2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Demek ki Arya her öğün aynı şeyi yemekten sıkılıyor. Demiştim gurme olacak diye. Kaşık mamayla değişikli olur hepsini yer inşallah

Canım maşallah bebisi ne coook tatlı basın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah

Ahahahaha Öldüm gülmekten Zehrayenihayat :)))demek marketten değişik bişey istedin zanneder:))))
Eşime sorsan ben sürekli nerde değişik bişey var onu alıyorum ondan istiyorum. Sonra arkadaşlarıma gösteriyorum onlar da alıyor. Milleti de bozuyorsun diyor sürekli

Bu bebeler bizi terbiye edecek vala:)
Bende bebelac gold aldım şimdi. Çok şekerli falan yazmışlar da bilemedim.

Benimde 7 kg var emzirirken veremiyorum ben kılo ya çok acikiorjm canım
HejaR12
Aynen ben de sizin gibiyim doğumdan sonra 50ye düşmüştüm, 3 kg fazlam vardı sonra sağmaya başlayınca yemeye de başladım. Şu an 53-54 arasında geziniyorum.boyum kısa olduğu için belli oluyor hemen kıyafetlerimin çoğu olmuyor yıllardır çayımı şekersiz içerdim son bir haftadır şeker koyuyorum çünkü şeker krizine giriyorum bir anda

Ben değil de eşim yaşadı. Bir gece baktım bir şeyler soruyor efendim dedim işiyle ilgili konuşmaya başladı, hayatım benim iyi misin diyorum, ha evet deyip konuşmaya devam ediyor. Sonra bir ses duysa kendi kendini pışpışlıyor. Diyorum ki kendini pışpışlıyorsun yaa öylemi deyip bu sefer yorganı pışpışlıyor. Uykusuzluktandır, geçecektir:))

Cnm hiç telaş etme çünkü ilk bir ağlama geliyor sonrası doktorun talşmatlarına uyarsan rahat. Ben ilk gceden çok korkmuştum ama hiç korktupum gibi olmadı

Ayy canım sağol ya içim rahatladı. Sen iki oğlanla bunu diyorsan ben inşallah daha da kolay atlatırım:) beni daha çok geren şey aslında oğlumun vücudundan bir parçanın kesiliyor olması düşüncesi.. her ne kadar bu sağlık için gerekli birşey de olsa "sünnet" olmasa yaptırmazdım heralde :)

Şu amda yaptırman inan çok daha iyi, ben ide tereddüt ettim ama birinin ileride enfeksiyon oluşma riski fazlaydı o yüzden mecbur kaldım. İki gün oldu hiç sızışarı kalmadı neredeyse hatta bugün banyo bile yaptırabiliriz sadece 4-5 gün kucağa dikkatli almak gerekiyor. Onların yaraları çook hızlı iyileşiyor, bazen yüzünü çiziyor sabah bir bakıyorum yara da iz de yok olmuş. :)))

Inşallah bizim de öyle olur. Geçmiş olsun size de :)

Canım onlar kişiden kişiye bebekten bebeğe değişir. Yazma taraftarı değilim pek. Gerekirse sorarsın canım olmaz mı

Canım başın sağolsun tekrardan. Allah evlatlarımıza ömürler versin inşallah. Lara'n çok tatlı maşallah hep böyle gülsün annesinin güleç kuzusu

Olur cnm. Tekrar sorayım kizlara
Araştıra araştıra kafayı siyiracam.al gitsin işte. :)) eşimle papaz oluyoruz bu yüzden bir.şeyi çok araştırma diyor.
Canım göreceli şeylerd kullanıcı yorumlarıyanıltıcı olur ne kadar araştırsan o kadar kafan karışır. İçeriği gibi daha net olan şeylere göre karar vermek lazım

Emzirirken kilo verdim diyeni ayakta alkislarim valla benimde şekerim dusuo ağzıma bişi koymasam dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…