- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.941
Dr a mesaj attım canım üç porsiyonla başlayalım zamanla artırırız yazmışCanım yeni gördüm bence internetten bir bak aryanın yaşında kaç porsiyon verilmeli diye. O porsiyonlar yaşa göre değişir.
Sen biraz sıcak tutuyorsun kızını galiba. Aklında olsun ilk 6 ayda nasıl tutarsan öyle alışıyorlar. Terlemesin terlerse hasta olur ben öok dikkat ediyorum. Bir de atlet derken askılı çıtçıtlı body mı oluyor ben atlet giymiyom kızıma da giydirmek aklıma gelmedisu an diil canim cok soguklarda oyle yapicam.uyku tulumu askili oldugu icin o kadar terlemez.bu gece atlet pijama tulum ustune ince battaniye attim hep sicakti kizim.oda 21 22 dereceydi
Allah Razı olsun gerçekten eşlerimizden.benim eşimde çok yardımcı olur.çok geçmiş olsun dikkat etMaşallah aryaya. Bakma sen başka bebeklere ya aynı gün doğum yaptığım arkadaşın bebeğiyle bile çok fark var denizle aralarında. Her bebek kendine özeldir. Topiğin en kocamanı aryamız maşallah ona..
Ben iyiyim canım sadece gece deniz uyuyamadı gazı vardı sıcağımda rahat etti diye kucağımda uyuttum hem uykusuz kaldım hem üşümüşüm hem de heryerim tutulmuş sabah 8:30 da eşime devrettim denizi öğlene kadar yattım ancak toparlanabildim.allah razı olsun eşim çok destek oluyor.
Yapıcam mutlaka canjm.kaşık mamasından daha iyidir diye düşünüyorum pirinç ununukuzum, pirinç unu bende kullanıyordum bizimkilere, gaz yapmaması için fırına koy ve pembeleşinceye kadar bırak kavrulsun. önce sarımsı bir renk alıyor, daha sonra koyulaşıyor rengi unun. pembeleşmiyor aslında, soğan kavurmak gibi düşün :)) rengi koyulaşınca cam kavanoza koy, serin ve nem almayan biryerde sakla :)) bolbol muhallebi yap kuzuma ya da mamasıyla karıştır ver :)) pişirdikten sonra ister mamayla sulandır biberondan ver, ister muhallebi gibi ver :))
Sağol canım bişey sorucam arya hala elini emiyor mu?Allah Razı olsun gerçekten eşlerimizden.benim eşimde çok yardımcı olur.çok geçmiş olsun dikkat et
İçeyim bakalım bi tatlı kaşığıSen mi içsen acaba sütten etki eder mi ki? Denemek lazım
Kız yok valla öyle demek istemedim:)))ben Google dan sürekli bişeyler okuyup okuyup bi yerde okumuştum diyorum ya:)))ona Atıfta bulundum:)))Gunaydinlar herkese
Haftaya guzel bi baslangic yapalim ve butun haftamiz guzel huzurlu gecsin insallah.umarim hepiniz iyisinizdir.
Ediz 3e dogru kesin uykuya gecis yapti.babasini oyun arkadasi olarak goruyo imkani yok onda uyumuyo ve uykusunun acilmasi icin onu gormesi yetiyo onun icin uyutana kadar gelme diyorum ama ben mahvoluyorum
Enn son atesim 35kusure dustu yorgunluk kansizliktan hipotermiye dogru gidiyorum sanirim usumuyorum ama vucudum buz gibi.aman diyim siz dikkat edin kendinize.bende bugunden itibaren ozellikle pekmeze agirlik vermeye baslicam.
Canim normalde keyfi yerinde.belli saatlerde uykusu geliyo ya o zamanlar huysuzlaniyo uyut beni diye hatta bazen cigliklar atarken bi anda susup uyuyakaliyo ama ozellikle aksam uykusuna 2saatte zor daliyo.madem uyumicak diyip birakiyorum gozler kapali kivranmaya devam ediyo.bu sorunu asmam icin onerin varsa paylasirsan cok sevinirim :)
Edizin kundagi carsafi besigi hamagi herseyi benim imkani yok oyle seylerde uyumuyo..uykuya dalamadigi icin huysuzlaniyo.
Google ı nasıl akıl edemezsin diyosun yani kibarcaama yazdiklarin iyi geldi :))
Uykuya ihtiyaci olmasa gun icinde o kadar uykusu gelmez heralde ya yoksa bende isterim evde bi tane einstein olsun
Donencesindeki ninnilerden bana bayginlik geldigi icin cocugu silaya alistirmistim ben
Yeniden ninniye doneyim bakalim :)
He Yaparım arada öyle:))))soyaçekim sanırım annem Öyledir her konuyla ilgili bi Özlü sözü vardır:)))Sağol canım benim aryam öpüyormuş güzel teyzesini:)Hamileykende arada boyle deyimlerle vuruyodun bizi simdi hatirladim ama o zamankileri hatirlayamadim
Arada yap boyle :)
Topigimizin guzeller guzeli ablasina da masallah bu arada yesin buyusun guzellik
canimmm çook saol haber vermişsinn.çok düşüncelisin.primavera77 babası vefat etti digerleri bilgim yok catmom zaten gelmiyor artik hiç yok
Aynen aynen:))))bende desem endişelenir benim için sanırım:)))Aşkiletom dan sonra bunu da mı görecekti bu gözleeeeer
Ben kocama bunu desem çeker gider heraldeL Light Of God
Benimde 7 kg varemzirirken veremiyorum ben kılo ya çok acikiorjm canım
bugün aldık tulum 12 ay alırdım nisana kadar giycekler 9 aylı zor sığar tuluma tam alinmio ztn içine giyecek diye sezon sonuna kadar yenisini almak gerekmez
Ben böreği yaktim kociskolatam (bu şimdi modayı )=)) gitti börek aldı 2 çocukla o kadar oldu
Ayy bende hersey yiyorumben onları da yiyorum
sağolasın, bakacağım hemen :))
malum 12 kilo, kendi kendime konuşuyorum bu aralar, daha önce hiç takılmamıştım kilo konusuna en azından 1 yıl ama bu sefer bi acayip çirkin hissediyorum kendimivallahi hiç bu kadar basenim olmamıştı. sanırım nutellanın bana attığı kazık bu :)))
Ayy hayırdır inşallah canım.merak ettim ama anlatma rüyanı:)Bende rüyamda gördüm hep L Light Of God ve arya kuzusu ruyqmdaydi bugun
Bende buradakileri görsem iyi olacak. Yoksa bir sabah kalkıp kocayı boğazlarım rüya etkisiyleBende rüyamda gördüm hep L Light Of God ve arya kuzusu ruyqmdaydi bugun
Napcaz bilmiyorum ya
Senle konusuoz canım aryayi goruorum amayazisioz aslında ilginç rüya iste=)))Ayy hayırdır inşallah canım.merak ettim ama anlatma rüyanı:)
Ayy kıyamam inşallah etki eder de değer mideni bulandırdığına.Zehrayenihayat içtim midem bulandı eneeem berbaaaat
Ben desem yine marketten değişik bişey istedim zanneder
Ben desem yine marketten değişik bişey istedim zanneder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?