kocişkolatam desem bende hiç iyi durmaz heralde :)))deveye cilve yap demişler kıçıyla köy devirmiş Hesabı:))))
Ayy evet cehaletime say:)))çok kötü bi modaymış:)))ben kocişkolatam desem bende hiç iyi durmaz heralde :)))deveye cilve yap demişler kıçıyla köy devirmiş Hesabı:))))
Kızlar kızımın en çok sevdiği şey bu. Gaz sancisindan cok ağladığında karnına sıcak su akitiyoruz rahatlıyor yavrucak.Allahtan azaldı gazımizda kurtulduk çok şükür.İşe yarayan tek damla biogaia oldu. Artık kendi rahatlıkla cikarabiliyor...Bu arada konusu geçmişken söyleyeyim.En yaşlı anne benim bu topikte. ekimde 41 e giriyorum canlar...hepiniz opuldunuz.hoscakalin.Eki Görüntüle 1889193
dur yarın da bunu deneyim :)Canlar bende bununla uyutuyorum, normalde de dinletiyorum çok sakinleşiyor tavsiye ederim: Youtube a yazın : Bedtime Baby Lullaby Classical Music Mozart
ilk gün biraz zor olur canım, Allah kolaylık versinKızlar çok heyecanliyim yarin büyük gün. Oğlum sünnet olacakdua edin bize kolayca atlatalım inşallah...
canım doğum günü kutlu olsun idilin
Kızlar tek tek etiketleyemiyorum umarım biberonla Savaşan bebişlerin anneleri okurlar:)bugün saat 19.00da Dr kontrolümüz vardı.aryam çok iyiymiş Şükürler olsun.gelişimi düzeltilmiş Yaşından çok daha ileri düzeyde dedi drumuz Elhamdülillah.20 günde 3cm boyumuz uzamış 350gr kilo almış.kiloyu az almış ama boyu iyi uzadığı için önemsemiyorum dedi.bende çok bile almış ben onj da beklemiyordum dedim:)))biberonla savaş durumumuzu Dr umuz biliyordu.3.ay da olan bi durum biberonu ya da memeyi bırakabilir o Yüzden Sabırla vermeye devam et mamanın içine pekmez(üzüm)kat dedi.ek gıdaya bu ay da geçebiliriz ama gaz problemi yeni ortadan kalkmışken bir ay daha bekleyelim önümüzde ki ay başlayalım ek gıdaya geçtiğinde gaz fazla olur dedi.2 besleme Kaşık maması vermemi söyledi.tabi bunları kronolojik yaşına göre mi söyledi düzeltilmiş yaşına göre mi sormadım ama Kaşık mamasına filan geçtiğimize ek gıdadan bahsettiğine göre düzeltilmiş yaşına göre söylemedi.kucağına aldığında ayağının üzerine bastırabilirsin artık dedi çok mutlu oldum:))))Dr Amcasını gördüğünde agu bugu bir Sürü sohbet etti kahkahayla Güldü Eşek sıpası:))))tanıyormuş gibi çok duygulandım:)normal de yabancı birine olanca suratsızlıyla bakar arya:)))Dr a öyle yapması çıktıktan sonra ağlattı beni.bilmiyorum belki de biliyordur hissediyordur hayatını kurtarmaya vesile olan insanın o olduğunu akıllı kuzum
Kerim Asaf ta güzelmiş. Yusuf Asaf ta çok güzel. Ayy Asaf çok güzel herşey uyuyor (Kendi çocuğunun adını Umut Asaf koyan annenin yorumu)Canim bizde yasadik o sorunu. Ben kerim asaf ostiyodum esimin ailesi sami yusuf diye tutturdu sonunda kulagina sami yusuf asaf okundu 3 isim :)kimlige yusuf asaf yazdirdim. Amaa sinmedi basta icine zamanla alistim. Sen de alisirsin cok guzel ismi. Adiyla buyusun kuzu
Kundak denedin mi ben sadece üst kısmı kundakliyorum önce açmaya çalışıyor sonra bırakıp uyuyor bizde de vardı o ses çıkarmalar eli kolu sürekli hareket halinde ydi kundak tan sonra baya fark oldu daha rahat uyuyorMaşAllah bebeğine benimkinde nerde o uyku düzene sokmak için elimden geleni yapıyorum tık ses duysa hemen uyanıyo bi de
Canım benim oğlum da dalamiyo gozu kapalı esniyo bende şaşırdım napacagimiDalamıyor oğlum
