- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #8.981
Demek ki Arya her öğün aynı şeyi yemekten sıkılıyor. Demiştim gurme olacak diye. Kaşık mamayla değişikli olur hepsini yer inşallahCanım biliyosun en son hipp mamayı da almıyodu arya.bebelac gold aldık iki gün önce.iki gündür iyi alıyodu bugün yine su koyuverdi arya:)günde iki öğünde Kaşık maması vermeye başladım bakalım nasıl olacak
Canım maşallah bebisi ne coook tatlı basın sağolsun mekanı cennet olsun inşallahslm kızlar...pc bozuktu çok da dert etmedim .çünkü nette dıolaşacak fırsat olamayacaktı.uzun zamandır aranızda yokum.pc yapıldı artık buralardayı ben de.duymuşsunuz babam vefat etti hayat devam çocuklarla bize....etkilendik ama allahın takdiri.şükür büyümeye çalışıyor Lara'm ....neler yazışıldı bkamadım çünkü fırsatım yok.kocaman kokulu öpücükler hEki Görüntüle 1889723 erkesee
Eşime sorsan ben sürekli nerde değişik bişey var onu alıyorum ondan istiyorum. Sonra arkadaşlarıma gösteriyorum onlar da alıyor. Milleti de bozuyorsun diyor sürekliAhahahaha Öldüm gülmektenZehrayenihayat :)))demek marketten değişik bişey istedin zanneder:))))
Bu bebeler bizi terbiye edecek vala:)Canım biliyosun en son hipp mamayı da almıyodu arya.bebelac gold aldık iki gün önce.iki gündür iyi alıyodu bugün yine su koyuverdi arya:)günde iki öğünde Kaşık maması vermeye başladım bakalım nasıl olacak
Benimde 7 kg varemzirirken veremiyorum ben kılo ya çok acikiorjm canım
canimmm çook saol haber vermişsinn.çok düşüncelisin.
Anne sütü aldığına sevineyim mi üzüleyim mi
Öyle gerçekten bizi yönlendiriyorlar.Bu bebeler bizi terbiye edecek vala:)
Bende bebelac gold aldım şimdi. Çok şekerli falan yazmışlar da bilemedim.
Anne sütü aldığına sevineyim mi üzüleyim mi
Cnm hiç telaş etme çünkü ilk bir ağlama geliyor sonrası doktorun talşmatlarına uyarsan rahat. Ben ilk gceden çok korkmuştum ama hiç korktupum gibi olmadıKızlar çok heyecanliyim yarin büyük gün. Oğlum sünnet olacakdua edin bize kolayca atlatalım inşallah...
Kızlar dün gece çok değişik birşey yasadım sizinle paylaşmak istiyorum,saat 11 gibi oğlumu uyuttum ben de yatağa geçtim uyudum sonra eşim 2 gibi yatak odasına gelmiş ben bebeği sallıyormuşum aynı zamanda konuşuyor muşum beni uyandırdı korkarak uyandım aşkım iyi misin diyor sürekli ben de iyiyim dedim sonra tekrar uyumuşum eşim anlatıyor beni uyandırmış iyiyim diyip uyuduktan sonra konuşmaya başlamışım beni emmiyor diyormuşum başka şeylerde söylüyormuşum kendime gelince bunları anlattı sonra yine uykuya dalmışım uyandırmış o ara kendimi saçma birşeyler söyleyerek buldum bir eşimle ayık şekilde konuşuyorum bir ara kafam gidiyor başka bişey söylüyorum sonra tam ayıldım eşime de kafam karışıyor dedim korkmuş ağlamaya başladı neyin var istersen bir bakıcı tutalım çocuk sana ağır geliyor nolur kafanı yorma sana bişey olursa ben ne yaparım diye onu öyle görünce içim acıdı bişey yok dedim bugün çok yoruldum sayıklamışımdır dedim sakinleştirmeye çalıştım ama anlattıkları karşısında ben de biraz korktum bana bişey mi olacak diye acaba gerçekten ağır mı geliyor diye aslında eşim de en az benim kadar bakar oğlumuza ama bazen ruhen çökmüş hissediyorum normal mi bu durum bilmiyorum neyse kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin içimi dökmek istedim
Cnm hiç telaş etme çünkü ilk bir ağlama geliyor sonrası doktorun talşmatlarına uyarsan rahat. Ben ilk gceden çok korkmuştum ama hiç korktupum gibi olmadı
