- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.901
Rüyamda Kaşık maması veriyodum:)))ucundan kıyısından da olsa ek gıdaya geçmenin heyecanı bunlar sanırım.kızlar ya Sütlü Pirinçli Kaşık maması önerdi Dr umuz.(hipp)onu almayı düşünüyorum ama pirinç unu da alsam nasıl olur?aranızda kullanan var mı?hem iyi kilo yapıyormuş hem de Kaşık mamasına göre daha az katkı maddesi var içinde.zaten günde iki besleme kaşık maması vericem.birşnde pirinç unu diğerinde mama mı versem acaba?dr a söyledim pirinç unu gaz yapar dedi bi de size sorayım dedim.bi de bu Kaşık mamaları neyle Yapılıyor sütle mi suyla mı?
bende de durum aynı, ama bizde durum şuna döndü gündüz artık hiç emmiyor akşam veriyorum hava kararınca keyif yapıyor ama süt geliyor mu dersen belki çay kaşığı kadar ancak.. biz önümüzdeki ay başlayacağız ufaktan ek gıdaya
Leslie ben ıdilden sonra yapmıştım tavsiye ederim canim
Yatarak sabah eşim gidince emziriyorum ama gece almıyorum bizimle uyumaya alışması diyevsac bandıma süt sgip yanına koyuRum kokusuyla uyur diye de yine de uykuları kısa evet on sütü emiyo ama köyü renk sürü de emiyo on sütü sagarsam doymazki aşırı sütüm yok :/Yatarak emzirsen uyursa sende yaninda yatarsin , belki senin kokunda uyumak istiyordur. Ön sütü fazla alıyorsa daha çabuk acikir, ön sütü biraz sagip son sütü almasını sağlayan belki daha uzun süre tok kalır. Aklıma gelen bütün alternatifleri saymaya çalışıyorum. Hiçbiri olmazsa senin bebis de benim yeğen gibi uykuyu sevmeyecek. 8 yaşında bebekliginden beri doğru düzgün uyumaz
Egzersiz yapan kadının adı bacım videoları var netteleslie nedir ? aydınlatıverin şu cahil arkadaşınızı :))
Kundaktaki alabildiğine cirliyo :/Kundak denedin mi ben sadece üst kısmı kundakliyorum önce açmaya çalışıyor sonra bırakıp uyuyor bizde de vardı o ses çıkarmalar eli kolu sürekli hareket halinde ydi kundak tan sonra baya fark oldu daha rahat uyuyor
Tamam canım tesekkurler@Nurmuratkf canım tarif doğru ama bebeğe 2 ÇAY KAŞIĞI veriyorum ben çok da verme nolur nolmaz
Egzersiz yapan kadının adı bacım videoları var nette
ya ben bu leslie yi sevdim, eğlenceli görünüyor ama en az 35 dk. nerden bulacağım bunları yapmak için ??
daha kısası işe yaramaz gibi geliyor :))
Aaaa çok güzel bi masa maşşallah kz bize de fikir olsun 1 yaş için.eline sağlık
Kerim Asaf ta güzelmiş. Yusuf Asaf ta çok güzel. Ayy Asaf çok güzel herşey uyuyor (Kendi çocuğunun adını Umut Asaf koyan annenin yorumu)
Canim normalde keyfi yerinde.belli saatlerde uykusu geliyo ya o zamanlar huysuzlaniyo uyut beni diye hatta bazen cigliklar atarken bi anda susup uyuyakaliyo ama ozellikle aksam uykusuna 2saatte zor daliyo.madem uyumicak diyip birakiyorum gozler kapali kivranmaya devam ediyo.bu sorunu asmam icin onerin varsa paylasirsan cok sevinirim :)Oy canim benim ya niye uyumusuyosun sen kuzucuk.canim uyanik kaldigi zamanlsr huysuz ve aglak mi ?
Edizin kundagi carsafi besigi hamagi herseyi benim imkani yok oyle seylerde uyumuyo..uykuya dalamadigi icin huysuzlaniyo.Super_anne1411 canım son kurtarıcı çarşafla sallamayı denedin mi? Bi de kundak yap ağlıyorsa farklı sesler çıkararak dikkatini dağıt bi şekilde uyur belki kendi dalamıyordur? Bu arada Uyanıkken huzursuz mu ağlıyor mu?
Google ı nasıl akıl edemezsin diyosun yani kibarcaSuper_anne1411 canım bi yerde okumuştum:)))diye yarım yamalak bilgilerimle konuya giriş yapıcam yine:)))eskiden ne güzelmiş insanlar okudukları bilgileri şu yayının şu cildinin şu sayfasında geçiyor diye temellendirebiliyorlarmış:)Google olmadığından dolayı:)))okuduğum bilgiye göre üstün zekalı çocuklar daha bebekken bazı Davranışları gösterebiliyorlarmış.ve bu davranışlardan birisi uykuya az ihtiyaç duyma:)başka bi sıkıntıdan dolayı uyumuyor (Allah korusun)değilse yahu bırak uyumasın çocuk:)biz bu çocukların annesi olabiliriz ama keyiflerinin Kahyası değiliz:)))onlar ne istiyorlarsa öyle oluyor bizim girdiğimiz stres yanımıza Kâr kalıyor:)))ne strese giriyosun baktın uyumuyor hiiiiç zorlama kendini de strese sokma.ben sonsuza kadar uyumayan bebek görmedim:))))illa ki uyuyacaktır:)
Donencesindeki ninnilerden bana bayginlik geldigi icin cocugu silaya alistirmistim benBebişi uyumayan anneler özellikle Super_anne1411 Can'ım biraz önce bişey denedim belki sizlerin de işine yarar. Yukarıdaki bağlantıdaki ninniyi açtım ve Denizi yatakodasına yatırdım (sakin ve ağlamıyorken). Ben salonda oyalanırken arada kontrol ettim vee 10-15 dk sonra bi baktım benim minnoş uyumuuuşşş umarım sizde faydasını görürsünüz
Deneyim bakalim bunuda tesekkur ederim canm cok cok optum deniz hanimi :)Canım ben deniz uyumadığı zaman rahatça oturup ayaklarımı uzatıyorum dizimin üstüne de yastık koyuyorum öyle emziriyorum emerken uyuyor memeyi bırakınca ben de uyuyorum öyle iki saat uyuyoruz boynum sırtım belim pert oluyor ama en azından dinleniyor rahatlıyor çocuk
Hamileykende arada boyle deyimlerle vuruyodun bizi simdi hatirladim ama o zamankileri hatirlayamadimAyy evet cehaletime say:)))çok kötü bi modaymış:)))ben kocişkolatam desem bende hiç iyi durmaz heralde :)))deveye cilve yap demişler kıçıyla köy devirmiş Hesabı:))))
Canım bazen yiyecek güçleri kalmıyor uykusuzluk gaz sancısı gibi yada sabredemiyorlar çok aç olduklarında ben kıyamıyorum Sağıp biberonla veriyorum Sütümü.. ama aventin biberonu.. bi biberon bi meme düzen kurduk sayılır..Ay kızlar bugün öğleden sonra bütün emzirmeler kriz. Duruyo sakin alıyorum emzirmek için memeyi verdiğim an ağlamaya başlıyo. Bi denemede artık krize girdi. Bildiğiniz sinir krizi geçirdi çocuk ya durup durup ağladı. Susunca titredi azıcık. Fön açtım baya bildiğiniz klozetin üzerinde emzirebildim. Sonraki her emzirme yine ağladı ama krize girmedi . Memeyimi bırakıcak oğlum yaçok üzülürüm öyle bişey olursa yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?