- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.881
maşallah kızına da yaşına da :))
beynimde şimşekler çaktı, aydınlandım resmen :))
40 yaşında doğum yaptın demek :)) ilk bebeğin mi ? hamilelik nasıl geçti? risk oluşturan herhangi birşeyler varmıydı ?
yaaaaa, bende istiyorum bendeeee :)))
Maşallah aryaya. Bakma sen başka bebeklere ya aynı gün doğum yaptığım arkadaşın bebeğiyle bile çok fark var denizle aralarında. Her bebek kendine özeldir. Topiğin en kocamanı aryamız maşallah ona..Ayy canım benim öperim tabiki:)topiğin en minnak ablası:)))karşı komşunun gelini var,zamanında doğum yapsaydım bebeklerimiz Arasında 15 gün olacaktı fakat üç ay kadar bi erken doğum yaptığım için:)))arya haliyle o bebişin ablası oldu.yanyana koysak bebişleri ARYA'mın üç Katı kadar duruyor diğer bebiş boy ve kilo olarak:)))ama işte olsun yine de abla arya kuzum:))))deniz kuzusunun biberonu almasına sevindim.canım neyin var geçmiş olsun
Canım denizin gazi azalmiyo mu bitmiycek mi bu belaMaşallah aryaya. Bakma sen başka bebeklere ya aynı gün doğum yaptığım arkadaşın bebeğiyle bile çok fark var denizle aralarında. Her bebek kendine özeldir. Topiğin en kocamanı aryamız maşallah ona..
Ben iyiyim canım sadece gece deniz uyuyamadı gazı vardı sıcağımda rahat etti diye kucağımda uyuttum hem uykusuz kaldım hem üşümüşüm hem de heryerim tutulmuş sabah 8:30 da eşime devrettim denizi öğlene kadar yattım ancak toparlanabildim.allah razı olsun eşim çok destek oluyor.
Vaktin varsa yap canım bence hiçbir zaraeı olmaz sezeryan dikişineSezaryenli ve hala tombis olan sevgili kaderdaslarim yaptığınız bir egzersiz vs var mıdır? Leslie ile 1 2 3 mil falan yapsam diye düşünüyorum tabi şu an sadece düşünüyorum
Azalmak mıCanım denizin gazi azalmiyo mu bitmiycek mi bu bela
Canım çok terler çocuk ya polar tulum üstü uyku tulumu karsta yada ısıtıcısız evde falan yaşamıyorsan yapma benceben 6 12 aldim.ben icine polar tulum giydirip koyacagim icin isimi gorur
Azalmak mıiyice arttı şuan kucağımda uyuyor karın gurultusunu dinliyorum
Keske öyle olabilsem ev dağınık olunca çocuk yatsa da hemen toparlasam derdine düşüyorum biraz boşluk bulayım gidip yemek tatlı yapıyorum durduramıyorum kendimi, esim hic sıkıntı yapmaz yemeği temizliği ama ben kendime hakim olamiyorum, acaba zamanla düzelir mi bu durum ben de aman yapmayıp dinleneyim diyebilecek duruma geleceğim mi acabaKızlar aman salmayın kendizini, herşeyi kendim yapacağım diye de çabalamayın yardım alın imkanınız varsa... Doğumdan 10 gün sonra dışarı çıktım bebeğimle hemen hemen 2 günden 1 dışarıdayız... Hiç hapsetmeyin eve kendinizi, hiçbirşey içinde canınızı sıkmayın bırakın ev dağılsın, hergün yemek yapmayın. Eşimle boşanma noktasına geldik bu süreçte farklı nedenlerden dolayı ama o durumda bile kendimi yaşlanmış hissetmedim. Nacizane tavsiyem annelik harici başka bir uğraşınız da olsun
Benimki de emziği biberonu getirince kıyameti koparıyor alsa bi dert almasa ayrı dert allah yardımcımız olsunvalla kıyameti koparıyor, bazen o galip geliyor bazen ben. nolcak böle bilmiyorum
İnşallah canım. Sıvı kaka nasıl oluyor ki geçmiş olsuninşallah tez zamanda bitsin benim oğlum da ishal bugün 4 kere sıvı kaka yaptı yarına devam ederse gidicez bizim kinin karnı da gurul gurul hemde huysuz
İnşallah geçecek canım geçmeyeceğini düşünsem dayanması çok daha zor olur, buraya yazınca biraz olsun rahatladım ama iyi ki varsınızCanım hem çok yorgunuz hem de üzerimizde çok büyük bir sorumluluk var yaşadıkların çok normal. Ben de kızımı emzirmeye kalkıyorum sanki kucağımda emziriyormuşum gibi geliyor bakıyorum ki beşiğinde. Geçecek inşallah canım yalnız değilsin. Gündüz de beşiğine koyup koltukta arıyorum bulamayınca stres oluyorum bazen
Yok hiç acımıyor sadece biraz sıcaklık hissediyorsun zaten acımaması gerekiyormuş 5 kademesi var ben her bölgeyi 4 te yaptım bikini bölgesi 4te biraz acıyınca 3 e indirdim
Köpüklü sarı sıvı su gibi canım birazda sümüksü yaptı yani normal kaka gibi değilİnşallah canım. Sıvı kaka nasıl oluyor ki geçmiş olsun
İyi geceler kızlar,
Bugün ani bir karar verip iki oğlancığı ds sünnet ettirdik. Birinin pipi derisi enfeksiyon kapmaya müsade edecek kadar fazlaydı, problem oluşmadan bir an önce aldıralım dedik. Anestezinin etkisi geçince bir ağlama nöbeti geldi iksine de ama şimdi rahatlar
Benim kızım bu tulumda hiç rahat edemedi oglusta denemdim bile benim sıpalar bacaklarini atmazsa rahat edemes kızım 4 aylık tan beri tulum giyio bu arada 4 yaşında hala gyio
ayy lafı agzımdan aldın valla hakkaten alsa bi der almasa bi dert. amin canım aminBenimki de emziği biberonu getirince kıyameti koparıyor alsa bi dert almasa ayrı dert allah yardımcımız olsun
canım mama veriyomusun peki bide sutunu sagip biberonla versen yazık aç durmasin sıkıntısı mi var acabaAy kızlar bugün öğleden sonra bütün emzirmeler kriz. Duruyo sakin alıyorum emzirmek için memeyi verdiğim an ağlamaya başlıyo. Bi denemede artık krize girdi. Bildiğiniz sinir krizi geçirdi çocuk ya durup durup ağladı. Susunca titredi azıcık. Fön açtım baya bildiğiniz klozetin üzerinde emzirebildim. Sonraki her emzirme yine ağladı ama krize girmedi . Memeyimi bırakıcak oğlum yaçok üzülürüm öyle bişey olursa yardım edin
Kizlar yazdiklarinizi okuyamadim ilk firsatta bakicam. Ediz uyanik. Bugun gece+gunduz 5saat uyuyan kendi degilmis gibi gozler fildir fildir. Tansiyonum dusuyo artik.bakalim bugun kacta uyuyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?