Şu amda yaptırman inan çok daha iyi, ben ide tereddüt ettim ama birinin ileride enfeksiyon oluşma riski fazlaydı o yüzden mecbur kaldım. İki gün oldu hiç sızışarı kalmadı neredeyse hatta bugün banyo bile yaptırabiliriz sadece 4-5 gün kucağa dikkatli almak gerekiyor. Onların yaraları çook hızlı iyileşiyor, bazen yüzünü çiziyor sabah bir bakıyorum yara da iz de yok olmuş. :)))Ayy canım sağol ya içim rahatladı. Sen iki oğlanla bunu diyorsan ben inşallah daha da kolay atlatırım:) beni daha çok geren şey aslında oğlumun vücudundan bir parçanın kesiliyor olması düşüncesi.. her ne kadar bu sağlık için gerekli birşey de olsa "sünnet" olmasa yaptırmazdım heralde :)
Şu amda yaptırman inan çok daha iyi, ben ide tereddüt ettim ama birinin ileride enfeksiyon oluşma riski fazlaydı o yüzden mecbur kaldım. İki gün oldu hiç sızışarı kalmadı neredeyse hatta bugün banyo bile yaptırabiliriz sadece 4-5 gün kucağa dikkatli almak gerekiyor. Onların yaraları çook hızlı iyileşiyor, bazen yüzünü çiziyor sabah bir bakıyorum yara da iz de yok olmuş. :)))
Canım onlar kişiden kişiye bebekten bebeğe değişir. Yazma taraftarı değilim pek. Gerekirse sorarsın canım olmaz mıBen bugün zorla ağzına tiktim.
Memleketten döndük sütüm bayağı azaldı sanırım hava değişiminden.
Cnm sayfanın en başına kullanılıp memnun kalınan mama ve bez önerilerini mi yazsak . Sanirim annelerin Google da en çok aradığı konular.ben mesela not almadığım için kim ne kullanıyor unuttum.:/
@Aryadeniz38 cnm.sen mama araştırıyordun ne yaptın. @denizbatiekin cnm bebelac ac almiron piyasadan kalkmış sanırım eczacı öyle söyledi. Bebelac ac gold var.
@insanbuL cnm basın sağolsun. Allah rahmet eylesin . Her şey üst üste gelmiş. Allah korumuş. Çok geçmiş olsun.
marketlerde satılan pirinç unu muuu yoksa bebeklere özel pirinc unu var mı :)Yapıcam mutlaka canjm.kaşık mamasından daha iyidir diye düşünüyorum pirinç ununu
Canım onlar kişiden kişiye bebekten bebeğe değişir. Yazma taraftarı değilim pek. Gerekirse sorarsın canım olmaz mı
Canım başın sağolsun tekrardan. Allah evlatlarımıza ömürler versin inşallah. Lara'n çok tatlı maşallah hep böyle gülsün annesinin güleç kuzususlm kızlar...pc bozuktu çok da dert etmedim .çünkü nette dıolaşacak fırsat olamayacaktı.uzun zamandır aranızda yokum.pc yapıldı artık buralardayı ben de.duymuşsunuz babam vefat etti hayat devam çocuklarla bize....etkilendik ama allahın takdiri.şükür büyümeye çalışıyor Lara'm ....neler yazışıldı bkamadım çünkü fırsatım yok.kocaman kokulu öpücükler hEki Görüntüle 1889723 erkesee
Canım göreceli şeylerd kullanıcı yorumlarıyanıltıcı olur ne kadar araştırsan o kadar kafan karışır. İçeriği gibi daha net olan şeylere göre karar vermek lazımOlur cnm. Tekrar sorayım kizlara
Araştıra araştıra kafayı siyiracam.al gitsin işte. :)) eşimle papaz oluyoruz bu yüzden bir.şeyi çok araştırma diyor.
Emzirirken kilo verdim diyeni ayakta alkislarim valla benimde şekerim dusuo ağzıma bişi koymasam dayanamıyorumHejaR12
Aynen ben de sizin gibiyim doğumdan sonra 50ye düşmüştüm, 3 kg fazlam vardı sonra sağmaya başlayınca yemeye de başladım. Şu an 53-54 arasında geziniyorum.boyum kısa olduğu için belli oluyor hemen kıyafetlerimin çoğu olmuyoryıllardır çayımı şekersiz içerdim son bir haftadır şeker koyuyorum çünkü şeker krizine giriyorum bir anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?