- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.001
HejaR12
Aynen ben de sizin gibiyim doğumdan sonra 50ye düşmüştüm, 3 kg fazlam vardı sonra sağmaya başlayınca yemeye de başladım. Şu an 53-54 arasında geziniyorum.boyum kısa olduğu için belli oluyor hemen kıyafetlerimin çoğu olmuyoryıllardır çayımı şekersiz içerdim son bir haftadır şeker koyuyorum çünkü şeker krizine giriyorum bir anda
Cnm bizde 9 temmuzda doğduk. Sadece anne sütü ile besleniyor. Başlarda düzenimiz vardı 2 haftadır bozuldu
Emzirirken kilo verdim diyeni ayakta alkislarim valla benimde şekerim dusuo ağzıma bişi koymasam dayanamıyorum
B4nim ki d3 çok emiyor canım bnde burda okuyunca ellemedim qma napmak lazım ki yq çok emiyorSağol canım bişey sorucam arya hala elini emiyor mu?
Sen gelişimi için elini emmesi de gerekli demiştin ben de denizin elini ağzından çekmeyi bıraktım ama şimdi sık sık elini emiyor. Acaba alışkanlık mı oldu napsam acaba ya
Canım göreceli şeylerd kullanıcı yorumlarıyanıltıcı olur ne kadar araştırsan o kadar kafan karışır. İçeriği gibi daha net olan şeylere göre karar vermek lazım
Biz sırasıyla Evolvia - Sma - Bebelac gold. Zor kaka yapma problemimiz vardı en son bebelac gold un sorunumuzu çözdüğünü farkettik şimdilik onunla gidiyoruz. Sen de gaza hangisi iyi onu bulacaksın demek ki inan doktorun demesiyle de olmuyor bakıyorsun iyi gelmeyebiliyor bebeğe söyledikleri anne olarak sen içine sineni bulursun.Doğru diyorsun cnm. Doktoruna da hiç sormadım aslında. Çok gazli belki ona göre bir şey söylerdi.
Ben Nutella da yemedim :'( ve ilk bebeğim sanırım bu bana hayatın kazığı :'(sağolasın, bakacağım hemen :))
malum 12 kilo, kendi kendime konuşuyorum bu aralar, daha önce hiç takılmamıştım kilo konusuna en azından 1 yıl ama bu sefer bi acayip çirkin hissediyorum kendimivallahi hiç bu kadar basenim olmamıştı. sanırım nutellanın bana attığı kazık bu :)))
Bizde de durumlar aynı. Ben mama aldım artık çok yoruluyorum geceleri hiç halim kalmadı. Bir de mama verecem bakalım.Hanımlar okuyorum da herkesin bebeği gece 4 5 saat uyuyormuş benim kızım 13 temmuzda doğdu ve sadece anne sütüyle besleniyor doğduğundan beri gece uykuları en fazla 2.5 saat o da gecede bi kez diğer uykular 1 saat ya da yarım saat şeklinde gündüz de taş çatlasa 3 saat uykuları sizin düzeniniz yeni bozulmuş benim doğdu doğalı böyle acaba sizler mama verdiğinizdn mi uyuyordu bebekler benimki anne sütü aldığından mi çabuk acıkıyo da uyanıy9o:/ ben de ha bugün ha yarın düzene girecek diye bekliyorum sizin maşAllah genelinizin zaten duzenliymis bi ben miyim gecede 4 5 kez uyanan :'(
Bizimkilerin karakterinde uyku yok :'(@misam
Cnm o her zaman öyle olmuyor benim arkadaşımın kızı iki aylıktı gece birde emzirirdi sbaah 7ye kadar uyanmazmış. Bebeğin karakteri ile ilgili sanırım
Biz sırasıyla Evolvia - Sma - Bebelac gold. Zor kaka yapma problemimiz vardı en son bebelac gold un sorunumuzu çözdüğünü farkettik şimdilik onunla gidiyoruz. Sen de gaza hangisi iyi onu bulacaksın demek ki inan doktorun demesiyle de olmuyor bakıyorsun iyi gelmeyebiliyor bebeğe söyledikleri anne olarak sen içine sineni bulursun.
