- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.921
Ev daginik olunca da insan rahat edemiyo ki.Keske öyle olabilsem ev dağınık olunca çocuk yatsa da hemen toparlasam derdine düşüyorum biraz boşluk bulayım gidip yemek tatlı yapıyorum durduramıyorum kendimi, esim hic sıkıntı yapmaz yemeği temizliği ama ben kendime hakim olamiyorum, acaba zamanla düzelir mi bu durum ben de aman yapmayıp dinleneyim diyebilecek duruma geleceğim mi acaba
Bn internetten arastirdim bu aylarda meme reddi olabiliyomus. Bu durumu sorun gibi algilama. Bebegini de sinir krizi gecirecek kadar zorlama.Ay kızlar bugün öğleden sonra bütün emzirmeler kriz. Duruyo sakin alıyorum emzirmek için memeyi verdiğim an ağlamaya başlıyo. Bi denemede artık krize girdi. Bildiğiniz sinir krizi geçirdi çocuk ya durup durup ağladı. Susunca titredi azıcık. Fön açtım baya bildiğiniz klozetin üzerinde emzirebildim. Sonraki her emzirme yine ağladı ama krize girmedi . Memeyimi bırakıcak oğlum yaçok üzülürüm öyle bişey olursa yardım edin
Amin Amin Can'ım gaz gitsin lama bitsinCanım benim oğlum gündüz derin uykusu yok en fazla yarım saat kustugu için hep uyuyo uyaniyo bende hep uyutma halindeyim benim de cook uykum var gecede yanımda yatiriyorum kustugu için aramıza yastık koyup gecede nobetteyim kusma bi bitse belki rahat uyuyacak yavrum gazida var senin bebisinde gazi bitsin bi an önce annesi düzene girerler inşallah
su an diil canim cok soguklarda oyle yapicam.uyku tulumu askili oldugu icin o kadar terlemez.bu gece atlet pijama tulum ustune ince battaniye attim hep sicakti kizim.oda 21 22 dereceydiCanım çok terler çocuk ya polar tulum üstü uyku tulumu karsta yada ısıtıcısız evde falan yaşamıyorsan yapma bence
Bir çay kaşığı zeytin yağı içirebilirsin. Arkadaşımın ikizleri var doktoru hergün düzenli içir gelişimleri içinde iyi demiş. Ama mamaya katma ayrı içir öyle daha çok etki ediyormuş.Günaydın anneler
Bebeğim dün kaka yapmadı sanırım onun sancısını çekiyoruz
İçim acıyor o kıvranıyor
Ne yapabiliriz?
Ya demek öyleBir çay kaşığı zeytin yağı içirebilirsin. Arkadaşımın ikizleri var doktoru hergün düzenli içir gelişimleri içinde iyi demiş. Ama mamaya katma ayrı içir öyle daha çok etki ediyormuş.
Sen mi içsen acaba sütten etki eder mi ki? Denemek lazımYa demek öyle
Anne sütünden başka hiç bi şey vermedim şimdiye kadar
Akşama kadar yapmazsa denerim
Ya insanın içi gidiyor huzursuz kuzu
Ellerine sağlık canım çocuklar mutluysa gerisi önemli değil inşallah taha da uslu durur dinlenirsin bugün
Aşkiletom dan sonra bunu da mı görecekti bu gözleeeeerFace de bi MODA cahil kaldın bak kocişten sonra simdi cikti kociskolata
Canım bu kaç aylık ve ekine oluyor mu ? Ben 1yaş alayım dedim ama ya deniz içinde kaybolursaEki Görüntüle 1889555
Eki Görüntüle 1889556
Kızlar, bendeki uyku tulumu bu şimdilik :))
Bunun içinde çok ince elyaf bir tabaka var ve ben bunu belki 15 gün kullanabilirim. Daha sonra uzun kollu olanlara geçeceğim.
Ben daha önce bendeki uyku tulumlarının fotoğraflarını koymuştum ama o mesajı bulamadım. Eğer fırsatınız olursa bakın mesajlarıma. Kendi yazdığımı bulamamak ta nasıl birşeyse :)))))
Belkide aceleden göremedim, Ekin hanım mıkmıklamaya başladı da :)))
Sen de iyi ki varsın canım ♥İnşallah geçecek canım geçmeyeceğini düşünsem dayanması çok daha zor olur, buraya yazınca biraz olsun rahatladım ama iyi ki varsınız
Anladım canım bez çektiği için ben bilemiyorum kızımın kakasını bazen daha sıvı gibi oluyor ama çok dikkat etmiyorum. Nasıl oldu doktora gittiniz mi?Köpüklü sarı sıvı su gibi canım birazda sümüksü yaptı yani normal kaka gibi değil
Bende rüyamda gördüm hep L Light Of God ve arya kuzusu ruyqmdaydi bugunKızlar kk nın trend konuları yüzünden psikolojim bozuldu. Orada ne okusam rüyama giriyor. Okumasam sıkıntıdan çatlarım evde.İyiki bu topik var ilaç gibi
Deneyince yaz canım en azından aşırı yorgunluğunu alırsın sonra daha kolay uyurDeneyim bakalim bunuda tesekkur ederim canm cok cok optum deniz hanimi :)
Aminnn canım benim.ekin kuzusuna ne yediriyosun merak ettim bende aynısından yapıcam çünkü:)))kuzum inanır mısın sormadım kaşıkla mı vericem biberonla mı diye:))))Kaşık mamasını duyunca çok mutlu oldum:)))bende çok sevdim bu kaşıkla verme olayını:))bildiğin Muhallebi kıvamında yapıp yediriyorum dünden beri.çiğneye çiğneye yiyor şükür:)))ameliyatın kaçtaydı soramadımÇook sevindim, çok şükür iyi kuzucuğun :))
Artık düzeltilmiş yaş vs hiç sorgulama bence, Arya hakkıyla koskocaman abla oldu :)))
Bende dört gözle ek gıdaya geçmeyi bekliyorum, sanırım o zaman daha bir düzenli olabilir ekin. sıkıntı etmiyorum şu anda ama daha sonrası için sanki geç kalacakmışım gibi hissediyorum. gerçi düşününce batı bile düzene girdiyse ekin kesin bir düzen tutturur :)))
kaşık mamasına bayılıyorum ben, yedirirken pek hoşuma gidiyor :)) dr biberonda mı yoksa kaşıkla mı verin dedi ? ya ben rüyamda ekine neler yediriyorum neler sorma :)))) pek hevesliyim :)))
ay ne güzel büyüyor sıpalar gözümüzün önünde :) hemde birsürü var burada büyüdüklerini göreceğimiz sıpalar.
ya ben 80 sene önce doğmalıymışım, köyde inekler kuzular, kalabalık aile ve çok çocuk :))) allahım isteyen herkeslere yaşatsın bu duyguyu sağlıkla inşallah. tüm çocukların şansı bahtı açık olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?