2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

slm kızlar...pc bozuktu çok da dert etmedim .çünkü nette dıolaşacak fırsat olamayacaktı.uzun zamandır aranızda yokum.pc yapıldı artık buralardayı ben de.duymuşsunuz babam vefat etti hayat devam çocuklarla bize....etkilendik ama allahın takdiri.şükür büyümeye çalışıyor Lara'm ....neler yazışıldı bkamadım çünkü fırsatım yok .kocaman kokulu öpücükler h erkesee

Masaallah size cok guzelsiniz
Rabb im esirgesin
Basin saolsuntekrar mekani cennet olsun insaallah

Canım biliyosun en son hipp mamayı da almıyodu arya.bebelac gold aldık iki gün önce.iki gündür iyi alıyodu bugün yine su koyuverdi arya:)günde iki öğünde Kaşık maması vermeye başladım bakalım nasıl olacak

Yapıcam mutlaka canjm.kaşık mamasından daha iyidir diye düşünüyorum pirinç ununu

Canım Arya nin ek gıda serüveni hayırlı olsun insallah bol iştahlı bol bol kilo alımı olur.

HejaR12 sen büyük oglusu emzirirken kilo vermismiydn

Vermiştim canım .doğumdan sonra 4 kilom kalmıştı onuda 4 ayda kendiliğinden vermiştim. Hiç bişey yapmadan hemde bebeğimde çok usluydu . Ama bunda 9 kilo yapısı gitmiyor ve iştahım da çok daha da hareket halindeyim ama gitmiyor

Son düzenleme:
Başınız sağolsun. Allah mekanını cennet etsin. Maşallah bebişine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…