Şükür tabi almayanlar da alışsın sütü olmayanların da sütü olsun inşallah veee benim bebeğim de gece uyumalarina alışsın aminn :)canım tabiki de evin, ben razıyım yeterki anne sütü alsaydı
Aynen kafam orda kalıyorEv daginik olunca da insan rahat edemiyo ki.
Sütle güzel beslenirKen kıyamam mama veremem kiBizde de durumlar aynı. Ben mama aldım artık çok yoruluyorum geceleri hiç halim kalmadı. Bir de mama verecem bakalım.
Ay valla koptum yaaBen değil de eşim yaşadı. Bir gece baktım bir şeyler soruyor efendim dedim işiyle ilgili konuşmaya başladı, hayatım benim iyi misin diyorum, ha evet deyip konuşmaya devam ediyor. Sonra bir ses duysa kendi kendini pışpışlıyor. Diyorum ki kendini pışpışlıyorsun yaa öylemi deyip bu sefer yorganı pışpışlıyor.Uykusuzluktandır, geçecektir:))
Çıkıyoruz canım ama pek duramıyoruz huysuzlanıyor oğlum pek bişey anlamıyoruz açıkçası, dediğin gibi stresten oluyor bir de ne annem ne kayınvalide yanımda baştan beri eşimle herşeyi halletmeye çalışıyoruz ondan bunaldım herhalde
Sütle güzel beslenirKen kıyamam mama veremem ki
Sütun azsa ver canım sonuçta bünyen de çok zorlanmış bebek de aç kalmasın seninki belki sütun azaldığından da ağlıyor olabilir benimki doyuyor geceleri gece süt çoğalıyor bende gündüz o kadar sütüm olmuyo ama gece iyi. İyi de işte uyanıyo benim kelebeğim annesini uykusuz bırakmak amaçlı :/Cnm bende kıyamam edemem dedim. Şuan lenf bezim şişti. Yorgunluktan. Uyku falan kalmadı. Sütüm de azaldı.normalde iyiydi sütüm. Bu gece verecem ben . Bakim bir şey değişecek mi.
Benimki 3-4 kez uyaniyo gece. Öğlenleri de 1er saatlik uykulari oluyo. Ama mama versem bile daha uzun uyuyacagini sanmiyorum. Bizim bebeklerimizin aliskanliklariyla ilgili bisey bu bnce. 2 saat dolmadan uyansa bile sut vermemrk lazim.Bizimkilerin karakterinde uyku yok :'(
Memlekete gitmek önceden tatildi bu yaz aynısı bana da oldu benim annem bakıyorum anneme gittiğimde çok rahat ettim gece de çok yardım etti gündüz de ayrıca sadece bebeğime ilgilendim yemek ev işi vs yaptırmadı hiç bana ama kv evi öyle değil torun onun da torunu lakin iş yapılmayinca surat asmayı da bildi bebeğim ağlıyor ona bakmam lazım dediğimde kucağa alistirmissinjz siz onu demeyi de bildi maalesef kimse insanın annesi gibi olmuyor torun ortak olsa daCnm yalnız değilsin.
Ben memlekete gittim guya tatile.orda da bir şey değişmedi sadece yemek yiyebildim sanırım bu bile lüks.
Ne annen ne başkası senin gibi bakamıyor en azından bizde öyle. Oldu çocuk durmadı kimsede
Yatıp sabah 7 de kalmak istiyorumBenimki 3-4 kez uyaniyo gece. Öğlenleri de 1er saatlik uykulari oluyo. Ama mama versem bile daha uzun uyuyacagini sanmiyorum. Bizim bebeklerimizin aliskanliklariyla ilgili bisey bu bnce. 2 saat dolmadan uyansa bile sut vermemrk lazim.
Ben hala duzen olusturmaya calisiyorum. Sonunda basaricaz buna inaniyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?