2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

insallah oluur ben korkuyorum valla sana helal olsun süper anne

Maşallah aryaya. Bakma sen başka bebeklere ya aynı gün doğum yaptığım arkadaşın bebeğiyle bile çok fark var denizle aralarında. Her bebek kendine özeldir. Topiğin en kocamanı aryamız maşallah ona..
Ben iyiyim canım sadece gece deniz uyuyamadı gazı vardı sıcağımda rahat etti diye kucağımda uyuttum hem uykusuz kaldım hem üşümüşüm hem de heryerim tutulmuş sabah 8:30 da eşime devrettim denizi öğlene kadar yattım ancak toparlanabildim.allah razı olsun eşim çok destek oluyor.

Canım denizin gazi azalmiyo mu bitmiycek mi bu bela

Keske öyle olabilsem ev dağınık olunca çocuk yatsa da hemen toparlasam derdine düşüyorum biraz boşluk bulayım gidip yemek tatlı yapıyorum durduramıyorum kendimi, esim hic sıkıntı yapmaz yemeği temizliği ama ben kendime hakim olamiyorum, acaba zamanla düzelir mi bu durum ben de aman yapmayıp dinleneyim diyebilecek duruma geleceğim mi acaba

İnşallah geçecek canım geçmeyeceğini düşünsem dayanması çok daha zor olur, buraya yazınca biraz olsun rahatladım ama iyi ki varsınız

geçmiş olsun, harika olmuş valla :)) hemcik iyileşecekler :))

Benim kızım bu tulumda hiç rahat edemedi oglusta denemdim bile benim sıpalar bacaklarini atmazsa rahat edemes kızım 4 aylık tan beri tulum giyio bu arada 4 yaşında hala gyio

bizimkiler de hala giyiyorlar :)) hatta ben denizin yaşına uygun istediğim gibi bulamayınca diktirmiştim, rahat rahat kullanıyor şimdi :))

Ay kızlar bugün öğleden sonra bütün emzirmeler kriz. Duruyo sakin alıyorum emzirmek için memeyi verdiğim an ağlamaya başlıyo. Bi denemede artık krize girdi. Bildiğiniz sinir krizi geçirdi çocuk ya durup durup ağladı. Susunca titredi azıcık. Fön açtım baya bildiğiniz klozetin üzerinde emzirebildim. Sonraki her emzirme yine ağladı ama krize girmedi . Memeyimi bırakıcak oğlum ya çok üzülürüm öyle bişey olursa yardım edin

Kizlar yazdiklarinizi okuyamadim ilk firsatta bakicam. Ediz uyanik. Bugun gece+gunduz 5saat uyuyan kendi degilmis gibi gozler fildir fildir. Tansiyonum dusuyo artik.bakalim bugun kacta uyuyacak

canım mama veriyomusun peki bide sutunu sagip biberonla versen yazık aç durmasin sıkıntısı mi var acaba biran önce buyuseler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…