- 25 Mayıs 2013
- 14.038
- 20.760
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.961
Insaallah bebegime faydasi olsun da muhim deiiiilAyy kıyamam inşallah etki eder de değer mideni bulandırdığına.
Masaallah size cok guzelsinizslm kızlar...pc bozuktu çok da dert etmedim .çünkü nette dıolaşacak fırsat olamayacaktı.uzun zamandır aranızda yokum.pc yapıldı artık buralardayı ben de.duymuşsunuz babam vefat etti hayat devam çocuklarla bize....etkilendik ama allahın takdiri.şükür büyümeye çalışıyor Lara'm ....neler yazışıldı bkamadım çünkü fırsatım yok.kocaman kokulu öpücükler hEki Görüntüle 1889723 erkesee
Ben desem yine marketten değişik bişey istedim zanneder
aminnn cnmmMasaallah size cok guzelsiniz
Rabb im esirgesin
Basin saolsuntekrar mekani cennet olsun insaallah
Canım biliyosun en son hipp mamayı da almıyodu arya.bebelac gold aldık iki gün önce.iki gündür iyi alıyodu bugün yine su koyuverdi arya:)günde iki öğünde Kaşık maması vermeye başladım bakalım nasıl olacakBen bugün zorla ağzına tiktim.
Memleketten döndük sütüm bayağı azaldı sanırım hava değişiminden.
Cnm sayfanın en başına kullanılıp memnun kalınan mama ve bez önerilerini mi yazsak . Sanirim annelerin Google da en çok aradığı konular.ben mesela not almadığım için kim ne kullanıyor unuttum.:/
L Light Of God cnm.sen mama araştırıyordun ne yaptın. @denizbatiekin cnm bebelac ac almiron piyasadan kalkmış sanırım eczacı öyle söyledi. Bebelac ac gold var.
@insanbuL cnm basın sağolsun. Allah rahmet eylesin . Her şey üst üste gelmiş. Allah korumuş. Çok geçmiş olsun.
aminnn cmlemizin evlatlarına cnmprimavera77 basın sağolsun kuzuna da maşallah çok tatlı Rabbim hayatı boyunca gülmeyi nasip etsin
:)))
Hakikaten ha:))))L Light Of God canım anlatma demişsin ben baya anlamışım ya kusura bakma
Canım çok şükür düzeldi :)Anladım canım bez çektiği için ben bilemiyorum kızımın kakasını bazen daha sıvı gibi oluyor ama çok dikkat etmiyorum. Nasıl oldu doktora gittiniz mi?
Kusura bakma yaHakikaten ha:))))
Yapıcam mutlaka canjm.kaşık mamasından daha iyidir diye düşünüyorum pirinç ununu
HejaR12 sen büyük oglusu emzirirken kilo vermismiydn
Ay yok ne olacak sanki kuzum:)Kusura bakma ya
Başınız sağolsun. Allah mekanını cennet etsin. Maşallah bebişine deslm kızlar...pc bozuktu çok da dert etmedim .çünkü nette dıolaşacak fırsat olamayacaktı.uzun zamandır aranızda yokum.pc yapıldı artık buralardayı ben de.duymuşsunuz babam vefat etti hayat devam çocuklarla bize....etkilendik ama allahın takdiri.şükür büyümeye çalışıyor Lara'm ....neler yazışıldı bkamadım çünkü fırsatım yok.kocaman kokulu öpücükler hEki Görüntüle 1889723 erkesee
Bende söylesem küfür ettim sanar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?