2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

kuzum, pirinç unu bende kullanıyordum bizimkilere, gaz yapmaması için fırına koy ve pembeleşinceye kadar bırak kavrulsun. önce sarımsı bir renk alıyor, daha sonra koyulaşıyor rengi unun. pembeleşmiyor aslında, soğan kavurmak gibi düşün :)) rengi koyulaşınca cam kavanoza koy, serin ve nem almayan biryerde sakla :)) bolbol muhallebi yap kuzuma ya da mamasıyla karıştır ver :)) pişirdikten sonra ister mamayla sulandır biberondan ver, ister muhallebi gibi ver :))

S sssn canim cok twsekkur edrim dedigin gibi kullandim kanguruyu cok rahatti ama bebegim se rahat ediyo mudur bacaklari aciyo mudur diye tereddutte kaldim[/QUOTE]
Canim rahatsiz olsa belli eder durmak istemez :)

ekin hiç almamaya başlamıştı memeyi. süt olmayınca istemedi. ben de kendimi iyi hissettiğim için devam ettim vermeye, vazgeçmedim diğerlerindeki gibi ama demek ki hiç gelmiyordu ki ekin 3. gün direk kafasını çevirdi :)) ben ısrar ettikçe de aç olduğu için daha da ağladı. bende kısmet bu kadarmış deyip vazgeçtim :))

Yatarak sabah eşim gidince emziriyorum ama gece almıyorum bizimle uyumaya alışması diyevsac bandıma süt sgip yanına koyuRum kokusuyla uyur diye de yine de uykuları kısa evet on sütü emiyo ama köyü renk sürü de emiyo on sütü sagarsam doymazki aşırı sütüm yok :/

Egzersiz yapan kadının adı bacım videoları var nette

sağolasın, bakacağım hemen :))

malum 12 kilo, kendi kendime konuşuyorum bu aralar, daha önce hiç takılmamıştım kilo konusuna en azından 1 yıl ama bu sefer bi acayip çirkin hissediyorum kendimi vallahi hiç bu kadar basenim olmamıştı. sanırım nutellanın bana attığı kazık bu :)))

ya ben bu leslie yi sevdim, eğlenceli görünüyor ama en az 35 dk. nerden bulacağım bunları yapmak için ??

daha kısası işe yaramaz gibi geliyor :))

ya ben bu leslie yi sevdim, eğlenceli görünüyor ama en az 35 dk. nerden bulacağım bunları yapmak için ??

daha kısası işe yaramaz gibi geliyor :))

Ben de kızlar söyleyince internetten baktim. Bir deneyeyim dedim, hem de çocuk kucağımdayken 5 dakika yaptım. Süpermiş :)

Gunaydinlar herkese
Haftaya guzel bi baslangic yapalim ve butun haftamiz guzel huzurlu gecsin insallah.umarim hepiniz iyisinizdir.
Ediz 3e dogru kesin uykuya gecis yapti.babasini oyun arkadasi olarak goruyo imkani yok onda uyumuyo ve uykusunun acilmasi icin onu gormesi yetiyo onun icin uyutana kadar gelme diyorum ama ben mahvoluyorum
Enn son atesim 35kusure dustu yorgunluk kansizliktan hipotermiye dogru gidiyorum sanirim usumuyorum ama vucudum buz gibi.aman diyim siz dikkat edin kendinize.bende bugunden itibaren ozellikle pekmeze agirlik vermeye baslicam.
Oy canim benim ya niye uyumusuyosun sen kuzucuk.canim uyanik kaldigi zamanlsr huysuz ve aglak mi ?
Canim normalde keyfi yerinde.belli saatlerde uykusu geliyo ya o zamanlar huysuzlaniyo uyut beni diye hatta bazen cigliklar atarken bi anda susup uyuyakaliyo ama ozellikle aksam uykusuna 2saatte zor daliyo.madem uyumicak diyip birakiyorum gozler kapali kivranmaya devam ediyo.bu sorunu asmam icin onerin varsa paylasirsan cok sevinirim :)
Edizin kundagi carsafi besigi hamagi herseyi benim imkani yok oyle seylerde uyumuyo..uykuya dalamadigi icin huysuzlaniyo.
Google ı nasıl akıl edemezsin diyosun yani kibarca ama yazdiklarin iyi geldi :))
Uykuya ihtiyaci olmasa gun icinde o kadar uykusu gelmez heralde ya yoksa bende isterim evde bi tane einstein olsun

Donencesindeki ninnilerden bana bayginlik geldigi icin cocugu silaya alistirmistim ben
Yeniden ninniye doneyim bakalim :)

Deneyim bakalim bunuda tesekkur ederim canm cok cok optum deniz hanimi :)

Ayy evet cehaletime say:)))çok kötü bi modaymış:)))ben kocişkolatam desem bende hiç iyi durmaz heralde :)))deveye cilve yap demişler kıçıyla köy devirmiş Hesabı:))))
Hamileykende arada boyle deyimlerle vuruyodun bizi simdi hatirladim ama o zamankileri hatirlayamadim
Arada yap boyle :)
Topigimizin guzeller guzeli ablasina da masallah bu arada yesin buyusun guzellik

Canım bazen yiyecek güçleri kalmıyor uykusuzluk gaz sancısı gibi yada sabredemiyorlar çok aç olduklarında ben kıyamıyorum Sağıp biberonla veriyorum Sütümü.. ama aventin biberonu.. bi biberon bi meme düzen kurduk sayılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…