Canım hem çok yorgunuz hem de üzerimizde çok büyük bir sorumluluk var yaşadıkların çok normal. Ben de kızımı emzirmeye kalkıyorum sanki kucağımda emziriyormuşum gibi geliyor bakıyorum ki beşiğinde. Geçecek inşallah canım yalnız değilsin. Gündüz de beşiğine koyup koltukta arıyorum bulamayınca stres oluyorum bazenKızlar dün gece çok değişik birşey yasadım sizinle paylaşmak istiyorum,saat 11 gibi oğlumu uyuttum ben de yatağa geçtim uyudum sonra eşim 2 gibi yatak odasına gelmiş ben bebeği sallıyormuşum aynı zamanda konuşuyor muşum beni uyandırdı korkarak uyandım aşkım iyi misin diyor sürekli ben de iyiyim dedim sonra tekrar uyumuşum eşim anlatıyor beni uyandırmış iyiyim diyip uyuduktan sonra konuşmaya başlamışım beni emmiyor diyormuşum başka şeylerde söylüyormuşum kendime gelince bunları anlattı sonra yine uykuya dalmışım uyandırmış o ara kendimi saçma birşeyler söyleyerek buldum bir eşimle ayık şekilde konuşuyorum bir ara kafam gidiyor başka bişey söylüyorum sonra tam ayıldım eşime de kafam karışıyor dedim korkmuş ağlamaya başladı neyin var istersen bir bakıcı tutalım çocuk sana ağır geliyor nolur kafanı yorma sana bişey olursa ben ne yaparım diye onu öyle görünce içim acıdı bişey yok dedim bugün çok yoruldum sayıklamışımdır dedim sakinleştirmeye çalıştım ama anlattıkları karşısında ben de biraz korktum bana bişey mi olacak diye acaba gerçekten ağır mı geliyor diye aslında eşim de en az benim kadar bakar oğlumuza ama bazen ruhen çökmüş hissediyorum normal mi bu durum bilmiyorum neyse kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin içimi dökmek istedim
Ay bilmiyorjm ki inanCanım benim oğlum da dalamiyo gozu kapalı esniyo bende şaşırdım napacagimi
Ben yeni aldım 1 seans yaptım daha philips lumea 2007 olanından yorumlar çok olumlu bakalım inşallah işe yarar
@Nurmuratkf canım tarif doğru ama bebeğe 2 ÇAY KAŞIĞI veriyorum ben çok da verme nolur nolmazCan'ım ben vermedim gaz sorunumuz bitti sayılır (şurup kullandım şimdi arada veriyorum) Amamatsiyahoje yapıyordu sanırım 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı koyup demliyordu. Bebeğe 1-2 tatlı kaşığı içirip gerisini sen içersen sütünden de geçer faydasını görürsün Can'ım.
Canım yeni gördüm bence internetten bir bak aryanın yaşında kaç porsiyon verilmeli diye. O porsiyonlar yaşa göre değişir.kızlar acil yardımmm!!namanın üzerinde 40gr(yaklaşık 4 yemek kaşığı)mamaya 140ml su ekleyin yazıyor.fakat hazırlanan mama 6porsiyon yazıyor.ben verilen ölçüleri 1 porsiyon olarak hazırladım(yarım yemek kaşığı mamaya 25ml su ekledim)ama sanki mama çok az oldu doymadı gibi.Acaba mamanın ğzerinde yazan ölçüleri 1 beslemede mi vericem?
Canım benim oğlum gündüz derin uykusu yok en fazla yarım saat kustugu için hep uyuyo uyaniyo bende hep uyutma halindeyim benim de cook uykum var gecede yanımda yatiriyorum kustugu için aramıza yastık koyup gecede nobetteyim kusma bi bitse belki rahat uyuyacak yavrum gazida var senin bebisinde gazi bitsin bi an önce annesi düzene girerler inşallahAy bilmiyorjm ki inan
Çok da uykum var yorgunum
Yavrum da dalsa da ben de o da eşim de rahatça uyusak
Hayır neden dalamıyorlar anlamıyorum nette bi araştırma yapayım bakalım
Senin ki kaç saat uyudu gündüz
Yok hiç acımıyor sadece biraz sıcaklık hissediyorsun zaten acımaması gerekiyormuş 5 kademesi var ben her bölgeyi 4 te yaptım bikini bölgesi 4te biraz acıyınca 3 e indirdimAcıdımı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?