2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ev daginik olunca da insan rahat edemiyo ki.

Bn internetten arastirdim bu aylarda meme reddi olabiliyomus. Bu durumu sorun gibi algilama. Bebegini de sinir krizi gecirecek kadar zorlama.
Ben de ayni seyi yasiyorum. Meme istemedigi zaman gazi olmadigindan eminsem ve alti kirli degilse hemen salliyorum. Biraz dalmaya basladigi zaman hemen emziriyorum aliyo. Sonra zaten karni tok olunca uyuyabiliyo.

Gunaydin kizlar
Bu gecemiz daha iyi gecti cok sukur :)
Artik hayatim bi duzene girsin istiyorum ama bebekle bu mumkun mu bilmiyorum:)

Gecen gun bebek arabasiyla disari ciktik hic sevmedi oglum. Arabada durmuyo. Kucagimiza aldik bu sefer. Kanguruyu daha cok seviyo. Biraz buyuyene kadar hep kanguruyla tasicaz galiba

denizbatiekin canım genç kizligina kadar giyer ler uyku tulumunu Leslie yi gormussun tatlım yürüyüş tempolu yani dışarda imkanın varsa yürü yarım saat yediklerine dikkat ettinmj tamamdır gitti 12 kilo

Amin Amin Can'ım gaz gitsin lama bitsin
İniaallah düzene girer

Günaydın anneler

Bebeğim dün kaka yapmadı sanırım onun sancısını çekiyoruz
İçim acıyor o kıvranıyor
Ne yapabiliriz?

Canım çok terler çocuk ya polar tulum üstü uyku tulumu karsta yada ısıtıcısız evde falan yaşamıyorsan yapma bence
su an diil canim cok soguklarda oyle yapicam.uyku tulumu askili oldugu icin o kadar terlemez.bu gece atlet pijama tulum ustune ince battaniye attim hep sicakti kizim.oda 21 22 dereceydi

Günaydın anneler

Bebeğim dün kaka yapmadı sanırım onun sancısını çekiyoruz
İçim acıyor o kıvranıyor
Ne yapabiliriz?
Bir çay kaşığı zeytin yağı içirebilirsin. Arkadaşımın ikizleri var doktoru hergün düzenli içir gelişimleri içinde iyi demiş. Ama mamaya katma ayrı içir öyle daha çok etki ediyormuş.

Bir çay kaşığı zeytin yağı içirebilirsin. Arkadaşımın ikizleri var doktoru hergün düzenli içir gelişimleri içinde iyi demiş. Ama mamaya katma ayrı içir öyle daha çok etki ediyormuş.
Ya demek öyle
Anne sütünden başka hiç bi şey vermedim şimdiye kadar
Akşama kadar yapmazsa denerim
Ya insanın içi gidiyor huzursuz kuzu

Canım bu kaç aylık ve ekine oluyor mu ? Ben 1yaş alayım dedim ama ya deniz içinde kaybolursa

Aminnn canım benim.ekin kuzusuna ne yediriyosun merak ettim bende aynısından yapıcam çünkü:)))kuzum inanır mısın sormadım kaşıkla mı vericem biberonla mı diye:))))Kaşık mamasını duyunca çok mutlu oldum:)))bende çok sevdim bu kaşıkla verme olayını:))bildiğin Muhallebi kıvamında yapıp yediriyorum dünden beri.çiğneye çiğneye yiyor şükür:)))ameliyatın kaçtaydı soramadımdün gece erkenden uyudu arya tabi bende.inşallah iyi geçecek ameliyatın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…