2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

3 kg bişey değil canım 9 kilo benim şuanda 69 kiloyum boyumda 1.65 ama kilonun büyük kısmı basende sütumun azalmasını hiç istemem o yüzden pek bişey yapmıyorum inşallah uzun süre emziririm de

B4nim ki d3 çok emiyor canım bnde burda okuyunca ellemedim qma napmak lazım ki yq çok emiyor

Canım göreceli şeylerd kullanıcı yorumlarıyanıltıcı olur ne kadar araştırsan o kadar kafan karışır. İçeriği gibi daha net olan şeylere göre karar vermek lazım

Doğru diyorsun cnm. Doktoruna da hiç sormadım aslında. Çok gazli belki ona göre bir şey söylerdi.

Doğru diyorsun cnm. Doktoruna da hiç sormadım aslında. Çok gazli belki ona göre bir şey söylerdi.
Biz sırasıyla Evolvia - Sma - Bebelac gold. Zor kaka yapma problemimiz vardı en son bebelac gold un sorunumuzu çözdüğünü farkettik şimdilik onunla gidiyoruz. Sen de gaza hangisi iyi onu bulacaksın demek ki inan doktorun demesiyle de olmuyor bakıyorsun iyi gelmeyebiliyor bebeğe söyledikleri anne olarak sen içine sineni bulursun.

Ben Nutella da yemedim :'( ve ilk bebeğim sanırım bu bana hayatın kazığı :'(

Bizde de durumlar aynı. Ben mama aldım artık çok yoruluyorum geceleri hiç halim kalmadı. Bir de mama verecem bakalım.

Sağol cnm. Eczaci evolvia önerdi ama 40 tl çok pahali geldi biranda:) kızımın kaka sorunu da başladı. İnşallah bizde de ise yarar. Olmadı bebelac ac gold alacağım.

Ay valla koptum yaa insan vücudu çok acayip herşeye programlı biraz düzenini boz hemen tepki veriyor :)

Cnm yalnız değilsin.
Ben memlekete gittim guya tatile.orda da bir şey değişmedi sadece yemek yiyebildim sanırım bu bile lüks.
Ne annen ne başkası senin gibi bakamıyor en azından bizde öyle. Oldu çocuk durmadı kimsede

Cnm bende kıyamam edemem dedim. Şuan lenf bezim şişti. Yorgunluktan. Uyku falan kalmadı. Sütüm de azaldı.normalde iyiydi sütüm. Bu gece verecem ben . Bakim bir şey değişecek mi.
Sütun azsa ver canım sonuçta bünyen de çok zorlanmış bebek de aç kalmasın seninki belki sütun azaldığından da ağlıyor olabilir benimki doyuyor geceleri gece süt çoğalıyor bende gündüz o kadar sütüm olmuyo ama gece iyi. İyi de işte uyanıyo benim kelebeğim annesini uykusuz bırakmak amaçlı :/

Bizimkilerin karakterinde uyku yok :'(
Benimki 3-4 kez uyaniyo gece. Öğlenleri de 1er saatlik uykulari oluyo. Ama mama versem bile daha uzun uyuyacagini sanmiyorum. Bizim bebeklerimizin aliskanliklariyla ilgili bisey bu bnce. 2 saat dolmadan uyansa bile sut vermemrk lazim.
Ben hala duzen olusturmaya calisiyorum. Sonunda basaricaz buna inaniyorum:))

Memlekete gitmek önceden tatildi bu yaz aynısı bana da oldu benim annem bakıyorum anneme gittiğimde çok rahat ettim gece de çok yardım etti gündüz de ayrıca sadece bebeğime ilgilendim yemek ev işi vs yaptırmadı hiç bana ama kv evi öyle değil torun onun da torunu lakin iş yapılmayinca surat asmayı da bildi bebeğim ağlıyor ona bakmam lazım dediğimde kucağa alistirmissinjz siz onu demeyi de bildi maalesef kimse insanın annesi gibi olmuyor torun ortak olsa da

İnşallah ben de gece 1 de
Yatıp sabah 7 de kalmak istiyorum 6. Aydan sonra belki diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…