2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cnm bende kıyamam edemem dedim. Şuan lenf bezim şişti. Yorgunluktan. Uyku falan kalmadı. Sütüm de azaldı.normalde iyiydi sütüm. Bu gece verecem ben . Bakim bir şey değişecek mi.
Bnce de denemekte fayda var. Acliktan mi uyumuyo yoksa baska sikintisi mi var ortaya cikmis olur

Sağol cnm. Eczaci evolvia önerdi ama 40 tl çok pahali geldi biranda:) kızımın kaka sorunu da başladı. İnşallah bizde de ise yarar. Olmadı bebelac ac gold alacağım.
Canım evolvia dan memnundum ama benim oğluş emmeyi bırakınca baktım ki sadece mama olunca çocuk kakada zorlanıyordu ve katı yapıyordu değiştirdim o yüzden. Evolvianın 400 gramı 35-40 tl idi gördüğümüz yerlerde. Her yerde var mıdır bilmiyorum ama burada Mama Dünyası diye dükkanlar her türlü mama birberon vs var oradan eşim 800 gramını 55 tl ye alıyordu. Belki vardır sizin oralarda. Dükkanın reklamcısı gibi oldum

misam
Cnm o her zaman öyle olmuyor benim arkadaşımın kızı iki aylıktı gece birde emzirirdi sbaah 7ye kadar uyanmazmış. Bebeğin karakteri ile ilgili sanırım

olablir canım, kimi bebekler açlığa dayanaklı oluyor. Benimki mama ile beslenmesine rağmen 4 saate bir yemesi lazım ama dün sabah 7 de yedi bir daha saaT 2,5 'a kadar uyudu hiç gıkı çıkmıyor

olablir canım, kimi bebekler açlığa dayanaklı oluyor. Benimki mama ile beslenmesine rağmen 4 saate bir yemesi lazım ama dün sabah 7 de yedi bir daha saaT 2,5 'a kadar uyudu hiç gıkı çıkmıyor
Ayy benim oğlumda bazen 2 saate acıkıyor bazen de saatlerce yemiyor veriyorum itiyor diliyle acıksın diye bekliyorum. O zaman üzülüyorum ama 2gr aldıysa geri veriyordur o ara

İnşallah ben de gece 1 de

Yatıp sabah 7 de kalmak istiyorum 6. Aydan sonra belki diye umut ediyorum
Canım seni karamsarlıga sürüklemek istemem ama benim kızım 25 ay emdi ya o zman a kadar 2 saatte bir emiodu gecede çocuğa göre deisio valla ben artık même m açık uyuodum o emiodu

Canım bizde memlekete gittik ve kv evine aynen senin yaşadıklarını yaşadım ben stres sıkıntı yaptıkça bebeğim dahs huysuz oldu,uyumadi ev islerini hep ben yaptım bir gece o kadar uykusuz kaldım ki sabah 9 da uyandım diye demedigini bırakmadı.ama annem öyle mi hiç birseye elimi sürdürmuyor bebeğim uyuşma bile diyor ki uyu dinlen ahh anam ahh senin hakkını nasıl öderim

Kızlar sünnet olduk çok şükür ama omrumden omur gitti, ne kadar çok ağladı yavrum yaa simdi emzirdim sakinlesti uyudu... dualarınız için çok teşekkürler. Darısı diğer minnoş erkeklerimize :)

Canım benim hayırlı olsun Rabbim damatligini da göstersin inşallah bizde sıkıntısız atlatiriz istanbuldaysan Nerede yaptırdım canim

Maşallah kuzuya, herşeyi böyle kolay yesin inşallah :))

Ben çıktım ameliyattan, yeni uyandım sayılır. Çok ağrım yok ama yavaş yavaş sızlamaya başladı kasıklarım ve idrar yolu.

Yan ameliyathane de doğum yapacak bir annecik vardı, bana serum takıp üstümü örtene kadar bebeğin sesi geldi. Pek de kuvvetliydi maşallah yavrucak :)))

Ben yazarım sana deniz ve batıya neler yaptım, ekine neler yapacağım diye :)

Canım benim hayırlı olsun Rabbim damatligini da göstersin inşallah bizde sıkıntısız atlatiriz istanbuldaysan Nerede yaptırdım canim

Scss2016 sağolun canlarım darısı basınıza

Evimize yakın bir tıp merkezinde yaptırdık. Medicell tıp merkezi. Fiyat da 250 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…