- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.021
Bnce de denemekte fayda var. Acliktan mi uyumuyo yoksa baska sikintisi mi var ortaya cikmis olurCnm bende kıyamam edemem dedim. Şuan lenf bezim şişti. Yorgunluktan. Uyku falan kalmadı. Sütüm de azaldı.normalde iyiydi sütüm. Bu gece verecem ben . Bakim bir şey değişecek mi.
Bn de istiyorumm :)) eskisine gore uykulari iyi yine de ya buna da sukur. Zamanla daha iyi olcak insallahİnşallah ben de gece 1 de
Yatıp sabah 7 de kalmak istiyorum6. Aydan sonra belki diye umut ediyorum
Canım evolvia dan memnundum ama benim oğluş emmeyi bırakınca baktım ki sadece mama olunca çocuk kakada zorlanıyordu ve katı yapıyordu değiştirdim o yüzden. Evolvianın 400 gramı 35-40 tl idi gördüğümüz yerlerde. Her yerde var mıdır bilmiyorum ama burada Mama Dünyası diye dükkanlar her türlü mama birberon vs var oradan eşim 800 gramını 55 tl ye alıyordu. Belki vardır sizin oralarda. Dükkanın reklamcısı gibi oldumSağol cnm. Eczaci evolvia önerdi ama 40 tl çok pahali geldi biranda:) kızımın kaka sorunu da başladı. İnşallah bizde de ise yarar. Olmadı bebelac ac gold alacağım.
Gece mama hazırlamak daha zor değil mi daha zahmetli vallaSütle güzel beslenirKen kıyamam mama veremem ki
Bence de çok zor ya. Bazen uykulu algılayamıyorum çocuğun aç olduğunu alıp pışpışlıyorum susturmaya çalışıyorum. Sonra diyorum "Sen napıyorsun acaba?"Gece mama hazırlamak daha zor değil mi daha zahmetli valla
misam
Cnm o her zaman öyle olmuyor benim arkadaşımın kızı iki aylıktı gece birde emzirirdi sbaah 7ye kadar uyanmazmış. Bebeğin karakteri ile ilgili sanırım
Bence de çok zor ya. Bazen uykulu algılayamıyorum çocuğun aç olduğunu alıp pışpışlıyorum susturmaya çalışıyorum. Sonra diyorum "Sen napıyorsun acaba?"
Ayy benim oğlumda bazen 2 saate acıkıyor bazen de saatlerce yemiyor veriyorum itiyor diliyle acıksın diye bekliyorum. O zaman üzülüyorum ama 2gr aldıysa geri veriyordur o araolablir canım, kimi bebekler açlığa dayanaklı oluyor. Benimki mama ile beslenmesine rağmen 4 saate bir yemesi lazım ama dün sabah 7 de yedi bir daha saaT 2,5 'a kadar uyudu hiç gıkı çıkmıyor
Canım seni karamsarlıga sürüklemek istemem ama benim kızım 25 ay emdi ya o zman a kadar 2 saatte bir emiodu gecede çocuğa göre deisio valla ben artık même m açık uyuodum o emioduİnşallah ben de gece 1 de
Yatıp sabah 7 de kalmak istiyorum6. Aydan sonra belki diye umut ediyorum
Gece mama hazırlamak daha zor değil mi daha zahmetli valla
Cansıncanimmm çook saol haber vermişsinn.çok düşüncelisin.
Memlekete gitmek önceden tatildi bu yaz aynısı bana da oldu benim annem bakıyorum anneme gittiğimde çok rahat ettim gece de çok yardım etti gündüz de ayrıca sadece bebeğime ilgilendim yemek ev işi vs yaptırmadı hiç bana ama kv evi öyle değil torun onun da torunu lakin iş yapılmayinca surat asmayı da bildi bebeğim ağlıyor ona bakmam lazım dediğimde kucağa alistirmissinjz siz onu demeyi de bildi maalesef kimse insanın annesi gibi olmuyor torun ortak olsa da
Kızlar sünnet olduk çok şükür ama omrumden omur gitti, ne kadar çok ağladı yavrum yaasimdi emzirdim sakinlesti uyudu... dualarınız için çok teşekkürler. Darısı diğer minnoş erkeklerimize :)
Aminnn canım benim.ekin kuzusuna ne yediriyosun merak ettim bende aynısından yapıcam çünkü:)))kuzum inanır mısın sormadım kaşıkla mı vericem biberonla mı diye:))))Kaşık mamasını duyunca çok mutlu oldum:)))bende çok sevdim bu kaşıkla verme olayını:))bildiğin Muhallebi kıvamında yapıp yediriyorum dünden beri.çiğneye çiğneye yiyor şükür:)))ameliyatın kaçtaydı soramadımdün gece erkenden uyudu arya tabi bende.inşallah iyi geçecek ameliyatın canım benim
Aiy canım hayırlı olsun :) inşallah hemen iyileşir annesi darısı başımızaKızlar sünnet olduk çok şükür ama omrumden omur gitti, ne kadar çok ağladı yavrum yaasimdi emzirdim sakinlesti uyudu... dualarınız için çok teşekkürler. Darısı diğer minnoş erkeklerimize :)
Canım benim hayırlı olsun Rabbim damatligini da göstersin inşallah bizde sıkıntısız atlatiriz istanbuldaysan Nerede yaptırdım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?