2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

su an diil canim cok soguklarda oyle yapicam.uyku tulumu askili oldugu icin o kadar terlemez.bu gece atlet pijama tulum ustune ince battaniye attim hep sicakti kizim.oda 21 22 dereceydi
Sen biraz sıcak tutuyorsun kızını galiba. Aklında olsun ilk 6 ayda nasıl tutarsan öyle alışıyorlar. Terlemesin terlerse hasta olur ben öok dikkat ediyorum. Bir de atlet derken askılı çıtçıtlı body mı oluyor ben atlet giymiyom kızıma da giydirmek aklıma gelmedi

Allah Razı olsun gerçekten eşlerimizden.benim eşimde çok yardımcı olur.çok geçmiş olsun dikkat et

Yapıcam mutlaka canjm.kaşık mamasından daha iyidir diye düşünüyorum pirinç ununu

Son düzenleme:
Allah Razı olsun gerçekten eşlerimizden.benim eşimde çok yardımcı olur.çok geçmiş olsun dikkat et
Sağol canım bişey sorucam arya hala elini emiyor mu?
Sen gelişimi için elini emmesi de gerekli demiştin ben de denizin elini ağzından çekmeyi bıraktım ama şimdi sık sık elini emiyor. Acaba alışkanlık mı oldu napsam acaba ya

Kız yok valla öyle demek istemedim:)))ben Google dan sürekli bişeyler okuyup okuyup bi yerde okumuştum diyorum ya:)))ona Atıfta bulundum:)))

Hamileykende arada boyle deyimlerle vuruyodun bizi simdi hatirladim ama o zamankileri hatirlayamadim
Arada yap boyle :)
Topigimizin guzeller guzeli ablasina da masallah bu arada yesin buyusun guzellik
He Yaparım arada öyle:))))soyaçekim sanırım annem Öyledir her konuyla ilgili bi Özlü sözü vardır:)))Sağol canım benim aryam öpüyormuş güzel teyzesini:)

Benimde 7 kg var emzirirken veremiyorum ben kılo ya çok acikiorjm canım

Bende çok acikiyor um canım ya

bugün aldık tulum 12 ay alırdım nisana kadar giycekler 9 aylı zor sığar tuluma tam alinmio ztn içine giyecek diye sezon sonuna kadar yenisini almak gerekmez

Büyük oğlumun da 1 yaş var onu kullancam 1 yaş tam iyi bence

Ben böreği yaktim kociskolatam (bu şimdi modayı )=)) gitti börek aldı 2 çocukla o kadar oldu

Sizin canınız sağ olsun canım kociskolatam Ayy hic olmadı bende

ben onları da yiyorum
Ayy bende hersey yiyorum

Al benden de o kadar bir gitse şu basenler

Napcaz bilmiyorum ya

Ben bugün zorla ağzına tiktim.
Memleketten döndük sütüm bayağı azaldı sanırım hava değişiminden.
Cnm sayfanın en başına kullanılıp memnun kalınan mama ve bez önerilerini mi yazsak . Sanirim annelerin Google da en çok aradığı konular.ben mesela not almadığım için kim ne kullanıyor unuttum.:/
L Light Of God cnm.sen mama araştırıyordun ne yaptın. denizbatiekin cnm bebelac ac almiron piyasadan kalkmış sanırım eczacı öyle söyledi. Bebelac ac gold var.
insanbuL cnm basın sağolsun. Allah rahmet eylesin . Her şey üst üste gelmiş. Allah korumuş. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…